25.01.10, 16:37
ten serkozi to ma pozwolenie na prace na cwierć etetu w innej firmie?
The only straight talk from any Western leader has come from French president Nicolas Sarkozy.

Saturday, Jan. 23, he told visiting Lebanese prime minister Saad Hariri that France has evidence Iran is developing nuclear weapons contrary to its claims. He warned that Israel "would not stand by while Iran develops nuclear weapons."
www2.debka.com/headline.php?hid=6474
Obserwuj wątek
    • polski_francuz Re: pf 25.01.10, 17:00
      Dzisiaj ma program w TV1 chyba. Mozna mu bedzie telefonicznie zadawac pytania.

aeyohhee.notlong.com/
      Przygotuj sie i zapytaj bezposredniosmile

PF

P.S. Francja ma dobre kontakty n BW stad moze i faktycznie wie wiecej....
      • pro100 Re: pf 25.01.10, 17:17
        polski_francuz napisał:

> Dzisiaj ma program w TV1 chyba. Mozna mu bedzie telefonicznie zadawac pytania.
        >
        że ne parle france

> aeyohhee.notlong.com/
        > Przygotuj sie i zapytaj bezposredniosmile
        >
        > PF
        >
        > P.S. Francja ma dobre kontakty n BW stad moze i faktycznie wie wiecej....

wie to wie, ale czemu wyręcza osobę właściwą do tej wypowiedzi? (no chyba, że izraelski ma akurat ważniejsze sprawy na głowie jak np gwałcenie sekretarek, albo jaka niemota)
        • polski_francuz Re: pf 25.01.10, 17:25
          Ja widze Sarko jako zadnego rozglosu, uznania i swiatla reflektorow chlopczyka.
          Pewnie chce pokonac na wirtualnym targowisku proznosci Obame.

Malo kto mu wierzy w kraju na wazne dla nas tematy (bezrobocie, zadluzenie,
          podatki, renty...) wiec woli na tematy swiatowe prezyc muskuly.

Pozdro

PF
          • polski_francuz Aha, 25.01.10, 17:30
            jeszcze jedna mysl mi do glowy przyszla. Iran trzyma nasza mloda doktorke za
            branie udzialu w demonstracji. I chce ja wypuscic tylko za wymiane za jakis
            perskich zbojow w naszych wiezieniach.

No wiec Sarko prezy miesnie amerykansko-izraelskie by sie Persowie przestraszyli
            i nasza dziewczyne wypuscili.

Na tyle subtelny jest by tak zrobic.

Pozdro

PF
            • pro100 Re: Aha, 25.01.10, 17:44
              polski_francuz napisał:

> jeszcze jedna mysl mi do glowy przyszla. Iran trzyma nasza mloda doktorke za
              > branie udzialu w demonstracji. I chce ja wypuscic tylko za wymiane za jakis
              > perskich zbojow w naszych wiezieniach.
              >
              > No wiec Sarko prezy miesnie amerykansko-izraelskie by sie Persowie przestraszyl
              > i
              > i nasza dziewczyne wypuscili.
              >
              > Na tyle subtelny jest by tak zrobic.
              >
              no to wybrał najgłupszą z dostepnych metod na osiągnięcie celu. pijarowo to też marnie się sprzedaje (przynajmniej jak dla mnie).

> Pozdro
              >
              > PF
              • polski_francuz Pewnie mu przypisalem 25.01.10, 19:28
                wiecej inteligencji niz ma.

Pewnie chodzi mu tylko o sondaze. O puszenie sie. I o nic wiecej.

PF
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka