gaudencja 29.09.07, 16:43 dziewczynki: Zuzanna 10 Julia 8 Oliwia 6 Wiktoria 6 Aleksandra 5 Antonina 5 Maja 4 Maria 4 Natalia 4 Weronika 4 Gabriela 3 Hanna 3 Zofia 3 Alicja 2 Amelia 2 Lena 2 Magdalena 2 Marcelina 2 Patrycja 2 Paulina 2 Anna Barbara Beata Dominika Emilia Helena Karolina Katarzyna Kinga Klaudia Laura Liliana Malena Małgorzata Marianna Marika Martyna Michalina Nina Olga chłopcy: Jakub 8 Szymon 7 Jan 6 Adam 5 Bartosz 4 + Bartek Kacper 5 Mateusz 5 Filip 4 Łukasz 4 Piotr 4 Antoni 3 Dawid 3 Maksymilian 2 + Maks Michał 3 Patryk 3 Stanisław 3 Aleksander 2 Dominik 2 Franciszek 2 Igor 2 Krzysztof 2 Ksawery + Xawery Maciej 2 Mikołaj 2 Paweł 2 Tymon 2 Tymoteusz +Tymek Adrian Arkadiusz Borys Bruno Daniel Ignacy Jarosław Kamil Krystian Leon Marcel Marek Nataniel Olivier Oskar Radosław Rafał Sebastian Tadeusz Wiktor Wojciech Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gaudencja Re: WnŚ Warszawa 29 września 29.09.07, 16:44 Aha - bliźnięta to: Zuzanna i Szymon Jakub i Kacper Maria i Jan Weronika i Dominika Mateusz i Patryk Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: WnŚ Warszawa 29 września 29.09.07, 23:47 gaudencja napisała: > Aha - bliźnięta to: > Zuzanna i Szymon Nie wiem czemu ale bardzo mi te imiona w zestawie pasują. > Jakub i Kacper Dwa superpopularne imiona > Maria i Jan Oba imiona, zwłaszcza w tym zestawie odbieram bardzo przeżroczyście. > Weronika i Dominika IMO te imiona się zlewaja > Mateusz i Patryk Żadne mi się nie podoba Odpowiedz Link Zgłoś
ash3 Re: WnŚ Warszawa 29 września 29.09.07, 22:28 Przeglądałam papierowe wydanie i zszokowało mnie jedno połaczenie Oliwii z nazwiskiem, też na O... Odpowiedz Link Zgłoś
magda_m22 Re: WnŚ Warszawa 29 września 29.09.07, 23:42 Podobają mi się: Antonina(jakoś dużo..) Maria Hanna Zofia Marcelina Barbara Emilia Helena Laura Liliana Małgorzata Marianna Michalina Jan Antoni Stanisław Aleksander Franciszek Krzysztof Ksawery Borys Bruno Ignacy Leon Tadeusz Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: WnŚ Warszawa 29 września 29.09.07, 23:48 Malena to nie literówka? Zaskoczył mnie Jarosław. Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: WnŚ Warszawa 29 września 30.09.07, 09:26 abiela napisała: > Malena to nie literówka? U mnie - nie. W gazecie - nie mam pojęcia Odpowiedz Link Zgłoś
aula27 Re: Malena 01.10.07, 02:12 Jest taki film z Monicą Belucci "Malena". Tak naprawdę to była Magdalena, ale wołano na nią Malena. Może ktos jest fanem pięknej pani Belucci? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ddjdhdhhd Re: WnŚ Warszawa 29 września IP: 195.116.132.* 30.09.07, 09:15 chyba nigdy nie minie popularnosc imienia aleksandra bedzie sie ciagneło jeszcze sto lat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dee Re: WnŚ Warszawa 29 września IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.10.07, 08:43 Czołówka nie zaskakuje. Nadal wszedzie tak samo. Spodobały mi sie: Marcelina, Lena, Magdalena, Helena, Liliana, Malena (pierwszy raz slysze). Z męskich imion - Antoni, Ignacy, Daniel, Bruno, Marek, Wojciech. Nadawanie imienia Jarosław w dobie dzisiejszych rządów wydaje mi sie troszeczke ryzykowne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: idzi Jarosław IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.10.07, 12:16 Jednak skojarzenie z premierem jest dość luźne, podobnie jak Józefa ze Stalinem. To nie Adolf, który uległ bezpowrotnej (?) hitleryzacji. Mnie jednak cieszy, że zdarzają się rodzice nadający to ładne, słowiańskie imię. Odpowiedz Link Zgłoś
olianka Re: Jarosław 02.10.07, 12:46 Gość portalu: idzi napisał(a): > Jednak skojarzenie z premierem jest dość luźne, podobnie jak Józefa ze Stalinem > . > To nie Adolf, który uległ bezpowrotnej (?) hitleryzacji. > Mnie jednak cieszy, że zdarzają się rodzice nadający to ładne, słowiańskie imię > . Mnie też. Szkoda, że pewni panowie "zepsuli" Jarka i Romka, ale wierzę że to przejściowe. (Mnie się Jarosław kojarzy przede wszystkim z kolegą z klasy, a Roman z kuzynem). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: idzi Re: Jarosław IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.10.07, 09:10 A mi z b. miłym kuzynem i ..tatą Odpowiedz Link Zgłoś