tesska 11.11.03, 11:38 Co powiecie o imieniu Balbina. Mnie sie kojarzy z taka bajka, gdzie Balbina byla chora i miala katar.... Ostatniej nocy mojemu mezowi sie snilo, ze ja tak mialam na imie ))) A mam zupelnie inaczej, ale tak mu sie spodobalo, ze mowi teraz do mnie Balbinko! Dalybyscie swojej corce na imie Balbina? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
itsola Re: Balbinka :)) 11.11.03, 15:14 Witaj ! Nie ,na pewno nie dalabym dziecku tak na imie,ale mialam kiedys kolezanke na ktora wszyscy mowili Balbina.I ona nie miala nic na przeciw.Pa Ola Odpowiedz Link Zgłoś
aka10 Re: Balbinka :)) 11.11.03, 18:07 Ja rowniez bym nie dala,ale mam kolezanke o imieniu Bibianna,na ktora wszyscy mowia Balbina.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
marcsi Re: Balbinka :)) 12.11.03, 08:37 Kojarzy mi się z pudlem sąsiadów. I z gąską Balbinką. Jak dla mnie - okropieństwo. Pozdrawiam M Odpowiedz Link Zgłoś
cysia.b Re: Balbinka :)) 12.11.03, 09:27 Imię samo w sobie jest fajne, ale wątpię, czy równie fajnie je nosić. Pozdrawiam Cysia Odpowiedz Link Zgłoś
madziarek_edziecko Re: Balbinka :)) 12.11.03, 09:54 Nieodłącznie to imię kojarzy mi się z Gąską Balbinką. Ja nie dałabym tak na imie dziecku, lecz kwestia gustu. Pa Madzia Odpowiedz Link Zgłoś