shafalis 06.09.05, 17:02 Chciałabym się dowiedzieć ile kosztuje styrylizacja pieska? I gdzie w Poznaniu jest dobry weterynarz? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mysiam1 Re: Styrylizacja..? 06.09.05, 18:33 Cena zależy od wielkości psa - za foksterierkę płaciłam ok. 250 zł (szew rozpuszczalny, technika małego cięcia). Świetnym chirurgiem jest drDąbrowski ze Zbąszyńskiej (jednak nie wiem, czy teraz przyjmuje - musiałabyś się dowiedzieć) oraz dr Nowak z kliniki My Pet na Ratajach. Odpowiedz Link Zgłoś
kakui Re: Styrylizacja..? 06.09.05, 18:38 ja rowniez polecam Dabrowskiego - wysterylizowal mi 3 kotki i zadnych problemow nie bylo. nie ma mowy o antybiotykach, kubraczkach, kolnierzach itp. Odpowiedz Link Zgłoś
shafalis Re: Styrylizacja..? 07.09.05, 11:14 Bardzo dziękuję za odpowiedzi.Ja mam suczkę cocker spanielkę.Aha a czy ta klinika taka zielona koło Plazy jest dobra? Odpowiedz Link Zgłoś
mysiam1 Re: Styrylizacja..? 07.09.05, 11:27 shafalis napisała: > Bardzo dziękuję za odpowiedzi.Ja mam suczkę cocker spanielkę.Aha a czy ta > klinika taka zielona koło Plazy jest dobra? Nie!!!! Jeśli chcesz oszczędzić sobie nerwów o sunię, wybierz któregoś z tych dwóch lekarzy, których poleciłam. Nie wiem, czy oprócz nich ktoś jeszcze stosuje metodę małego cięcia, a metoda tradycyjna oznacza kaftanik albo kołnierz przez 10 dni, jeżdżenie na dodatkowe zastrzyki, ściąganie szwów itd. Odpowiedz Link Zgłoś
kakui Re: Styrylizacja..? 07.09.05, 22:16 wolisz isc tam gdzie ladniej i blizej(moze i taniej) i wydac kase na antybiotyki, zastrzyki, kolnierze, kubraki czy wydac wiecej na profesjonalna sterylke? zastanow sie. i nie pytaj czy jakas tam lecznica jest dobra bo dostalas juz odpowiedz kto i gdzie dobrze sterylizuje. czytaj nie pytaj Odpowiedz Link Zgłoś