Dodaj do ulubionych

Czy to możliwe

15.11.13, 22:14
żeby pociąg miał roczne opóźnienie ?

Otóż odpowiem Wam od razu.
Niemożliwe !

A jednak mnie się zdarzyło... ja to jakaś dziwnie pokrętna jestem.
I dobrze mi z tym, co gorsza smile)
Obserwuj wątek
    • arogancka_agrafka Re: Czy to możliwe 15.11.13, 22:17
      I co ważne..... w Warsie podają wyśmienity barszcz z krokietami.
      Polecam do bólu smile))
      • fenikss.2972 Re: Czy to możliwe 15.11.13, 22:20
        u nas wszystko wyżarli, a w towarowym kruchtę urządzili big_grin

arogancka_agrafka napisała:

> I co ważne..... w Warsie podają wyśmienity barszcz z krokietami.
        > Polecam do bólu smile))
    • fenikss.2972 Re: Czy to możliwe 15.11.13, 22:19
      WSZEEEEEEEEEEEEEEEEELKI DUCH ................................big_grin big_grin big_grin big_grin

a jeszcze nic nie chlapnąłem, bobym pomyślał że mam omamy big_grin

pociąg stoi.............i czeka big_grin na tych rocznych spóźnialskich, bo za bilety zwracać nie będziemy big_grin

ahaaaaaaaaaa to pisałem ja
      kogut big_grin
      • arogancka_agrafka Re: Czy to możliwe 15.11.13, 22:28
        Czy to wszelki, czy nie wszelki, Kogut napijmy się wódki !
        Dasz radę dziadku, bez zbędnych biadoleń ? wink)
        • fenikss.2972 Re: Czy to możliwe 15.11.13, 22:32
          no s takiej okasji to nawet stucną scękę ze sklanki wyciągnę big_grin big_grin big_grin

> Czy to wszelki, czy nie wszelki, Kogut napijmy się wódki !
          > Dasz radę dziadku, bez zbędnych biadoleń ? wink)
          • rudka-a Dziadku :D:D 15.11.13, 22:37
            ooooo, jaaaaak mieee sięę tooo spooodobałooo big_grinbig_grin
            • fenikss.2972 Re: Dziadku :D:D 15.11.13, 22:38
              Ty lepiej dobrze policz suspicious bo jak ja na dziadka awansowałem, to Ty na prapra ...suspicious

big_grin big_grin big_grin

rudka-a napisała:

> ooooo, jaaaaak mieee sięę tooo spooodobałooo big_grinbig_grin
            • arogancka_agrafka Re: Dziadku :D:D 15.11.13, 22:40
              rudka-a napisała:

> ooooo, jaaaaak mieee sięę tooo spooodobałooo big_grinbig_grin

Powiem Ciebie, że ja prowie babka, pasi jak ulał do dziadka big_grin
              • fenikss.2972 Re: Dziadku :D:D 15.11.13, 22:43

> Powiem Ciebie, że ja prowie babka, pasi jak ulał do dziadka big_grin

ale prawie babka - że mamy gratulować, czyś nam się tak w latach posunęła bez ten rok ? big_grin big_grin big_grin
                • arogancka_agrafka Re: Dziadku :D:D 15.11.13, 22:45
                  fenikss.2972 napisał:

> ale prawie babka - że mamy gratulować, czyś nam się tak w latach posunęła bez t
                  > en rok ? big_grin big_grin big_grin

Tak żem się posunęła haha smile))
                  • fenikss.2972 Re: Dziadku :D:D 15.11.13, 22:55

> Tak żem się posunęła haha smile))

no to teraz trza Cię cofnąć big_grin
              • rudka-a Re: Dziadku :D:D 15.11.13, 22:45
                ja mam być babka, ale jeszcze nie wiem kiedy wink))
                • fenikss.2972 Re: Dziadku :D:D 15.11.13, 22:54
                  rudka-a napisała:

> ja mam być babka, ale jeszcze nie wiem kiedy wink))

PRA teściowo !! suspicious PRA !! suspicious
                  • rudka-a Re: Dziadku :D:D 15.11.13, 23:02
                    Teściowo - brzmi dumnie suspicious
                    smile
                    • fenikss.2972 Re: Dziadku :D:D 15.11.13, 23:05
                      noooooooooooooooooooo big_grin

godzinę temu napisał kumpel, co dawałem psu na ..............problemy z żołądkiem......big_grin
                      mu odpisałem, ale przytomnie pytam - a dla kogo ?
                      i odpowiedź mię powaliła big_grin
                      dla TEŚCIOWEJ POTRZEBUJĘ big_grin big_grin big_grin

rudka-a napisała:

> Teściowo - brzmi dumnie suspicious
                      > smile
                      • rudka-a Re: Dziadku :D:D 15.11.13, 23:10
                        big_grin big_grin
                        to po Waszych konsultacjach teściowa Onego będzie chlipać z miski i podnosic nogę przy szafie w pokoju big_grin
                        • fenikss.2972 Re: Dziadku :D:D 15.11.13, 23:13
                          rudka-a napisała:

> big_grin big_grin
                          > to po Waszych konsultacjach teściowa Onego będzie chlipać z miski i podnosic no
                          > gę przy szafie w pokoju big_grin

te no......................psie dziewczynki kucają big_grin

ale podałem fakt jaki miał miejsce - rechot po tym - bezcenne big_grin big_grin big_grin
                          • rudka-a Re: Dziadku :D:D 15.11.13, 23:18
                            mam nadzieję tylko, że moja synowa nie konsultuje mła migreny z połową fejbuka big_grin
                            • arogancka_agrafka Re: Dziadku :D:D 15.11.13, 23:20
                              rudka-a napisała:

> mam nadzieję tylko, że moja synowa nie konsultuje mła migreny z połową fejbuka
                              > big_grin

O żesz kur.... jak mnie Rudziu twarzoksiązka irytuje, to Ty sprawy nie zdajesz smile))
                              • rudka-a Re: Dziadku :D:D 15.11.13, 23:24
                                Twarzoksiążka big_grinbig_grin doobre smile)))
                                jakos mnie tam jeszcze nie zagoniło smile)))
                                noo, co tam wstawię, jak ja na Huwajach wczasów nie spędzam smile))))))
                                • fenikss.2972 Re: Dziadku :D:D 15.11.13, 23:26
                                  kurde big_grin o czym Ty gadasz ?? big_grin big_grin big_grin

rudka-a napisała:

> Twarzoksiążka big_grinbig_grin doobre smile)))
                                  > jakos mnie tam jeszcze nie zagoniło smile)))
                                  > noo, co tam wstawię, jak ja na Huwajach wczasów nie spędzam smile))))))
                                  • arogancka_agrafka Re: Dziadku :D:D 15.11.13, 23:28
                                    fenikss.2972 napisał:

> kurde big_grin o czym Ty gadasz ?? big_grin big_grin big_grin

hahaha nie mogę chyba muszę się zdrzemnąć hahahhaah wink))))
                                    >
                                    > rudka-a napisała:
                                    >
                                    > > Twarzoksiążka big_grinbig_grin doobre smile)))
                                    > > jakos mnie tam jeszcze nie zagoniło smile)))
                                    > > noo, co tam wstawię, jak ja na Huwajach wczasów nie spędzam smile))))))
                                    • fenikss.2972 Re: Dziadku :D:D 15.11.13, 23:30
                                      kurde suspicious znowu nie wiem o co chodzi suspicious

> fenikss.2972 napisał:
                                      >
                                      > > kurde big_grin o czym Ty gadasz ?? big_grin big_grin big_grin
                                      >
                                      > hahaha nie mogę chyba muszę się zdrzemnąć hahahhaah wink))))
                                      > >
                                      > > rudka-a napisała:
                                      > >
                                      > > > Twarzoksiążka big_grinbig_grin doobre smile)))
                                      > > > jakos mnie tam jeszcze nie zagoniło smile)))
                                      > > > noo, co tam wstawię, jak ja na Huwajach wczasów nie spędzam smile)))))
                                      > )
                                  • rudka-a Re: Dziadku :D:D 15.11.13, 23:30
                                    Nie załapał big_grin chociaz raz big_grinbig_grin
                                    • arogancka_agrafka Re: Dziadku :D:D 15.11.13, 23:32
                                      rudka-a napisała:

> Nie załapał big_grin chociaz raz big_grinbig_grin

Rudzia proszę, ja tu z krzesła się wywrócę zaraz hahah wink))))
                                      • rudka-a Re: Dziadku :D:D 15.11.13, 23:56
                                        > Rudzia proszę, ja tu z krzesła się wywrócę zaraz hahah wink)))

aaaa, bo teraz takie niestabilne te taborety robiom suspicious big_grin
                                        • arogancka_agrafka Re: Dziadku :D:D 15.11.13, 23:59
                                          rudka-a napisała:

> arogancka_agrafka napisała:
                                          > > Rudzia proszę, ja tu z krzesła się wywrócę zaraz hahah wink)))
                                          >
                                          > aaaa, bo teraz takie niestabilne te taborety robiom suspicious big_grin

Na trzech nogach, a ja taka wywrotna jezdem
                                          smile))
                                          • rudka-a Re: Dziadku :D:D 16.11.13, 00:03
                                            > Na trzech nogach, a ja taka wywrotna jezdem
                                            > smile))

Czasem trzeba pobalansować wink inaczej sie nie da smile)
                                    • fenikss.2972 Re: Dziadku :D:D 15.11.13, 23:32
                                      rudka-a napisała:

> Nie załapał big_grin chociaz raz big_grinbig_grin

nie nadążam !! suspicious
                                      • arogancka_agrafka Re: Dziadku :D:D 15.11.13, 23:35
                                        fenikss.2972 napisał:

> rudka-a napisała:
                                        >
                                        > > Nie załapał big_grin chociaz raz big_grinbig_grin
                                        >
                                        > nie nadążam !! suspicious

E tam, kokietujesz Waść wink)))
                                        • fenikss.2972 Re: Dziadku :D:D 15.11.13, 23:39
                                          > E tam, kokietujesz Waść wink)))

no big_grin
                                          • arogancka_agrafka Re: Dziadku :D:D 15.11.13, 23:41
                                            fenikss.2972 napisał:

> > E tam, kokietujesz Waść wink)))
                                            >
                                            > no big_grin

Toż zaraz widać Ty podstępna łasico wink))
                                            • fenikss.2972 Re: Dziadku :D:D 15.11.13, 23:44

> Toż zaraz widać Ty podstępna łasico wink))

się staram jak potrafię big_grin
                                • arogancka_agrafka Re: Dziadku :D:D 15.11.13, 23:27
                                  rudka-a napisała:

> Twarzoksiążka big_grinbig_grin doobre smile)))
                                  > jakos mnie tam jeszcze nie zagoniło smile)))
                                  > noo, co tam wstawię, jak ja na Huwajach wczasów nie spędzam smile))))))

I na beemwju, w złotym łańcuchu nie siedzisz smile))
                                  • rudka-a Re: Dziadku :D:D 15.11.13, 23:29
                                    Taki złoty łańcuch, to moge sobie skombinować suspicious widziałam takie, co z metra sprzedwali...złote tez były big_grin
                                    • arogancka_agrafka Re: Dziadku :D:D 15.11.13, 23:31
                                      rudka-a napisała:

> Taki złoty łańcuch, to moge sobie skombinować suspicious widziałam takie, co z metr
                                      > a sprzedwali...złote tez były big_grin

Nie zapomnij o zimnym łokciu wink)))
                                      • rudka-a Re: Dziadku :D:D 15.11.13, 23:35
                                        > Nie zapomnij o zimnym łokciu wink)))

big_grinbig_grin i białych kozakach big_grin
                                        • arogancka_agrafka Re: Dziadku :D:D 15.11.13, 23:37
                                          rudka-a napisała:

> > Nie zapomnij o zimnym łokciu wink)))
                                          >
                                          > big_grinbig_grin i białych kozakach big_grin

O matko, jeszcze ktoś nas oskarży o zakorzenione stereotypy...
                                          O ja Cię hahah smile)))))
                                          • rudka-a Re: Dziadku :D:D 15.11.13, 23:44
                                            > O matko, jeszcze ktoś nas oskarży o zakorzenione stereotypy...
                                            > O ja Cię hahah smile)))))

..a bo ja mam taka wizję....On w dresie i w beemce z 1982r, po lekkim tunnigu, z kolczykiem w uchu i złotym kajdanem na obrosniętej szyi ;>
                                            Ona - w białych kozaczkach, rózowa torebka, makijaz w niebieskosciach, futerko w panterkę big_grin spódniczka 20cm smile)))))))
                                            • fenikss.2972 Re: Dziadku :D:D 15.11.13, 23:47
                                              kurdeeeeeeeeeeeeeeeee
                                              dzie ja wlazłem........................suspicious

big_grin big_grin big_grin

rudka-a napisała:

> > O matko, jeszcze ktoś nas oskarży o zakorzenione stereotypy...
                                              > > O ja Cię hahah smile)))))
                                              >
                                              > ..a bo ja mam taka wizję....On w dresie i w beemce z 1982r, po lekkim tunnigu,
                                              > z kolczykiem w uchu i złotym kajdanem na obrosniętej szyi ;>
                                              > Ona - w białych kozaczkach, rózowa torebka, makijaz w niebieskosciach, futerko
                                              > w panterkę big_grin spódniczka 20cm smile)))))))
                                              • rudka-a Re: Dziadku :D:D 15.11.13, 23:48
                                                Dobrze, że jesteś...poniesiesz torebkę suspicious big_grin
                                                • fenikss.2972 Re: Dziadku :D:D 15.11.13, 23:50
                                                  rudka-a napisała:

> Dobrze, że jesteś...poniesiesz torebkę suspicious big_grin

że kto nibyyyyyyyyyyyyyyy ?? suspicious
                                                  • rudka-a Re: Dziadku :D:D 15.11.13, 23:52
                                                    big_grin..to nie boli....suspicious
                                                    nigdy nie widziałeś, jak pan niesie torbe pani? suspicious
                                                  • fenikss.2972 Re: Dziadku :D:D 15.11.13, 23:53
                                                    rudka-a napisała:

> big_grin..to nie boli....suspicious
                                                    > nigdy nie widziałeś, jak pan niesie torbe pani? suspicious

ależ widziaaaaaaaaaaaaaaałem big_grin

i dlatego ja się w to wrobić nie dam suspicious
                                                  • arogancka_agrafka Re: Dziadku :D:D 15.11.13, 23:56
                                                    rudka-a napisała:

> big_grin..to nie boli....suspicious
                                                    > nigdy nie widziałeś, jak pan niesie torbe pani? suspicious

Rudka, a widziałaś jak Pani niesie torbę Panu haha wink))))))))))))
                                                  • rudka-a Re: Dziadku :D:D 16.11.13, 00:05
                                                    > Rudka, a widziałaś jak Pani niesie torbę Panu haha wink))))))))))))

big_grin ja mam wyobrażnię big_grin już to widzę, jak targa suspicious big_grin
                                              • arogancka_agrafka Re: Dziadku :D:D 15.11.13, 23:55
                                                fenikss.2972 napisał:

> kurdeeeeeeeeeeeeeeeee
                                                > dzie ja wlazłem........................suspicious

Nie właź tu, to dla kogutów o mocnych nerwach big_grin
                                                • fenikss.2972 Re: Dziadku :D:D 16.11.13, 00:12

> Nie właź tu, to dla kogutów o mocnych nerwach big_grin

moje są nadwyrężone suspicious
                                                  • rudka-a Re: Dziadku :D:D 16.11.13, 00:13
                                                    na odpręzenie podobno trza sie rumianku nachlipać suspicious
                                                  • fenikss.2972 Re: Dziadku :D:D 16.11.13, 10:23
                                                    na moje nadwyrężenie, to i pół pola trawy nie pomoże suspicious

rudka-a napisała:

> na odpręzenie podobno trza sie rumianku nachlipać suspicious
                                                  • arogancka_agrafka Re: Dziadku :D:D 16.11.13, 00:16
                                                    fenikss.2972 napisał:

>
                                                    > > Nie właź tu, to dla kogutów o mocnych nerwach big_grin
                                                    >
                                                    >

> moje są nadwyrężone suspicious

Ja Kogucikowi jutro nerwosolku zapodam smile)
                                                  • fenikss.2972 Re: Dziadku :D:D 16.11.13, 10:23
                                                    > Ja Kogucikowi jutro nerwosolku zapodam smile)

byle zwietrzały nie był big_grin
                                            • arogancka_agrafka Re: Dziadku :D:D 15.11.13, 23:53
                                              rudka-a napisała:

> > O matko, jeszcze ktoś nas oskarży o zakorzenione stereotypy...
                                              > > O ja Cię hahah smile)))))
                                              >
                                              > ..a bo ja mam taka wizję....On w dresie i w beemce z 1982r, po lekkim tunnigu,
                                              > z kolczykiem w uchu i złotym kajdanem na obrosniętej szyi ;>
                                              > Ona - w białych kozaczkach, rózowa torebka, makijaz w niebieskosciach, futerko
                                              > w panterkę big_grin spódniczka 20cm smile)))))))

To dopiero jest katastrofa....trudno mnie się po takowej otrząsnąć wink)))))))))))
                                              • rudka-a Re: Dziadku :D:D 16.11.13, 00:07
                                                Zazdrościc miałaś, a trząchać się big_grin
                            • fenikss.2972 Re: Dziadku :D:D 15.11.13, 23:21
                              rudka-a napisała:

> mam nadzieję tylko, że moja synowa nie konsultuje mła migreny z połową fejbuka
                              > big_grin

...............się potem okaże, że te dziwne piguły, to wet przepisał koleżance dla amstaffa big_grin big_grin big_grin
                              • rudka-a Re: Dziadku :D:D 15.11.13, 23:27
                                ..... na jazgot big_grin
                                bez opakowania i info - kartki nic nie biorę suspicious
          • arogancka_agrafka Re: Czy to możliwe 15.11.13, 22:38
            fenikss.2972 napisał:

> no s takiej okasji to nawet stucną scękę ze sklanki wyciągnę big_grin big_grin big_grin
            >
            Do tej pysnej wiśniówecki, toć Tobie jeden ząb wystarczy !
            Trącniem się, darz bór smile))
            • fenikss.2972 Re: Czy to możliwe 15.11.13, 22:42
              > Do tej pysnej wiśniówecki, toć Tobie jeden ząb wystarczy !
              > Trącniem się, darz bór smile))

ale to żeby podkreślić doniosłość chwili big_grin

to chlup w ten gupi dziób big_grin big_grin big_grin
              • arogancka_agrafka Re: Czy to możliwe 15.11.13, 22:44
                fenikss.2972 napisał:

> ale to żeby podkreślić doniosłość chwili big_grin
                >
                > to chlup w ten gupi dziób big_grin big_grin big_grin

A żebyś wiedział ! Takiego głupiego dzioba jak mój, to żech nie widział w życiu ! big_grin
                • fenikss.2972 Re: Czy to możliwe 15.11.13, 22:46

> A żebyś wiedział ! Takiego głupiego dzioba jak mój, to żech nie widział w życiu
                  > ! big_grin

o ile mnie Ciocia Demencja nie orżnęła, a kaprawe oczka nie zawodzą - dziób posiada drób suspicious

big_grin
                  • arogancka_agrafka Re: Czy to możliwe 15.11.13, 22:49
                    fenikss.2972 napisał:

>
                    > o ile mnie Ciocia Demencja nie orżnęła, a kaprawe oczka nie zawodzą - dziób pos
                    > iada drób suspicious

Czyli co ? Nie łapię się w te widełki ?
                    A szkoda... to teraz zawalił mi się świat....

big_grinDD
                    • fenikss.2972 Re: Czy to możliwe 15.11.13, 22:56
                      > Czyli co ? Nie łapię się w te widełki ?
                      > A szkoda... to teraz zawalił mi się świat....
                      >
                      > big_grinDD

.................no chyba że przyznasz publicznie, żeś kura big_grin big_grin big_grin
                      • arogancka_agrafka Re: Czy to możliwe 15.11.13, 22:58
                        fenikss.2972 napisał:

> .................no chyba że przyznasz publicznie, żeś kura big_grin big_grin big_grin

Ale taka domowa ?, czy survivalowa ? big_grin
                        • fenikss.2972 Re: Czy to możliwe 15.11.13, 23:02

> Ale taka domowa ?, czy survivalowa ? big_grin

jest mi to obojętne, wszak te domowe też swój urok mają - bylebyś jaja znosiła z wielką cierpliwością big_grin big_grin big_grin big_grin
                          • arogancka_agrafka Re: Czy to możliwe 15.11.13, 23:11
                            fenikss.2972 napisał:

bylebyś jaja znosiła
                            > z wielką cierpliwością big_grin big_grin big_grin big_grin

Jaja to ja znoszę z wielką przyjemnością ! big_grin
                            Jak bym ich nie znosiła, to bym z nimi nie obcowała wink)
                            • fenikss.2972 Re: Czy to możliwe 15.11.13, 23:16
                              > Jaja to ja znoszę z wielką przyjemnością ! big_grin
                              > Jak bym ich nie znosiła, to bym z nimi nie obcowała wink)

no to masz certyfikat drobiu big_grin
                              • arogancka_agrafka Re: Czy to możliwe 15.11.13, 23:19
                                fenikss.2972 napisał:

> > Jaja to ja znoszę z wielką przyjemnością ! big_grin
                                > > Jak bym ich nie znosiła, to bym z nimi nie obcowała wink)
                                >
                                > no to masz certyfikat drobiu big_grin

ISO tyż ?

Błagam, błagam.... powiedz, że tak...........big_grinDD

• fenikss.2972 Re: Czy to możliwe 15.11.13, 23:22

> ISO tyż ?
                                  >
                                  > Błagam, błagam.... powiedz, że tak...........big_grinDD

tak !! tak !! taaaaaaaaaaaaaaak !! big_grin big_grin big_grin
                                  • arogancka_agrafka Re: Czy to możliwe 15.11.13, 23:23
                                    fenikss.2972 napisał:

>
                                    > > ISO tyż ?
                                    > >
                                    > > Błagam, błagam.... powiedz, że tak...........big_grinDD

YUPI YUPI YUPI YUPI YUPI, alem ja szczęśliwa jajonośna haha smile))))
                                    >
                                    > tak !! tak !! taaaaaaaaaaaaaaak !! big_grin big_grin big_grin
                                    • fenikss.2972 Re: Czy to możliwe 15.11.13, 23:25

> YUPI YUPI YUPI YUPI YUPI, alem ja szczęśliwa jajonośna haha smile))))
                                      > >
                                      > > tak !! tak !! taaaaaaaaaaaaaaak !! big_grin big_grin big_grin

nienieeeeeeeeeeejszyyyyyyyyym
                                      witaaaaaaaaaaaaaaaam
                                      ponownieeeeeeeeee
                                      w gronieeeeeeeeeeeeee
                                      kur moich
                                      tylko kur.................
                                      nie znikaj znowu na rok big_grin
          • hardy1 Re: Czy to możliwe 15.11.13, 23:12
            fenikss.2972 napisał:
            > no s takiej okasji to nawet stucną scękę ze sklanki wyciągnę big_grin big_grin big_grin

Tylko przy wypijaniu nie zadław się stucnom scenkom wink

...boi będzie scenka, że ho ho wink

PS. Żadnej agrafki dotąd nie znałem, ale już poznałem smile Muszę uważać... jak arogancka, znaczy że kłuje tam gdzie nie trzeba wink
            • arogancka_agrafka Re: Czy to możliwe 15.11.13, 23:16
              hardy1 napisał:

> PS. Żadnej agrafki dotąd nie znałem, ale już poznałem smile Muszę uważać... jak ar
              > ogancka, znaczy że kłuje tam gdzie nie trzeba wink

To znaczy, że jednak jeszcze nie poznałeś wink
              Wszystko przed Tobą big_grin
              • fenikss.2972 Re: Czy to możliwe 15.11.13, 23:19
                >
                > To znaczy, że jednak jeszcze nie poznałeś wink
                > Wszystko przed Tobą big_grin

weź go nie strasz big_grin big_grin big_grin
                • arogancka_agrafka Re: Czy to możliwe 15.11.13, 23:22
                  fenikss.2972 napisał:

> >
                  > > To znaczy, że jednak jeszcze nie poznałeś wink
                  > > Wszystko przed Tobą big_grin
                  >
                  > weź go nie strasz big_grin big_grin big_grin

A oż łun taki strachliwy ?
                  Nie wyglunda Panie, nie wyglunda smile)
                  • fenikss.2972 Re: Czy to możliwe 15.11.13, 23:23

> A oż łun taki strachliwy ?
                    > Nie wyglunda Panie, nie wyglunda smile)

tu się wszyscy bab boją - un tyż big_grin
                    • hardy1 Re: Czy to możliwe 16.11.13, 06:24
                      No. Tu som takie baby, że wszystkie chłopy siem bojom.

Za to jesteśmy bardzo wychowani kulturalnie. Baby zawsze puszczamy przodem. Zwłaszcza przez pole minowe suspicious
                      • fenikss.2972 Re: Czy to możliwe 16.11.13, 10:25
                        wiedziałem, że się bab boisz big_grin big_grin big_grin

hardy1 napisał:

> No. Tu som takie baby, że wszystkie chłopy siem bojom.
                        >
                        > Za to jesteśmy bardzo wychowani kulturalnie. Baby zawsze puszczamy przodem. Zwł
                        > aszcza przez pole minowe suspicious
                        • rudka-a Re: Czy to możliwe 16.11.13, 10:31
                          i nie należy tego raczej zmieniać suspicious
            • fenikss.2972 Re: Czy to możliwe 15.11.13, 23:18
              hardy1 napisał:

> fenikss.2972 napisał:
              > > no s takiej okasji to nawet stucną scękę ze sklanki wyciągnę big_grin big_grin big_grin

> ]
              >
              > Tylko przy wypijaniu nie zadław się stucnom scenkom wink

no pses po to wyciągłem zeby się nie udławić big_grin
              >
              > ...boi będzie scenka, że ho ho wink
              >
              > PS. Żadnej agrafki dotąd nie znałem, ale już poznałem smile Muszę uważać... jak ar
              > ogancka, znaczy że kłuje tam gdzie nie trzeba wink

Agrafka jest cool big_grin
              • hardy1 Re: Czy to możliwe 16.11.13, 06:25
                A czemu agrafka się kuli zamiast się zapinać, hę? wink
                • fenikss.2972 Re: Czy to możliwe 16.11.13, 10:27
                  cicho, bo jak się zepnie, to potem za cholerę nie da się otworzyć suspicious

big_grin

hardy1 napisał:

> A czemu agrafka się kuli zamiast się zapinać, hę? wink
                  • hardy1 Re: Czy to możliwe 17.11.13, 17:41
                    "Za cholerę" może nie. Są jednak lepsze metody suspicious
    • grzech_o_1 Re: Czy to możliwe 15.11.13, 22:43
      Pociąg nie ma opóźnienia. On okrążył kulę ziemską. A że jest kulista a nie płaska, to trafił tam gdzie już był. smile
      • fenikss.2972 Re: Czy to możliwe 15.11.13, 22:45
        grzech_o_1 napisał:

> Pociąg nie ma opóźnienia. On okrążył kulę ziemską. A że jest kulista a nie płas
        > ka, to trafił tam gdzie już był. smile

i jest to bardzo mądra puenta big_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka