tropem_misia1 29.05.13, 08:04 ludzie ludzie wielka zmiana i to od samego rana. Wstańcie szybko głowy w górę czy sie łyska niebo które? U mnie słońce na błękicie czasem piękne nasze życie. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fenikss.2972 Re: Ludzie , ludzie 29.05.13, 08:43 no zaiste niebo mgliste wypogodzić się raczyło więc naród cały przeklnie upały bo jakżeby to było Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Ludzie , ludzie 29.05.13, 09:30 wiem,że z tego naród słynie że narzekać sobie lubi oczywiście w wolnych chwilach wtedy kiedy się nie czubi)) Odpowiedz Link
hardy1 Re: Ludzie , ludzie 29.05.13, 17:37 Piękne słońce, ładnie ciepło... lecz od jutra ma być ciekło Potem do niedzieli burze... w poniedziałek się rozchmurzy Byle się w pogodzie pomylili! Chcę mieć weekend, moi mili Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Ludzie , ludzie 29.05.13, 18:35 Ty to ciekło wypluj zaraz bo się zrobi wnet ambaras pluj daleko i przez ramię bo by ciekło ( tu nie kłamię) potrza hektolitrów strug potop na nas rzuci Bóg!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
hardy1 Re: Ludzie , ludzie 30.05.13, 16:46 I bez plucia się rozeszło. Z rańca słonko moje wzeszło. Pojeździłem wśród natury... który to też zrobił, który? Teraz jednak, po obiedzie, zerkam w niebo...jestem w biedzie. Jechać i trochę popływać? Czy też jeszcze się powstrzymać? Niebo ciemne się już robi... Jaki wieczór się sposobi? Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Ludzie , ludzie 30.05.13, 18:41 Zdaje mi się, moi mili, że mimo zaleceń "wielce oświeconych", niezbyt godnieście ten dzień spędzili. Ja jeszcze mniej godnie, bo w pracy, więc słoneczko przez okno oglądałam raczej Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Ludzie , ludzie 29.05.13, 20:58 Naród czubić wszak się może narzekając, kto ma gorzej bo też Polak, wieczne biedaczysko narzekać umie bez wyjątku na wszystko Szkoda, że mistrzostw nie ma w tej konkurencji w niej zdobylibyśmy medali najwięcej Odpowiedz Link
rudka-a Re: Ludzie , ludzie 30.05.13, 19:51 Nie narzekam ) trochę się tylko wściekam, bo mało, że błyskało, to jeszcze nieżle ulało... gradem po szybach waliło, nieprzyjemnie było... ) Odpowiedz Link
hardy1 Re: Ludzie , ludzie 30.05.13, 20:49 ...mnie się z pogodą udało... się porowerowało i też popływało Odpowiedz Link
rudka-a Re: Ludzie , ludzie 30.05.13, 21:35 Bidnemu, to zawsze wiatrem po oczach wieje no, jak to się dzieje... żebym jeszcze zgrzeszyła, albo nabroiła, a tu nic takiego się nie działo ale w nagrodę - lało!!!! Odpowiedz Link
hardy1 Re: Ludzie , ludzie 30.05.13, 22:01 To się ciesz. Zbiory lepsze, gdy jest deszcz Odpowiedz Link
rudka-a Re: Ludzie , ludzie 30.05.13, 22:35 Ahaa doszły mnie słuchy, że w Twą stronę idą zawieruchy P Odpowiedz Link
grzech_o_1 Re: Ludzie , ludzie 30.05.13, 21:57 Ale w domu siedzisz. A znajoma się wybrała na dwa tygodnie do Polańczyka za cięzki pieniądz. Kończy już i wyobrażasz sobie, co i jak użyła. Odpowiedz Link
rudka-a Re: Ludzie , ludzie 30.05.13, 22:33 Trza bylo ten ciężki pieniądz na Chorwację zamienić ) przynajmniej miałaby czym poszpanować na fejsbuku ))))))))))) Odpowiedz Link
grzech_o_1 Re: Ludzie , ludzie 30.05.13, 22:40 Hrvatsko, fajna rzecz. Tylko te cholerne jeżowce. We morde jeża......! Ps. Dobre mają ostrygi zapiekane w sosiku czosnkowym. Chyba się wybiorę. Odpowiedz Link
rudka-a Re: Ludzie , ludzie 30.05.13, 22:50 Pewnie trza korzystać z życia i jakoś te grajcary wydawać w końcu sie pracowało, to teraz mozna poszaleć ) na koniec sezonu - sanatorium, by siły po wojażach podratować ))) Odpowiedz Link