Gość: monika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.03, 15:22 SZUKAM CHĘTNYCH.. JESZCZE JEST ZA MAŁO SAMODZIELNY MA DOPIERO 4 TYGODNIE. JEGO MAMĄ JEST SJAMKA Z CZEKOLADOWYMI OZNACZENIAMI TATĄ KOCUR SĄSIEDZTWA :) JEST PRZEŚLICZNY. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kaska Re: MALEŃKI KOCUREK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.03, 15:27 a jakie to miasto? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: MALEŃKI KOCUREK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.03, 15:42 warszawa Odpowiedz Link Zgłoś
madziasz Re: MALEŃKI KOCUREK 23.10.03, 22:05 możesz do mnie napisać coś więcej o kociaku na gg lub na mail?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: MALEŃKI KOCUREK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.03, 22:31 Niebieskie oczki śliczne ,kotka ma jasno niebieskie.Kolor jsno kremowy,jasno beżowy i jasno szary. Jest słodki nie mam jeszcze zdjeć ale nie długo zrobię . Urodził się tylko jeden.Od urodzenia przyzwyczajony do dużej ilości madczynej miłości i ciepła . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Flora Re: MALEŃKI KOCUREK IP: 213.25.91.* 24.10.03, 10:45 znajoma chce małego kotka - pasiastego tygryska. Napisz czy ten jest pasiasty ? Podaj może namiary do siebie, to znajoma się odezwie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: MALEŃKI KOCUREK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.03, 17:04 Jest pasiastym tygryskiem jak będę miała zdjęcie będę mogła przesłać. dagmardagmar@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: MALEŃKI KOCUREK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.03, 09:55 Od dwuch dni zaczoł sam chodzić po domu , na początku bardzo niezdarnie ,ale robi postępy :) i czeka na swojego przyszłego właściciela. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Romek Re: MALEŃKI KOCUREK IP: *.acn.waw.pl 27.10.03, 17:37 Jak aktywny jest ten kocurek? Szukam kota który chętnie będzie się bawił, nie tylko spał przed telewizorem:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: MALEŃKI KOCUREK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.03, 08:41 Wszystkie maleńkie kotki wykazują dużo energii :) ! Oczywiście zależy to od tego czy są zdrowe , silne i na tyle duże żeby radziły sobie z chodzeniem . KOCUREK jak najbardziej wykazuje zainteresowanie zabawą, jest coraz silniejszy. Wdrapuje się na kanapę podgryza mamie uszy podczas gdy ona je. Interesuje się wszystkim co się rusza i robi dużo głupotek. Ma 6 tygodni jest maleńką kulką ma strasznie kochany biały brzuszek i przepiękne niebieskie oczka, oryginalną sierść, troszkę dłuższą . SZUKAM DLA NIEGO MIŁOŚCI. Z KAŻDYM DNIEM BĄDZIE MI CORAZ TRUDNIEJ ODDAĆ TYGRYSKOWATE SZCZĘŚCIE. Odpowiedz Link Zgłoś
madziasz Re: MALEŃKI KOCUREK 03.11.03, 18:45 a moze mogłabym podjechać i zrobić zdjęcia?? byłoby łatwiej znaleźć kociakowi doemek - napisz do mnie na madziasz@pf.pl lub podaj do siebie maila:) Odpowiedz Link Zgłoś