Gość: malina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.03, 14:40 Czy wasze koty też robią matrixy ? Polega to na rozpędzeniu się na podłodze, a potem wykonaniu kilku susów po ścianie .Zupełnie jak Trynity w Matrixie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Misia Re: Matrix i kot IP: *.wcp.pl 09.06.03, 18:50 Moja koteczka wpadła na to znacznie wcześniej niż bracia Wachowscy. Miała ulubiony kawałek ściany koło drzwi, gdzie do wysokości metra były ślady jej łapeczek. Teraz ma 8 lat i już takie figle jej nie w głowie, choć czasami jeszcze zdarza jej się poszaleć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malina Re: Matrix i kot IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.03, 19:19 A ogon robi się wtedy puszysty i wygięty w łuk? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misia Re: Matrix i kot IP: *.wcp.pl 09.06.03, 19:42 Powiem szczerze, że niedokładnie pamiętam bo było to dość dawno i koteczce zdarzało się ćwiczyć podczas naszej nieobecności (ślady łapeczek na ścianie ją zdradzały). Ale gruby, jak u wiewiórki, ogon miewa jak się czegoś przestraszy albo jak szaleje i tak śmiesznie podskakuje na czterech łapach, ustawiając się lekko bokiem. Odpowiedz Link Zgłoś
nene_es Re: Matrix i kot 09.06.03, 20:57 Moj kot tez tak robi. Zarowno w orientacji pionowej, jak i poziomej, czyli albo Matrix, albo klasztor Shaolin;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malina Re: Matrix i kot IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.03, 22:08 U mojego puszysty ogon wygięty w łuk ,oraz taki sam grzbiet oznaczają ochotę na zabawę w berka. Nie wiem tylko dlaczego zmienia się kolejność stawiania nóg. Zamiast najpierw przednie , potem tylne, są najpierw prawe ,potem lewe.Wygląda to jak przetrącony samochód ze złę geometrią kół. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasik Re: Matrix i kot IP: 195.117.149.* 11.06.03, 16:40 Gość portalu: malina napisał(a): > U mojego puszysty ogon wygięty w łuk ,oraz taki sam grzbiet oznaczają ochotę na > > zabawę w berka. Nie wiem tylko dlaczego zmienia się kolejność stawiania nóg. > Zamiast najpierw przednie , potem tylne, są najpierw prawe ,potem lewe.Wygląda > to jak przetrącony samochód ze złę geometrią kół. Ja to nazywam robieniem karpia.Maciek jest przy tym taki poważny na mordce,że po prostu pękam ze śmiechu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m.pw Re: Matrix i kot IP: *.konstancin-jeziorna.sdi.tpnet.pl 09.06.03, 22:23 Mój Ryżyk, b. azylant z Konstancina, kilka dni po tym gdy znalazł sie u nas wykonał rzecz niesamowitą: Siedział sobie na ramieniu u córki i nagle zobaczył cos interesującego na tarasie, wykonał skok, ale w tym samym momencie ujrzał wchodzacego psa i zawisł w powietrzu jak ptak machając łapkami.Nie wiem czy to był Matrix, czy Batman?) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malina Re: Matrix i kot IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.03, 22:26 Zdecydowanie Batman. Matrix polega na bieganiu po pionowej ścianie Odpowiedz Link Zgłoś
gitman Re: Matrix i kot 10.06.03, 09:55 moj kot jest spiacym matriksem - widac nie wybral tej pigulki co trzeba ... Odpowiedz Link Zgłoś
olinerkha Re: Matrix i kot 10.06.03, 13:06 witam, zdecydowanie tak :-) Matrix gości u nas w domu przynajmniej raz dziennie - już się przyzwyczailiśmy. Zdarzają się też bojowe okrzyki, ostatnio "aajooj" pozdrawiamy Ola i Gacek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malina Re: Matrix i kot IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.03, 19:50 Jak myślicie ,czy to znaczy ,że nasze koty są szczęśliwe,że dobrze się z nami czują? Odpowiedz Link Zgłoś
olinerkha Re: Matrix i kot 10.06.03, 22:47 Mam przynajmniej nadzieję, że tak :-) Odpowiedz Link Zgłoś
uwazna Re: Matrix i kot 10.06.03, 23:13 Czuję się lekko zaniepokojona, bo moja kotka matrixów nie robiła i nie robi :-(. Natomiast podskoki bokiem z grzbietem w pałąk i ogonem w szczotkę jak najbardziej. Matrixy namiętnie robiła moja szynszyla. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malina Re: Matrix i kot IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.03, 15:02 Co jeszcze robią Wasze koty poza matrixami i batmanami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magnolia Re: Matrix i kot IP: *.crowley.pl 12.06.03, 16:24 Co Ty!!!! Lepiej niż Trinity i jest zdecydowanie bardzeij puchaty! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malina Re: Matrix i kot IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.03, 16:32 No nie wiem. U Trynity puchu w ogóle nie widziałam. Gdzieś ty jej zaglądała. Kocur jednak szaleje strasznie. Nie wiem dlaczego czasami rozpędza się i na maksymalnych obrotach robi kilka kółek po domu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magnolia Re: Matrix i kot IP: *.crowley.pl 13.06.03, 16:18 No ja tylko stwierdzam, że wolę sie przytulić do mojego kota niż do Trinity... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: be. Re: Matrix i kot IP: 81.190.15.* 12.06.03, 16:55 A mój się rozpędza przez całe mieszkanie i wspina się po siatce zabezpieczającej balkon. Z powodu szybkości tego co robi nie wiem jaki ma ogon. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malina Re: Matrix i kot IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.03, 23:35 Po siatce to chyba wspinał się Spiderman. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: be Re: Matrix i kot IP: 81.190.15.* 14.06.03, 14:02 chyba w takim razie muszę jej zafarbowac futerko :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malina Re: Matrix i kot IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.03, 13:23 Chcesz kota ufarbować na czerwono-niebiesko? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: be. Re: Matrix i kot IP: *.rzeszow.mm.pl 17.06.03, 18:14 Fajnie by wyglądał na zielonej siatce ogrodniczej:) Odpowiedz Link Zgłoś
pyrpyr Re: Matrix i kot 17.06.03, 18:13 oczywiscie! robia jeszcze godzille - siedza na pupkach podpierajac sie ogonkami, przednie lapy w powietrzu nad lebkami i machaja nimi groznie - jak godzilla w filmach z lat 70 Odpowiedz Link Zgłoś