Dodaj do ulubionych

prośba do jul-kota!

15.11.02, 10:47
Przed chwilą zakończyłam na forum "Weterynaria" watek "Kotka drze pyska i
posikuje w nocy". Nie wiem, jak się wkleja wątki z jednego forum do
drugiego. Czy mógłbyś tam zajrzeć? Czytam wszystkie Twoje posty i jestem
pełna podziwu dla doświadczenia, życzliwości...itd. Jeśli możesz - poradź
mi! Kot dostaje wściku, a ja patrzeć na oczy nie mogę z niewyspania.
Pozdrawiam!
Obserwuj wątek
    • Gość: Monika Re: prośba do jul-kota! IP: *.pol.lublin.pl 15.11.02, 11:52
      To jeszcze raz ja, tym razem niezalogowana. B.b. proszę o pomoc!
    • jul-kot Re: prośba do jul-kota! 19.11.02, 14:00
      Witaj Moniko!
      Odezwałem się na forum „weterynaria”, tu tylko uzupełnię. Ja piszę w Wordzie i
      przenoszę, redaguję też poprzez Worda, nie zastanawiałem się nad lepszym
      sposobem. Żeby Cię pocieszyć dodam tutaj, że mi się też takie wpadki z sikaniem
      zdarzają, ostatnio miła dzika kotka Tinka, którą oswajam nasikała mi dwa razy
      na kanapę. Miała powód, bo kilka razy pogonił ją mój główny kot Pluskot, nie
      wiem dlaczego, bo zwykle toleruje inne koty. Kotkę zamknąłem w oddzielnym
      pokoju i na razie mam spokój.
      Pozdrawiam, Juliusz.
      • monikate Re: prośba do jul-kota! 20.11.02, 14:11
        Hej, jeszcze raz dzięki. O rany, ależ ja jeszcze jestem i z techniką do
        tyłu... Jak to się robi: piszę w Wordzie i przenoszę? Ja wchodzę na forum, a
        jak mi trzeba - to na forum piszę. A może coś pokręciłam i źle zrozumiałam?
        • kotmanka Re: prośba do jul-kota! 20.11.02, 16:35
          normalnie wklikujesz sie w tresc watku, control A w ten sposob zaznaczasz
          wszystko, potem control c, otwierasz nowy watek i control v i juz
          pozdrawiam
        • Gość: kot Re: prośba do jul-kota! IP: *.mech.pw.edu.pl 21.11.02, 10:49
          Witaj Moniko!
          Jeszcze o przenoszeniu - napiszę Ci to w sposób bardziej przystępny:
          Otwierasz Worda w małym oknie, tak, żeby nie zajmował całego ekranu, potem
          piszesz tekst. Po napisaniu tekstu otwierasz forum na cały ekran. Wracasz do
          Worda, zaznaczasz cały tekst ciągnąc lewym klawiszem myszy. Po zaznaczeniu
          klikasz na tle tekstu prawym klawiszem i przeciągasz na forum, w miejsce
          przeznaczone na tekst, puszczasz klawisz i w zależności od życzenia wybierasz
          opcję "przenieś" lub "kopiuj". Jeśli chcesz zachować tekst w Wordzie,
          wybierasz "kopiuj".
          Pozdrawiam.
          • Gość: Monika Re: prośba do jul-kota! IP: *.pol.lublin.pl 21.11.02, 11:37
            Och, do licha - nie wychodzi mi to! Czy na forum trzeba otworzyć przedtem
            opcję odpowiedz na list?
            • Gość: Monika Re: prośba do jul-kota! IP: *.pol.lublin.pl 21.11.02, 11:52
              To ja, Monika – właśnie próbuję to zrobić...
              • Gość: Monika Re: prośba do jul-kota! IP: *.pol.lublin.pl 21.11.02, 11:58
                Bingo! Wyszło! Metodą kota - dziękuję! Dotyczy postu powyżej. Ale ciężko było -
                tj. nakopiowałam i naprzenosiłam w Wordzie, natomiast nie mogłam wyjechać z
                Wordu do forum... Lekcja pokory - człowiek już tyle czasu przy kompie pracuje,
                a tyle rzeczy nie czai... Czy ta sama metoda dotyczy wklejania jakiegoś wątku
                z forum do innego wątku tegoż (a nawet innego) forum? Kotmanko, Tobie też
                dziękuję, ale Twoją metodą nie wyszło mi. Pewno jest to prostsze, niż myślę,
                ino najlepiej zobaczyć na własne oczy.
                • Gość: kot Re: prośba do jul-kota! IP: *.mech.pw.edu.pl 21.11.02, 12:55
                  Moje gratulacje! Oczywiście trzeba wcześniej otworzyć w forum to miejsce, do
                  którego się kopiuje, tzn. nowy wątek lub odpowiedź. Tą samą metodą można
                  przenosić teksty do Worda, wcześniej otwartego, z wątków lub z poczty e-mail, a
                  potem dalej przenosić z Worda np. do innego wątku.
                  Pozdrawiam jeszcze raz.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka