vi0let 28.10.13, 23:39 Wśród tej grupy są też doktoranci - kto zgadnie? Adriana Agnieszka x2 Aleksandra x5 Alina Anna x3 Dagmara x2 Dominika x2 Elżbieta Emilia Ewa Ewelina x2 Gabriela Iga Irmina Izabela Justyna Kamila Karolina x2 Katarzyna x3 Lilianna Magdalena x2 Małgorzata Maria Marta x2 Martyna x2 Monika Natalia x2 Patrycja x2 Paulina x2 Weronika Żaneta Adrian Antoni Błażej Jakub Janusz Kamil Konrad Łukasz Michał x2 Miłosz Mariusz Patryk Paweł Piotr x2 Przemysław x2 Robert Roman Sławomir Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eraz-lilipop Re: Wykład ogólnouniwersytecki - roczniki '94 - ' 28.10.13, 23:52 Obstawiam Antoni i Elzbieta Odpowiedz Link Zgłoś
vi0let Re: Wykład ogólnouniwersytecki - roczniki '94 - ' 29.10.13, 00:11 Niestety nie. Odpowiedz Link Zgłoś
vi0let Kolejny wykład ogólnouniwersytecki 29.10.13, 00:09 Roczniki takie same: Agata x3 Alina Aneta Anna x4 Aleksandra x5 Ariadna Barbara x2 Dagmara Daria Dominika Elżbieta Emilia x2 Estera Ewa Ewelina x3 Gabriela Joanna x6 Justyna x3 Kamila x2 Karolina x2 Katarzyna x4 Kinga x2 Klaudia Liliana Magdalena Marlena Monika x2 Natalia x2 Natasza Olga Oliwia Pamela Patrycja x2 Paula Sandra Sylwia x2 Weronika Dariusz Jakub Karol Krystian Krzysztof Łukasz Mateusz x3 Paweł x3 Odpowiedz Link Zgłoś
dolcevita007 Re: Kolejny wykład ogólnouniwersytecki 29.10.13, 21:39 Jaka mila niespodzianka. Ciesze sie, bo nie lubie zamknietych schematow. Odpowiedz Link Zgłoś
vi0let Re: Kolejny wykład ogólnouniwersytecki 29.10.13, 22:51 Dla mnie jest to imię-koszmar, ponieważ w "młodszej" młodości dokuczano mi z powodu dużego biustu i nie chcę nawet myśleć co by się działo przy połączeniu tych składników. Odpowiedz Link Zgłoś
niwius Re: Wykład ogólnouniwersytecki - roczniki '94 - ' 29.10.13, 14:47 Może doktoranci to: Ewa, Ewelina, Irmina, Izabela, Magdalena, Gabriela, Janusz, Błażej, Roman, Mariusz? Odpowiedz Link Zgłoś
adriankaa.s Re: Wykład ogólnouniwersytecki - roczniki '94 - ' 02.11.13, 21:29 Doktoranci : z I listy : -Adriana -Agnieszka -Aleksandra -Anna -Elżbieta -Emilia -Ewa -Katarzyna -Małgorzata -Maria -Antoni -Miłosz -Przemysław -Sławomir z II listy : -Anna -Aleksandra -Ariadna -Barbara -Elżbieta -Emilia -Ewa -Katarzyna -Karol Odpowiedz Link Zgłoś
vi0let Odpowiedzi 02.11.13, 23:26 Z I listy: Alina Magdalena Adrian Janusz Konrad Mariusz Piotr Przemysław Roman Z II listy: Dominika Joanna Weronika Odpowiedz Link Zgłoś
adriankaa.s Re: Odpowiedzi 03.11.13, 16:43 Jestem w szoku.. o większości z tych imion to bym nawet nie myślała, że na listach przxyjętych na studia się pojawią.. to co dopiero doktorat ;P Odpowiedz Link Zgłoś
vi0let Re: Odpowiedzi 03.11.13, 17:28 Co tylko pokazuje, że schematy grają nam na nosie. :p Szczerze mówiąc, gdy zadawałam to pytanie, chodziło mi o rozbieżność pomiędzy rocznikami - nie pomyślałam o czynniku środowiskowym. Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Odpowiedzi 03.11.13, 18:51 Dlaczego? Przecież jak dla doktorantów wszystkie są zupełnie odpowiednie, Roman z Aliną nieco zapóźniony. Odpowiedz Link Zgłoś