Dodaj do ulubionych

U Czarnego Adama

01.07.02, 08:38
Zapraszam wszystkich :)))
Obserwuj wątek
    • roseland Re: U Czarnego Adama 01.07.02, 08:56
      Hejjj ! Dzięki - jestem, chociaż sporadycznie, ale wtedy kiedy jakaś mała luka,
      stawiam się. Miłego dnia Adaś :)
      • czarnyadam Re: U Czarnego Adama 01.07.02, 09:24
        Czesc Rose :))). Ja tez mam niezły zapieprz. Od rana same problemy i wszystko
        na mojej głowie. Ale jak zawsze mam dobry humor. Nowy dzień nowe wyzwanie :)))

roseland napisał(a):

> Hejjj ! Dzięki - jestem, chociaż sporadycznie, ale wtedy kiedy jakaś mała luka,
        >
        > stawiam się. Miłego dnia Adaś :)

• iwusia Re: U Czarnego Adama 01.07.02, 09:44
          i to jakie wyzwanie mam mnóstwo pracy więc dzisiaj sporadycznie zajrze:)))
          • czarnyadam Re: U Czarnego Adama 01.07.02, 09:58
            U mnie dzien zaczął sie problemami, możliwe że tez będe miał niewiele czasu.
            • Gość: czarna_p Re: U Czarnego Adama IP: *.pozn.gazeta.pl 01.07.02, 10:26
              czesc wszystkim:) juz po urlopie:) jestem pucahontas:)
              • czarnyadam Re: U Czarnego Adama 01.07.02, 10:42
                Czesc Pocahontas :))), mój urlop przedemną :)))
                • iwusia Re: U Czarnego Adama 01.07.02, 10:59
                  witaj czarna:))))))...jak Ci dobrze zrelaksowana co?......a ntak nawiasem
                  czarna pantera...czarny adam .......Rose co my tu robimy? he he he he
                  • Gość: hm hihihi czarno to widze...:) IP: *.pozn.gazeta.pl 01.07.02, 11:03
                    wybyczylam sie:) wiatr mnie wytarmosil, robil ze mna co chcial:), piasek mam
                    wszedzie!!!!
                    • czarnyadam Re: hihihi czarno to widze...:) 01.07.02, 11:05
                      Czy moge powybierać piasek z Ciebie ?:)))

Gość portalu: hm napisał(a):

> wybyczylam sie:) wiatr mnie wytarmosil, robil ze mna co chcial:), piasek mam
                      > wszedzie!!!!

• Gość: hm Re: hihihi czarno to widze...:) IP: *.pozn.gazeta.pl 01.07.02, 11:26
                        jasssssssssssssne:)czeka cie duzo pracy jest tego troche:)
                        • czarnyadam Re: hihihi czarno to widze...:) 01.07.02, 11:28
                          Zacznę od włosów.....oczywiście na głowie :)))

Gość portalu: hm napisał(a):

> jasssssssssssssne:)czeka cie duzo pracy jest tego troche:)

• czarna_pantera2 Re: hihihi czarno to widze...:) 01.07.02, 11:34
                            hihi dlaczego na glowie?:) tam to nigdy nie skonczysz!!!
                            • czarnyadam Re: hihihi czarno to widze...:) 01.07.02, 11:38
                              na głowie zajdzie mi z 10 minut, później zejdę nizej :)))
                              • czarna_pantera2 Re: hihihi czarno to widze...:) 01.07.02, 11:42
                                nio to brzmi juz ciekawiej:) rob to delikatnie:)
                                • czarnyadam Re: hihihi czarno to widze...:) 01.07.02, 11:45
                                  Skończyłem na głowie :))) teraz powyjmóje jezykiem z uszu :))
                                  • czarna_pantera2 Re: hihihi czarno to widze...:) 01.07.02, 11:48
                                    znasz sie na rzeczy:) cialo powinno byc dobrze nawilzone:)
                                    • czarnyadam Re: hihihi czarno to widze...:) 01.07.02, 11:52
                                      czarna_pantera2 napisał(a):

> znasz sie na rzeczy:) cialo powinno byc dobrze nawilzone:)

Powoli znajde co trzeba :))). masz trochę piasku na brodzie, zaraz Ci zliżę :)))

• czarna_pantera2 Re: hihihi czarno to widze...:) 01.07.02, 11:54
                                        jeszcze troche i ty tez bedziesz caly w piasku:), fajnie jest sie po nim kulac:)
                                        • czarnyadam Re: hihihi czarno to widze...:) 01.07.02, 11:55

> jeszcze troche i ty tez bedziesz caly w piasku:), fajnie jest sie po nim kulac:
                                          > )

Jak sie nic na sobie nie ma :)))

• czarna_pantera2 Re: hihihi czarno to widze...:) 01.07.02, 12:05
                                            to podstawa:) ciuchy moga tylko obetrzec
                                            jest cieply miekki tak fajnie splywa po skorze:)
                                            • Gość: czarnyad Re: hihihi czarno to widze...:) IP: 195.115.130.* 01.07.02, 12:18
                                              Można nim posypywać, zdmuchiwać, strzepywać.....
                                              • czarna_pantera2 Re: hihihi czarno to widze...:) 01.07.02, 12:23
                                                hmmmmm zdmuchiwanie podoba mi sie:)
                                                • czarnyadam Re: hihihi czarno to widze...:) 01.07.02, 12:25

> hmmmmm zdmuchiwanie podoba mi sie:)

wiesz jak miło jest czuć taki wiaterek w tamtych włosach:)))

• czarna_pantera2 Re: hihihi czarno to widze...:) 01.07.02, 12:40
                                                    nie wiem:) pokazesz?:)
                                                  • czarnyadam Re: hihihi czarno to widze...:) 01.07.02, 12:43
                                                    Masz to jak w banku i nie tylko to :)))
                                                  • czarna_pantera2 Re: hihihi czarno to widze...:) 01.07.02, 12:47
                                                    juz mi sie robi goraco:) przygotuj wiadro zimnej wody hihihi
                                                  • czarnyadam Re: hihihi czarno to widze...:) 01.07.02, 12:48
                                                    Będzie i wiadro, ale po...:)
                  • czarnyadam Re: U Czarnego Adama 01.07.02, 11:04
                    Jestesmy Czarni ponieważ mamy czarne włosy :)))), nie uciekajcie stąd :)))

iwusia napisał(a):

> witaj czarna:))))))...jak Ci dobrze zrelaksowana co?......a ntak nawiasem
                    > czarna pantera...czarny adam .......Rose co my tu robimy? he he he he

• roseland Re: U Czarnego Adama 01.07.02, 11:04
                    a my, "mała" mamy czarne charaktery, cio nie ???? :::)))))
                    • czarnyadam Re: U Czarnego Adama 01.07.02, 11:06
                      I wszyskto pasuje. Lubie czarne charaktery, nigdy nie wiadomo
                      czego sie można po nich spodziewać :))))

roseland napisał(a):

> a my, "mała" mamy czarne charaktery, cio nie ???? :::)))))

• roseland Re: U Czarnego Adama 01.07.02, 11:09
                        wyjąłeś mi to z ust :)))))Jestem za. ::)))
                        • czarnyadam Re: U Czarnego Adama 01.07.02, 11:13
                          Czarne charaktery, czarne włosy, czarne mysli, czarna kawa.......
                          Ciemny pokój. Co sie będzie działo!!!
                          roseland napisał(a):

> wyjąłeś mi to z ust :)))))Jestem za. ::)))

• laelia Re: U Czarnego Adama 01.07.02, 11:15
                          Cześć! To tawerna czy harem? :)))
                          • Gość: ugugunan Re: U Czarnego Adama IP: 2.4.STABLE* / 10.10.0.* 01.07.02, 11:19

Dzińdybry!

