lorisa 09.11.05, 19:52 wiem że to może śmieszne ale jestem naprawdę w kropce...imię ma być dla psa..proszę o pomoc;)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lorisa Re: mysle, ze Jozek bedzie fajne 09.11.05, 19:57 ja tu poważnie a ty żarty sobie stroisz...nieładnie... Odpowiedz Link Zgłoś
kakui Re: Wlodek :D 09.11.05, 22:34 a my mamy wiedziec co ci sie podoba? nam sie akurat typowo polskie podobaja, no wybacz, a pies rodowodowy chociaz? jak tak to chyba wiesz jak sie nazywa a jak wlasciciel kazal ci podac to zapewne na okreslona litere czyz nie? a jak kupujesz gdzies bez rodowodu to ja juz zamykam usta i milcze i wylaczam baterie w raczkach :D Odpowiedz Link Zgłoś
mr_osjano Re: szukam imienia dla labradora!! 10.11.05, 08:40 Ja swojego nazwałem LANDO. To była propozycja syna, który chciał nazwać naszego miluśai imnieniem jednego z bohaterów "Gwiezdnych wojen". Jak chcesz możesz skorzystac z pomyłu lub sposobu poszukiwań Pozdrawiam Andrea Odpowiedz Link Zgłoś
wuefka Henryk? 10.11.05, 08:43 Przepraszam za żart, ale szukanie na forum imienia dla własnego psa jest co najmniej śmieszne. Naprawdę nie masz tyle inwencji i fantazji, żeby sama go nazwać? Odpowiedz Link Zgłoś
lorisa Re: Henryk? 10.11.05, 11:27 to nie ma być mojpies ...własciwie jeśli mi nie chcesz pomóc to przynajmniej nie utrudniaj i nie oceniaj...baaardzo nieładnie;)) Odpowiedz Link Zgłoś
lorisa Re: szukam imienia dla labradora!! 10.11.05, 11:28 to może w brzuszku..bronisława??? Odpowiedz Link Zgłoś
koza_w_rajtuzach Re: szukam imienia dla labradora!! 10.11.05, 19:54 lorisa napisała: > to może w brzuszku..bronisława??? Nie, nie, w brzuszku na pewno nie Bronisława. Zaproponowałam Bronka, bo miałam kiedyś kota o takim imieniu i bardzo mi się podobał mój pomysł na takie nazwanie go :). Inne propozycje na nazwania Twojego labradora to: Neron, Bruno, Nino, Gonzalez, Kabotyn, Harpagan, Leon, Hojrak, Rudolf, Tobiasz, Borys, Brutus, Bazyli, Beniamin, Atos, Neo, Luis, Dino, Kobalt, Neptun, Irys, Amigo, Urwipołeć, Lord, Bastek, Zoltan, Edi, Pablo, Harold, Hamlet, Homer, Bandzior, Edyp, Hektor, Guliwer, Tajfun... Może tym razem spodoba Ci się któraś z moich propozycji? Tak w ogóle to gratuluję wyboru - labradory to najlepsze psiaki pod słońcem :). Miałam kiedyś labradożycę - Bona się wabiła. Odpowiedz Link Zgłoś
lorisa Re: szukam imienia dla labradora!! 10.11.05, 11:28 świetnie płyn do podłóg..ale dzięki;)) Odpowiedz Link Zgłoś
wuefka Re: szukam imienia dla labradora!! 10.11.05, 11:43 Hmm... A nie wojownik spod Troi? W ogóle mity greckie i rzymskie są niewyczerpanym źrółem imion. Odpowiedz Link Zgłoś
introligator_snu Fernandez Manuel Sodi Juan Zapata de Motolla Bravo 10.11.05, 11:40 W skrocie ... w zasadzie to nie wiem jakby to bylo w skrocie. Odpowiedz Link Zgłoś
weronica4 Re: szukam imienia dla labradora!! 10.11.05, 11:54 Nie wiem dlaczego tak sceptycznie - ale moi sąsiedzi mają biszkoptowego labradora o imieniu Ajax. A poza tym wejdź na dogomania.pl i tam są imiona. Pa. Odpowiedz Link Zgłoś
zofia35 Re: Tommi 11.11.05, 21:52 Ja do mojego chciałam Bimber albo bamber,ale chłop się nie chce zgodzić:( Odpowiedz Link Zgłoś
cookie55 Re: szukam imienia dla labradora!! 14.11.05, 22:34 Kolezanka ma pieska o imieniu Toffi, moze Ci sie spodoba? Jest slodziutki :) Odpowiedz Link Zgłoś
justek16 Re: szukam imienia dla labradora!! 17.11.05, 21:11 JA proponuję Lando,Foster, Tobi,Dexter, Kapsel Odpowiedz Link Zgłoś