kasiakl 21.07.22, 18:16 2 szkoly z Bydgoszczy i jedna z Torunia 1 Alex Andrzej Brajan Cyprian Edwin Feliks Fiodar Ignacy Janusz Jeremi Julian Konrad Kamil Kasjan Kornel Kuba Marcin Marek Maurycy Milosz Nataniel Norbert Olaf Patryk Sebastian Slawomir Stefan Sylwester Tadeusz Tomasz Zachariasz 2 Adrian Olivier Hubert Juliusz Wojciech Natan Tymon Dawid Karol Krzysztof Oskar Dominik 3 Jan Stanislaw Adam Lukasz Ziemowit 4 Kacper Marcel Tymoteusz Michal Mikolaj Maciej Antoni 5 Igor Pawel 6 Mateusz Franciszek Bartosz Wiktor 7 Aleksander Piotr Maksymilian 8 Szymon 14 Jakub dwa imiona: Patryk Victor Joachim Vasilij Mateusz Jan William Marcus Jaroslaw Mateusz Antoni Jerzy Geralt Pawel Franciszek Tytus Damian Krzysztof Mateusz Pawel Mikolaj Adam Bartosz Wojciech Szymon Andrzej Mateusz Mikolaj Artur Przemyslaw Pawel Jan Mikolaj Patryk Mikolaj Dominik Aleksander Piotr Wojciech Roman Marcel Natan Franciszek Jarema Tymon Tadeusz Feliks Jan Pawel Tomasz Jakub Mieczyslaw Karol Adam Adam Ireneusz Mateusz Krzysztof Jakub Kamil Adam Pawel Tadeusz Adam Wiktor Jan Adam Rafal Tomasz Wladyslaw blizniaki: Michal Augustyn i Milosz Remigiusz Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasiakl Re: LO - przyjeci do klasy I 21.07.22, 18:47 1 Adrianna Bianka Krystyna Faustyna Victoria Nadia Judyta Kira Samira Olivia Barbara Jasmina Elmira Ingrid Róza Melisa Luiza Bogumila Marianna Anita Sabina Konstancja Jowita Matylda Samira Berenika Magda Sofiia Nikola Inga Laura Ewelina Julita Nicola Clara Lizaveta Justyna 2 Nina Patrycja Daria Marcelina Agnieszka Iga Julianna (w jednej klasie) Roksana Natasza Marcelina Klaudia Dagmara Rozalia Izabela Melania Tatiana Michalina 3 Anastazja Paulina Kinga Gabriela Olga Pola Katarzyna 4 Milena Lena Alicja Kornelia Blanka Hanna Joanna 5 Dominika Magdalena Karolina Malgorzata Antonina 6 Oliwia Emilia Agata 8 Martyna Marta Wiktoria 9 Maria 10 Zofia 11 Anna 12 Maja 13 Weronika 14 Amelia 15 Zuzanna 22 Julia dwa imiona Jagoda Dominika Dominika Inga Julia Inez Michalina Zofia Maria Wiktoria Zofia Marta Kinga Anna Oliwia Wiktoria Zuzanna Michalina Zuzanna Wiktoria MArtyna Agnieszka Jagoda Jolanta Aleksandra Maria Wiktoria Julia Katarzyna Zofia Nadia Aleksandra Eliza Zofia Vivienne Joanna Aurelia Rozalia Helena Klara Sophie Martine Laura Anna Agata Elzbieta Paulina Matylda Zuzanna Maria Agata Maria Milena Anastazja Olga Magdalena Ewa Wiktoria Zuzanna Daria Anna Laura Amelia Roksana Marianna Karolina Milena Agata Emilia Barbara Maja Oliwia Nell Rita Aleksandra Malgorzata Wiktoria Renata Gaja Jadwiga Michalina Maria Maria Monika Emilia Anna Zuzanna Katarzyna Wiktoria-Luiza Odpowiedz Link Zgłoś
emnilda.wolna Re: LO - przyjeci do klasy I 21.07.22, 21:35 Maria Wiktoria - banalnie, ale bardzo mi się podoba MArtyna Agnieszka - ciotkowato Katarzyna Zofia - pierwsze ciotkowate, ale ❤️ Aurelia Rozalia - oba imiona lubię, ale nue w rymowance Helena Klara - też bardzo ładnie, choć popularne Laura Anna - wielką fanką nie jestem, ale elegancja i klasyka Anna Laura - a tu bym zamieniła Gaja Jadwiga - Gaja Jaga, ja Ja Odpowiedz Link Zgłoś
remigia1 Re: LO - przyjeci do klasy I 21.07.22, 23:04 emnilda.wolna napisała: > Maria Wiktoria - banalnie, ale bardzo mi się podoba To samo chciałam napisać Bardzo lubię oba te imiona, mimo ich popularności. Podobają mi się także: Stefan, Tadeusz, Tymoteusz, Artur. Geralt chyba powinien być Geraldem w Polsce. Z imion żeńskich lubię: Ingę, Laurę, Kornelię, Martę, Milenę, Gaję. Nell Rita - ten zestaw IMO brzmi trochę jak jedno imię. Na minus: Alex, Olivier, Victor, Vivienne, Inez (chyba że jeden z rodziców jest innej narodowości). Tatiana podoba mi się, ale w krajach prawosławnych. Odpowiedz Link Zgłoś
sulimira Re: LO - przyjeci do klasy I 22.07.22, 00:55 Az 3 Ziemowitow??? Jestem pod wrazeniem. Imie to bardzo mi sie podoba wiec ciesze sie. Ciekawe imiona i podobaja mi sie: Cyprian, Kasjan, Ignacy, Konrad, Maurycy, Miłosz i Stefan Odpowiedz Link Zgłoś
sulimira Re: LO - przyjeci do klasy I 22.07.22, 10:57 Krystyna, Ingrid, Melisa, Bogumila, Jowita, Berenika, Matylda, Dagmara i Rozalia podobaja mi sie i brzmia ciekawie Odpowiedz Link Zgłoś
paula.anna Re: LO - przyjeci do klasy I 24.07.22, 17:24 Z żeńskich podoba mi się Marianna i Rozalia 🙂. Doceniam: Aurelię, Melanię, Krystynę, Faustynę, Berenikę. Aurelia Rozalia- mogłoby być lepiej, ale nie kłuje mnie w oczy 😉. Nel Rita, wyjątkowo trendy i wyjątkowo nie w moim styu 🙈. 22 Julie 😲. I reszta imion powtarzająca się po kilkanaście razy. Będzie pewnie po kilka imienniczek w klasie.... Z męskich podoba mi się Feliks, szkoda, że ma oklepanego Jana na drugie. Także Stefan, Tytus (szkoda, że nie na pierwsze), Roman. Docieniam Zachariasza, choć zdecydowanie wolę Zacharego (to chyba aktualnie jedyne imię męskie zakończone na "y", które mi się podoba, od czasu kiedy ktoś mi kotem zepsuł Maurycego). Przeraża mnie liczba Jakubów 😬. Odpowiedz Link Zgłoś