pozarski 13.02.10, 19:25 wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80271,7557532,Marek_Jurek_startuje_w_wyborach_prezydenckich.html To Maly Jurek tak o was, szanpanstwo.)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rycho7 Re: Jestesmy wielkim narodem!!! 13.02.10, 19:52 pozarski napisał: > To Maly 15 milionow to duzo? Fakt, ze tzw. wymierajace narody maja w fazie terminalnej jednego przedstawiciela. Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: Jestesmy wielkim narodem!!! 13.02.10, 20:00 O was,nie o nas, naziolu. Wielki narod, jak jego mali przedstawiciele. Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 Re: Jestesmy wielkim narodem!!! 13.02.10, 20:28 pozarski napisał: > O was,nie o nas, naziolu. Za naziola niezmiennie dziekuje. Tantiemy prosze przeslac na moje konto w Nigerii. Jestesmy to o Was? To gojami tez jestescie? Polska jezyk trudna jezyk. Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 Re: Jestesmy wielkim narodem!!! 13.02.10, 20:52 rycho7 napisał: > Polska jezyk trudna jezyk. Niuans nie dajacy sie przetlumaczyc na jidisz. Wielki duchem. Jak juz wszystko spieprzysz to pozostaje Wielki Duch. To tak jak po kotlecie zaduch. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Taaa...jak Jurek mnie mowi, ze jestem wielkim.. 13.02.10, 20:32 ..narodem, to ja jakos tak automatycznie przystepuje do jakiegos malego narodu Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: Taaa...jak Jurek mnie mowi, ze jestem wielkim 13.02.10, 20:51 Wlasnie, panie M.,ale maly rych.ujek tego w zyciu nie zalapie. Odpowiedz Link Zgłoś
cepekolodziej Re: Jestesmy wielkim narodem!!! 13.02.10, 20:59 Gzie w tym zalinkowanym materiale jest fraza "jesteśmy wielkim narodem"? A swoją drogą - Odpowiedz Link Zgłoś
cepekolodziej Re: Jestesmy wielkim narodem!!! 13.02.10, 21:03 A, sorry, zauważyłem, jest ta fraza w tzw. lidzie: Jesteśmy wielkim narodem o niewykorzystanym potencjale. I to się zgadza. Że jesteśmy. Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 Re: Jestesmy wielkim narodem!!! 13.02.10, 21:07 cepekolodziej napisał: > fraza w tzw. lidzie: Jesteśmy wielkim > narodem o niewykorzystanym potencjale. Piekna fraza dla tlumika pistoletu egzekutora. Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 Re: Jestesmy wielkim narodem!!! 13.02.10, 21:05 cepekolodziej napisał: > A swoją drogą - Odpowiedz Link Zgłoś
cepekolodziej Re: Jestesmy wielkim narodem!!! 13.02.10, 21:14 > Mozna miec poczucie. Nie ma obowiazku realizmu. Słusznie. Boso, ale w ostrogach. I dlatego wciąż jest. I wcale nie byle jako. Jakiś spadek po twardzielach Sarmatach. Jest dobrze, aczkolwiekk nie beznadziejnie. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Gdyz, albowiem, nieprawdaz, Polacy... 13.02.10, 21:06 ...mieli przez lat kilkaset (co zdaza sie rzadko!) szanse zostania wielkim narodem, z czego nie skorzystali. Szanse przejedli i przepili. Wieki, o ktorych mysle, to te z popularnej piesni masowej..te mowiace, ze sam pan Bog staral sie otaczac Rzczplita niejakim blaskiem potegi i chwaly, a mimo to nawet jego starania obrocily sie w niwecz Odpowiedz Link Zgłoś
cepekolodziej Re: Gdyz, albowiem, nieprawdaz, Polacy... 13.02.10, 21:18 > zdaza sie Te utracone szanse to przez brak atencji dla ortografii. Tak to wygląda. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Re: Gdyz, albowiem, nieprawdaz, Polacy... 13.02.10, 21:25 Zdaza sie, mi szczegolnie, bowiem jestem dysortografik I tak sie w miare kontroluje nadmieniam jednak, ze w czasach "potegi i chwaly" obowiazywalo z pol tuzina zasad pisowni, wiec jesli mamy byc wielkim narodem, moze nalezalo by wroc i do tej tradycji?! Odpowiedz Link Zgłoś
cepekolodziej Re: Gdyz, albowiem, nieprawdaz, Polacy... 13.02.10, 21:29 Tylko dysortografik? Bo chyba też dyspleptyk? Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Re: Gdyz, albowiem, nieprawdaz, Polacy... 13.02.10, 21:36 Nie znam pojecia Coz zacz "dysplepsja"? PS. nie denerwuj sie! Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: Gdyz, albowiem, nieprawdaz, Polacy... 13.02.10, 21:39 To wolska ortografia kuwetowego. Odpowiedz Link Zgłoś
cepekolodziej Re: Gdyz, albowiem, nieprawdaz, Polacy... 13.02.10, 21:45 Dobrze, że się zastanawiasz. Upuść se trochę pary na jałowym biegu na ślepym torze. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Re: Gdyz, albowiem, nieprawdaz, Polacy... 13.02.10, 21:53 Alez, Cepek, z czego mam sobie upuscic? Poza takimi kuriozami, jak Placzus, czy Vickulec, nic z tego, co reprezentujesz ty, badz inni nie jest mi obce Stad miewam dystans Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: Jestesmy wielkim narodem!!! 13.02.10, 21:12 Dla ciebie panie kuwetowy: Marek Jurek startuje w wyborach prezydenckich. "Wygramy Polskę" Na konwencji wyborczej Prawicy Rzeczypospolitej Marek Jurek ogłosił, że wystartuje w wyborach prezydenckich. - Jesteśmy wielkim narodem o niewykorzystanym potencjale - mówił. Członku wielkiego narodu.)) Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Re: Jestesmy wielkim narodem!!! 13.02.10, 21:20 Cepku, wg. jednego futurologa, Polska bedzie miala jeszcze jedna szanse, by stac sie wielkim narodem Czy Cepek juz sie modli o wykorzystanie tej niejakiej uciazliwosci? Ja, przeciwnie, nie modle sie Gdyby jednak sie stalo, zapisze sie do Czechow Odpowiedz Link Zgłoś
cepekolodziej Re: Jestesmy wielkim narodem!!! 13.02.10, 21:26 > Gdyby jednak sie stalo, zapisze sie do Czechow Ja się zapiszę do Kaszubów. Ale nie do Nordowych. Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: Jestesmy wielkim narodem!!! 13.02.10, 21:31 Ciebie,kuwetowy,przyjmie tylko Pani Alika,czyli Rudolfa. Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: Jestesmy wielkim narodem!!! 13.02.10, 21:32 Panie M., kuwetowy moze i pisze ortograficznie,ale bez sensu. To przez te goowienka Rudolfy. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Aaa..tej kotki z Aschwitz.. 13.02.10, 21:39 ..i coz on (Cepek) i one (goowienka)? Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: Aaa..tej kotki z Aschwitz.. 13.02.10, 21:41 forum.gazeta.pl/forum/w,13,107216318,107217381,Re_Kocica_Rudolf.html Dalem mu szanse kariery w Wolnej Wolsce. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Re: Aaa..tej kotki z Aschwitz.. 13.02.10, 21:50 Hmm...ale slyszalem, ze Cepek nie ma gabarytow naszego znajomego dr i panprezydent bez zbytniej fatygi zawiesilby mu krzyz co najwyzej na nieco, moze zbyt mocno, wystajacym brzuchu Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: Aaa..tej kotki z Aschwitz.. 13.02.10, 21:56 No,ale pan prezydent "zadaniezostalowykonane" ma jednak zobowiazania wobec brata,wiec moze i kuwetowemu co kapnie? Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Ale na brzuchu? 13.02.10, 22:04 ..bo chyba z drabinki nie skorzysta.. Pan prezydent se dobiera do odznaczania takze przez wzglad na wysokosc, prosze pana!..ze tez pan takich rzeczy nie wie, moj boze! Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: Ale na brzuchu? 13.02.10, 22:09 A dlaczego nie na brzuchu? Moze np nanizac na pasek, panie M. On dla brachy zrobi wszystko! Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu A jak to go ugryzlo, ze mu panprezydent wepnie... 13.02.10, 22:13 ..krzyz w okolicy pepka, ze sie tak nieanatomicznie wyraze! Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: A jak to go ugryzlo, ze mu panprezydent wepni 13.02.10, 22:15 Niech sie uczy od profesora. Jemu tez medal przypial pod pepkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Mowiac szczerze... 13.02.10, 22:25 ...ja, w przeciwienstwie, do Pana, czy Danki, dosc lubie Cepka, jednakze gadki o cesarzu Asioce, facecie, z przed 2300 lat, o ktorym malo kto slyszal, jak sadze wstawionymi po to, by uwiesc pania Amamit rozlegloscia horyzontow, nieco mnie rozbroily Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: Mowiac szczerze... 13.02.10, 22:31 Mamy swoje powody, Maruderze, ktorych pan nie musi miec. Odpowiedz Link Zgłoś