Dodaj do ulubionych

MALEŃKI KOCUREK

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.03, 15:22
SZUKAM CHĘTNYCH.. JESZCZE JEST ZA MAŁO SAMODZIELNY MA DOPIERO 4 TYGODNIE.
JEGO MAMĄ JEST SJAMKA Z CZEKOLADOWYMI OZNACZENIAMI TATĄ KOCUR SĄSIEDZTWA :)
JEST PRZEŚLICZNY.

Obserwuj wątek
    • Gość: kaska Re: MALEŃKI KOCUREK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.03, 15:27
      a jakie to miasto?
      • Gość: monika Re: MALEŃKI KOCUREK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.03, 15:42
        warszawa
        • madziasz Re: MALEŃKI KOCUREK 23.10.03, 22:05
          możesz do mnie napisać coś więcej o kociaku na gg lub na mail??
          • Gość: monika Re: MALEŃKI KOCUREK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.03, 22:31
            Niebieskie oczki śliczne ,kotka ma jasno niebieskie.Kolor jsno kremowy,jasno
            beżowy i jasno szary. Jest słodki nie mam jeszcze zdjeć ale nie długo zrobię .
            Urodził się tylko jeden.Od urodzenia przyzwyczajony do dużej ilości madczynej
            miłości i ciepła .
            • Gość: Flora Re: MALEŃKI KOCUREK IP: 213.25.91.* 24.10.03, 10:45
              znajoma chce małego kotka - pasiastego tygryska. Napisz czy ten jest pasiasty ?
              Podaj może namiary do siebie, to znajoma się odezwie
              • Gość: monika Re: MALEŃKI KOCUREK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.03, 17:04
                Jest pasiastym tygryskiem jak będę miała zdjęcie będę mogła przesłać.

dagmardagmar@poczta.onet.pl
                • Gość: monika Re: MALEŃKI KOCUREK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.03, 09:55
                  Od dwuch dni zaczoł sam chodzić po domu , na początku bardzo niezdarnie ,ale
                  robi postępy :) i czeka na swojego przyszłego właściciela.
    • Gość: Romek Re: MALEŃKI KOCUREK IP: *.acn.waw.pl 27.10.03, 17:37
      Jak aktywny jest ten kocurek? Szukam kota który chętnie będzie się bawił, nie
      tylko spał przed telewizorem:)
      • Gość: monika Re: MALEŃKI KOCUREK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.03, 08:41
        Wszystkie maleńkie kotki wykazują dużo energii :) ! Oczywiście zależy to od
        tego czy są zdrowe , silne i na tyle duże żeby radziły sobie z chodzeniem .

KOCUREK jak najbardziej wykazuje zainteresowanie zabawą, jest coraz silniejszy.
        Wdrapuje się na kanapę podgryza mamie uszy podczas gdy ona je. Interesuje się
        wszystkim co się rusza i robi dużo głupotek. Ma 6 tygodni jest maleńką kulką ma
        strasznie kochany biały brzuszek i przepiękne niebieskie oczka, oryginalną
        sierść, troszkę dłuższą .
        SZUKAM DLA NIEGO MIŁOŚCI.
        Z KAŻDYM DNIEM BĄDZIE MI CORAZ TRUDNIEJ ODDAĆ TYGRYSKOWATE SZCZĘŚCIE.
        • madziasz Re: MALEŃKI KOCUREK 03.11.03, 18:45
          a moze mogłabym podjechać i zrobić zdjęcia?? byłoby łatwiej znaleźć kociakowi
          doemek - napisz do mnie na madziasz@pf.pl lub podaj do siebie maila:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka