Dodaj do ulubionych

4 dni.......

23.07.02, 10:09
witam słoneczka moje kochane, kto mnie ucałuje na dzieńdobry?:)))
Obserwuj wątek
    • szarywilk Re: 4 dni....... 23.07.02, 10:16
      cmok na dzień dobry...zostawiłaś nas z czarną na pastwe nudy wczoraj:)))))))
      • iwusia Re: 4 dni....... 23.07.02, 10:24
        no co Ty, z panterka nie da się nudzić!!!....ale nie gniewasz się co?<lekkie
        muśnięcie policzka>...cmok:)
        • szarywilk Re: 4 dni....... 23.07.02, 10:26
          :))))chodzi że zarówno ty jak i panterka poszłyście sobie:)))<smutna minka>
          a i mayton gdzieś się zawieruszył:))))
          • mayton Re: 4 dni....... 23.07.02, 10:30
            Dzień dobry państwu :O)
            Byłem, byłem, tylko... troszeczkę później, gdy was już nie było! :o[
            • iwusia Re: 4 dni....... 23.07.02, 10:31
              czy koledzy dogadali się już w sprawie alibi na 15?:)
              • mayton Re: 4 dni....... 23.07.02, 10:33
                Kolega Szary zignorował moją propozycje, niestety... :O(
                • iwusia Re: 4 dni....... 23.07.02, 10:35
                  Szary!!!!!!!!!!! mayton ma dobry pomysł, natychmiast prosze mi się
                  dogadać!!!!!!!:)))))
                  • szarywilk Re: 4 dni....... 23.07.02, 10:41
                    Tak...powiem nic nie wiedzącej osobie o tym, że spotkałem świetnego kolegę na
                    forum, tak zajebistego , że postanowiłem się z nim spotkać (sic!)
                    Po pierwsze nigdy w to nie uwierzy, bo skąd tak nagle kolega się wziął w moim
                    życiu, po drugie znam go krótko i jest już ważniejszy "ode mnie", po trzecie co
                    nie jest mi miłe że jestem sympatycznym zakamuflowanym gejem:)
                    Ja bym nie uwierzył....:)
                • szarywilk Re: 4 dni....... 23.07.02, 10:35
                  Towarzysz mayton lekko nagina fakty to ja byłem cały czas, a póżniej łaskawie
                  się zjawił i kazał napisać @ pustemu stanowisku pracy i wyłączonemu
                  kompowi:))))))))))bo przeciez mnie nie było:)
                  • iwusia Re: 4 dni....... 23.07.02, 10:38
                    kurna czy nie możecie sie w końcu dogadać, dajcie sobie albo po ryju albo
                    przybijcie piatke, i będzie spokój......no!....a teraz moje słoneczka prosze
                    ustalić wersje zeznań ok?:)))))))
                  • mayton Re: 4 dni....... 23.07.02, 10:39
                    O masz! Czy mam teraz złożyć samokrytykę? :OD
                    • mayton Re: 4 dni....... 23.07.02, 10:41
                      Wilku?
                      • szarywilk Re: 4 dni....... 23.07.02, 10:44
                        Tak?
                      • mayton Re: 4 dni....... 23.07.02, 10:45
                        U mnie też nie najlepiej z alibi - tego dnia odbywają się w moim mieście ważne
                        zawody sportowe, na które się wybierałem. Jak teraz się wyłgać, że ma ciekawsze
                        plany?... :O/
                        Szary skąd jesteś?
                        • szarywilk Re: 4 dni....... 23.07.02, 10:47
                          Z wrocka ...i nie tylko...
                          • mayton Re: 4 dni....... 23.07.02, 10:51
                            Ale nie ma co panikować - coś wymyślimy, no nie Szary? :O)
                            Mamy w końcu jeszcze troche czasu.
                            • szarywilk Re: 4 dni....... 23.07.02, 10:53
                              Mam cichą nadzieje że tak, to ponad 2 tygodnie...jeszcze.
                              Co więc wymyślić, może iwa poda jakąś myśl:))?
                          • Gość: Aroska Re: 4 dni....... IP: *.Korbank.PL 23.07.02, 18:31
                            ...a mnie ciekawi to <nie tylko>....bo z Wrocka to ja jestem:)))))))))pozdr.
    • szarywilk :)))))))))))))))))) 23.07.02, 10:50
      Tośmy pogadali:))))))))))))))
      • mayton Re: :)))))))))))))))))) 23.07.02, 10:53
        jop! :O)
        Szary, chyba że z góry zakładasz, że nie jedziesz - wal prosto z mostu!
        • mayton Re: :)))))))))))))))))) 23.07.02, 10:55
          Czy Iwusia jeszcze z nami jest?
        • iwusia Re: :)))))))))))))))))) 23.07.02, 10:56
          nie rańcie mego serca z rana, macie być i juz!!!!!! Szary kombinuj, mayton
          chociaz jakąś inicjatywe i optymizm wykazuje a Ty no własnie chyba z góry
          zakładasz że nic z tego.
          • szarywilk Re: :)))))))))))))))))) 23.07.02, 11:00
            Kołacze sie mi myśl w głowie by wykorzystać mego kumpla...,ale istnieje pewne
            ryzyko...
            • czarna_pantera2 Re: :)))))))))))))))))) 23.07.02, 11:04
              cmokus:) chlopaki iwusia juz dostala z jezyczkiem na emaila:) hihihi
              • szarywilk Re: :)))))))))))))))))) 23.07.02, 11:08
                Siemka Czarna:)
                My tu debatujemy o ptroblemach egzystencjonalnych:)))
            • mayton Re: :)))))))))))))))))) 23.07.02, 11:06
              Mili moi - zostawmy tę dyskusję (Szary masz @) i porozmawiajmy wreszczcie o
              czym o czymś miłym. Np. - co my tam będziemy robili? :O)
              Panterka jeszcze śpi?
              • mayton Re: :)))))))))))))))))) 23.07.02, 11:07
                Cmokuś dla Panterki :O)
                • czarna_pantera2 Re: :)))))))))))))))))) 23.07.02, 11:27
                  jak to co!!!! poznan ma zostac stolica rozpusty:)
                  • czarna_pantera2 Re: :)))))))))))))))))) 23.07.02, 11:34
                    wynajmiemy domek nad jeziorkiem a dalej to juz mozemy puscic wodze fantazji:)
                    • szarywilk Re: :)))))))))))))))))) 23.07.02, 11:40
                      a murowany czy drewniany?:))))
                      • mayton Re: :)))))))))))))))))) 23.07.02, 11:47
                        Lepiej murowany - drewno skrzypi... :O)
                      • czarna_pantera2 Re: :)))))))))))))))))) 23.07.02, 11:47
                        drewniany, zeby mozna sie bylo w niego wgryzc:) hihihi
                        • iwusia Re: :)))))))))))))))))) 23.07.02, 11:50
                          a ja poprosze kominek i skóre niedźwiedzia i kogoś do podawania drinków hihihi
                          • mayton Re: :)))))))))))))))))) 23.07.02, 11:53
                            Skórę niedźwiedzia?!!! 8-0
                            No chyba, że ją ze mnie zedrzesz! :O)
                            • iwusia Re: :)))))))))))))))))) 23.07.02, 11:55
                              tak zrobie że sam ja będziesz z siebie zdzierał:)))))
                              • mayton Re: :)))))))))))))))))) 23.07.02, 11:59
                                Brzmi obiecująco :O)

Niestety, na mnie już czas - do zobaczenia za jakieś 2 godzinki.
                                Szary wiem, że dasz sobie radę beze mnie :O)
                                • iwusia Re: :)))))))))))))))))) 23.07.02, 12:00
                                  cmokus mayton:)
                                  • czarna_pantera2 Re: :)))))))))))))))))) 23.07.02, 12:05
                                    mlask:)
                                    • szarywilk Re: :)))))))))))))))))) 23.07.02, 12:11
                                      Wybaczcie mą nieobecność, szefowa siedział mi pod biurkiem i cos tam
                                      sobie...:)))))
                                  • szarywilk Re: :)))))))))))))))))) 23.07.02, 12:14
                                    Trzym się :)))Może sobie dam radę..:)
                        • szarywilk Re: :)))))))))))))))))) 23.07.02, 12:09
                          Tak to było pytanie fundamentalne:)))
                          • czarna_pantera2 Re: :)))))))))))))))))) 23.07.02, 12:19
                            teraz wiem dlaczego masz taki usmiech na twarzy:) kurcze chyba zawolam mojego
                            szefa:) pozazdroscilam ci
                            • iwusia Re: :)))))))))))))))))) 23.07.02, 12:22
                              panterka! on nie zmieści się obok mnie:)
                              • czarna_pantera2 Re: :)))))))))))))))))) 23.07.02, 12:29
                                ja bym sie zmiescila:))))
                                • iwusia Re: :)))))))))))))))))) 23.07.02, 12:32
                                  ale to Ty siedzisz przy biurku a ja pod biurkiem więc prosze mi tu konkurencji
                                  nie sprowadzać:)))))
                                  • czarna_pantera2 Re: :)))))))))))))))))) 23.07.02, 12:40
                                    masz tak sprawny jezyczek, ze az mi sie oczy swieca:) szary czy moglbys mnie
                                    wylizac, zeby gorna czesc ciala nabrala tej samej wilgotnosci co dolna?:)
                                    • szarywilk Re: :)))))))))))))))))) 23.07.02, 12:55
                                      Takim zyczeniom się nie odmawia:))
                                      Czy ten sterczący sutek jest wolny:)?<uniesiona brew>
                                      • czarna_pantera2 Re: :)))))))))))))))))) 23.07.02, 13:01
                                        on wyje z tesknoty!!!:)
                                    • iwusia Re: :)))))))))))))))))) 23.07.02, 13:02
                                      Szary jest za mną i próbuje mnie ujarzmić:)))
                                      • czarna_pantera2 Re: :)))))))))))))))))) 23.07.02, 13:14
                                        niedzwiedzuuuuuuu gdzie jestes!!!! bo szary moze nie dac rady:)
                                        • szarywilk Re: :)))))))))))))))))) 23.07.02, 13:24
                                          O przepraszam, tylko bez takich insynuacji...
                                          Pomyslałem przez chwile że forum dzisiaj chodzi i bach wywaliło mnie, hehehe:)
                                          A poza tym nie moge podejść bo iwa wbiła mi sie zębami w nogę:)))
                                          • Gość: hm Re: :)))))))))))))))))) IP: *.pozn.gazeta.pl 23.07.02, 13:34
                                            no ladnie to oni sobie zakanszaja, to moze dajcie mi cos do picia , bo uschne z
                                            pragnienia:)
                                            • szarywilk Re: :)))))))))))))))))) 23.07.02, 13:47
                                              Weź z mych ust gorących nieco soków...:)
                                              • czarna_pantera2 Re: :)))))))))))))))))) 23.07.02, 14:03
                                                mlask uwilebiam wpijac sie w usta i zlizywac z nich te slodycz:)
                                                • iwusia Re: :)))))))))))))))))) 23.07.02, 14:10
                                                  a soki panterki ja nektar.......mmmmniam:)
                                                  • mayton Re: :)))))))))))))))))) 23.07.02, 14:30
                                                    Puk puk! Jesteście? <nieśmiało zza uchylonych drzwi>
                                                  • Gość: iwusia Re: :)))))))))))))))))) IP: *.ipartners.pl / 157.25.126.* 23.07.02, 14:37
                                                    jestem i czekam co niedźwiadek ciekawego dla mnie ma:)
                                                  • szarywilk Re: :)))))))))))))))))) 23.07.02, 14:41
                                                    ..pprosze...<speszony zasłaniam swój wstyd skoroszytem>:)))) właź mayton!!,
                                                    myslałem że to szef panterki:))
                                                  • iwusia Re: :)))))))))))))))))) 23.07.02, 14:48
                                                    Misiu potrzebuje twojego wilgotnego noska:)
                                                  • czarna_pantera2 Re: :)))))))))))))))))) 23.07.02, 14:49
                                                    podobno wilgotne noski teraz w modzie:) ja tez chce miec wilgotny!!!!:)
                                                  • mayton Re: :)))))))))))))))))) 23.07.02, 14:53
                                                    Ach tu się schowaliście <zaglądając pod biurko> Panterko, dlaczego tak dziwnie
                                                    na mnie patrzysz? Iwusiu co Ty robisz z moim rozporkiem? Szary dlaczego jesteś
                                                    nagi?!
                                                  • czarna_pantera2 Re: :)))))))))))))))))) 23.07.02, 15:04
                                                    :) niedzwiadku probuje zahipnotyzowac cie wzrokiem:) przestan sie opierac i
                                                    podejdz blizej, chcialam ci cos pokazac, daj mi reke, zamknij oczy, co
                                                    wyczules?:)
                                                  • mayton Re: :)))))))))))))))))) 23.07.02, 15:11
                                                    O tak! Milutkie w dotyku, rozkosznie wilgotne i jak smakuje!!!
                                                  • iwusia Re: :)))))))))))))))))) 23.07.02, 15:23
                                                    Misiu ja tylko sprawdze czy nosek dobrze sie ma:)
                                                  • czarna_pantera2 Re: :)))))))))))))))))) 23.07.02, 15:25
                                                    iwus! moge ci pomoc:) mozemy nazmiane:)
                                                  • mayton Re: :)))))))))))))))))) 23.07.02, 15:32
                                                    Spokojnie drogie Panie. Misiu ma nie tylko super wilgotny nosek, ale i języczek
                                                    niczego sobie :O) Chcecie się przekonać?
                                                  • iwusia Re: :)))))))))))))))))) 23.07.02, 15:34
                                                    panterko to ty zaopiekuj sie noskiem a ja poprosze misiowy języczek:)
                                                  • czarna_pantera2 Re: :)))))))))))))))))) 23.07.02, 15:56
                                                    od tego mozna sie chyba uzaleznic!:) mniam
    • czarna_pantera2 cmokus kochani 23.07.02, 16:04
      uciekam do domciu mlask mlask dla kazdego:)
      • mayton Re: cmokus kochani 23.07.02, 16:05
        pa! pa!
        • mayton Re: cmokus kochani 23.07.02, 16:08
          Zostalismy saaami bez taty bez maaamy!
          LA LA LA LA LA LA !!!

czy też zmykasz?

o szrym też słuch zaginął :O(
          • iwusia Re: cmokus kochani 23.07.02, 16:10
            pa kochan:)
            no Misiu na to wygląda że jesteśmy sami:)
            • mayton Re: cmokus kochani 23.07.02, 16:13
              To co? Tiruriru?
              • iwusia Re: cmokus kochani 23.07.02, 16:22
                nie pytaj tylko działaj, najwyżej w morde dostaniesz .......oczywiście to był
                żart Pysiu, pamiętaj nigdy się nie pytaj:))
                • mayton Re: cmokus kochani 23.07.02, 16:28
                  Tak tylko spytałem, bo nie byłem pewien czy mi nie uciekłaś... :O)
                  Poczekaj, przekręce tylko klucz w drzwiach... :O)
                  • iwusia Re: cmokus kochani 23.07.02, 16:32
                    spodziewasz sie gości?:)
                    • mayton Re: cmokus kochani 23.07.02, 16:36
                      Szary przepadł bez słowa, Panterka nas opuściła - zamknę przeto drzwi, abyś i
                      Ty mi nie umknęła <szelmowski uśmiech> :O)
                      • iwusia Re: cmokus kochani 23.07.02, 16:39
                        mmmm ten błysk w twoim misiowym oku przyprawia mnie o dreszcz, co ty knyjesz?:)
                        • mayton Re: cmokus kochani 23.07.02, 16:48
                          Hmmm... Nie, no nic takiego... Dlaczego się cofasz? Uważaj - biurko! Hmmm...
                          Teraz nie uciekniesz... :O)
                          • iwusia Re: cmokus kochani 23.07.02, 16:53
                            jestem usidlona.......nie moge sie ruszyć.....zostałam zniewolona.....:)
                            • mayton Re: cmokus kochani 23.07.02, 16:57
                              Nikt Cię nie usłyszy. Hmm... Cała drżysz...
                              • iwusia Re: cmokus kochani 23.07.02, 17:00
                                sama nie wiem czy to strach czy podniecienie......:)
                                • mayton Re: cmokus kochani 23.07.02, 17:02
                                  Może kiedy zwilżę Ci językiem szyję nabierzesz pewności? :O)
                                  • iwusia Re: cmokus kochani 23.07.02, 17:13
                                    mam jeszcze większe dreszcze......
                                    • mayton Re: cmokus kochani 23.07.02, 17:15
                                      To teraz zwilze Ci piersi i brzuszek... i .... :O)
                                      • iwusia Re: cmokus kochani 23.07.02, 17:19
                                        a teraz się rozpływam.mmmmmmmm.........:)
                                        • mayton Re: cmokus kochani 23.07.02, 17:22
                                          Hmmm... Mniam :O) To moze jeszcze nizej?...
                                          • iwusia Re: cmokus kochani 23.07.02, 17:36
                                            prosze skosztuj....tylko długo do ostatniego okruszka:)
                                            • mayton Re: cmokus kochani 23.07.02, 17:40
                                              Smaczne... Gorace... Wilgotne... Mniam! :O)

Moje paluszki w tej sytuacji nie moga pozostac bierne...
                                              • iwusia Re: cmokus kochani 23.07.02, 17:56
                                                bo tu sięjada tylko paluszkami....żadne inne oprzyrządowanie nie jest
                                                potrzebne....:) a paluszki masz jak na niedźwiadka bardzo zwinne:)
                                                • mayton Re: cmokus kochani 23.07.02, 17:59
                                                  Chrum... Chrum... <Po takich tak słowach Misiowi zadrżał ogonek> :O)
                                                  • iwusia Re: cmokus kochani 23.07.02, 18:29
                                                    znikam do domciu buziaczki:)
                                                  • mayton Re: cmokus kochani 23.07.02, 18:44
                                                    pa pa! :O)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka