kaja2005 04.02.05, 03:23 Czy takie imiona (oprócz Kleopatry, bo tu pewnie większego nie powinno być), można nadać w Polsce? Czy podobają się Wam te imona? Czy znacie kobiety o takich imionach? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pomme Re: Kleopatra, Kleo, Chloe 04.02.05, 08:27 ja znałam Chloe ( jak mieszkałam we Francji)była to wówczas 5-cio letnia rozkapryszona i zapatrzona w siebie dziewczynka. Tak mnie do siebie zniechęciła ,że do dziś nie lubię tego imienia Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Kleopatra, Kleo, Chloe 04.02.05, 15:47 Kleopatra i Chloe są możliwe; Kleo nie powinna być. Odpowiedz Link Zgłoś
idaaa Re: Kleopatra, Kleo, Chloe 04.02.05, 19:12 Ale mimo to nie podobają mi się... Z Kleopatrą mam , niestety zbyt silne i zbyt jednoznaczne skojarzenia. To tak jakby nazwać swojego syna Juliusz Cezar albo Władysław Jagiełło... A co do Chloe... Krótko rzecz ujmujac wolę imiona kończące się na "a". Odpowiedz Link Zgłoś
szczekuszka Re: Kleopatra, Kleo, Chloe 06.02.05, 17:18 idaaa napisała: > Ale mimo to nie podobają mi się... > > Z Kleopatrą mam , niestety zbyt silne i zbyt jednoznaczne skojarzenia. To tak > jakby nazwać swojego syna Juliusz Cezar albo Władysław Jagiełło... > Albo Stefan Batory, ktorego poznalam osobiscie Odpowiedz Link Zgłoś
idaaa Re: Kleopatra, Kleo, Chloe 06.02.05, 20:38 Gratuluję znajomości!! A z Marysieńką był czy sam raczej?? Swoją droga fantazja rodziców czasami nie zna granic... Odpowiedz Link Zgłoś
basia027 Re: Kleopatra, Kleo, Chloe 06.02.05, 02:08 mi się nie podobają te imiona Odpowiedz Link Zgłoś