Małą czarną z charakterem poproszę...
                            • czarnyadam Re: U Czarnego Adama 01.07.02, 11:20
                              Czarnych charakterów u nas nie brakuje :)), prosze
                              • Gość: ugugunan Re: U Czarnego Adama IP: 2.4.STABLE* / 10.10.0.* 01.07.02, 11:26
                                czarnyadam napisał(a):

> Czarnych charakterów u nas nie brakuje :)), prosze

Mhmmm... Gorąca i słodka... Uwielbiam taką... Dzięki!
                                • czarnyadam Re: U Czarnego Adama 01.07.02, 11:29
                                  I jaka smaczna :)))
                            • iwusia Re: U Czarnego Adama 01.07.02, 11:30
                              Gość portalu: ugugunan napisał(a):

>
                              > Dzińdybry!
                              >
                              > Małą czarną z charakterem poproszę...

a może dużą z mlekiem czyli mieszanka wybuchowa:)))))
                              Ugu witka:)))))))

• Gość: ugugunan ???? IP: 2.4.STABLE* / 10.10.0.* 01.07.02, 11:33
                                iwusia napisał(a):
                                > a może dużą z mlekiem czyli mieszanka wybuchowa:)))))
                                > Ugu witka:)))))))

Witunia!

Dopadła Cię laktacja?
                                • iwusia Re: ???? 01.07.02, 11:36

> iwusia napisał(a):
                                  > > a może dużą z mlekiem czyli mieszanka wybuchowa:)))))
                                  > > Ugu witka:)))))))
                                  >
                                  > Witunia!
                                  >
                                  > Dopadła Cię laktacja?

kąpiele mleczne kochaniutki.......stary sposób Cleopatry:))))))

• Gość: ugugunan Re: ???? IP: 2.4.STABLE* / 10.10.0.* 01.07.02, 11:39
                                    iwusia napisał(a):

> kąpiele mleczne kochaniutki.......stary sposób Cleopatry:))))))

Hmmm... Cleopatry jeszcze nie próbowałem... Jak smakuje?

• iwusia Re: ???? 01.07.02, 11:40

> iwusia napisał(a):
                                      >
                                      > > kąpiele mleczne kochaniutki.......stary sposób Cleopatry:))))))
                                      >
                                      > Hmmm... Cleopatry jeszcze nie próbowałem... Jak smakuje?

na kolana kiedy do mnie mówisz!...;D
                                      >

• Gość: ugugunan Re: ???? IP: 2.4.STABLE* / 10.10.0.* 01.07.02, 11:47
                                        iwusia napisał(a):

> na kolana kiedy do mnie mówisz!...;D

O tak... Cleopatro... Czy boskie nektary zawsze kosztuje się na kolanach?

• iwusia Re: ???? 01.07.02, 12:08

> iwusia napisał(a):
                                          >
                                          > > na kolana kiedy do mnie mówisz!...;D
                                          >
                                          > O tak... Cleopatro... Czy boskie nektary zawsze kosztuje się na kolanach?

o tak......aby nie uronić ani kropli:)))))
                                          >

• Gość: ugugunan usta... IP: 2.4.STABLE* / 10.10.0.* 01.07.02, 12:12
                                            iwusia napisał(a):

> o tak......aby nie uronić ani kropli:)))))

Jako, że z Cleopatrą to mój debiut, pozwolę sobie najpierw zamoczyć delikatnie
                                            usta...

• iwusia Re: usta... 01.07.02, 12:34
                                              między ustami a brzegiem......to co najlepsze:)))))
                                              • Gość: ugugunan język... IP: 2.4.STABLE* / 10.10.0.* 01.07.02, 12:38
                                                iwusia napisał(a):

> między ustami a brzegiem......to co najlepsze:)))))

Najlepsze jest troszkę głębiej, spróbuję sięgnąć języczkiem...
                          • czarnyadam Re: U Czarnego Adama 01.07.02, 11:19
                            To zalezy co kto lubi :)))
                            • laelia Re: U Czarnego Adama 01.07.02, 11:24
                              wolę tawernę, no chyba, że w haremie przeprowadzimy nowelizację i zmienimy
                              tradycyjny podział ról :)))
                              • czarnyadam Re: U Czarnego Adama 01.07.02, 11:26
                                Co proponujesz?:)
                              • iwusia Re: U Czarnego Adama 01.07.02, 11:31
                                laelia napisał(a):

> wolę tawernę, no chyba, że w haremie przeprowadzimy nowelizację i zmienimy
                                > tradycyjny podział ról :)))

Laelia zero regulaminu więc i zero podziału......bierz co chcesz:)))))))
                    • iwusia Re: U Czarnego Adama 01.07.02, 11:28
                      roseland napisał(a):

> a my, "mała" mamy czarne charaktery, cio nie ???? :::)))))

i rogatą duszę!!! he he he

• roseland Re: U Czarnego Adama 01.07.02, 11:31
                        nioooo ... jak kozice, co to lubią sobie hasać nie tylko po górach, no nie ?? :)
                        • iwusia Re: U Czarnego Adama 01.07.02, 11:33
                          roseland napisał(a):

> nioooo ... jak kozice, co to lubią sobie hasać nie tylko po górach, no nie ?? :
                          > )

ale po górach he he he najbardziej:)))))

• czarnyadam Re: U Czarnego Adama 01.07.02, 11:33
                          Rose to Ty też masz taka rogatą duszyczkę ?:)), kurcze jakby tu zacząć....:)))
                          • Gość: ugugunan Re: U Czarnego Adama IP: 2.4.STABLE* / 10.10.0.* 01.07.02, 11:35
                            czarnyadam napisał(a):

> Rose to Ty też masz taka rogatą duszyczkę ?:)), kurcze jakby tu zacząć....:)))

Proponuję od tyłu...

• laelia Re: U Czarnego Adama 01.07.02, 11:34
                          proponuję, żeby to faceci robili za hurysy :)
                          • iwusia Re: U Czarnego Adama 01.07.02, 11:37
                            laelia napisał(a):

> proponuję, żeby to faceci robili za hurysy :)

wódki jej dać dobrze gada:))))))))

• czarnyadam Re: U Czarnego Adama 01.07.02, 11:40
                              iwusia napisał(a):

> laelia napisał(a):
                              >
                              > > proponuję, żeby to faceci robili za hurysy :)
                              >
                              > wódki jej dać dobrze gada:))))))))

Zaraz zaraz powoli, jakis porządek musi być :))). Co z nami zrobicię ?:)
                              >

• czarnyadam Re: U Czarnego Adama 01.07.02, 11:41
                                Uguguna z Rose trzeba inaczej, tak niedarady.
                              • iwusia Re: U Czarnego Adama 01.07.02, 11:42
                                i to jest własnie ten porządek...co laelia?....;D
                            • laelia Re: U Czarnego Adama 01.07.02, 11:42
                              a chętnie
                              • czarnyadam Re: U Czarnego Adama 01.07.02, 11:46
                                Przejdzmy w końcu do konkretów, od czego zaczynamy :)))
                            • Gość: ugugunan Zgłaszam akces... IP: 2.4.STABLE* / 10.10.0.* 01.07.02, 11:42

Wcielę się w każdą aktywną męską rolę... Z wyjątkiem eunucha...
                              • iwusia Re: Zgłaszam akces... 01.07.02, 11:46

>
                                > Wcielę się w każdą aktywną męską rolę... Z wyjątkiem eunucha...

nikt Ci nie karze.....:))))))) to tylko moja sugestia:)))))

• roseland Re: Zgłaszam akces... 01.07.02, 11:51
                                  no to ja już zgłupiałam i nie wiem o co sie rozhodzi.. aaalllee o co
                                  chooodzi ??:)
                                  • czarnyadam Re: Zgłaszam akces... 01.07.02, 11:53
                                    roseland napisał(a):

> no to ja już zgłupiałam i nie wiem o co sie rozhodzi.. aaalllee o co
                                    > chooodzi ??:)

Zrobiła sie niezła imprezka, nie wiem juz kto rządzi :)))

• Gość: ugugunan Re: Zgłaszam akces... IP: 2.4.STABLE* / 10.10.0.* 01.07.02, 11:52
                                  iwusia napisał(a):

> nikt Ci nie karze.....:))))))) to tylko moja sugestia:)))))

Śmietanka dodaje małej czarnej osobliwego charakteru...
                                • laelia Re: Zgłaszam akces... 01.07.02, 11:53
                                  to nowoczesny harem, żadnych kastratów :)
                                  • czarnyadam Re: Zgłaszam akces... 01.07.02, 11:55
                                    laelia napisał(a):

> to nowoczesny harem, żadnych kastratów :)

Tylko brać i nie wybrzydzać :))) i nie krepować sie proszę sami swoi :)))

• Gość: ugugunan Progres... IP: 2.4.STABLE* / 10.10.0.* 01.07.02, 11:56
                                    laelia napisał(a):

> to nowoczesny harem, żadnych kastratów :)

Przynajmniej na niwie uciech cielesnych postęp mnie nie przeraża... Wchodzę w to!!

• czarnyadam Re: Progres... 01.07.02, 11:57

> laelia napisał(a):
                                      >
                                      > > to nowoczesny harem, żadnych kastratów :)
                                      >
                                      > Przynajmniej na niwie uciech cielesnych postęp mnie nie przeraża... Wchodzę w t
                                      > o!!

Ja mam tylko jedno ale. Nie pomyl mnie z którąś !!!:)))
                                      >

• laelia Re: Progres... 01.07.02, 12:02
                                        zdejmij szarawary, wtedy pomyłka wykluczona :)
                                        • czarnyadam Re: Progres... 01.07.02, 12:22
                                          Boję sie że gdy nie bede miał nic na sobie może sie ktos pomylić :)))
                                      • Gość: ugugunan Gładkie pupy only... IP: 2.4.STABLE* / 10.10.0.* 01.07.02, 12:03
                                        czarnyadam napisał(a):

> Ja mam tylko jedno ale. Nie pomyl mnie z którąś !!!:)))

Jeśli nie depilujesz pośladków to się nie lękaj...

• czarnyadam Re: Gładkie pupy only... 01.07.02, 12:26
                                          OK to jestem spokojny :)))
    • Gość: ugugunan Sex w przerwie na lunch... IP: 2.4.STABLE* / 10.10.0.* 01.07.02, 12:00

Nikt nie wie o co chodzi, totalna anarchia.... I o to chodzi!!!

Kroi się nam regularna orgietka w samo południe...
      • laelia Re: Sex w przerwie na lunch... 01.07.02, 12:04
        każda pora jest dobra :)
        • iwusia Re: Sex w przerwie na lunch... 01.07.02, 12:07
          pora nie pora a chęć taka sama:)))))
        • Gość: ugugunan Do dzieła... IP: 2.4.STABLE* / 10.10.0.* 01.07.02, 12:09
          laelia napisał(a):

> każda pora jest dobra :)

Święte słowa! Jestem gotów... która pierwsza? *-)

• roseland Re: Do dzieła... 01.07.02, 12:15
            w pełni się podporządkowuję anty-regulaminowi i .. odpływam, niemoniecznie w
            mleku :)
            • Gość: ugugunan Re: Do dzieła... IP: 2.4.STABLE* / 10.10.0.* 01.07.02, 12:20
              roseland napisał(a):

> w pełni się podporządkowuję anty-regulaminowi i .. odpływam, niemoniecznie w
              > mleku :)
              Zabiorę Cię w cudowny rejs po oceanie rozkoszy... Wszak żeglarz ze mnie
              wytrawny... Zapraszam na pokład...

• roseland Re: Do dzieła... 01.07.02, 12:27
                A że wytrawny, to wiem. Wskakuję, nie sama .. Jest Iwa i Laelia.. :)
                • Gość: ugugunan Odbijamy... IP: 2.4.STABLE* / 10.10.0.* 01.07.02, 12:31
                  roseland napisał(a):

> A że wytrawny, to wiem. Wskakuję, nie sama .. Jest Iwa i Laelia.. :)

Trudno byłoby skompletować lepszą załogę... Do cum drogie panie, odbijamy...

• laelia Re: Do dzieła... 01.07.02, 12:31
                  rejs? z wytrawnym żeglarzem?
                  • czarnyadam Re: Do dzieła... 01.07.02, 12:34
                    Ja jestem wytrawnym żeglażem, zawsze dowioze tam gdzie trzeba :)))
                  • Gość: ugugunan Ahoj!!! IP: 2.4.STABLE* / 10.10.0.* 01.07.02, 12:35
                    laelia napisał(a):

> rejs? z wytrawnym żeglarzem?

Porzuć obawy - okręt jest solidny a kapitan doświadczony... Daj się ponieść falom
                    rozkoszy...

• laelia Re: Do dzieła... 01.07.02, 12:22
              no to już :)
              • czarnyadam Re: Do dzieła... 01.07.02, 12:24
                laelia napisał(a):

> no to już :)

Niezła jazda :)))

• laelia Re: Do dzieła... 01.07.02, 12:28
                  to dopiero początek :)
                  • czarnyadam Re: Do dzieła... 01.07.02, 12:33
                    laelia napisał(a):

> to dopiero początek :)

Mam bardzo wybujałą wyobrażnię :)))

• laelia Re: Do dzieła... 01.07.02, 12:39
                      o to właśnie chodzi :)
                      • czarnyadam Re: Do dzieła... 01.07.02, 12:41
                        Jak tak dalej pójdzie to jeszcze sie przekonasz jaka mam wyobrażnię :)))
                        • Gość: ugugunan Dygresja... IP: 2.4.STABLE* / 10.10.0.* 01.07.02, 12:48
                          czarnyadam napisał(a):

> Jak tak dalej pójdzie to jeszcze sie przekonasz jaka mam wyobrażnię :)))

To wyobraźcie sobie, że muszę iść z wnukami na spacer... Ale jak wrócę to zajrzę
                          jak się to wszystko rozwinęło - z ciekawości będę się cały czas wiercił się na
                          ławce... Znajome starowinki pomyslą, że mam owsiki...

Pomyślnych wiatrów!!! AHOJ!!!

• laelia Re: Do dzieła... 01.07.02, 13:04
                          bardzo chętnie :)
                          • czarnyadam Re: Do dzieła... 01.07.02, 13:14
                            Gdzie mieszkasz ?, ja w Olsztynie
                            • laelia Re: Do dzieła... 01.07.02, 13:33
                              w Warszawie
                              • czarnyadam Re: Do dzieła... 01.07.02, 13:38
                                Całkiem niedaleko :)),sprawdz skrzynke .
                                • laelia Re: Do dzieła... 01.07.02, 14:01
                                  sprawdziłam :)
                                  • czarnyadam Re: Do dzieła... 01.07.02, 14:33
                                    przesłałaś ?
                  • roseland Re: Do dzieła... 01.07.02, 12:34
                    Muzyka, wiatr, słońce. Czego jeszcze nam trzeba ?
                    • czarnyadam Re: Do dzieła... 01.07.02, 12:36
                      Potrzebny jest jeszcze czuły męzczyzna :))
                      • roseland Re: Do dzieła... 01.07.02, 12:56
                        i czułej kobiety nieprawdaż ?:)
                        • czarnyadam Re: Do dzieła... 01.07.02, 12:58
                          roseland napisał(a):

> i czułej kobiety nieprawdaż ?:)

Mądrej, czułej, mogłaby być piekna :)))

• roseland Re: Do dzieła... 01.07.02, 13:01
                            Ważne aby była piękna wewnętrznie, nie musi być zewnętrznie. Kobieta musi być
                            zadbana, gustownie ubrana i mieć ładny usmiech. Czy jesteś "za" ?
                            • czarnyadam Re: Do dzieła... 01.07.02, 13:13
                              Tez tak uważam. Jestem za :)
                        • czarnyadam Re: Do dzieła... 01.07.02, 12:59
                          Wiesz Rose czuję w Tobie ogromna delikatność, to mnie ujmuje.
                          • roseland Re: Do dzieła... 01.07.02, 13:10
                            I to jest to !!!!!! I właśnie o to chodzi !!!!!!!!! Proszę, Finlandia dla
                            Ciebie, czysta, ognista, Czarny :)
                            • czarnyadam Re: Do dzieła... 01.07.02, 13:18
                              Z Ttoba wypije bardzo chetnie, nie musi być Finlandia :)))
                              • laelia Re: Do dzieła... 01.07.02, 13:28
                                a ja Finlandii :)
                                • czarnyadam Re: Do dzieła... 01.07.02, 13:33
                                  Teraz najchetniej napiłbym sie zimnego piwka :)
                                  • laelia Re: Do dzieła... 01.07.02, 13:37
                                    schłodzone białe wytrawne wino
                                    • czarnyadam Re: Do dzieła... 01.07.02, 13:43
                                      Tez lubie alw w łóżku :)))
                                      • laelia Re: Do dzieła... 01.07.02, 13:55
                                        tam też :)
                                        • czarnyadam Re: Do dzieła... 01.07.02, 14:34
                                          mozna sie polewać i wylizywać :)))
                                          • roseland Re: Do dzieła... 01.07.02, 14:53
                                            a maliny na maseczkę na ciało rozgrzane :)
                                            • czarnyadam Re: Do dzieła... 01.07.02, 15:07
                                              Teraz jest dobra pora na maliny. Nazbieram i zrobie Ci maseczkę:)
                                              • roseland Re: Do dzieła... 01.07.02, 15:29
                                                wow... najpierw proszę do buzi, a potem niżej, jeszcze niżej .. stop - teraz na
                                                obie rączki, potem ... znów niżej, a tak w ogóle to gdzie jest Iwa, no
                                                gdzie ? :)
                                                • czarnyadam Re: Do dzieła... 01.07.02, 15:41
                                                  roseland napisał(a):

> wow... najpierw proszę do buzi, a potem niżej, jeszcze niżej .. stop - teraz na
                                                  >
                                                  > obie rączki, potem ... znów niżej, a tak w ogóle to gdzie jest Iwa, no
                                                  > gdzie ? :)

Najlepiej będzie jak Cie całą wysmaruje malinami :)))
                                                  Iwa chyba ma dużo pracy

• roseland Re: Do dzieła... 01.07.02, 15:47
                                                    ja mam - niestety jeszcze więcej; dobra, nie dostanie bonusa, a Ty Czarny,
                                                    proszę, kosz malin; Ty już wiesz, co masz z nim robić :)
                                                  • czarnyadam Re: Do dzieła... 01.07.02, 15:49
                                                    Biorę sie do roboty, ale rozcieram wszędzie :))))
                                                  • roseland Re: Do dzieła... 01.07.02, 15:54
                                                    wow,,, no jasne, że wszędzie !!:)
                                                  • czarnyadam Re: Do dzieła... 01.07.02, 22:07
                                                    Obiecane zrobioneee, ale później wyliżę :)))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka