edyta1981 02.01.06, 15:44 czy sa tu moze mamy ktore swoim synkom daly na imie Alan? Jesli tak jakie to sa dzieci czy spokojne czy raczej o duzym temperamencie. Moj Alanek to zywe srebro Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dolmadakia Re: SPRAWDZAM POPULARNOSC IMIENIA ALANEK 02.01.06, 16:15 Czy to odezwała się wielka nasza gwiazda? Edytka Górniak? Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: SPRAWDZAM POPULARNOSC IMIENIA ALANEK 02.01.06, 17:01 Nie, Edyta Górniak urodziła się w 1972 roku Odpowiedz Link Zgłoś
dolmadakia Re: SPRAWDZAM POPULARNOSC IMIENIA ALANEK 02.01.06, 17:57 gaudencja napisała: > Nie, Edyta Górniak urodziła się w 1972 roku > Może to próba kamuflażu Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: SPRAWDZAM POPULARNOSC IMIENIA ALANEK 02.01.06, 17:59 Bezprzecinkowość też dla kamuflazu? ;-D Odpowiedz Link Zgłoś
dolmadakia Re: SPRAWDZAM POPULARNOSC IMIENIA ALANEK 02.01.06, 18:04 gaudencja napisała: > Bezprzecinkowość też dla kamuflazu? ;-D A...to już nie wiemNie mam pojęcia jak nasza gwiazda stoi z interpunkcją.Ale jest znak zapytania i kropeczka,więc może nie jest tak źle > Odpowiedz Link Zgłoś
juleczka4 Re: SPRAWDZAM POPULARNOSC IMIENIA ALANEK 02.01.06, 16:19 Znam Alana i też jest żywym sreberkiem ) Odpowiedz Link Zgłoś
aka10 Re: SPRAWDZAM POPULARNOSC IMIENIA ALANEK 02.01.06, 18:42 Znam jednego,jest po zawale i zywym srebrem nie jestPozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
edyta1981 DO DOLMADAKIA I GAUDENCJI 02.01.06, 19:13 1cZEPAICIE SIE INTERPUNKCJI A Z WASZYCH WYPOWIEDZI BEZ OBRAZY NIE WYNIKA NIC INTELIGENTNEGO. 2GWIAZDA NIE JESTEM 3NIE OTRZYMALAM OD WAS TEGO CO CHCIALAM WIEC JEZELI CHCECIE SIE WYPOWIADAC BEZ SENSU BO AKURAT SIE NUDZICIE TO WEJDZIE NA FORUM HUMOR TAM PELNO JEST TAKICH JAK WY "JAJCARZY" Odpowiedz Link Zgłoś
edyta1981 DO AKA10 02.01.06, 19:15 NIE WIEM CO TO OZNACZA - BAWI CIE TO ZE KTOS JEST PO ZAWALE CZY MOJ POST CIE TAK ROZBAWIL? Odpowiedz Link Zgłoś
aka10 Re: DO AKA10 02.01.06, 19:28 Odpisalam zupelnie serio.Alan,ktorego znam jest po 70-tce i po zawale.Rekonwalescent,stad nie "zywe srebro".I nie rozumiem,dlaczego krzyczysz.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
pasik Re: DO AKA10 02.01.06, 20:22 Znam jedną żywą "ociężałość" w wieku 7 lat. I od pewnego momentu przczytania na tym forum- jak dzieci wymyśliły przezwiska kojarzy się tylko:Alan-anal. Normalnie odpada. Odpowiedz Link Zgłoś
lukrecja_mniam Re: SPRAWDZAM POPULARNOSC IMIENIA ALANEK 03.01.06, 15:48 Aczkolwiek nie podoba mi sie zbytnio imie Alan, to uwazam, ze wypowiedzi wasze, dziewczeta, sa malo sympatyczne. Edyta pisala w dobrej wierze. A Wy, co sobie myslicie, to myslicie, ale powinnyscie chyba pamietac o tym, ze ona to przeczyta i slusznie moze byc jej przykro. A niczym sobie na to nie zasluzyla. A co do imienia chłopców o imieniu Alan. Znam tylko jednego, kilkunastoletniego i na dodatek jest to jego drugie imie (pierwsze ma w podobnym stylu). Chlopak bardzo fajny i imiona do niego pasuja. Nie wszyscy musza miec taki sam gust. Odpowiedz Link Zgłoś
edyta1981 DO LUKRECJI 03.01.06, 16:22 DZIEKUJE CI BARDZO WIDOCZNIE OSOBY KTORE TAK PISALY NIE SA MATKAMI BO WYDAJE MI SIE ZE RZADNA MATKA DRUGIEJ MATCE BY TAKICH RZECZY NIE PISALA. mOJ SYN MA NA IMIE ALAN I ISTOTNIE BYLO MI BARDZO PRZYKRO CZYTAC TAKIE RZECZY. jESZCZE RAZ CI DZIEKUJE LUKRECJO I POZDRAWIAM EDYTA Odpowiedz Link Zgłoś
dolmadakia Re: DO LUKRECJI 03.01.06, 16:28 Nie chciałam Cię urazić- do wypowiedzi skłoniło mnie podobieństwo do Edyty G. I przecież nie skrytykowałam imienia Twojego dziecka.Przepraszam,jeśli czujesz się obrażona. Odpowiedz Link Zgłoś
ankaiw Re: SPRAWDZAM POPULARNOSC IMIENIA ALANEK 03.01.06, 17:14 Uczę chłopca o takim imieniu. W sumie bardzo miłe dziecko, nie jest jednak zbyt temperamentny. Długo, co prawda, przekonywałam się do jego imienia, a teraz po prostu się przyzwyczaiłam... Odpowiedz Link Zgłoś
edyta1981 Re: SPRAWDZAM POPULARNOSC IMIENIA ALANEK 04.01.06, 11:43 Urodzilam wczesniej od Edyty Gorniak, a pomysl na takie imie zrodzil sie u mnie w 6 mies ciazy ( znalazlam je w kalendazu). Synek Pani gorniak ma na imie Allan a moj Alan. A i jeszcze jedno ktoras z osob tutaj napisala ze jej imie Alan kojarzy sie z anal, to popierwsze bylo bardzo niesmaczne a po drugie niekiedy cos nam sie kojarzy z czyms z czym mamy najwiecej doczynienia takze ja osobiscie wspolczuje tej osobie. Odpowiedz Link Zgłoś
cataluna Re: SPRAWDZAM POPULARNOSC IMIENIA ALANEK 04.01.06, 12:41 Znałam kiedys jednego Alana, to chlopak w wieku około 20 lat. Pasuje do niego to imie. Nie jestem zwolenniczka tego imienia,ale kazdy ma swoj gust . Pozdrawiam Edyte i jej synka Alanka Cata Odpowiedz Link Zgłoś
pasik Re: SPRAWDZAM POPULARNOSC IMIENIA ALANEK 04.01.06, 14:44 A wiesz co najśmieszniejsze...że to skojarzenie pojawiło się właśnie po przeczytaniu opinii na _TYM_ forum jak to jakieś osiedlowe dzieci wołały za kolegą. W zyciu nie wpadłabym na to. Nie ma to jak czytanie ze zrozumieniem Wrzuć sobie imię Alana do wyszukiwarki watków na tym forum- sama zobaczysz. A wracając do Alana którego znam- jest nieskoordynowany, nadpobudliwy, nadmiernie rozwinięty jak na swój wiek. Taki mały"olbrzym". >z czyms z czym mamy najwiecej doczynienia takze ja osobiscie > wspolczuje tej osobie. "podziwiam"Twój tok rozumowania. Odpowiedz Link Zgłoś
bodomlake Re: SPRAWDZAM POPULARNOSC IMIENIA ALANEK 06.01.06, 00:52 pasik napisała: > A wiesz co najśmieszniejsze...że to skojarzenie pojawiło się właśnie po > przeczytaniu opinii na _TYM_ forum jak to jakieś osiedlowe dzieci wołały za kol > egą. > W zyciu nie wpadłabym na to. > U mnie pojawiło się też po przeczytaniu tej opinii. Hm, mam dużo do czynienia z analem. Ciekawe. Odpowiedz Link Zgłoś
dorianne.gray Re: SPRAWDZAM POPULARNOSC IMIENIA ALANEK 06.01.06, 01:44 Ale właściwie czego tu współczuć? Jak ktoś lubi... Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: SPRAWDZAM POPULARNOSC IMIENIA ALANEK 06.01.06, 08:44 Niestety to skojarzenie nie jest wymysłem naszego forum: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=585&w=34439360&a=34441921 Odpowiedz Link Zgłoś
edyta1981 Re: SPRAWDZAM POPULARNOSC IMIENIA ALANEK 06.01.06, 15:48 dziwi mnie to skojarzenie bo ja bym w zyciu na cos takiego nie wpadla, a jezeli chodzi o to ze dzieci na osiedlu za jakims dzickiem tak krzyczaly to ciekawa jestem skad w tak mlodych umyslach biara sie takie skojarzenia i takie slownictwo, nad tym moze trzeba sie zastanowic. A moze jeden dzieciak z drugim siedza z mamusia przed komputerem i patrza jak rodzic wypowiada sie na temat takiego imienia jak np. Alan podlapuja to i pozniej wykorzystuja na podworku. Odpowiedz Link Zgłoś
pasik Re: SPRAWDZAM POPULARNOSC IMIENIA ALANEK 06.01.06, 17:07 Biorą pod uwagę tok Twojego rozumowania, pewnie też mają codziennie do czynienia z "analem"jak używają tego słowa. A jak powiedzą za przeproszeniem- dziwka to mają z nimi do czynienia itd... Naprawdę żałosne. Z mojej strony konic tematu. Odpowiedz Link Zgłoś
gustko Re: SPRAWDZAM POPULARNOSC IMIENIA ALANEK 06.01.06, 18:24 pasik napisała: > Biorą pod uwagę tok Twojego rozumowania, pewnie też mają codziennie do > czynienia z "analem"jak używają tego słowa. > A jak powiedzą za przeproszeniem - dziwka to mają z nimi do czynienia > Naprawde zalosne. Nie ma sensu tak zaciekle bronic ludzi i ich dzieci, ktorzy maja upodobanie do przezwisk i przekrecania cudzych imion. Odpowiedz Link Zgłoś
edyta1981 Do Pasika 07.01.06, 10:11 Ale zrozum ze tu nie poszlo o to ze ktos kogos nazwal analem tylko o skojarzenia. To co napisales/as jest wogole nie na miejscu. Widzac kobiete na trasie moge powiedziec ze to jest dziwka czyli nazywam rzeczy po imieniu. A widzac dziecko i wiedzac ze ma na imie Alan i powiedziec o nim anal? Zastanow sie!!!!!!!! Moje dziecko nie wyglada jak stosunek sexualny analny tylko jak dziecko a dziwka stojaca na trasie ktora zatrzymuje auta wyglada jak dziwka to jest zasadnicza roznica i nie wkur.... mnie takimi tekstami ja jestem matka tego dziecka!!!! Odpowiedz Link Zgłoś