abiela 09.09.08, 13:20 Alicja Marta Izabela Aleksandra Kamila Agata Magdalena Marta Maja Natalia Oliwia Agnieszka Oliwia Alina Patrycja Wiktoria Paulina Wiktoria Alan Antoni Jakub Szymon Krystian Damian Mariusz Piotr Oktawian Damian Przemysław Adam Rafał Szymon Kamil Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: :) Re: Chrzty z Żor sierpień IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.08, 16:06 tylko Oktawian ładne. Tak to nie ma na czym oka zawiesić. Odpowiedz Link Zgłoś
emmelinkler Re: Chrzty z Żor sierpień 09.09.08, 16:59 Nareszcie jakieś zróżnicowanie. Chcę napisać, że założyłam nowe konto i zmieniłam login-wczoraj jeszcze donmari-dzisiaj emmelinkler Odpowiedz Link Zgłoś
agi40 Re: Chrzty z Żor sierpień 11.09.08, 22:12 nieszczegolne. Niektore zestawy od czapy zupelnie... Odpowiedz Link Zgłoś
julie1789 Re: Chrzty z Żor sierpień 09.09.08, 17:52 Z dziewczynek Alicja Marta - bardzo ładnie, Izabela Aleksandra - OK, Kamila Agata - średnio, Maja, Natalia - średnio, Oliwia pierwsza i druga - niezbyt, Patrycja i Paulina - jeszcze bardziej niezbyt Z chłopców Alan Antoni - nieee! Krystian Damian - jeszcze bardziej nieee!, Mariusz Piotr też średnio, pozostałe OK, ale bez rewelacji. Odpowiedz Link Zgłoś
olianka Re: Chrzty z Żor sierpień 09.09.08, 17:56 Alan Antoni to moim zdaniem niedobrany zestaw. Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Chrzty z Żor sierpień 09.09.08, 18:41 Oktawian rzeczywiście ciekawy, natomiast zestawienie Oktawian Damian to moim zdaniem nieporozumienie. Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: Chrzty z Żor sierpień 09.09.08, 21:18 gaudencja napisała: > Oktawian rzeczywiście ciekawy, natomiast zestawienie Oktawian Damian > to moim zdaniem nieporozumienie. Podobnie jak Krystian Damian. Oba bardzo źle dobrane. Odpowiedz Link Zgłoś
ibby2 Re: Chrzty z Żor sierpień 11.09.08, 11:43 Nic zachwycającego. Ze wszystkich najbardziej podoba mi się Alicja. Odpowiedz Link Zgłoś