Dodaj do ulubionych

11 listopada

13.11.14, 09:02
gdy zobaczyłem film z zajść 11 listopada w Warszawie, moją uwagę zwrócił moment gwałtownego ,świetnie zorganizowanego przedarcia się grupy zamaskowanych ludzi przez spokojnie poruszający się pochód.Pojawili się nagle,byli bardzo agresywni,od razu zaczeli rzucać rożnymi przedmiotami,ich ruchy były ściśle zsynchronizowane. Pomyslalem ,że w tym obrazie kryje się cos nienaturalanego - nieraz widziałem klubowych dresiarzy w akcji i w ich działaniach widać było naturalnośc rozwijania się agresywnych dzialan.Pomysałem o rosji i jej agentach,dla których byłoby bajecznie proste puscic info wśród dresów,ze za wszczęcie skutecznej burdy Warszawie w czasie swieta niepodleglosci dostana np. po 500 dolarów.
Dziś czytam o dodatkowych faktach ,których nie znalem,np flagach noworosji w Krakowie i warszawie...
wiadomosci.onet.pl/gpc-zwolennicy-putina-na-patriotycznych-manifestacjach-w-polsce/yyrxr
    • rzeka.suf Re: 11 listopada 13.11.14, 11:55
      oczywiscie, ze jest mozliwe, ze dresiarze byli agitowani rowniez przez rosje.
      ale czy to wyjasnia burdy?
      nie!
      burdy dzieja sie podczas obchodow tego swieta od tylu lat, ze mozna je juz okreslic mianem tradycyjnych i generalnie niezaleznych od doraznych pobudek finansowych. to sa polskie burdy patriotyczne, z potrzeby serca wszczynane, i mysle, ze zarobilbys w morde za swoje tutaj insynuacje.
      • krytyk2 Re: 11 listopada 13.11.14, 15:31
        dzięki za wykład czym jest dresiarstwo
        w kwestii ich honoru mam inne zdanie
        ja napisałem o tym co było w ich ostatnim występie wyjatkowe .
        to nie były "polskie burdy patriotyczne",to była naparzanka na zamówienie. spontaniczne wyglądają zupełnie inaczej .
        • paco_lopez Re: 11 listopada 14.11.14, 17:18
          Spontaniczne nie byly, bo chlopcy z radomia i z lodzi przebieraja nuzkami na te chwile od polowy pazdziernika. Jest u nas taka banda idiotow ktora glosi haslo chwdp. Natomiast jesli chodzi o twoja sugestie putinowskiego sponsoringu, to musisz wiedziec, ze jakkolwiek bezideowi ci chlopcy sa, to putina nie lubiom bar
          dziej niz ty. Nie wiem z reszta co putin mialby z tego, ze sie chlopaki u nas z policja zetra w nierownym boju, skoro dzieje sie tak juz od lat
          • krytyk2 Re: 11 listopada 14.11.14, 17:51
            oni przede wszystkim lubiom kasę-to jest ich bóg.A jeśli mogą ja zdobyc w sposób ,który lubią najbardziej -poprzez naparzanie się-to już jest orgazm.Poza tym naiwnie zakładasz,ze prawdziwy zleceniodawca-Putin- kazalby się zdemaskować jako zleceniodawca.W Polsce istniej wystarczajaca grupa polskich świń ,która z różnych pobudek zorganizowałaby takie zleconko nie pisnąwszy nikomu słowa ,od kogo wzięła kase/jeszcze inny wariant-ostatnie ogniwa nic nie wiedza o tym ,kto tak naprawdę i po co wykłada kase/
            A co osiagnąlby Putin?
            1) Satysfakcję ,ze można w niewinny sposób /200 uczestników razy 500 $=10000 $ /osiagnąc efekt ,o którym pisza wszystkie agencje na swiecie
            2) Mały sprawdzian/poletko doświadczalne/ jak można podobne ,ale tez i poważniejsze akcje organizować w Polsze
            3)Ośmieszenie polskich władz, służb odpowiedzialnych za bezpieczeństwo i kontrwywiad-jak sa nieskuteczne ,głupie i naiwne
            • a_iii_ty Re: 11 listopada 14.11.14, 18:04
              to jest spiskowa teoria dziejow, czyli teoria konspiracji.
              a wiesz, ze Elvis zyje ?
              nawiasem mowiac, uwielbiam tego typu dociekania, ba,
              wiele z nich zawiera wiele prawd ...
              • kalllka Re: 11 listopada 14.11.14, 18:18
                Buahahaha, i kto tu pisze ..." o spiskowej teorii dziejów" buahahaha.
              • krytyk2 Re: 11 listopada 14.11.14, 18:25
                putin daje się poznac jako cyniczny gracz,ktory wykorzystuje wszystkie możliwe instrumenty destabilizacji przeciwnika.Mnie by taka prawda na temat wydarzen w Warszawie wcale nie zdziwila,przeciwnie-jest to wypróbowanie w praktyce jednego z elementow dywersji ,którą zastosowal na Krymie i na wschodzie Ukrainy
                • krytyk2 Re: 11 listopada 14.11.14, 18:30
                  spiskowa teoria dziejów wg definicji to takie wytłumaczenie faktów historycznych ,które były już wielokrotnie wyjaśniane i ostatecznie -po latach ustabilizowal się oficjalny obraz faktów z przeszlosci.To ,o czym mówimy- jest b świeże i nadal wyjaśniane .być może okaze się za jakiś czas,ze moja wersja zostanie oficjalnie potwierdzona i przestanie być "spiskowa"
          • rzeka.suf Re: 11 listopada 14.11.14, 20:19
            pytasz co putin mialby z tych zamieszek? raczej niewiele, oczy swiata naprawde nie sa w polske wpatrzone, a zamieszki zdarzaja sie to tu, to tam dosc czesto, wiec nie jest to nic niesamowicie kompromitujacego. co natomiast mialby Krytyk z takich teorii o spisku przeciwpolskim putina? ano mialby tyle, ze moglby westchnac z ulga, ze te chlopaki nie polskie, nie nasze, nieprawdziwe, one przekupione, przez obcych agentow omamione, i wszystko to wina putina. wygodne.
            • krytyk2 Re: 11 listopada 14.11.14, 20:49
              nie dostrzegasz intensywności nienawiści, jaką prawdziwi Rosjanie -w rodzaju Putina- zywia do Polski.nie wiem czy wiesz ,że aktualnie jedno z największych świat rosyjskich -taki ,powiedzmy, Dzień Niepodleglosci, ustanowił właśnie Wladimir w rocznice wypędzenia Polaków z Moskwy.1612 rok!czterysta lat temu - a jakie żywe uczucie nienawisci!
              • kalllka Re: 11 listopada 14.11.14, 20:59
                Nie raczej nie żywi nienawiści. Ale umie ja wzbudzać, pobudzać i podsycać u innych.
                Czysty biznes takie manipulowanie nienawiścia innych . Moim zdaniem to obecnie rosyjski towar exportowy.( Amerykanie naiwnie wierzą ze maja haka- ropę, Rosjanie wiedza, ze maja haka- linkuja wszędzie swój najnowszy malware:
                HTTP// zniechęcenierezygnacjapretensje....(nienawiść)
                • krytyk2 Re: 11 listopada 15.11.14, 15:51
                  przyjrzyj się temu człowiekowi-jak mówi,jak się porusza,jaka ma gestykulacje ,mimike.to jest smierdziel zlozony z kompleksów.Twarz wykreca mu wprost pycha i chec odwetu.Zreszta - ze szczątkowej biografii wynika obraz właśnie takiego mściwego zakompleksionego pinczera.

co do reszty zgadzam się z tobą w zupełności-to wlasnie umiejetnosc manipulowania innymi wyniosło go tak wysoko
                  • kalllka Re: 11 listopada 16.11.14, 09:29
                    Putin jest uprofilowany przez lata służby w KGB. Zgadza się. Jest nieprzemakalny- taki Tank...."
                    służy za rozprowadzacza. Specjalizuje się we wkurwianiu reszty przywódkow. Prasa ma o czym pisać gdy dzielny Kanadyjczyk nie chce uścisnąć mu ręki.... Może i słusznie, bo fizyczny kontakt może skończyć "parchem" ( otruciem)

Od.
                    Jeszcze coś, tak sobie myśle, ze "azyl"Snowdena miał kapitalne znaczenie dla kreowania polityki zagranicznej -networkowej Rosji. (Nie ważne o czym "śnieżek" mówił, ważne jak mówił - jakich używał słów, kluczy systemu)
                    • kalllka Re: 11 listopada 16.11.14, 13:15
                      I jeszcze coś,
                      Tym razem a'propo pakowego, wygodnictwa.
                      Pod każdym z terrorystycznych dzialan są wielkie pieniądze. Czasem dochodzi do kompromisu jak ich użyć, wykorzystując do zakupu broni czy działań dyplomatycznych bądź propagandowych.
                      Naiwnością jest ,chyba ,ze się jest tylko wygodnickim stolnikiemuncertain , ze zachodu( np niemieckiego kapitału zbrojeniowego) nie obchodzi kto będzie miał większe udziały na Ukrainie, Łotwie, czy Litwie, oni czy putinowcy. Tak jak, głupota polityczna, nie łączyć konfliktu na bliskim wschodzie ( islamskiej "deflacji") z interesami ruskich oligarchów.
                      • paco_lopez Re: 11 listopada 16.11.14, 14:04
                        A co ma piernik do wiatraka? Co ma moje wygodnictwo do tego co przekalkowalas ?
                      • krytyk2 Re: 11 listopada 16.11.14, 14:12
                        dlatego do pasji doprowadza mnie logika części publicznych /i tutejszych / wypowiedzi ,które jako argument w dyskusji podaja literalne konotacje lub ich brak w analizie sytuacji. Pomijając fakt ,ze stawianie na literalnośc dowodzi dla mnie nie braku inteligencji,lecz świadomego zakrywania prawdy,ale też-jak to delikatnie okresliłas-moralnego skurwienia lub co najmniej braku empatii.
                        Ja mogę brac udział w przestępstwie, ale wymagam od siebie pelnej swiadomości tego co robię-zarówno poznawczo jak tez moralnie.Natomiast dla niektórych pelen wlasny brzuch ukradzonych produktów spożywczych jest dowodem na wlasna niewinność.
                        • rzeka.suf Re: 11 listopada 16.11.14, 18:46
                          glupota jest rowniez myslec, ze polityka zachodu to dzielo nieskalanej interesami wlasnymi moralnosci. wiele jest interpretacji sytuacji na swiecie oraz jej przyczyn, ocen moralnych strategii uzytych i uzywanych przez swiatowych graczy.
                          putin jest zly, bo chce dominacji nad swiatem. no tak, bo dominacja usa nad swiatem to dobro.
                          dla kogo? na pewno nie dla kazdego.
                          oceniacie to wszystko z punktu widzenia waszych wlasnych interesow, wzniosli wy moralisci.
                          • kalllka Re: 11 listopada 16.11.14, 21:38
                            Daleko mi do wybielania, hołdowania, moralizowania.. Patrzę na świat i adoptuje się do okoliczności niekoniecznie najlepszych.. Bo dobrze pamietam życie w PRL. Nawet nazbyt dobrze pamietam by teraz nie wiedzieć, widzieć czy zapominać, jak system radziecki "radził" sobie z ludzka mentalnością.
                            Dzisiaj na tzw zachodzie, o czym pewnie wiesz cieżko się pracuje na reputacje dobre imię i takie tam arystokratyczne niuanse, aby nastepne pokolenie tzn , moje dzieci (urodzone jeszcze za komuny, ale wychowywane w wolnej światopoglądowo Polsce) nie doświadczały nigdy więcej takiej politycznej schizofrenii; trucia moralizatorstwa, jakie zafundowal, mnie, nam, pokoleniom.,. komunizm. Wracając do złego Putina. On jest złym Rosjaninem, bezprizornym aparatczykiem ale nadal maszynka do robienia kasy, nadal ma za sobą potężny Społeczny kapitał : sieć- programistów, hakerów i zwolenników łatwego pieniądza -międzynarodowa piracka propagandę, który na zamieszaniu i konfliktach, robi dużo większe pieniądze niż Ameryka na coca coli (od początku jej istnienia i międzynarodowej "kariery")
                            A Wniosek w/ w rzeczach,
                            Cicho siedzieć, bądź relatywizując Ameryka, robić z puty.., orleańska, to chować głowę w piach i dawać ...dupy.
                        • rzeka.suf Re: 11 listopada 16.11.14, 18:58
                          czy np zdajecie sobie sprawe z tego, ze sila izraela w starciu z palestyna bierze sie glownie, jesli nie jedynie, z poparcia politycznego i finansowego, jakie izrael otrzymuje od usa?
                          czy potraficie uzyc empatii w celu wczucia sie w sytuacje irakijczykow, ktorym doszczetnie zniszczono kraj?
                          czy wiecie, ze jednoczesnie z tepieniem wstecznych, barbarzynskich islamistow w afganistanie czy syrii, arabia saudyjska - kraj rzadzony autorytarnie i wedlug prawa szariatu - ma pelne poparcie swiatlego zachodu?
                          • krytyk2 Re: 11 listopada 16.11.14, 19:15
                            wiesz ,wg mnie nie chodzi o wiele-widzę,ze te subtelne granice jedni przekraczają a inni -nie.Ja nic nie mam do szariatu,tak długo jak nie wjezdza mi lufą do skroni.
                            Coz złego w tym ,ze każdy kieruje się własnym interesem ?chodzi o to,ze nie każdy od razu musi zabijac ,żeby udowodnić ,gdzie granica tego interesu przebiega.W postepowaniu USa widze jakas stopniowalnośc i wspoldzialanie z miedzynarodowa spolecznością,w przypadku Rosji czy ISIS takiego wspoldzialania nie widze
                            • brygada_ww Re: 11 listopada 16.11.14, 19:55
                              W postepowaniu USa widze jakas stopniowalnośc i wspoldzialanie z miedzynarodowa spolecznością,w przypadku Rosji czy ISIS takiego wspoldzialania nie widze

Nie nalezy utozsamiac Rosji z isis Krytyku, bardziej z isisem mozna kojarzyc ukrainski majdan.
                              • krytyk2 Re: 11 listopada 16.11.14, 20:15
                                no,ja tu tylko zestawiłem dwie cechy,w których postepowanie Rosji i ISIS jest zbieżne,nie ma mowy o utożsamianiu.
                                nie da się z kolei utożsamić majdanu z Isis -bo to pierwsze było spontanicznym zrywem wolnościowym a to drugie raczej jest już organizacja a jeśli wierzyc samym islamistom-nawet państwem
                                • brygada_ww Re: 11 listopada 16.11.14, 20:25
                                  krytyk2 napisał:

> no,ja tu tylko zestawiłem dwie cechy,w których postepowanie Rosji i ISIS jest z
                                  > bieżne,nie ma mowy o utożsamianiu.

Chodzi Ci moze o sklonnosci imperialistyczne? Nie sadze, isis to zbiorka z najnizszych, zacofanych warstw spolecznych.

> nie da się z kolei utożsamić majdanu z Isis -bo to pierwsze było spontanicznym
                                  > zrywem wolnościowym a to drugie raczej jest już organizacja a jeśli wierzyc sam
                                  > ym islamistom-nawet państwem

W Polskiej prasie uzywa sie panstwo islamskie, w prasie zachodniej mowia islamskie miasto.
                                  • krytyk2 Re: 11 listopada 17.11.14, 15:02
                                    'imperialistyczny' to taki pojemny politologiczny ogólnik,ale oczywiście pasuje do obu organizacji
                                    bandziorstwo,brak poszanowania dla cudzej wolności,godności,zupelna demoralizacja=nihilizm moralny a w przypadku Rosji jeszcze właśnie to co Putin zarzuca swoim przeciwnikom- faszyzm ,czyli podejmowanie decyzji jednostkowo,na poziomie prezydenta,ustawodawstwa,personalnych - w sensie doboru członków tzw parlamentu /ustalanego w sfałszowanych wyborach/,władz lokalnych od góry do najniższego szczebla
                                    • brygada_ww Re: 11 listopada 17.11.14, 15:55
                                      krytyk2 napisał:

> 'imperialistyczny' to taki pojemny politologiczny ogólnik,ale oczywiście pasuje
                                      > do obu organizacji
                                      > bandziorstwo,brak poszanowania dla cudzej wolności,godności,zupelna demoralizac
                                      > ja=nihilizm moralny a w przypadku Rosji jeszcze właśnie to co Putin zarzuca swo
                                      > im przeciwnikom- faszyzm ,czyli podejmowanie decyzji jednostkowo,na poziomie pr
                                      > ezydenta,ustawodawstwa,personalnych - w sensie doboru członków tzw parlamentu
                                      > /ustalanego w sfałszowanych wyborach/,władz lokalnych od góry do najniższego sz
                                      > czebla

Teraz przeciez nalezy znalezc kozla ofiarnego odpowiedzialnego za kryzys na Ukrainie i Putin jest najlatwiejszym celem. Spojrz, gdyby w Polsce przytrafilo sie cos takiego, zaraz zareagowalyby Niemcy i inne kraje, Ameryka podobnie, jak i Rosjanie na Ukrainie i kogo oglosiliby winnym?

Rosja jest w stanie do budowy imperium, razem z Ukraina, czy tez bez niej, natomiast isis jakie imperium moze zbudowac, takie?
                                      www.google.nl/search?q=palestina&biw=1280&bih=530&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=6AtqVKnyKcbUOaCggdgJ&sqi=2&ved=0CAYQ_AUoAQ#tbm=isch&q=gaza&facrc=_&imgdii=_&imgrc=QLCGH2g5Gaa2MM%253A%3B6xeSS-OEcvHpKM%3Bhttp%253A%252F%252Fi.telegraph.co.uk%252Fmultimedia%252Farchive%252F02990%252Fgaza03_2990450b.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.telegraph.co.uk%252Fnews%252Fworldnews%252Fmiddleeast%252Fgaza%252F11075376%252FGaza-rebuilding-will-cost-7.8-billion.html%3B620%3B387
                                      • krytyk2 Re: 11 listopada 17.11.14, 16:04
                                        Putin nie jest zadnym kozlem ofiarnym on jest prawdziwym sprawcą kryzysu ukraińskiego.to on kazal strzelac do protestujących na Majdanie.To on powolal,wyposazył i finansuje tzw separatystów ,którzy nie sa niczym innym jak wysokooplacanymi najemnikami rosyjskimi.To putin wysyla od pewnego czasu na Ukrainę regularne wojska rosyjkie w rosnącej w geometrycznym tempie liczbie.to on każe prowokacyjnie ostrzeliwać i zabijac cywlów w Donbasie i to on w końcu oficjalnie rozkaże wkroczyć swojej armii na teren ukrainy.bo jest faszysta godnym hitlera,ba nawet bardziej bezwglednym i zaklamanym
                                        • krytyk2 Re: 11 listopada 17.11.14, 16:12
                                          wiesz -az mnie świerzbu skóra ,że musze pisać tak oczywiste rzeczy.O wiele bardziej problematyczne jest - PO CO on to robi?!?
                                          coraz bardziej prawdopodobna wydaje mi się hipoteza o tym ,ze jest chory na nieuleczalna nowotworowa chorobę - w takim przypadku faktycznie byłoby mu wszystko jedno czy razem z nim nie zejdzie z tego swiata kikaset milionów ludzi,w przypadku konfliktu jadrowego..W końcu wszystko już przezyl ,zanal największych uciech i rozkoszy,ma u stop największe bogactwa tego swiata i zanal i zaznaje jako imperator największej ekstazy dla sadysty-ma u stop caly ludzki/czyt rosyjski/ swiat
                                        • brygada_ww Re: 11 listopada 17.11.14, 16:21
                                          krytyk2 napisał:

> Putin nie jest zadnym kozlem ofiarnym on jest prawdziwym sprawcą kryzysu
                                          > ukraińskiego.to on kazal strzelac do protestujących na Majdanie.

To nie Putin, tylko Janukowycz kazal strzelac, a pozniej sobie uciekl.

>To on powolal, wyposazył i finansuje tzw separatystów ,którzy nie sa niczym innym jak
                                          > wysoko oplacanymi najemnikami rosyjskimi.To putin wysyla od pewnego czasu na Ukrainę > regularne wojska rosyjkie w rosnącej w geometrycznym tempie liczbie.to on każe pr
                                          > owokacyjnie ostrzeliwać i zabijac cywlów w Donbasie i to on w końcu oficjalnie
                                          > rozkaże wkroczyć swojej armii na teren ukrainy.bo jest faszysta godnym hitler
                                          > a,ba nawet bardziej bezwglednym i zaklamanym

I widzisz Krytyku, jak rozumiem, ze Netanjahu i Chamenei nie wtracaja sie do isiu, pozniej jakby pomogli, to oskarzyli by ich jak i Putina i oglosili faszystami, ze do biednych isisowcow kazali strzelac. Amen
                                          • krytyk2 Re: 11 listopada 17.11.14, 17:09
                                            o czym ty mówisz?Janukowicz okazał się zupełną marionetka-było to widać wyraźnie w fazie rozmów z udziałem przedstawicieli Niemiec i Polski -po każdym ważniejszym postawieniu problemu wychodził i dzwonił do Putina pytając o decyzje. Największą zbrodnią majdanu było to,ze odebral splendor zainteresowania wspaniałymi igrzyskami-Putin zgrztal zebami gdy widział ,ze to wydarzenia w Kijowie sa hitem informacyjnym dnia a nie - jego Soczi
                              • shachar Re: 11 listopada 16.11.14, 20:24
                                W postepowaniu USa widze jakas stopniowalnośc i wspoldzialanie z miedzynarodowa spolecznością,w przypadku Rosji czy ISIS takiego wspoldzialania nie widze

Usa chcą,żebyś to tak widziała, to chcenie i praca nad PR potem procentuje w nastawieniu ludzi , którzy mają jednak skłonność do skłaniania się ku bardziej 'mellow' strukturom, nie job twoju mać agresywnym. Ale gdyby tak pomyśleć dogłebniej, USA przepychają swoją polityke na całego, a to coca-colą, a to podsuwaniem pieniędzy tym , kto im sprzyja w danej chwili.Wszystko w białych rękawiczkach , dupka trochę czarna, jak to u szatana, ale z przodu nie widać.
                            • rzeka.suf Re: 11 listopada 16.11.14, 19:56
                              czasem granica jest liczba 2000 zabitych. kazdemu kto sie do niej zblizy nalezy pogrozic palcem. stanowczo.
                          • brygada_ww Re: 11 listopada 16.11.14, 20:22
                            rzeka.suf napisała:

> czy np zdajecie sobie sprawe z tego, ze sila izraela w starciu z palestyna bier
                            > ze sie glownie, jesli nie jedynie, z poparcia politycznego i finansowego, jakie
                            > izrael otrzymuje od usa?

A ja Ci rzeko zadam proste pytanie: masz do wyboru rok w Ramallach i rok w Tel Avivie, gdzie wybralabys?
                            PS. Nie rozumiem jednego, ze B. Netanjahu nie reaguje jeszcze na wikipedie, ktora podaje, ze w Palestynie znajduje sie Uniwersytet Tel Avivu. Tel Aviv jest w Izraelu i jest stolica administracyjna Izraela.

> czy potraficie uzyc empatii w celu wczucia sie w sytuacje irakijczykow, ktorym
                            > doszczetnie zniszczono kraj?

Jak wywala z Iraku isis, to kraj odbuduja. Maja rope, gaz, wiec dadza rade.

> czy wiecie, ze jednoczesnie z tepieniem wstecznych, barbarzynskich islamistow w
                            > afganistanie czy syrii, arabia saudyjska - kraj rzadzony autorytarnie i wedlug
                            > prawa szariatu - ma pelne poparcie swiatlego zachodu?

Wiemy i co mozemy z tym zrobic? Nic, mozemy pofarmazonic na forum.
                            • rzeka.suf Re: 11 listopada 16.11.14, 20:33
                              a ty wolalabys w okupowanej warszawie czy w berlinie mieszkac w 1942 roku
                              • brygada_ww Re: 11 listopada 16.11.14, 21:00
                                rzeka.suf napisała:

> a ty wolalabys w okupowanej warszawie czy w berlinie mieszkac w 1942 roku

Ty nie lubisz, gdy ktos Ci odpowiada pytaniem na pytanie, ale ja tez nie lubie.
                                PS. To nie Ramallach jest okupowany, tylko wiecznie Tel Aviv, ktory musi miec zapewniona defensywe.
                                Bylam w warunkach palestynskich, bylo to straszne, czulam sie jak zakladniczka i ledwo uszlam z zyciem, bo o malo co nie zostalam zabita. Wyrwalam sie stamtad i moj wlasny ojciec jedno, co powiedzial, ze sama chcialam, wiec mam. Ale nic, pewnie pomyslisz o mnie szkoda, ze cie kurwo nie zabil, ale mysl se co chcesz.
              • paco_lopez Re: 11 listopada 15.11.14, 09:13
                Krytyk , a dostrzegasz ilu u nas prawdziwych polakow nie nawidzi ruskich, niemcow, zydow, czechow, arabow, cyganow, masonow, pedalow, tuska, gronkiewicz waltz, kaczynskiego, ziobry. Lista wydaje sie dluga
                ten podlinkowany przez ciebie artykul pokazuje, ze w dobie internetu, ten dzien stal sie motywem do pewnego rodzaju turystyki . A twoja sugestia o wyzszej organizacji odzialow dresiarskich jest kubizmem
                ja mam takiego kolege, ma na imie kuba i oglonda w necie symulacje nalotow dywanowych na warszawe. A moj syn jezdzi czolgiem i rozwala wszystko dookola. Swietne zabawy
                • krytyk2 Re: 11 listopada 15.11.14, 14:59
                  pamiętam,jak napisałem- bodajże z 2007 roku -ze nadejdzie kryzys,bo na giełdzie/a dokładniej na moich papierach/ zaczely się spadki poniżej ostatnich minimów.Pisalem wtedy,ze te spadki przeloza się na normalna gospodarkę.Wtedy wyśmiewałeś moje teorie,ze u Ciebie wszystko ok -o kryzysie nawet mowy nie ma.Ja ci napisałem ,ze gielda wyprzedza rzeczywistość normalnej gospodarki o pewien przedzial czasu i ze finanse kierują wszystkim i nadaja kierunki trendom.
                  mysle ,ze teraz jest podobnie-siedzisz w zupełnie innej rzeczywistości.do glowy ci nie może przyjść ,ze ktoś może mieć tyle chamstwa i tupetu żeby np. uzyc broni jadrowej w srodku Europy.Ja potrafie sobie taka sytuacje wyobrazić i widze chorych ludzi typu putin,ktorzy graja w gry wojenne ale już prawdziwymi ludxmi.ON ZABIJA CODZINIE NA UKRAINIE DZISIATKI LUDZI.Czy ta prawda do ciebie nie przemawia?.wyobrax sobie w takim razie ze to ty jesteś miejszancem doniecka i ze wlasnie wystrzal z moździerza zabija Twoje dzieci.Potrafisz sobie to wyobrazić? Obudź w sobie wreszcie serce!
                  • paco_lopez Re: 11 listopada 15.11.14, 17:00
                    No jesli jest podobnie to dobrze, bo mnie ten kryzys wcale nie dotknal zbytnio i moglbym powiedziec, ze gdybym tylko takie kryzysy w zyciu mial, to prosze bardzo. Tam wtedy raczej obrywalem w sprawach osobistych , na ktore z reszta nie mialem wplywu. Moglem tylko zmywac rozlane mleko. Takze dziekuje ci wizjonerze i moralisto. Racz zauwazyc, ze juz na zachod od kieva malo kogo rusza ta szarpanina. To ze twoj ulubieniec chcial podobno rozbierac z nami ukraine, tez ci umknelo .. A i jeszcze ci powiem, ze sa ukraincy, ktorzy polakow nienawidza i litwini tez sa tacy. Rzycze kolejnych owocnych analiz bujek kiboli z radomia z policja.
                    • krytyk2 Re: 11 listopada 15.11.14, 18:49
                      to co napisales potwierdza tylko moją wczesniejsza obserwację ,że jestes wyłaczony z tej rzeczywistości,wiecna tym koncze dyskusjei.jak bede mial ochote pomowic o bajkach,zglosze sie do ciebie
                      • paco_lopez Re: 11 listopada 16.11.14, 09:18
                        A ty jestes wkrecony. Nawineli ci na uszy wszystkie rodzaje makaronu. Kazdy ma swoja rzeczywistosc. Ameryki nie odkryles. Do nastepnego farmazona.
                    • brygada_ww Re: 11 listopada 15.11.14, 21:02
                      paco_lopez napisał:

> No jesli jest podobnie to dobrze, bo mnie ten kryzys wcale nie dotknal zbytnio
                      > i moglbym powiedziec, ze gdybym tylko takie kryzysy w zyciu mial, to prosze bar
                      > dzo. Tam wtedy raczej obrywalem w sprawach osobistych , na ktore z reszta nie m
                      > ialem wplywu. Moglem tylko zmywac rozlane mleko. Takze dziekuje ci wizjonerze i
                      > moralisto. Racz zauwazyc, ze juz na zachod od kieva malo kogo rusza ta szarpa
                      > nina. To ze twoj ulubieniec chcial podobno rozbierac z nami ukraine, tez ci umk
                      > nelo .. A i jeszcze ci powiem, ze sa ukraincy, ktorzy polakow nienawidza i litw
                      > ini tez sa tacy. Rzycze kolejnych owocnych analiz bujek kiboli z radomia z policja.

Ale to nie o to w tym wszystkim chodzi Paco, bo kogo tak naprawde ineresuja jakies 11 listopadowe bojki, poza Polakami szukajacymi sensacji, kogo interesuje Ukraina, czy Litwini. Nie wiem, czy obejrzales filmik z Robin Hoodem, ktory jest oczywiscie przejaskrawiony, lecz jakie slowa padly: "Israel needs money, Europe needs money, USA need money", reszta nie interesuje. Czy powiedza, ze Syria potrzebuje kasy, Ukraina, czy inni bojkowi narodowcy, nie. To maja w dupie, bo w dupie maja Ukraine, czy Litwe czy polskich bojowkarzy. Rosja w klopotach tez nie na reke tym, ktorzy robia kase.
                      • paco_lopez Re: 11 listopada 16.11.14, 09:14
                        To chcialem krytykowi wytlomaczyc, tak tez twierdzila rzeka suf, kogo obchodzi 11.11 i jego specyfika, a gdybym szedl jego tropem rozumowania, to bal bym sie dzisiaj z domu wyjsc. Wpiernicza w zdrowego chorobe, zarzuca mi, ze zyje w innej rzeczywistosci. Co ja poradze ze krytykiem nie jestem, ani innym iksinskim, ktoremu sie caly idiotyzm swiata wydaje prowokowany przez pana wladka. Przypuszczalnie jakby nie mial co robic i zajrzal do tego watku, to sturlalby sie ze smiechu.
                        • a_iii_ty Re: 11 listopada 16.11.14, 21:02
                          a prawda jest po srodku ... Wolodia budziet napierdalac, a ty ogladaj sie troche po okolicy zeby paru bencek nie zarobic ... ani to takie straszne jak skrytol by chcial, ani
                          ta twoja klatka schodowa tak bezpieczna jak lekcja religii z niepedofilem....
                          hawk !
                          • paco_lopez Re: 11 listopada 17.11.14, 12:01
                            hawk,

mnie w głowie też zakwitła jedna spiskowa teoria, ale tak spiskowa, że bardziej spiskowej nie było. i ty tam jestes ubabrany i krytyk i edek łachudra czyli moja nieskromna osoba w przebraniu.
                            Wkrótce na łamach.
                            • a_iii_ty Re: 11 listopada 17.11.14, 15:39
                              jusz nuszkamy przebieram z ciekawosci, daj znac jak wykolportujesz

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka