arogancka_agrafka 15.11.13, 22:14 żeby pociąg miał roczne opóźnienie ? Otóż odpowiem Wam od razu. Niemożliwe ! A jednak mnie się zdarzyło... ja to jakaś dziwnie pokrętna jestem. I dobrze mi z tym, co gorsza ) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
arogancka_agrafka Re: Czy to możliwe 15.11.13, 22:17 I co ważne..... w Warsie podają wyśmienity barszcz z krokietami. Polecam do bólu )) Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: Czy to możliwe 15.11.13, 22:20 u nas wszystko wyżarli, a w towarowym kruchtę urządzili arogancka_agrafka napisała: > I co ważne..... w Warsie podają wyśmienity barszcz z krokietami. > Polecam do bólu )) Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: Czy to możliwe 15.11.13, 22:19 WSZEEEEEEEEEEEEEEEEELKI DUCH ................................ a jeszcze nic nie chlapnąłem, bobym pomyślał że mam omamy pociąg stoi.............i czeka na tych rocznych spóźnialskich, bo za bilety zwracać nie będziemy ahaaaaaaaaaa to pisałem ja kogut Odpowiedz Link
arogancka_agrafka Re: Czy to możliwe 15.11.13, 22:28 Czy to wszelki, czy nie wszelki, Kogut napijmy się wódki ! Dasz radę dziadku, bez zbędnych biadoleń ? ) Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: Czy to możliwe 15.11.13, 22:32 no s takiej okasji to nawet stucną scękę ze sklanki wyciągnę arogancka_agrafka napisała: > Czy to wszelki, czy nie wszelki, Kogut napijmy się wódki ! > Dasz radę dziadku, bez zbędnych biadoleń ? ) Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: Dziadku :D:D 15.11.13, 22:38 Ty lepiej dobrze policz bo jak ja na dziadka awansowałem, to Ty na prapra ... rudka-a napisała: > ooooo, jaaaaak mieee sięę tooo spooodobałooo Odpowiedz Link
arogancka_agrafka Re: Dziadku :D:D 15.11.13, 22:40 rudka-a napisała: > ooooo, jaaaaak mieee sięę tooo spooodobałooo Powiem Ciebie, że ja prowie babka, pasi jak ulał do dziadka Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: Dziadku :D:D 15.11.13, 22:43 arogancka_agrafka napisała: > Powiem Ciebie, że ja prowie babka, pasi jak ulał do dziadka ale prawie babka - że mamy gratulować, czyś nam się tak w latach posunęła bez ten rok ? Odpowiedz Link
arogancka_agrafka Re: Dziadku :D:D 15.11.13, 22:45 fenikss.2972 napisał: > ale prawie babka - że mamy gratulować, czyś nam się tak w latach posunęła bez t > en rok ? Tak żem się posunęła haha )) Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: Dziadku :D:D 15.11.13, 22:55 arogancka_agrafka napisała: > Tak żem się posunęła haha )) no to teraz trza Cię cofnąć Odpowiedz Link
rudka-a Re: Dziadku :D:D 15.11.13, 22:45 ja mam być babka, ale jeszcze nie wiem kiedy )) Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: Dziadku :D:D 15.11.13, 22:54 rudka-a napisała: > ja mam być babka, ale jeszcze nie wiem kiedy )) PRA teściowo !! PRA !! Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: Dziadku :D:D 15.11.13, 23:05 noooooooooooooooooooo godzinę temu napisał kumpel, co dawałem psu na ..............problemy z żołądkiem...... mu odpisałem, ale przytomnie pytam - a dla kogo ? i odpowiedź mię powaliła dla TEŚCIOWEJ POTRZEBUJĘ rudka-a napisała: > Teściowo - brzmi dumnie > Odpowiedz Link
rudka-a Re: Dziadku :D:D 15.11.13, 23:10 to po Waszych konsultacjach teściowa Onego będzie chlipać z miski i podnosic nogę przy szafie w pokoju Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: Dziadku :D:D 15.11.13, 23:13 rudka-a napisała: > > to po Waszych konsultacjach teściowa Onego będzie chlipać z miski i podnosic no > gę przy szafie w pokoju te no......................psie dziewczynki kucają ale podałem fakt jaki miał miejsce - rechot po tym - bezcenne Odpowiedz Link
rudka-a Re: Dziadku :D:D 15.11.13, 23:18 mam nadzieję tylko, że moja synowa nie konsultuje mła migreny z połową fejbuka Odpowiedz Link
arogancka_agrafka Re: Dziadku :D:D 15.11.13, 23:20 rudka-a napisała: > mam nadzieję tylko, że moja synowa nie konsultuje mła migreny z połową fejbuka > O żesz kur.... jak mnie Rudziu twarzoksiązka irytuje, to Ty sprawy nie zdajesz )) Odpowiedz Link
rudka-a Re: Dziadku :D:D 15.11.13, 23:24 Twarzoksiążka doobre ))) jakos mnie tam jeszcze nie zagoniło ))) noo, co tam wstawię, jak ja na Huwajach wczasów nie spędzam )))))) Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: Dziadku :D:D 15.11.13, 23:26 kurde o czym Ty gadasz ?? rudka-a napisała: > Twarzoksiążka doobre ))) > jakos mnie tam jeszcze nie zagoniło ))) > noo, co tam wstawię, jak ja na Huwajach wczasów nie spędzam )))))) Odpowiedz Link
arogancka_agrafka Re: Dziadku :D:D 15.11.13, 23:28 fenikss.2972 napisał: > kurde o czym Ty gadasz ?? hahaha nie mogę chyba muszę się zdrzemnąć hahahhaah )))) > > rudka-a napisała: > > > Twarzoksiążka doobre ))) > > jakos mnie tam jeszcze nie zagoniło ))) > > noo, co tam wstawię, jak ja na Huwajach wczasów nie spędzam )))))) Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: Dziadku :D:D 15.11.13, 23:30 kurde znowu nie wiem o co chodzi arogancka_agrafka napisała: > fenikss.2972 napisał: > > > kurde o czym Ty gadasz ?? > > hahaha nie mogę chyba muszę się zdrzemnąć hahahhaah )))) > > > > rudka-a napisała: > > > > > Twarzoksiążka doobre ))) > > > jakos mnie tam jeszcze nie zagoniło ))) > > > noo, co tam wstawię, jak ja na Huwajach wczasów nie spędzam ))))) > ) Odpowiedz Link
arogancka_agrafka Re: Dziadku :D:D 15.11.13, 23:32 rudka-a napisała: > Nie załapał chociaz raz Rudzia proszę, ja tu z krzesła się wywrócę zaraz hahah )))) Odpowiedz Link
rudka-a Re: Dziadku :D:D 15.11.13, 23:56 arogancka_agrafka napisała: > Rudzia proszę, ja tu z krzesła się wywrócę zaraz hahah ))) aaaa, bo teraz takie niestabilne te taborety robiom Odpowiedz Link
arogancka_agrafka Re: Dziadku :D:D 15.11.13, 23:59 rudka-a napisała: > arogancka_agrafka napisała: > > Rudzia proszę, ja tu z krzesła się wywrócę zaraz hahah ))) > > aaaa, bo teraz takie niestabilne te taborety robiom Na trzech nogach, a ja taka wywrotna jezdem )) Odpowiedz Link
rudka-a Re: Dziadku :D:D 16.11.13, 00:03 arogancka_agrafka napisała: > Na trzech nogach, a ja taka wywrotna jezdem > )) Czasem trzeba pobalansować inaczej sie nie da ) Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: Dziadku :D:D 15.11.13, 23:32 rudka-a napisała: > Nie załapał chociaz raz nie nadążam !! Odpowiedz Link
arogancka_agrafka Re: Dziadku :D:D 15.11.13, 23:35 fenikss.2972 napisał: > rudka-a napisała: > > > Nie załapał chociaz raz > > nie nadążam !! E tam, kokietujesz Waść ))) Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: Dziadku :D:D 15.11.13, 23:39 arogancka_agrafka napisała: > E tam, kokietujesz Waść ))) no Odpowiedz Link
arogancka_agrafka Re: Dziadku :D:D 15.11.13, 23:41 fenikss.2972 napisał: > arogancka_agrafka napisała: > > E tam, kokietujesz Waść ))) > > no Toż zaraz widać Ty podstępna łasico )) Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: Dziadku :D:D 15.11.13, 23:44 arogancka_agrafka napisała: > Toż zaraz widać Ty podstępna łasico )) się staram jak potrafię Odpowiedz Link
arogancka_agrafka Re: Dziadku :D:D 15.11.13, 23:27 rudka-a napisała: > Twarzoksiążka doobre ))) > jakos mnie tam jeszcze nie zagoniło ))) > noo, co tam wstawię, jak ja na Huwajach wczasów nie spędzam )))))) I na beemwju, w złotym łańcuchu nie siedzisz )) Odpowiedz Link
rudka-a Re: Dziadku :D:D 15.11.13, 23:29 Taki złoty łańcuch, to moge sobie skombinować widziałam takie, co z metra sprzedwali...złote tez były Odpowiedz Link
arogancka_agrafka Re: Dziadku :D:D 15.11.13, 23:31 rudka-a napisała: > Taki złoty łańcuch, to moge sobie skombinować widziałam takie, co z metr > a sprzedwali...złote tez były Nie zapomnij o zimnym łokciu ))) Odpowiedz Link
rudka-a Re: Dziadku :D:D 15.11.13, 23:35 arogancka_agrafka napisała: > Nie zapomnij o zimnym łokciu ))) i białych kozakach Odpowiedz Link
arogancka_agrafka Re: Dziadku :D:D 15.11.13, 23:37 rudka-a napisała: > arogancka_agrafka napisała: > > Nie zapomnij o zimnym łokciu ))) > > i białych kozakach O matko, jeszcze ktoś nas oskarży o zakorzenione stereotypy... O ja Cię hahah ))))) Odpowiedz Link
rudka-a Re: Dziadku :D:D 15.11.13, 23:44 arogancka_agrafka napisała: > O matko, jeszcze ktoś nas oskarży o zakorzenione stereotypy... > O ja Cię hahah ))))) ..a bo ja mam taka wizję....On w dresie i w beemce z 1982r, po lekkim tunnigu, z kolczykiem w uchu i złotym kajdanem na obrosniętej szyi ;> Ona - w białych kozaczkach, rózowa torebka, makijaz w niebieskosciach, futerko w panterkę spódniczka 20cm ))))))) Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: Dziadku :D:D 15.11.13, 23:47 kurdeeeeeeeeeeeeeeeee dzie ja wlazłem........................ rudka-a napisała: > arogancka_agrafka napisała: > > O matko, jeszcze ktoś nas oskarży o zakorzenione stereotypy... > > O ja Cię hahah ))))) > > ..a bo ja mam taka wizję....On w dresie i w beemce z 1982r, po lekkim tunnigu, > z kolczykiem w uchu i złotym kajdanem na obrosniętej szyi ;> > Ona - w białych kozaczkach, rózowa torebka, makijaz w niebieskosciach, futerko > w panterkę spódniczka 20cm ))))))) Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: Dziadku :D:D 15.11.13, 23:50 rudka-a napisała: > Dobrze, że jesteś...poniesiesz torebkę że kto nibyyyyyyyyyyyyyyy ?? Odpowiedz Link
rudka-a Re: Dziadku :D:D 15.11.13, 23:52 ..to nie boli.... nigdy nie widziałeś, jak pan niesie torbe pani? Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: Dziadku :D:D 15.11.13, 23:53 rudka-a napisała: > ..to nie boli.... > nigdy nie widziałeś, jak pan niesie torbe pani? ależ widziaaaaaaaaaaaaaaałem i dlatego ja się w to wrobić nie dam Odpowiedz Link
arogancka_agrafka Re: Dziadku :D:D 15.11.13, 23:56 rudka-a napisała: > ..to nie boli.... > nigdy nie widziałeś, jak pan niesie torbe pani? Rudka, a widziałaś jak Pani niesie torbę Panu haha )))))))))))) Odpowiedz Link
rudka-a Re: Dziadku :D:D 16.11.13, 00:05 > Rudka, a widziałaś jak Pani niesie torbę Panu haha )))))))))))) ja mam wyobrażnię już to widzę, jak targa Odpowiedz Link
arogancka_agrafka Re: Dziadku :D:D 15.11.13, 23:55 fenikss.2972 napisał: > kurdeeeeeeeeeeeeeeeee > dzie ja wlazłem........................ Nie właź tu, to dla kogutów o mocnych nerwach Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: Dziadku :D:D 16.11.13, 00:12 arogancka_agrafka napisała: > Nie właź tu, to dla kogutów o mocnych nerwach moje są nadwyrężone Odpowiedz Link
rudka-a Re: Dziadku :D:D 16.11.13, 00:13 na odpręzenie podobno trza sie rumianku nachlipać Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: Dziadku :D:D 16.11.13, 10:23 na moje nadwyrężenie, to i pół pola trawy nie pomoże rudka-a napisała: > na odpręzenie podobno trza sie rumianku nachlipać Odpowiedz Link
arogancka_agrafka Re: Dziadku :D:D 16.11.13, 00:16 fenikss.2972 napisał: > arogancka_agrafka napisała: > > > Nie właź tu, to dla kogutów o mocnych nerwach > > > moje są nadwyrężone Ja Kogucikowi jutro nerwosolku zapodam ) Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: Dziadku :D:D 16.11.13, 10:23 arogancka_agrafka napisała: > Ja Kogucikowi jutro nerwosolku zapodam ) byle zwietrzały nie był Odpowiedz Link
arogancka_agrafka Re: Dziadku :D:D 15.11.13, 23:53 rudka-a napisała: > arogancka_agrafka napisała: > > O matko, jeszcze ktoś nas oskarży o zakorzenione stereotypy... > > O ja Cię hahah ))))) > > ..a bo ja mam taka wizję....On w dresie i w beemce z 1982r, po lekkim tunnigu, > z kolczykiem w uchu i złotym kajdanem na obrosniętej szyi ;> > Ona - w białych kozaczkach, rózowa torebka, makijaz w niebieskosciach, futerko > w panterkę spódniczka 20cm ))))))) To dopiero jest katastrofa....trudno mnie się po takowej otrząsnąć ))))))))))) Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: Dziadku :D:D 15.11.13, 23:21 rudka-a napisała: > mam nadzieję tylko, że moja synowa nie konsultuje mła migreny z połową fejbuka > ...............się potem okaże, że te dziwne piguły, to wet przepisał koleżance dla amstaffa Odpowiedz Link
rudka-a Re: Dziadku :D:D 15.11.13, 23:27 ..... na jazgot bez opakowania i info - kartki nic nie biorę Odpowiedz Link
arogancka_agrafka Re: Czy to możliwe 15.11.13, 22:38 fenikss.2972 napisał: > no s takiej okasji to nawet stucną scękę ze sklanki wyciągnę > Do tej pysnej wiśniówecki, toć Tobie jeden ząb wystarczy ! Trącniem się, darz bór )) Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: Czy to możliwe 15.11.13, 22:42 arogancka_agrafka napisała: > Do tej pysnej wiśniówecki, toć Tobie jeden ząb wystarczy ! > Trącniem się, darz bór )) ale to żeby podkreślić doniosłość chwili to chlup w ten gupi dziób Odpowiedz Link
arogancka_agrafka Re: Czy to możliwe 15.11.13, 22:44 fenikss.2972 napisał: > ale to żeby podkreślić doniosłość chwili > > to chlup w ten gupi dziób A żebyś wiedział ! Takiego głupiego dzioba jak mój, to żech nie widział w życiu ! Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: Czy to możliwe 15.11.13, 22:46 arogancka_agrafka napisała: > A żebyś wiedział ! Takiego głupiego dzioba jak mój, to żech nie widział w życiu > ! o ile mnie Ciocia Demencja nie orżnęła, a kaprawe oczka nie zawodzą - dziób posiada drób Odpowiedz Link
arogancka_agrafka Re: Czy to możliwe 15.11.13, 22:49 fenikss.2972 napisał: > > o ile mnie Ciocia Demencja nie orżnęła, a kaprawe oczka nie zawodzą - dziób pos > iada drób Czyli co ? Nie łapię się w te widełki ? A szkoda... to teraz zawalił mi się świat.... DD Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: Czy to możliwe 15.11.13, 22:56 arogancka_agrafka napisała: > Czyli co ? Nie łapię się w te widełki ? > A szkoda... to teraz zawalił mi się świat.... > > DD .................no chyba że przyznasz publicznie, żeś kura Odpowiedz Link
arogancka_agrafka Re: Czy to możliwe 15.11.13, 22:58 fenikss.2972 napisał: > arogancka_agrafka napisała: > .................no chyba że przyznasz publicznie, żeś kura Ale taka domowa ?, czy survivalowa ? Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: Czy to możliwe 15.11.13, 23:02 arogancka_agrafka napisała: > Ale taka domowa ?, czy survivalowa ? jest mi to obojętne, wszak te domowe też swój urok mają - bylebyś jaja znosiła z wielką cierpliwością Odpowiedz Link
arogancka_agrafka Re: Czy to możliwe 15.11.13, 23:11 fenikss.2972 napisał: bylebyś jaja znosiła > z wielką cierpliwością Jaja to ja znoszę z wielką przyjemnością ! Jak bym ich nie znosiła, to bym z nimi nie obcowała ) Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: Czy to możliwe 15.11.13, 23:16 arogancka_agrafka napisała: > Jaja to ja znoszę z wielką przyjemnością ! > Jak bym ich nie znosiła, to bym z nimi nie obcowała ) no to masz certyfikat drobiu Odpowiedz Link
arogancka_agrafka Re: Czy to możliwe 15.11.13, 23:19 fenikss.2972 napisał: > arogancka_agrafka napisała: > > Jaja to ja znoszę z wielką przyjemnością ! > > Jak bym ich nie znosiła, to bym z nimi nie obcowała ) > > no to masz certyfikat drobiu ISO tyż ? Błagam, błagam.... powiedz, że tak...........DD Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: Czy to możliwe 15.11.13, 23:22 arogancka_agrafka napisała: > ISO tyż ? > > Błagam, błagam.... powiedz, że tak...........DD tak !! tak !! taaaaaaaaaaaaaaak !! Odpowiedz Link
arogancka_agrafka Re: Czy to możliwe 15.11.13, 23:23 fenikss.2972 napisał: > arogancka_agrafka napisała: > > > ISO tyż ? > > > > Błagam, błagam.... powiedz, że tak...........DD YUPI YUPI YUPI YUPI YUPI, alem ja szczęśliwa jajonośna haha )))) > > tak !! tak !! taaaaaaaaaaaaaaak !! Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: Czy to możliwe 15.11.13, 23:25 arogancka_agrafka napisała: > YUPI YUPI YUPI YUPI YUPI, alem ja szczęśliwa jajonośna haha )))) > > > > tak !! tak !! taaaaaaaaaaaaaaak !! nienieeeeeeeeeeejszyyyyyyyyym witaaaaaaaaaaaaaaaam ponownieeeeeeeeee w gronieeeeeeeeeeeeee kur moich tylko kur................. nie znikaj znowu na rok Odpowiedz Link
hardy1 Re: Czy to możliwe 15.11.13, 23:12 fenikss.2972 napisał: > no s takiej okasji to nawet stucną scękę ze sklanki wyciągnę Tylko przy wypijaniu nie zadław się stucnom scenkom ...boi będzie scenka, że ho ho PS. Żadnej agrafki dotąd nie znałem, ale już poznałem Muszę uważać... jak arogancka, znaczy że kłuje tam gdzie nie trzeba Odpowiedz Link
arogancka_agrafka Re: Czy to możliwe 15.11.13, 23:16 hardy1 napisał: > PS. Żadnej agrafki dotąd nie znałem, ale już poznałem Muszę uważać... jak ar > ogancka, znaczy że kłuje tam gdzie nie trzeba To znaczy, że jednak jeszcze nie poznałeś Wszystko przed Tobą Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: Czy to możliwe 15.11.13, 23:19 arogancka_agrafka napisała: > > To znaczy, że jednak jeszcze nie poznałeś > Wszystko przed Tobą weź go nie strasz Odpowiedz Link
arogancka_agrafka Re: Czy to możliwe 15.11.13, 23:22 fenikss.2972 napisał: > arogancka_agrafka napisała: > > > > To znaczy, że jednak jeszcze nie poznałeś > > Wszystko przed Tobą > > weź go nie strasz A oż łun taki strachliwy ? Nie wyglunda Panie, nie wyglunda ) Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: Czy to możliwe 15.11.13, 23:23 arogancka_agrafka napisała: > A oż łun taki strachliwy ? > Nie wyglunda Panie, nie wyglunda ) tu się wszyscy bab boją - un tyż Odpowiedz Link
hardy1 Re: Czy to możliwe 16.11.13, 06:24 No. Tu som takie baby, że wszystkie chłopy siem bojom. Za to jesteśmy bardzo wychowani kulturalnie. Baby zawsze puszczamy przodem. Zwłaszcza przez pole minowe Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: Czy to możliwe 16.11.13, 10:25 wiedziałem, że się bab boisz hardy1 napisał: > No. Tu som takie baby, że wszystkie chłopy siem bojom. > > Za to jesteśmy bardzo wychowani kulturalnie. Baby zawsze puszczamy przodem. Zwł > aszcza przez pole minowe Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: Czy to możliwe 15.11.13, 23:18 hardy1 napisał: > fenikss.2972 napisał: > > no s takiej okasji to nawet stucną scękę ze sklanki wyciągnę > ] > > Tylko przy wypijaniu nie zadław się stucnom scenkom no pses po to wyciągłem zeby się nie udławić > > ...boi będzie scenka, że ho ho > > PS. Żadnej agrafki dotąd nie znałem, ale już poznałem Muszę uważać... jak ar > ogancka, znaczy że kłuje tam gdzie nie trzeba Agrafka jest cool Odpowiedz Link
hardy1 Re: Czy to możliwe 16.11.13, 06:25 A czemu agrafka się kuli zamiast się zapinać, hę? Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: Czy to możliwe 16.11.13, 10:27 cicho, bo jak się zepnie, to potem za cholerę nie da się otworzyć hardy1 napisał: > A czemu agrafka się kuli zamiast się zapinać, hę? Odpowiedz Link
hardy1 Re: Czy to możliwe 17.11.13, 17:41 "Za cholerę" może nie. Są jednak lepsze metody Odpowiedz Link
grzech_o_1 Re: Czy to możliwe 15.11.13, 22:43 Pociąg nie ma opóźnienia. On okrążył kulę ziemską. A że jest kulista a nie płaska, to trafił tam gdzie już był. Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: Czy to możliwe 15.11.13, 22:45 grzech_o_1 napisał: > Pociąg nie ma opóźnienia. On okrążył kulę ziemską. A że jest kulista a nie płas > ka, to trafił tam gdzie już był. i jest to bardzo mądra puenta Odpowiedz Link