Gość: siedem IP: *.tgory.pik-net.pl 16.02.02, 11:14 siedem.home.pl/ ankieta adresowa spis powszechny Forum 7,17 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Vist¸ |__ pułapka ? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 16.02.02, 14:26 Gość portalu: siedem napisał(a): > siedem.home.pl/ > ankieta adresowa > spis powszechny Forum > 7,17 Mh... Siódemko ? Kliknięcie linku do Ciebie przenosi na stronę, gdzie coś się chce ładować do mojej maszyny.... (?) Są tam trzy mozliwości, a każda z nich prowadzi do pobierania czegoś (?) z Twojej strony. Jak napiszesz wcześniej co chcesz zaaplikować.... może pobiorę. Tak /sorry/ nawet nie przeczytam o co chodzi. pzdr Vist¸_________________/ Odpowiedz Link Zgłoś
przyjaciel1 Re: |__ pułapka ? 18.02.02, 11:18 Gość portalu: Vist¸ napisał(a): > Gość portalu: siedem napisał(a): > > siedem.home.pl/ > > ankieta adresowa > > spis powszechny Forum > > 7,17 > > > Mh... Siódemko ? > > > Kliknięcie linku do Ciebie przenosi na stronę, gdzie coś się chce ładować > do mojej maszyny.... (?) > > Są tam trzy mozliwości, a każda z nich prowadzi do pobierania czegoś (?) > z Twojej strony. > > Jak napiszesz wcześniej co chcesz zaaplikować.... może pobiorę. > Tak /sorry/ nawet nie przeczytam o co chodzi. > > > pzdr > > Vist¸_________________/ > ostrzegam innych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siedem dziękuję wizytorom IP: *.tgory.pik-net.pl 18.02.02, 08:58 chello.pl chiny.sdi.tpnet.pl warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl acn.pl starogard.dialup.inetia.pl wroclaw.sdi.tpnet.pl dhcp.adsl.tpnet.pl turboline.skynet.be sieradz.cvx.ppp.tpnet.pl polbox.pl pgi.waw.pl ds1-roen.adsl.cybercity.dk mediacom.pl lodz.cvx.ppp.tpnet.pl lubin.dialog.net.pl wsisiz.edu.pl highway.telekom.at freesurf.ch tkb.pl lebork.sdi.tpnet.pl skjoldhoej.dk home.net.pl net.bialystok.pl elsat.net.pl jgora.dialog.net.pl budimex.com.pl bpbank.com.pl walbrzych.dialog.net.pl echostar.pl iry.warszawa.supermedia.pl szydlowiec.sdi.tpnet.pl delta.com.pl pool.mediaWays.net aktivist.pl 244.235.119.Dial1.Weehawken1.Level3.net auth-el-0209568.acn.pl czechowice.sdi.tpnet.pl wroclaw.tpnet.pl warszawa.sdi.tpnet.pl bn.org.pl eng.fsu.edu acn.waw.pl ebot.pl szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl wroclaw.dialog.net.pl telia.com provider.pl koniec ankiety 7,72 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Galba ? IP: 213.17.161.* 18.02.02, 09:45 Gość portalu: siedem napisał(a): > chello.pl > chiny.sdi.tpnet.pl > warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl > acn.pl > starogard.dialup.inetia.pl > wroclaw.sdi.tpnet.pl > dhcp.adsl.tpnet.pl > turboline.skynet.be > sieradz.cvx.ppp.tpnet.pl > polbox.pl > pgi.waw.pl > ds1-roen.adsl.cybercity.dk > mediacom.pl > lodz.cvx.ppp.tpnet.pl > lubin.dialog.net.pl > wsisiz.edu.pl > highway.telekom.at > freesurf.ch > tkb.pl > lebork.sdi.tpnet.pl > skjoldhoej.dk > home.net.pl > net.bialystok.pl > elsat.net.pl > jgora.dialog.net.pl > budimex.com.pl > bpbank.com.pl > walbrzych.dialog.net.pl > echostar.pl > iry.warszawa.supermedia.pl > szydlowiec.sdi.tpnet.pl > delta.com.pl > pool.mediaWays.net > aktivist.pl > 244.235.119.Dial1.Weehawken1.Level3.net > auth-el-0209568.acn.pl > czechowice.sdi.tpnet.pl > wroclaw.tpnet.pl > warszawa.sdi.tpnet.pl > bn.org.pl > eng.fsu.edu > acn.waw.pl > ebot.pl > szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl > wroclaw.dialog.net.pl > telia.com > provider.pl > > > koniec ankiety > 7,72 > Wiesz który jest czyj? Np. mój? Galba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siedem siure IP: *.tgory.pik-net.pl 18.02.02, 09:50 Gość portalu: Galba napisał(a): > Gość portalu: siedem napisał(a): > > > chello.pl > > chiny.sdi.tpnet.pl > > warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl > > acn.pl > > starogard.dialup.inetia.pl > > wroclaw.sdi.tpnet.pl > > dhcp.adsl.tpnet.pl > > turboline.skynet.be > > sieradz.cvx.ppp.tpnet.pl > > polbox.pl > > pgi.waw.pl > > ds1-roen.adsl.cybercity.dk > > mediacom.pl > > lodz.cvx.ppp.tpnet.pl > > lubin.dialog.net.pl > > wsisiz.edu.pl > > highway.telekom.at > > freesurf.ch > > tkb.pl > > lebork.sdi.tpnet.pl > > skjoldhoej.dk > > home.net.pl > > net.bialystok.pl > > elsat.net.pl > > jgora.dialog.net.pl > > budimex.com.pl > > bpbank.com.pl > > walbrzych.dialog.net.pl > > echostar.pl > > iry.warszawa.supermedia.pl > > szydlowiec.sdi.tpnet.pl > > delta.com.pl > > pool.mediaWays.net > > aktivist.pl > > 244.235.119.Dial1.Weehawken1.Level3.net > > auth-el-0209568.acn.pl > > czechowice.sdi.tpnet.pl > > wroclaw.tpnet.pl > > warszawa.sdi.tpnet.pl > > bn.org.pl > > eng.fsu.edu > > acn.waw.pl > > ebot.pl > > szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl > > wroclaw.dialog.net.pl > > telia.com > > provider.pl > > > > > > koniec ankiety > > 7,72 > > > > Wiesz który jest czyj? Np. mój? > > Galba wiem też że etatystyczni opluwacze majkrosoftu uzywają Internet Explorer, 4.0, 5.0, 6.0 ujawniac nie bede bo to lamie ustawe o ochronie danych osobowych 7,00 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Galba Jako zwolennik przejrzystości życia publicznego... IP: 213.17.161.* 18.02.02, 10:19 Proszę o ujawnienie wszystkich danych dotyczących mojej osoby zawartych w Pańskich archiwach. Wyrażam zgodę co w świetle wspomnianej ustawy jest wystarczającym upoważnieniem. Galba PS. Jeśli uzansz drogi "7", że jednak nie wypada to proszę o privat message: galba@poczta.gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siedem a mogę się z tego wyłgać? IP: *.tgory.pik-net.pl 18.02.02, 10:21 Gość portalu: Galba napisał(a): > Proszę o ujawnienie wszystkich danych dotyczących mojej osoby zawartych w > Pańskich archiwach. Wyrażam zgodę co w świetle wspomnianej ustawy jest > wystarczającym upoważnieniem. > > Galba > > PS. Jeśli uzansz drogi "7", że jednak nie wypada to proszę o privat message: > > galba@poczta.gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siedem no dobra, niech ci bedzie IP: *.tgory.pik-net.pl 18.02.02, 10:26 -twoj sytem operacyjny -twoja przeglądarka -twoja sieć -czego dotykałeś na moim www -jak długo -kiedy - - - -... i wiele innych ale nie wiem ile ważysz czy byłeś po czy przed obiadem etc nudy 7,00 Odpowiedz Link Zgłoś
wild more much much! :) 18.02.02, 10:29 Gość portalu: siedem napisał(a): > -twoj sytem operacyjny > -twoja przeglądarka > -twoja sieć > -czego dotykałeś na moim www > -jak długo > -kiedy > - > - > - > -... i wiele innych > > ale nie wiem > ile ważysz > czy byłeś po czy przed obiadem > etc > > nudy > 7,00 bzzzz bzzzz bzzzz :> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Galba no i ...? IP: 213.17.161.* 18.02.02, 10:35 Gość portalu: siedem napisał(a): > -twoja sieć Konkrety bite! Herr Siedem. > -czego dotykałeś na moim www > -jak długo > -kiedy Mam nadzieję, że niczego nie zepsułem. > -... i wiele innych Jest jakiś materiał do szantażu? > ale nie wiem > ile ważysz 65 kg > czy byłeś po czy przed obiadem przed > etc itd > nudy Jak to w "służbach"... > 7,00 Galba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siedem hahahah IP: *.tgory.pik-net.pl 18.02.02, 10:38 bez konkretów muszę teraz popracować na Fiskuliusa [tzn ] nie chce mi sie przeszukiwać 600stron logów* *-materiały wywiadowcze 7,00 Odpowiedz Link Zgłoś
wild i ja jestem! :] 18.02.02, 09:50 Gość portalu: siedem napisał(a): > net.bialystok.pl ciekawość to pierwszy stopien do piekła siedem! ] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siedem mhmm IP: *.tgory.pik-net.pl 18.02.02, 09:54 wild napisał(a): > Gość portalu: siedem napisał(a): > > > net.bialystok.pl > > ciekawość to pierwszy stopien do piekła siedem! ] A ładnie to tak zaczynać ściągac genialne animacje siedem a potem przyciskac "cancel"? )) 7,00 Odpowiedz Link Zgłoś
wild Bracie! lekkom speszon byl i upskło mii <:)) 18.02.02, 09:57 Gość portalu: siedem napisał(a): > A ładnie to tak zaczynać ściągac genialne animacje siedem a potem > przyciskac "cancel"? )) Cancer? a rakotwórczość szkodzi! ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pollak Re: dziękuję wizytorom IP: *.jgora.dialog.net.pl 18.02.02, 09:56 Gość portalu: siedem napisał(a): > chello.pl > chiny.sdi.tpnet.pl > warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl > acn.pl > starogard.dialup.inetia.pl > wroclaw.sdi.tpnet.pl > dhcp.adsl.tpnet.pl > turboline.skynet.be > sieradz.cvx.ppp.tpnet.pl > polbox.pl > pgi.waw.pl > ds1-roen.adsl.cybercity.dk > mediacom.pl > lodz.cvx.ppp.tpnet.pl > lubin.dialog.net.pl > wsisiz.edu.pl > highway.telekom.at > freesurf.ch > tkb.pl > lebork.sdi.tpnet.pl > skjoldhoej.dk > home.net.pl > net.bialystok.pl > elsat.net.pl > jgora.dialog.net.pl nie ma za co > budimex.com.pl > bpbank.com.pl > walbrzych.dialog.net.pl > echostar.pl > iry.warszawa.supermedia.pl > szydlowiec.sdi.tpnet.pl > delta.com.pl > pool.mediaWays.net > aktivist.pl > 244.235.119.Dial1.Weehawken1.Level3.net > auth-el-0209568.acn.pl > czechowice.sdi.tpnet.pl > wroclaw.tpnet.pl > warszawa.sdi.tpnet.pl > bn.org.pl > eng.fsu.edu > acn.waw.pl > ebot.pl > szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl > wroclaw.dialog.net.pl > telia.com > provider.pl > > > koniec ankiety > 7,72 > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: perli Siedmiu samurajów IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 18.02.02, 10:16 Gość portalu: siedem napisał(a): > chello.pl > chiny.sdi.tpnet.pl > warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl > acn.pl > starogard.dialup.inetia.pl Aki-ro Ku-ro-sa-ła !!!! > wroclaw.sdi.tpnet.pl > dhcp.adsl.tpnet.pl > turboline.skynet.be > sieradz.cvx.ppp.tpnet.pl > polbox.pl > pgi.waw.pl > ds1-roen.adsl.cybercity.dk > mediacom.pl > lodz.cvx.ppp.tpnet.pl > lubin.dialog.net.pl > wsisiz.edu.pl > highway.telekom.at > freesurf.ch > tkb.pl > lebork.sdi.tpnet.pl > skjoldhoej.dk > home.net.pl > net.bialystok.pl > elsat.net.pl > jgora.dialog.net.pl > budimex.com.pl > bpbank.com.pl > walbrzych.dialog.net.pl > echostar.pl > iry.warszawa.supermedia.pl > szydlowiec.sdi.tpnet.pl > delta.com.pl > pool.mediaWays.net > aktivist.pl > 244.235.119.Dial1.Weehawken1.Level3.net > auth-el-0209568.acn.pl > czechowice.sdi.tpnet.pl > wroclaw.tpnet.pl > warszawa.sdi.tpnet.pl > bn.org.pl > eng.fsu.edu > acn.waw.pl > ebot.pl > szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl > wroclaw.dialog.net.pl > telia.com > provider.pl > > > koniec ankiety > 7,72 > Odpowiedz Link Zgłoś
wild o nico? 18.02.02, 10:18 to ja! fietnamski fojownik! Gość portalu: perli napisał(a): > Gość portalu: siedem napisał(a): > > > chello.pl > > chiny.sdi.tpnet.pl > > warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl > > acn.pl > > starogard.dialup.inetia.pl > Aki-ro Ku-ro-sa-ła !!!! > > wroclaw.sdi.tpnet.pl > > dhcp.adsl.tpnet.pl > > turboline.skynet.be > > sieradz.cvx.ppp.tpnet.pl > > polbox.pl > > pgi.waw.pl > > ds1-roen.adsl.cybercity.dk > > mediacom.pl > > lodz.cvx.ppp.tpnet.pl > > lubin.dialog.net.pl > > wsisiz.edu.pl > > highway.telekom.at > > freesurf.ch > > tkb.pl > > lebork.sdi.tpnet.pl > > skjoldhoej.dk > > home.net.pl > > net.bialystok.pl > > elsat.net.pl > > jgora.dialog.net.pl > > budimex.com.pl > > bpbank.com.pl > > walbrzych.dialog.net.pl > > echostar.pl > > iry.warszawa.supermedia.pl > > szydlowiec.sdi.tpnet.pl > > delta.com.pl > > pool.mediaWays.net > > aktivist.pl > > 244.235.119.Dial1.Weehawken1.Level3.net > > auth-el-0209568.acn.pl > > czechowice.sdi.tpnet.pl > > wroclaw.tpnet.pl > > warszawa.sdi.tpnet.pl > > bn.org.pl > > eng.fsu.edu > > acn.waw.pl > > ebot.pl > > szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl > > wroclaw.dialog.net.pl > > telia.com > > provider.pl > > > > > > koniec ankiety > > 7,72 > > > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siedem czy? IP: *.tgory.pik-net.pl 18.02.02, 10:24 akiro nie był, czasami, ,japońskim faszystą? 7,00 Odpowiedz Link Zgłoś
wild czy?:)) 18.02.02, 10:27 Gość portalu: siedem napisał(a): > akiro nie był, czasami, ,japońskim faszystą? > 7,00 tak samo co z cowbojami z "siedmiu wspaniałych" ( jakieś prywatne policje-milicje hm hm też mi coś! ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: perli Re: czy?:)) IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 18.02.02, 11:09 wild napisał(a): > Gość portalu: siedem napisał(a): > > > akiro nie był, czasami, ,japońskim faszystą? > > 7,00 > > tak samo co z cowbojami z "siedmiu wspaniałych" ( jakieś prywatne policje-milic > je > hm hm też mi coś! ) > Zapytam To-szi-ra Mi-fu-ne!! Za około piętnaście minut następny post! Kto Wrobił Królika Rodżera? oraz Siedem Minut które wstrząsnęło światem! plus -gratis! linka do Egzorcysty i Egzorcysty dwa, linki dwie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hiacynt Re: dziękuję wizytorom _______________brak Kłodzka IP: *.klodzko.sdi.tpnet.pl 18.02.02, 10:42 Gość portalu: siedem napisał(a): > chello.pl > chiny.sdi.tpnet.pl > warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl > acn.pl > starogard.dialup.inetia.pl > wroclaw.sdi.tpnet.pl > dhcp.adsl.tpnet.pl > turboline.skynet.be > sieradz.cvx.ppp.tpnet.pl > polbox.pl > pgi.waw.pl > ds1-roen.adsl.cybercity.dk > mediacom.pl > lodz.cvx.ppp.tpnet.pl > lubin.dialog.net.pl > wsisiz.edu.pl > highway.telekom.at > freesurf.ch > tkb.pl > lebork.sdi.tpnet.pl > skjoldhoej.dk > home.net.pl > net.bialystok.pl > elsat.net.pl > jgora.dialog.net.pl > budimex.com.pl > bpbank.com.pl > walbrzych.dialog.net.pl > echostar.pl > iry.warszawa.supermedia.pl > szydlowiec.sdi.tpnet.pl > delta.com.pl > pool.mediaWays.net > aktivist.pl > 244.235.119.Dial1.Weehawken1.Level3.net > auth-el-0209568.acn.pl > czechowice.sdi.tpnet.pl > wroclaw.tpnet.pl > warszawa.sdi.tpnet.pl > bn.org.pl > eng.fsu.edu > acn.waw.pl > ebot.pl > szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl > wroclaw.dialog.net.pl > telia.com > provider.pl > > > koniec ankiety > 7,72 > Brakowało Kłodzka, już powinno być. Hiacynt Nieciekawski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tete siedemzerozgłośsię IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 18.02.02, 10:53 ja JUŻ też jestem !!! Ale bałam się otworzyć ... pozdrawiam, )tete Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pollak Re: jeszcze cos IP: *.jgora.dialog.net.pl 18.02.02, 11:21 Gość portalu: siedem napisał(a): > > siedem.home.pl/ > > ankieta adresowa > spis powszechny Forum Trzeba bylo jeszcze podac kto jaka przegladarke uzywa. Wszak napisane jest "po przegladarce ich poznacie ...". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vist¸ _Zdemaskowany._ IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 18.02.02, 12:22 Gość portalu: siedem napisał(a): siedem.home.pl/ > > ankieta adresowa > spis powszechny Forum > 7,17 Cześć Siódemko, Mh... chyba Cię podszedłem ) - byłem szósty ! wroclaw.sdi.tpnet.pl, I.E. 6.0. , Windows XP, .... i : 1xFDD, 1x CDROM, 2xHDD, 1xZip, monitor CTX i najgorsze.... klawiatura: www.microsoft.com/hardware/keyboard/ok_info.asp Teraz Siódemko wszystko się wydało.... Nie ucieknę już userom Linuksa... Jestem Twój. Vist¸_____________/ P.S. Akira (!) Kurosała Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pollak Re: _Zdemaskowany._ IP: *.jgora.dialog.net.pl 18.02.02, 12:29 Gość portalu: Vist¸ napisał(a): > wroclaw.sdi.tpnet.pl, I.E. 6.0. , Windows XP, O Ty! A ja Cie za powaznego usera mialem A legalne czy piraty? Moge rzec tylko, ze Twoja krucjata przeciwko "bojowkom" jest skazana na .... niepowodzenie - ze wzgledow technicznych, hahaha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siedem no tak IP: *.tgory.pik-net.pl 18.02.02, 13:02 Gość portalu: pollak napisał(a): > Gość portalu: Vist¸ napisał(a): > > > wroclaw.sdi.tpnet.pl, I.E. 6.0. , Windows XP, > > O Ty! A ja Cie za powaznego usera mialem > A legalne czy piraty? > > Moge rzec tylko, ze Twoja krucjata przeciwko "bojowkom" > jest skazana na .... niepowodzenie - ze wzgledow > technicznych, hahaha. Prawdziwy bojownik, partyzant puszczy sieciowej powinien zajadać podgrzybki z cebulka na maśle bez mięsa [bo łosie i inną zwierzyne już wytłukł] no i... uzywac własnopalcowo skompilowanego linuxa nestkejpa [najlepiej 3.0], obrzyna, fajerłola utajniaczy a tu... proszę same wydeelikacone yntelygenciki białe kołnierzyki windowsiki XP te ohydne kolorki pastelowe błeeeeeee 7,41 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pollak Re: no tak IP: *.jgora.dialog.net.pl 18.02.02, 13:20 Gość portalu: siedem napisał(a): > Prawdziwy bojownik, partyzant puszczy sieciowej > powinien zajadać podgrzybki z cebulka na maśle > bez mięsa [bo łosie i inną zwierzyne już wytłukł] > > no i... > uzywac własnopalcowo skompilowanego linuxa no moze tez *BSD > nestkejpa [najlepiej 3.0], netskejpa, to i tak za duzo. Na co mu grafika. links lub lynx. Tylko tryb tekstowy. A najlepiej tylko telnet. obrzyna, fajerłola > utajniaczy > > a tu... > proszę same wydeelikacone yntelygenciki > białe kołnierzyki > windowsiki XP > te ohydne kolorki pastelowe > błeeeeeee A moze on tak schaczyl sobie tego netszkejpa ze sie przedstawia jako IE. Trzeba by wziac tego chlopca na oko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vist¸ _ no tak_..._to_już_koniec... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 18.02.02, 13:43 Gość portalu: siedem napisał(a): > Prawdziwy bojownik, partyzant puszczy sieciowej > powinien zajadać podgrzybki z cebulka na maśle > bez mięsa [bo łosie i inną zwierzyne już wytłukł] - Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vist¸ _Podwójnie_Zdemaskowany._ IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 18.02.02, 13:05 Gość portalu: pollak napisał(a): > > Moge rzec tylko, ze Twoja krucjata przeciwko "bojowkom" > jest skazana na .... niepowodzenie - ze wzgledow > technicznych, hahaha. To byłoby dobre wytłumaczenie Mh... o NAJgorszym jescze nie napisałem ... mówią, że mój szybki procesor może pochodzić z Izraela... Ja w to nie wierzę.... ale gdyby tak było... To pełni u mnie rolę ... konfidenta Więc jest jescze jakaś nadzieja... Sprzętem mnie nie zaskoczą... No chyba, że maszyna rozpocznie Intifadę Wtedy pójdę na negocjacje. pzdr Vist¸_________________/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siedem Panie i Panowie IP: *.tgory.pik-net.pl 18.02.02, 13:15 odwiedzając dowolną strone www przekazujecie o sobie całą masę informacji [tu kończę mentorski wywód] Do wszelkiej masci konspiratorów: nie bójta się mnie Można kliknąć na linki i sciągnąć 3 pliki video w formacie avi/divx Do Hiacynta co prawie wcale nie pisze [tym bardziej cieszy widok w tym cabaretowym watku]: mój serwer powiedział Panu "dzieńdobry" : [18/Feb/2002:10:31:40 +0100] "thank ju for jo kooperejszyn" Terminator2 7,00 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hiacynt Hiacynt co prawie nie pisze ........... IP: *.klodzko.sdi.tpnet.pl 18.02.02, 14:35 Gość portalu: siedem napisał(a): > Do Hiacynta co prawie wcale nie pisze [tym bardziej cieszy widok w tym > cabaretowym watku]: > mój serwer powiedział Panu "dzieńdobry" : [18/Feb/2002:10:31:40 +0100] > > "thank ju for jo kooperejszyn" > Terminator2 > > 7,00 O wątku świadczą nicki, czyli być może "cabaretowy", ale chętnie poczytuję. Faktem jest, że prawie nie piszę, niemniej; jestem, czytam i czekam. Czekam aż coś się wydarzy. Co tam panie w polityce? pozdrawiam Hiacynt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Balzer Toz to inwigilacja IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 18.02.02, 13:10 Siedem, czyzbys zakładał tajne archiwum forumowiczow ? Co masz na mnie w swojej czarnej teczce, bo wchodziłem na stronke 2 razy (przed chwila tez) ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siedem że... IP: *.tgory.pik-net.pl 18.02.02, 13:18 Gość portalu: Balzer napisał(a): > Siedem, czyzbys zakładał tajne archiwum forumowiczow ? Co masz na mnie > w swojej czarnej teczce, bo wchodziłem na stronke 2 razy (przed chwila tez) > ) wbrew pozorom wcale nie jesteś taki postępowiec 7,00 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Balzer Re: że... IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 18.02.02, 13:24 Gość portalu: siedem napisał(a): > Gość portalu: Balzer napisał(a): > > > Siedem, czyzbys zakładał tajne archiwum forumowiczow ? Co masz na mnie > > w swojej czarnej teczce, bo wchodziłem na stronke 2 razy (przed chwila tez > ) > > ) > > wbrew pozorom wcale nie jesteś taki postępowiec > 7,00 No coz, brak funduszy na nowy sprzet Odpowiedz Link Zgłoś
nurni Ogłoszenia drobne, rubryka / Kupię/ 18.02.02, 15:00 jestem skłonny ufundować Panu powiedzmy... pokaźne stypendium w zamian za udostępnienie mi pełnych wyników badań naukowych pod kryptonimem „ankieta2” oceniam wartość tej jakże cennej w polemice z gnidą, pracy daleko wyżej, od teoretycznych w końcu rozważań, Panów Psorów Galby IHasza przykład polemiki z gnidą grzechu czy jakoś tam w wykonaniu Galby zrobił na mnie duże wrażenie nurni /nick bardzo hojny/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Galba :) IP: 213.17.161.* 18.02.02, 15:28 nurni napisał(a): > jestem skłonny ufundować Panu powiedzmy... > pokaźne stypendium > w zamian za udostępnienie mi pełnych wyników > badań naukowych pod kryptonimem „ankieta2” > > oceniam wartość tej jakże cennej w polemice z gnidą, pracy > daleko wyżej, od teoretycznych w końcu rozważań, Panów Psorów > Galby IHasza > przykład polemiki z gnidą grzechu czy jakoś tam > w wykonaniu Galby zrobił na mnie duże wrażenie > > nurni > /nick bardzo hojny/ Jak mówi pismo: Słusznym bowiem jest łączenie młota teorii z taranem praktyki. Galba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siedem a wy zaraz z młotem wyskakujecie IP: *.tgory.pik-net.pl 19.02.02, 12:30 najlepiej dziesięciokilowym... na insekta w rodzaju grzechu - freakman wystarczy packa na muchy z dziurką w środku* *- otwór ten ma wywołać wrażenie [u insekta] równych szans. zawsze może mieć ta ułudę, że packa klapnie szczęsliwie a on bedzie pod dziurką co do tajnych danych ujawniam kolejne zbiorcze statystyki the winner is: windows 98 47,95% windows 2000 28,03% Windows XP 13,88% . . . . . . Linux 0,03% 7,00 Odpowiedz Link Zgłoś
nurni no dobra, nie ze mną te freemany.. 19.02.02, 22:12 ...siedem sam troche handluje, to i zrozumiałem szybko.. wiem ze niejeden już na privie ofertę składał ale zapominam o zasadach skutecznego targu i mówie tak: najlepsza z propozycji jaka otrzymałeś pomnóż przez dwa + dodaj Vat, niech tam Belce bedzie Vat to dwadziescia...., a co tam możesz zaokraglić do 30% nurni /nick obrzydliwe bogaty/ ps. a może opcja na wyłączność, hę ? no to pomnóż Pan to przez..mmm a co tam, przez siedem vat tak jak pisałem a za antonikropkagoczal moze jeszcze jaki bonus będzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siedem szanowny Panie! IP: *.tgory.pik-net.pl 20.02.02, 07:29 nurni napisał(a): > ...siedem > sam troche handluje, to i zrozumiałem szybko.. > wiem ze niejeden już na privie ofertę składał > ale zapominam o zasadach skutecznego targu > i mówie tak: > najlepsza z propozycji jaka otrzymałeś > pomnóż przez dwa + dodaj Vat, niech tam Belce bedzie > Vat to dwadziescia...., a co tam możesz zaokraglić do 30% > > nurni > /nick obrzydliwe bogaty/ > > ps. a może opcja na wyłączność, hę ? > no to pomnóż Pan to przez..mmm a co tam, przez > siedem > vat tak jak pisałem > a za antonikropkagoczal > moze jeszcze jaki bonus będzie Rozmawiamy o etycie [czytając między wierszami - pomnozyć oferowaną kwotę razy 5 i dodać popiwek] a poza tym: "A tym, co ufają Panu, przybywa sił nowych i skrzydeł dostają jak orły. Biegną naprzód nie czując zmęczenia, poruszają się ciągle i nie są znużeni." 7,00 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: # Szanowni Panowie! Czyje sie winny... IP: *.wroclaw.tpnet.pl 20.02.02, 08:02 Czuje sie w czesci odpowiedzialny za zaistniala ostatnio wojne antykomunikacyjna. Pisalem wielokrotnie o prapochodzeniu z Departamentow (De)Ofesenywnych jedynego mocarstwa internetu. Rowniez o jego naturze Dantejskiej a calkiem ostatnio o wojnie na wzor konfliktu cywilizacji w forumowej cyberprzestrzeni... I na cholere mi to bylo - licza sie tylko mloty i zakute lby ! To po co te fajerwerki subtelnosci kulturowej i esprit intelektu wystawione na behawior kilkukomorkowcow ? Zmarnowane bajty i tyle ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siedem mogę prosić o wersję "light"? IP: *.tgory.pik-net.pl 20.02.02, 08:10 Gość portalu: # napisał(a): > > Czuje sie w czesci odpowiedzialny za zaistniala ostatnio > wojne antykomunikacyjna. > > Pisalem wielokrotnie o prapochodzeniu z Departamentow (De)Ofesenywnych > jedynego mocarstwa internetu. > Rowniez o jego naturze Dantejskiej a calkiem ostatnio > o wojnie na wzor konfliktu cywilizacji w forumowej cyberprzestrzeni... > > I na cholere mi to bylo - licza sie tylko mloty i zakute lby ! > > To po co te fajerwerki subtelnosci kulturowej i esprit intelektu > wystawione na behawior kilkukomorkowcow ? > Zmarnowane bajty i tyle ! napisaną językiem potocznym? zrozumiałym w TG nieuk 7,00 Odpowiedz Link Zgłoś
nurni czy ja dobrze rozumiem, że won! 20.02.02, 11:56 Gość portalu: siedem napisał(a): > "A tym, co ufają Panu, przybywa sił nowych i skrzydeł dostają jak orły. Biegną > naprzód nie czując zmęczenia, poruszają się ciągle i nie są znużeni." > > 7,00 piękny fragment, chwyta za serce i zmusza do głębokiej refleksji... nad upadkiem zasad nurni ps. skorumpuje kogo innego zatem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siedem zbyt emocjonalnie do tego podchodzisz /nt (: IP: *.tgory.pik-net.pl 20.02.02, 14:28 7,00 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: # Re: zbyt emocjonalnie do tego podchodzisz /nt (: IP: *.wroclaw.tpnet.pl 20.02.02, 14:59 Szanowny Panie Nurni (pisownia z pamieci)! Nie narzucajac sie, chcialbym Panu oszczedzic wydatkow - jesli chodzi o pokazna czesc forumowiczow, nazywana (cicho ... stadem) to wystarczy kupic jedna przywodczynie i ma Pan calosc. Dowody znajdzie Pan latwo. Brak szacunku do metod profesorskich czy profesjonalnych jako prawdziwy oredownik nauki - pochwalam. Krytyka zapewnia weryfikacje i czystosc osiagniec naukowych. Dlatego sie nie obrazam - na dowod ten post. Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś