Dodaj do ulubionych

transport kota

23.08.05, 00:26
Mój kot 8-letni półpers pierwszy raz ma jechać nad morze..Jadę pociągiem do
Wejcherowa a potem do Dębek.Kot nie posiada klatki ani szelek. Gdzie w
Warszawie kupię najtańszą klatkę przewozową i szelki dla kota. Pilne.
Jestem na rencie (600) i to mnie dołuje.
Obserwuj wątek
    • azja_25 Re: transport kota 23.08.05, 12:07
      wspolczuje, nie wiem, gdzie i za ile, ale wiem ze w takim wieku kot bedzie mial
      straszny stres, okropny, jeszcze tak daleko... wspolczuje, moj kot mial ze 2
      lata gdy pierwszy raz jechal autem, strasznie krzyczy, zwieracze mu puszczaja,
      okropnie
    • umfana Re: transport kota 23.08.05, 14:28
      animalia.pl/produkt.php?kat=50&id=4079
    • umfana Re: szelki kota - poprawiony link 23.08.05, 14:30
      animalia.pl/sklep.php?kat=49
      • kakui Re: szelki kota - poprawiony link 23.08.05, 17:57
        szelki po 40 zeta?????????? ja pierdziele ja kupilam po 15...
        • allija Re: szelki kota - poprawiony link 24.08.05, 03:42
          Ale moze te sa lepsze? Ja własnie wróciłam z wakacji z kotem. Kiedy cos go
          przestraszyło to z tych szelek po 15 zł wysupływał sie w mgnieniu oka. Nie wiem
          jak on to robil ale robil. W dodatku ich zakladanie bylo meczace dla kota i dla
          mnie /2 zapiecia, w tych podaja, że 1 zatrzask/.
          Co do transportu to potwierdzam, wrzask i odchody. Jechalismy w tempie od kupy
          do kupy. I to samochodem i tylko na Mazury z W-wy. Nie wyobrażam sobie tego w
          pociągu.
    • mama007 Re: transport kota 23.08.05, 21:40
      hej,
      radze transporter, bez wzgledu na natezenie wrzaskow bedziesz mial pewnosc, ze kot nie zwieje ani nie podrapie nikogo itp. moze sprobuj pozyczyc? skad jestes? napisz na forum koty, mzoe ktos Cie wesprze. jesli jestes z Krakowa i zgramy sie w czasie jak mi nie bedzie potrzebny to Ci pozycze :)
      pozdrawiam
      Aga
      • mama007 link 23.08.05, 21:41
        do forum koty forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=10264
      • googoo3 Re: transport kota 26.08.05, 05:36
        Nie jestem z Krakowa tylko z Warszawy.Już ktoś mi zasponsoruje klatkę.Szelki
        kupiłek za 20 zł, ale kot mnie okrutnie podrapał w trakcie ich przymierzania.
        Podobno u weterynarza można dostać tabletki uspakajające dla kota i prześpi
        całą podróż.Serdecznie pozdrawiam.
        • hoshi1 Re: transport kota 17.09.05, 12:44
          Co do transporterów to ja korzystam z kontenerów Ferplasta i jestem bardzo
          zadowolona. Dobre wykonanie, ceny bez przesady i dobra oferta. Sprawdzają się na
          długie podróże. Można chyba nawet zobaczyć transporterki bodajże na www.ferplast.pl
          • wiesia.and.company Re: transport kota 19.09.05, 10:22
            Transport kota tylko w transporterze (jeśli wiklinowy, to zamknięcie na jeden
            skobelek jest ryzykowne, bo drzwiczki się uchylają). W dobrze zamykanym
            transportrze - naprawdę bezpieczniej i dla właściciela, i dla kota, i dla
            sąsiadów w pociągu. Poza tym jazdę pociągiem koty znoszą jeśli nie bardzo
            dobrze, to dobrze. Gorzej jest z samochodem, kiedy pracuje silnik -
            przetestowałam. Tylko uważaj, kiedy przyjedziecie na miejsce - może próbować
            uciekać z nieznanych sobie pomieszczeń.
            Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka