Dodaj do ulubionych

Oszolomy i socjopaci z Forum Aktualnosci (analiza)

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.02.04, 14:25
A.) EKSPORTOWANY POLACZEK. osobnik kiedys zyjacy w Polsce, dzis za granica.
przoduja obywatele Kanady (ah, ta wcale niesympatyczna "sympatico.ca"), usa,
australii. od normalnego, zdrowego na umysle Polaka na emigracji bardzo latwy
do odroznienia - osobnik ten, najczesciej zamiatajacy restauracje albo
czyszczacy kible, na tym forum ryj wzosi ku gorze, demonstrujac wszem i wobec
jaki to on wspanialy, a jaki to w Polsce syf. czesto tez krytykuje Unie
Europejska, i to, ze Polska wstepuje (wiadomo czemu to robi - zeby Polska
nadal byla biedna, bo go skreci, jak tu bedzie lepiej niz u niego). Nie
zrozumie gdy mu sie mowi: "Posluchaj wiec, eksportowany polaczku: skoro
uwazasz ze w Polsce jest zle to nie zabieraj glosu tylko siedz w tym swoim
wspanialym kraju. i tak kazdy psycholog zrozumie twoje prawdziwe intencje i
bedzie sie z ciebie smial. bo tak naprawde swoim opluwaniem Polski chcesz
tylko podbudowac siebie i umotywowac swoja decyzje o wyjezdzie; mimo ze cie
ponizaja za granica - siedzisz tam. a czemu cie ponizaja, zapytasz? nie, nie
dlatego ze jestes Polakiem - tylko dlatego ze jestes durniem. Bo skoro jestes
tak prymitywny, ze stosujesz metody dziecka z podstawowki - durniem musisz byc."

B.) ZAJADLY ANTYSEMITA. bardzo czesto jest tez Eksportowanym polaczkiem. Do
niedawna myslalem ze praktycznie kazdy Eksportowany polaczek jest tez
Antysemita. Jak sie okazuje - nie zawsze, ale o tym pozniej. Tak wiec w Polsce
takich chorych z antysemityzmu podludzi na szczescie jest baaardzo malo, i w
wiekszosci przekroczyli juz 80 lat. za to na Zachodzie, zwlaszcza w USA pewnie
juz 3cie pokolenie dziedziczy skrajna nienawisc do Zydow. Chorzy z nienawisci
ludzie (niewazne do kogo) zawsze beda ludzmi chorymi. Nie wypada ich obrazac,
bo to tak jakby smiac sie z kaleki. Tych ludzi, niestety, uratuje juz chyba
tylko lobotomia...

C.) ZAJADLY ANTYPOLONISTA. Jest to kwintesencja dwoch pozostalych typow,
najbardziej wynaturzony z mutantow. Czesto jest Zydem, czesciej pewnie podaje
sie tylko za Zyda, by wzbudzic nienawisc Polakow. Czasem podaje sie za Niemca,
niekiedy za Austriaka. Wszystko po to by plesc swoje teorie, ze Polacy sa
niezdolni do postepu, do nowoczesnosci, ze to bydlo, wiesniaki, zlodzieje itp.
Trudno powiedziec, skad taki gnoj bierze sie na tym forum. Raczej wykluczam
rodowitych Niemcow, Austriakow. Co do Zydow, to ci raczej nie wdaja sie w
dyskusje na takim niskim poziomie. Wiec kim sa te zdegenerowane typy?
Ano, najczesciej to antysemiccy prowokatorzy, chcacy wprowadzic miejscowych
polakow na sciezke antysemityzmu. Debile siedza w tych swoich norkach w USA
czy Kanadzie i stracili kontakt z rzeczywistoscia. Mysla ze Polacy w Polsce
nie maja nic lepszego do roboty niz dumanie o Zydach? My tu o nich w ogole nie
myslimy, zyja sobie to zyja, ZYDZI SA NAM OBOJETNI po prostu. I tak juz
zostanie, co oczywiscie przyprawia emigracyjnych antysemitow o wrzody.
Oczywiscie czesc grupy C (Antypolonistow) to po prostu ortodoksyjny odlam
Eksportowych polaczkow. To ci, co w przeciwienstwie do punktu A nie czuja sie
JEDYNYMI PRAWDZIWYMI POLAKAMI (nieomamionymi przez Michnika i Unie
Europejska). Ci tutaj czuja sie AZ O TYLE LEPSI, ze postanawiaja zupelnie
oderwac sie od Polski i korzeni. Pytanie tylko brzm: to po co wchadza na
polskie forum i glosza wszem i wobec ze co jak co, ale Polakami to oni juz nie
sa? Ach, z tego samego co i grupa Eksportowych polaczkow powodu: zeby
zracjonalizowac swoja decyzje. Zeby zagluszyc sumienie. Zeby opowiedziec
wszystkim swoja historie i czuc sie rozgrzeszonym.

Oj zal mi ich. Zarowno Eksportowych, Antysemitow, Antypolonistow. Kazdy z nich
to ta sama smutna historia nieudacznika, ktory swoje niepowodzenia odreagowuje
na Forum!

Pozdrawiam wszystkich: tych co czytajac moje slowa kiwali ze zrozumieniem
glowami i tych, co zgrzytali zebami ze zlosci... o ile maja choc troche oleju
w glowie - po cichu przyznaja mi racje. Ale jak ich znam - rzuca sie na mnie z
ta swoja nienawiscia, tylko ona im pozostala smile
Obserwuj wątek
    • abstrakt2003 Eeee! Tak bez konkretów, bez nicków!!!!! 27.02.04, 14:40

• Gość: blq za malo tu siedze by znac tych wariatow /nt IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.02.04, 14:53
    • Gość: n0str0m0 juz ci sie znudzilo podszywac pod 7...? /nt IP: 61.149.95.* 27.02.04, 14:42
      • Gość: blq he he IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.02.04, 14:52
        to nei ja podszywam sie pod 7. po czym to wywnioskowales? po adresie IP? ku
        twojej wiadomosci Eksportowy polaczku (61 itd zdaje sie niepolski, nie chce mi
        sie sprawdzac) pod nikogo sie nie podszywam a wystepuje albo jako blq albo jako
        eyemakk. a internetdsl jest w Polsce bardzo popularny.

w jednym masz racje: z tego co pamietam to ten "7" to jeden z najwiekszych
        oszolomów na tym forum. podobnie jak tore.andre.flo, gini, doradcainwestycyjny,
        wesoly3.... zyja oni jeszcze? a moze odeszli juz, robiac jedyny pozytywny
        uczynek w swoim zyciu???
        • Gość: n0str0m0 a co, gazet nie czytasz szmato...? IP: 61.149.95.* 27.02.04, 15:01
          > zyja oni jeszcze?

jak nie wiesz, to spytaj przelozonych
          teczki dostepne za pokwitowaniem

nostromo
          (eksportowy polaczek)
          • Gość: blq no prosze, jak to to sie naburmuszylo!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.02.04, 15:09
            w calym Twym poscie widac charakterystyczny dla ludzi psychicznie chorych brak
            logiki wypowiedzi oraz wnioskowania. ale w jednym mi sie podobasz - potrafisz
            sie przyznac do bycia eksportowym polaczkiem

choc i antysemita chyba jestes, jak na prawdziwego eksportowanego przystalo. right?
            • Gość: n0str0m0 miau IP: 61.149.95.* 27.02.04, 15:33
              popatrz jaki jestem puszysty...
              z zagranicy i na dodatek
              antysemicki

czy jeszcze czegos panu potrzeba?
              w ofercie mamy tez lateks i skore
              oplaty karta kredytowa lub sms-em

nostromo
              • Gość: p$ Te, n0str0m0... IP: *.topolowa.net 27.02.04, 15:51
                daj chlopakowi spokoj, cala noc wypracowanie pisal
                • gini Re: Mam pytania do autora 27.02.04, 16:00
                  Czy forma "eksportowa polaczka ' odnosie sie do kobiety.
                  I jeszcze jedno, jak nazwac Zyda, ktory wyjechal z Polski?
                  Czy eksportowy zydek to bedzie dobrze?I z kobieta mam problem, eksportowa zydka
                  moze byc?
                  • Gość: n0str0m0 pytania sa tendencyjne! IP: 61.149.95.* 27.02.04, 16:34
                    temu panowi bowiem
                    wszystko sie z jednym kojarzy

wiec mu nie mieszaj, bo sie skonfunduje

to pisalem ja, polaczek itakdalej

nostromo
                    p.$. to moja wina? niech kolejna nocke zarywa, marzec sie zbliza, pora na re-habilitacje
                    • gini Re: pytania sa tendencyjne! 27.02.04, 16:41
                      Mnie to sie spodobala ta analiza antypolonistow.Ten bardzo mondry pan napisal,
                      ze ;
                      C.) ZAJADLY ANTYPOLONISTA. Jest to kwintesencja dwoch pozostalych typow,
                      najbardziej wynaturzony z mutantow. Czesto jest Zydem, czesciej pewnie podaje
                      sie tylko za Zyda, by wzbudzic nienawisc Polakow..

Na koniec napisal, ze antypolonisci to tez antysemity wredne i tylko z
                      zagramanicy .
                      Wytruc te wszystkie polaczki i polaczkow eksportowych , nic tylko knuja cos .
                      Wygnac z foruma przede wszystkim.
                      • Gość: n0str0m0 "kluczbork...?" IP: 61.149.95.* 27.02.04, 16:47
                        wnioski mial wyciagnac sam
                        a ty tu... panie kazimierzu, klucz do kabiny...

prosimy nie podpowiadac!

nostromo
                        • Gość: blq do tego calego kolka onanistycznego.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.02.04, 20:36
                          zaczne od tego ze moje wypracowanie pisalem w 15 minut. w przeciwienstwie do
                          was, zacietrzewionych starych prykow, mam w miare bystry umysl a moje od
                          poczatku do konca polskie wychowanie spowodowalo, ze i zasob slow, i zdolnosc
                          wypowiedzi, artykulowania itp mam o kilka rzedow wielkosci wyzsze niz wasze.
                          wiec nie stosujcie, prosze, swoich miar do moich czynow. oki?

co do tytulu posta... mialem napisac kolka wzajemnej adoracji, ale tak chyba
                          ladniej brzmi, nieprawda? przynajmniej o homoseksualizm nie bedziecie posadzeni,
                          przynajmniej jedna kobieta wsrod was jest... a raczej kobieton, jak mniemam. jak
                          to tam mowia u was "w zagramanicy" (cytat z waszego "kroliczka") - whatever...

pytania, choc mialy byc raczej tylko pokazaniem mi dupy (starej, brzydkiej,
                          zapewne) - no wiec mimo wszystko na nie odpowiem.

Czy forma "eksportowa polaczka ' odnosie sie do kobiety.
                          - nie. wy jestescie bezplciowi bo wasza plec nie gra roli. takie samo
                          intelektualne bagno

I jeszcze jedno, jak nazwac Zyda, ktory wyjechal z Polski? Czy eksportowy zydek
                          to bedzie dobrze?
                          - i tu wlasnie widac ograniczonosc umyslowa pani GINI. o zydach pisalem w
                          punkcie C. sporo wsrod nich smiecia, tak jak np wsrod Polakow. tylko ze Zydzi
                          nie podaja sie za zbawcow Polski, tak jak to robicie wy, Eksportowe polaczki. i
                          dlatego poza tepakami antypolonistami, inni Zydzi, jak napisalem WISZA MI

I z kobieta mam problem, eksportowa zydka moze byc?
                          - jak dla mnie moze sie ona nazywac nawet "wibrator wyjety z kieszeni". wbijam

pozdrowienia dla wszystkich eksportowych polaczkow. czekam na dalszy ciag
                          masturbacji!
                          • Gość: p$ Re: do tego calego kolka onanistycznego.... IP: *.topolowa.net 27.02.04, 20:41
                            > - i tu wlasnie widac ograniczonosc umyslowa pani GINI. o zydach pisalem w
                            > punkcie C. sporo wsrod nich smiecia, tak jak np wsrod Polakow. tylko ze Zydzi
                            > nie podaja sie za zbawcow Polski, tak jak to robicie wy, Eksportowe polaczki. i
                            > dlatego poza tepakami antypolonistami, inni Zydzi, jak napisalem WISZA MI

no, to prawda zydy nie podaja sie za zbawcow Polski
                            tylko odrazu za zbawicieli calego cholernego swiata
                            bo w koncu to narod wybrany, czyz nietongue_out
                            • Gość: blq niech sobie mysla co chca. mi to zwisa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.02.04, 21:08
                              to czy sa narodem wybranym czy nie okaze sie raczej nie za zycia, a po smierci.
                              wiec nie mi o tym sadzic. faktem jest, ze to myslenie przyczynilo sie do
                              finansowych sukcesow Zydow tak w przeszlosci jak i obecnie.

i jak sie jest nieudacznikiem, takim jak Hitler, albo pani Gini, to sie wszysko
                              zwala na Zydow. Bo tak najlatwiej, prawda???

• Gość: p$ Re: niech sobie mysla co chca. mi to zwisa IP: *.topolowa.net 27.02.04, 21:17
                                > i jak sie jest nieudacznikiem, takim jak Hitler, albo pani Gini, to sie wszysko

najpierw osiagnij tyle co hitler, a dopiero pozniej
                                nazywaj go nieudacznikiemtongue_out
                                • Gość: blq chodzilo mi o to kim byl zanim doszedl do wladzy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.02.04, 21:29
                                  jak bys znal lepiej jego zyciorys to bys wiedzial ze malowal pokoje i takie tam
                                  a na 1 wojnie swiatowej tez niewiele zdzialal jako szeregowy. no i wtedy wlasnie
                                  zaczal wszystko zwalac na Zydow, jak kazdy nieudacznik tego swiata, jak male
                                  hitlerzyki zgolone na lyso, po zawodowce, bo w kupie sila. jak kibole pilkarscy,
                                  co to do 1000 liczyc nie umieja...

jestes skinem? brawo...

• Gość: n0str0m0 do milego gospodarza... IP: 202.95.14.* 27.02.04, 20:57
                            trojka odjac

15 minut stawia cie na olimpach nam niedostepnych
                            prosimy o kolejna probe sil
                            bardziej zrozumiala dla intelektualnych zer z zagranicy

oki?
                            (widzisz, czegos jednak mozna nas nauczyc)
                            niegodny lecz zadny slow twych jeszcze

nostromo
                            • Gość: blq tylko zapodaj temat, mily gosciu.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.02.04, 21:22
                              bo drugi raz o tym samym pisac nie bede. ale nie pros mnie, by pisac w sposob
                              zrozumialy dla wiekszosci tzw Polonii... ja rozumiem, ze wizyty na Forum "GW"
                              poszerzaja Wasze horyzonty, ale i tak w wiekszosci jestescie nieco z tylu. Moja
                              skromna analiza socjologiczna (wszak jestem ubieglorocznym absolwentem
                              socjologii, owszem, polskiej panstwowej uczelni, ktora wiekszosc eksportowych
                              polaczkow gardzic bedzie) byla skierowana raczej do Polakow z Polski, oraz
                              trzezwo myslacych obywateli naszego kraju przebywajacych za granica. dla
                              prostaczkow z Jackowa i im podobnych mam nieco uproszczona wersje

"som czy rudzaje takich, co ja ich nie lubia. takie jak wy, pruste ludzie, co to
                              za chlebem na obczyznie a sie panoszom jak hrabiostwo jakie. drugie, to Zydki
                              ktorych ponoc nie lubicie, ale taki sam jak uni raban wyczyniacie i taka samo
                              niekatolicko zawisc przejawiacie. nu i ostatni, co to niegdys Polakami byli,
                              taka sama wies podkarpacko jak i wy, albo inna z polesia. takie same z PGR, i
                              tak samo cala wies zbierala na bilet do Hameryki. ale teraz to jeszcze wieksze
                              panstwo nizli wy! nie dosc ze lepsze sie czujo od nas, to i od was i od wszech
                              Polakow krzescijanskich i w ogole ni chcu polakami byc tylko sie za Szwabow,
                              Hamerykaninow albo innych podaja.

amen"
                              • Gość: n0str0m0 wspaniale, dzieki, stary... IP: 202.95.14.* 27.02.04, 21:36
                                nareszcie zrozumialem

ale dlaczego nie napisales wiecej o masturbacji
                                nie rozumiem...
                                przelknalbym jeszcze "wzajemna adoracje"
                                w wypadku najgorszym

pisz wiecej, my duraki z zagranicy slowa spijamy ci z ust
                                (no to jak jest z tym tramwajem?)
                                lecz niepogardzimy tez wywodami na temat twych dotychczasowych sukcesow
                                przy nich bladna nawet czyszczone przez nas na trzy zmiany sedesy

jako notoryczny antysemita mam osobista prosbe
                                wytlumacz mi jeszcze szczegolowo o tych zydach antypolakach
                                i jak doszedles droga dedukcji do wniosku
                                ze oni tez ci sie z dupa kojarza

na kolanach w prochu i pyle w majestacie twej skromnosci

nostromo
                                • Gość: blq jak ja lubie prowokowac neandertalczykow... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.02.04, 22:48
                                  jednak od nich jeszcze lepsi sa tacy jak ty. inteligentni a ograniczeni.
                                  przesmiewcy, reagujacy nie agresja, a cietym humorem, probujacy czytac miedzy
                                  wierszami, pisac miedzy wierszami, chwytajacy za slowka i szukajacy szpary, w
                                  ktora mogli by wejsc, zagniezdzic sie jak myszka w norce i przeczekac do
                                  kolejnej odpowiedzi na kolejny post....

jako notoryczny antysemita mam osobista prosbe wytlumacz mi jeszcze szczegolowo
                                  o tych zydach antypolakach
                                  - zydzi antypolacy sa rownie glupi jak polacy antysemici. bo w gruncie rzeczy
                                  jestescie tacy sami. wiesz... tak jak nie ma skrajnej lewicy i skrajnej prawicy,
                                  tylko okrag (OKRĄG, ah biedaku nie masz polskich liter smile ludzi rownie glupich i
                                  zaslepionych chorymi ideami. okrag, rozumiesz? kolko. bynajmniej masturbacyjne.

no wiec wracajac do glownego watku: jakiekolwiek skrajnosci, zydowskie i
                                  antyzydowskie uwazam za pozbawione racji bytu. jestescie jak, wspomniani juz
                                  przeze mnie - neandertalczycy. wymrzecie, jak wymra pejsiasci idioci i brunatne
                                  swinie. przyszlosc nie lezy w chorej ideologii, bo chora ideologia doprowadza
                                  tylko do wojen, zastoju technologicznego, robienia ludziom wody z mozgow.

ciekaw jestem, kto tobie zrobil wode z mozgu. mam kumpla, skonczyl WAT.
                                  wojskowy. on tez jest taki antysemita, choc nigdy nie byl. zmienilo go wojsko, a
                                  raczej jeden koles, ktory podsunal mu ksiazke jakiegos idioty profesorka. hasla
                                  pelne nienawisci, proste hasla, populistyczne. latwe do internalizacji,
                                  identyfikacji, asymilacji/

tez przeczytales jakas ksiazke? a moze dziadzis i babcia a potem mamusia i tatus
                                  indoktrynowali w domciu? socjalizacja od najmlodszych lat, wiesz tak mozna z
                                  kazdego dziecka zrobic idiote lub degenerata. czlowieka mozna wychowac by
                                  mordowal z usmiechem na ustach na powitanie i uwazal to za norme.

innymi slowy wystarczy miec pokaranych oprzez los rodzicow czy opiekunow by
                                  skonczyc nie za ciekawie.

ale wiesz, co jest pocieszajace? wymieracie. pejsaci odchodza, co z tego ze maja
                                  kase. ich wnuki beda wbijac w cala chora ideologie, bo naprawde sa ciekawsze
                                  rzeczy na tym swiecie niz nienawisc. nienawisc jest dla ludzi, co nie umieja sie
                                  bawic. dla starych i brzydkich, takich jak ty. na ktorych 16, 18, 20 latki
                                  patrza z pogarda. albo i dla mlodych, biednych, brudnych, z pijackich domow.
                                  tacy to gola sie na lyso (by nie miec wszy, hehe) i udaja spadkobiercow hitlera.

wymieracie. wraz z postepem technicznym, jesszcze 20-30 lat i w ogole nie bedzie
                                  miejsca dla takich ludzi. a i teraz... rozejrzyj sie dokola. nie, to zly pomysl
                                  zapewne obracasz sie w sekcie tobie podobnych eksportowych polaczkow. wiec mam
                                  pomysl - przyjedz do Polski i przejdz sie po ulicy. pogadaj z ludzmi mlodymi.

zobacz kogo tak naprawde obchodzi kwestia Zydow w polsce? nawet moja 80letnia
                                  babcia ma ich gdzies

PS: "i jak doszedles droga dedukcji do wniosku ze oni tez ci sie z dupa kojarza"
                                  tym wnioskiem mnie przerosles. mistrzu..... wodzu..... mein fuhrer....
                              • Gość: Alen Re: tylko zapodaj temat, mily gosciu.... IP: *.i-one.at 27.02.04, 22:43
                                Gość portalu: blq napisał(a):

> bo drugi raz o tym samym pisac nie bede. ale nie pros mnie, by pisac w sposob
                                > zrozumialy dla wiekszosci tzw Polonii... ja rozumiem, ze wizyty na Forum "GW"
                                > poszerzaja Wasze horyzonty, ale i tak w wiekszosci jestescie nieco z tylu.
                                Moja
                                > skromna analiza socjologiczna (wszak jestem ubieglorocznym absolwentem
                                > socjologii, owszem, polskiej panstwowej uczelni, ktora wiekszosc eksportowych
                                > polaczkow gardzic bedzie) byla skierowana raczej do Polakow z Polski, oraz
                                > trzezwo myslacych obywateli naszego kraju przebywajacych za granica. dla
                                > prostaczkow z Jackowa i im podobnych mam nieco uproszczona wersje
                                >
                                Stary .
                                Głową muru nie przebijesz , za miękką masz głowę .
                                Nie podawaj się za kogoś kim nie jesteś , nie podejrzewam iż w Polsce jest taki
                                niski poziom socjologii jak Ty tu reprezentujesz .
                                Na wybiegu z piwem może byś zrobił karierę , a tu jest wątpliwe .
                                Widać Twój poziom zbyt wyraźnie , Twoja forma i Twój stosunek do innych jest co
                                najmniej
                                zachwiany . Wolał bym nie wspominać o Twojej osobowości , która to musiała być
                                poturbowana przez Twoje przeżycia .
                                Obawiam się iż miałeś pod górkę do szkoły , a co to jest uni , to wiesz może z
                                opowiadań lub gazet .

Twoje tz. „ analizy „ przypominają mi analizy kierowcy prowadzącego autobus z
                                BRD do Polski . Było to przed lat . Twierdził on , biedaczysko , iż jak
                                złotówka będzie wymieniona i jeden złoty będzie większy od marki , to w Polsce
                                będzie lepiej .
                                Przepraszam iż zakłóciłem Twój światopogląd , i mam nadzieję iż mi biednemu
                                polaczkiwi wybaczysz .

Obawiam się iż Ty masz duży konflikt wewnętrzny , i nie nawiedzisz najwięcej
                                samego siebie . Szukasz tu na forum obiektu , który by grał rolę piorunochrona
                                dla Ciebie .
                                Życzę Tobie szczęścia w Twoim zamiarze , choć nie mam żadnej wątpliwości iż nie
                                jesteś w stanie o własnych siłach wyjść z tego błędnego koła w którym się
                                obecnie znajdujesz .

polaczek Alen.
                                • Gość: blq moge ci przeslac ksero dyplomu, biedny polaczku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.02.04, 22:52
                                  kolejny, ktory poczul sie dotkniety? najpierw naucz sie pisac zgodnie z zasadami
                                  jez. polskiego, potem pouczaj innych. analizy kierowcy "BRD" (usmialem sie przy
                                  tym skrocie, to polskiego juz zapomniales?) zostaw sobie i swoim kolegom
                                  robotnikom, do rozmowy przy piwku.

ahoj, austriaczku. pozdrow mojego stryjka z Wiednia
                                  • Gość: pollak O mój Boże, prawdziwy magister, szlag trafi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.02.04, 23:03
                                    > kolejny, ktory poczul sie dotkniety? najpierw naucz sie pisac zgodnie
                                    > z zasada> i
                                    > jez. polskiego, potem pouczaj innych.

A mnie uczyli że zdanie rozpoczynamy.... e, nieważne, pewnie to tylko brak
                                    sziftów. No bo nie sądze, żeby Pan z dyplomami o tym nie wiedział.
                                    • Gość: blq Ah, co za skrupulatność IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.02.04, 23:11
                                      o co sie pobijemy, no o co? o kropke? o cudzysłów? chyba oczywiste że w
                                      internecie nieco upraszcza sie pisownie. Ale zeby pisac "nie nawidzieć" to chyba
                                      lekka przesada? Albo użyc skrótu BRD (dla szpanu?) zamiast RFN.
                                      bundesrepublikowac sie kolesiowi zachcialo.

ps. nie miales sie do czego doczepic? moze udez w te nazistowsko-pejsate klimaty
                                      tak jak tamci? przynajmniej bedziesz smieszny, a nie zalosny

• Gość: pollak Re: Ah, co za skrupulatność IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.02.04, 23:18
                                        > o co sie pobijemy, no o co? o kropke? o cudzysłów?

O podstawowe zasady ortografii, panie magister.

> chyba oczywiste że w
                                        > internecie

w Internecie

> nieco upraszcza sie pisownie. Ale zeby pisac "nie nawidzieć" to
                                        > chy> a lekka przesada?

O co się czepiamy, o spację?

> Albo użyc skrótu BRD (dla szpanu?) zamiast RFN.
                                        > bundesrepublikowac sie kolesiowi zachcialo.

A co Ci do tego panie magister, który poprawie tekstu na komputerze nie
                                        potrafi napisać (nie przymierzając jak jakiś polaczek z Jackowa czy innego
                                        grinpointu)?

> ps. nie miales sie do czego doczepic? moze udez w te nazistowsko-pejsate
                                        > klima> y tak jak tamci? przynajmniej bedziesz smieszny, a nie zalosny

Czepiasz się ortografii, a sam 'upraszczasz sobie pisownię'. Czyżby po
                                        faszystowsku jedni mogli inni nie? Już pomijam brak polskich znaków
                                        diaktrycznych (jak nie przymierzając u jakichś polaczków z Jackowa czy innego
                                        grinpointu). Wstyd panie magister.
                                        • Gość: blq spadaj ciolku. internet sie pisze z malej litery IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.02.04, 23:28
                                          widac jaki z ciebie ynteligent. troche uwsteczniony, ale zawsze. zal mi was, co
                                          do jednego.
                                          • Gość: pollak 'Internet' to nazwa własna, panie magister. :) /nt IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.02.04, 23:31
                                          • pan.scan Ojczyzna - (nie) polszczyzna. 27.02.04, 23:32
                                            W j. polskim pisze się "dużą literą". Pisanie "z małej litery" to klasyczny
                                            i dyskwalifikujący polskiego inteligenta rusycyzm.
                                            • Gość: pollak A właśnie miałem dodać IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.02.04, 23:36
                                              chociaż sam popełniam czasem taki błąd (ostatnio jednak siedzi mi to w głowie).
                                              • pan.scan A co się przejmujesz? 28.02.04, 00:07
                                                Ty błędów nie wytykasz nikomu, w przeciwieństwie do tego oszołoma.
                                      • pan.scan Re: Ah, co za skrupulatność 27.02.04, 23:18
                                        "uderz"

udez
                                      • Gość: pollak PS ___________________ Re: Ah, co za skrupulatność IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.02.04, 23:27
                                        > ps. nie miales sie do czego doczepic? moze udez w te
                                        > nazistowsko-pejsate klima> y

A niby dlaczego, Panie magister? Jak mam konkretną sprawę to piszę co mi na
                                        sercu leży. A o Żydach napisano już tutaj prawie wszystko. Dzieki temu forum
                                        miałem też okazję ich poznać. Ludziska takie jak my.
                                  • Gość: Alen Re: moge ci przeslac ksero dyplomu, biedny polacz IP: *.i-one.at 27.02.04, 23:46

> kolejny, ktory poczul sie dotkniety? najpierw naucz sie pisac zgodnie z
                                    zasadam
                                    > i jez. polskiego, potem pouczaj innych.
                                    >
                                    I Ty to mówisz , nie chciałem być niegrzeczny dlatego nie wspominałem o Twojej
                                    stylistyce .
                                    Z drugiej strony uważam iż Ci co czepiają się gramatyki , robią to bo brak im
                                    jakichkolwiek argumentów .
                                    >
                                    > analizy kierowcy "BRD" (usmialem sie przy
                                    > tym skrocie, to polskiego juz zapomniales?)
                                    >
                                    Wybacz , ale nie podejrzewałem iż w nazewnictwie kraju przekroczyłem Twoje
                                    możliwości .
                                    Ucz się kolego języków obcych , otworzysz w ten sposób swoje horyzonty . Nie
                                    będziesz stawiał tak fundamentalnych pytań .
                                    >
                                    >zostaw sobie i swoim kolegom robotnikom, do rozmowy przy piwku.
                                    >
                                    Muszę Cię rozczarować , nie piję piwa .
                                    W pracy do godz. 10 –tej wypiję jedno kakao , a po obiedzie skuszę się zawsze
                                    na kawką z mleczkiem .
                                    Zdradzę Ci tajemnicę , bardzo szanuje ludzi pracujących . Nie zależnie od tego
                                    jaki zawód oni wykonują .
                                    Być może ta cecha jest bardzo nie polska , ale wybacz mi jestem tylko
                                    polaczkiem .
                                    >
                                    > ahoj, austriaczku. pozdrow mojego stryjka z Wiednia
                                    >
                                    Nie bluźnij , jestem polaczkiem a nie Austriakiem . I nie mam żadnego problemu
                                    co do tej kwestii .
                                    Twoje ciągłe podkreślanie tego faktu , oddaje doskonale Twoją logikę myślenia .
                                    A że każdy sądzi według siebie , z tego wynika iż Ty gdybyś mieszkał na
                                    obczyźnie , wstydził byś się być Polakiem . Och Ty biedny aspirancie .
                                    Ja się nie wstydzę być Polakiem , ale możesz być pewny iż wstydził bym się
                                    takich postaci jak Ty .

Alen.
                                    • Gość: pollak Hej, Alen IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.02.04, 00:00
                                      to jak rzucanie grochem o ścianę. On tu przyszedł obrażać, wcale nie byłbym
                                      zdziwiony, gdyby okazało się że to jakiś bezrobotny magister. Być może
                                      dlatego przejawia taką pogardę dla ludzi którzy pracują (fizycznie), a
                                      zarazem dla całej Polonii.

pozdrowienia
                                      • Gość: Alen Re: Hej, Alen IP: *.i-one.at 28.02.04, 10:56
                                        Gość portalu: pollak napisał(a):

> to jak rzucGość portalu: pollak napisał(a):

> to jak rzucanie grochem o ścianę. On tu przyszedł obrażać, wcale nie byłbym
                                        > zdziwiony, gdyby okazało się że to jakiś bezrobotny magister.
                                        >
                                        Tak , być może .Ciekawi mnie bardzo psychika takich ludzi , ich destruktywne
                                        działanie w stosunku do samego siebie . Co do tego iż mamy tu z przypadkiem
                                        człowieka bardzo nie zadowolonego ze swojego życia , to nie mam żadnej
                                        wątpliwości .
                                        Przyczyny tego niezadowolenia mogą być różne , również takie o których Ty
                                        wspomniałeś .
                                        Nie to jest tu jednak najistotniejszą sprawą , naprowadzanie go na drogą
                                        rozpoznawczą .
                                        Coś w rodzaju wirtualnego masarzu mózgu , który to w cudzysłowie poprawi jego
                                        dotlenienie do tego stopnia , iż pacjent sam się będzie zastanawiał a może i
                                        wstydził własnych wypowiedzi.
                                        >
                                        > Być może dlatego przejawia taką pogardę dla ludzi którzy pracują (fizycznie),
                                        a
                                        > zarazem dla całej Polonii.
                                        >
                                        Każdy ma pewne predyspozycje , to fizyczne ,to umysłowe .
                                        Pracowałem i fizycznie i umysłowo , obydwie formy pracy mają pozytywne i
                                        negatywne stromy .gdy pracowałem fizycznie spałem doskonale , samopoczucie i
                                        witalność organizmu była również w lepszej kondycji .
                                        Gdy pracowałem umysłowo nie czułem się dobrze fizycznie , niejednokrotnie
                                        przychodziłem do domu bardziej zmęczony jak po pracy fizycznej. Co dziennie
                                        musiałem pobiegać po lesie wieczorem , aby się dotlenić i odprężyć .
                                        Cenie sobie obydwie formy pracy i żadną z nich nie uważam za gorszą czy lepszą .

Natomiast ludzi którzy traktują pracowników fizycznych jako coś gorszego ,
                                        uważam za fizycznych na umyśle . Frustratów szukających potwierdzenia u samego
                                        siebie iż są oni czymś lepszym . Przeżytek ery komunistycznej , w której to
                                        robili ludzie dyplomy naukowe ,nie mając żadnej predyspozycji umysłowych . Taki
                                        model myślenia , to jest produkt takich ludzi którzy w głębi siebie wiedzieli
                                        co tak naprawdę reprezentują .

Alen.
                                        • pollak .......... typowy frustrat /nt 28.02.04, 22:10
                              • Gość: pollak Re: tylko zapodaj temat, mily gosciu.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.02.04, 22:59
                                Błagam, tylko nie przestawaj tu pisać. Pisz jak najwięcej. Jesteś zajebisty. Co
                                za genialne i trafne analizy. Takiego jeszcze tu nie mieliśmy (absolwenta
                                socjologii - rzecz jasna).

n0str0m0, nie naciskaj go, bo nie daj Boże pójdzie sobie. smile
                                • Gość: blq jasne ze pojde IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.02.04, 23:17
                                  ale nie przez jednego czy drugiego degenerata. zaden n0str0m0 mi nei straszny,
                                  chocby nie wiem co pisal i jak szpanerska ksywke sobie sprawil.

Czy ja sie uwazam za Mesjasza, co zbawi lud troglodytow? nie. nie mam szans,
                                  zwlaszcza ze co rozsadniejsi ludzie juz z tego forum wybyli. tak, jak wszedlem
                                  tu rok temu, FA bylo gniazdem popaprancow, nic sie niestety nie zmienilo.

mam nadzieje, ze jednak do was dociera, ze taka z was reprezentacja narodu jak z
                                  koziej dupy trąba. mam tez nadzieje ze polechtalem gdzie trzeba sumienie psich
                                  synow i corek z USA, Austrii, Niemiec, co tak zadzieraja nosy. myslicie ze
                                  jestescie lepsi od Polakow z Polski? za co jestescie lepsi? za miernote umyslowa
                                  ktora prezentujecie, nienawisc, ktora szerzycie, czy ideologie, za ktora powinni
                                  was zamknac? (sa na to paragrafy, gdyby nie internet mogli byscie sobie co
                                  najwyzej "Mein Kampf II" w domowym zaciszu napisac

szalom, kretyni. sieg heil, oszolomy. jedni i drudzy - siebie warci
                                  • Gość: pollak Przed pójsciem, poczytaj najpierw sam siebie - panie magister/nt IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.02.04, 23:22
                            • Gość: n0str0m0 a ja? hop hop... a ja? mielo ponad 15minut... IP: 202.95.14.* 27.02.04, 21:24
                              znaczy sie elaboratu nie pojme
                              (no chyba, ze okrasisz go slowami kulturowo mi bliskimi jak "oki" i "right")

nie zniose tej tortury (intelektualnej)
                              slow twych glebi pelnych
                              (tych o masturbacji)
                              spragniony

nostromo
                              p.s. a z czym kojarzy ci sie np. tramwaj...?
                              • Gość: blq no tak. prawdziwy skin patriota! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.02.04, 21:35
                                tramwaj kojazy mi sie z linia nr 9, ktora wracam od mojej dziewczyny. slicznej i
                                mądrej 16latki, ktorej stare pierdoly z USA oraz male hitlerzyki z polski moga
                                mi tylko pozazdroscic. wracajcie do starych zon i brudnych wiejskich dziewek.

ide grac w Morrowinda. tak wiec nie licz na kolejne 15 minut.
                                • Gość: n0str0m0 erudyto... rabbi... wodzu... IP: 202.95.14.* 27.02.04, 21:42
                                  > mam [...] bystry umysl a moje od
                                  > poczatku do konca polskie wychowanie spowodowalo,
                                  > ze i zasob slow, i zdolnosc
                                  > wypowiedzi, artykulowania itp
                                  > mam o kilka rzedow wielkosci wyzsze niz wasze.
                                  > wiec nie stosujcie, prosze, swoich miar do moich czynow. oki?

giwi, szmato, nie wycinaj tego

> stare pierdoly z USA oraz male hitlerzyki z polski moga
                                  > mi tylko pozazdroscic.

jakzeby inaczej jackowo sie mialo doksztalcac?

nostromo
                          • gini Re: do tego calego kolka onanistycznego.... 27.02.04, 22:58

> zaczne od tego ze moje wypracowanie pisalem w 15 minut. w przeciwienstwie do
                            > was, zacietrzewionych starych prykow, mam w miare bystry umysl a moje od
                            > poczatku do konca polskie wychowanie spowodowalo, ze i zasob slow, i zdolnosc
                            > wypowiedzi, artykulowania itp mam o kilka rzedow wielkosci wyzsze niz wasze.
                            > wiec nie stosujcie, prosze, swoich miar do moich czynow. oki?

Alez tak, naturalnie pan jest wprost nadprzecietny prosze pana, pan jest
                            genius.!!!

> co do tytulu posta... mialem napisac kolka wzajemnej adoracji, ale tak chyba
                            > ladniej brzmi, nieprawda? przynajmniej o homoseksualizm nie bedziecie
                            posadzeni
                            > ,
                            > przynajmniej jedna kobieta wsrod was jest... a raczej kobieton, jak mniemam.
                            ja
                            > k
                            > to tam mowia u was "w zagramanicy" (cytat z waszego "kroliczka") - whatever...
                            >
                            > pytania, choc mialy byc raczej tylko pokazaniem mi dupy (starej, brzydkiej,
                            > zapewne) - no wiec mimo wszystko na nie odpowiem.

Alez wszystko sie zgadza, jestem stara brzydka, lysa, bez zebow, garbata i
                            kulawa.Niedoslysze i mam zeza.
                            Pan doprawdy wie wszystko!!
                            Trudno cos przed panem ukryc.

>
                            > Czy forma "eksportowa polaczka ' odnosie sie do kobiety.
                            > - nie. wy jestescie bezplciowi bo wasza plec nie gra roli. takie samo
                            > intelektualne bagno

Ojejku , i w takie bagno intelektualne pan genius wstapil.

> I jeszcze jedno, jak nazwac Zyda, ktory wyjechal z Polski? Czy eksportowy
                            zydek
                            > to bedzie dobrze?
                            > - i tu wlasnie widac ograniczonosc umyslowa pani GINI. o zydach pisalem w
                            > punkcie C. sporo wsrod nich smiecia, tak jak np wsrod Polakow. tylko ze Zydzi
                            > nie podaja sie za zbawcow Polski, tak jak to robicie wy, Eksportowe polaczki.
                            i
                            > dlatego poza tepakami antypolonistami, inni Zydzi, jak napisalem WISZA MI

Gdzie panu wisza Zydzi prosze pana, toz to antysemityzm, jak mozna, a juz
                            myslalam, ze ktos mnie ze zlej drogi sprowadzi na dobra.

>
                            > I z kobieta mam problem, eksportowa zydka moze byc?
                            > - jak dla mnie moze sie ona nazywac nawet "wibrator wyjety z kieszeni".
                            wbijam
                            >
                            >
                            > pozdrowienia dla wszystkich eksportowych polaczkow. czekam na dalszy ciag
                            > masturbacji!

Jak na razie to sie pan tu sam masturbuje, ale coz, takie czasy nastaly.
                            Prosze wiec sobie nie przeszkadzac i masturbowac sie dalej.
                            • Gość: blq jeszcze tylko tej babie jadze odpowiem..... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.02.04, 23:26
                              i zabieram manatki. to doprawdy masochizm odwiedzac to forum. robie to raz na
                              rok - jednak to za czesto. tylu palantow w swoim zyciu na zywo nie spotkalem i
                              cale szczescie, bo albo by mnie zabili albo ja bym zabil. po prostu glupota mnie
                              boli.......

> Alez tak, naturalnie pan jest wprost nadprzecietny prosze pana, pan jest
                              > genius.!!!

na waszym tle napewno. Geniusz, jesli juz, polaczku. z "SZ" na koncu

> Alez wszystko sie zgadza, jestem stara brzydka, lysa, bez zebow, garbata i
                              > kulawa.Niedoslysze i mam zeza.
                              > Pan doprawdy wie wszystko!!
                              > Trudno cos przed panem ukryc.

ladne dziewczyny i kobiety zajmuja sie czyms innym niz szerzenie nienawisci i
                              pokazywanie wszem i wobec ze jest sie chorą psychicznie.

> Ojejku , i w takie bagno intelektualne pan genius wstapil.
                              >

raz do roku mozna

> Gdzie panu wisza Zydzi prosze pana, toz to antysemityzm, jak mozna, a juz
                              > myslalam, ze ktos mnie ze zlej drogi sprowadzi na dobra.

ucz slepego odrozniac kolory.

> Jak na razie to sie pan tu sam masturbuje, ale coz, takie czasy nastaly.
                              > Prosze wiec sobie nie przeszkadzac i masturbowac sie dalej.

dziekuje, ale jeden dzien masturbacji mi wystarczy. zrobilem to co mialem
                              zrobic. napisalem wam jak jest. skad wasz antysemityzm sie wzial, skad wasze
                              frustracje i nienawisc. na dyskusje z wami poswiecilem ze 2 godziny, i tak o 2
                              godziny za duzo. widac wasze zycie obraca sie wokol jednego i bez antysemityzmu
                              (a czesc antypolonizmu, niestety zaden gnoj nie zabral glosu w dyskusji) byli
                              byscie nikim. tak jak pedofil potrzebuje dzieciaczka tak wy potrzebujecie Zyda

jestescie chorzy. ja wam nie pomoge. Bog was osadzi. juz teraz jestescie na
                              czarnej liscie, hehe

• gini Re: jeszcze tylko tej babie jadze odpowiem..... 28.02.04, 00:12

> i zabieram manatki. to doprawdy masochizm odwiedzac to forum. robie to raz na
                                > rok - jednak to za czesto. tylu palantow w swoim zyciu na zywo nie spotkalem i
                                > cale szczescie, bo albo by mnie zabili albo ja bym zabil. po prostu glupota
                                mni
                                > e
                                > boli.......
                                >
                                > > Alez tak, naturalnie pan jest wprost nadprzecietny prosze pana, pan jest
                                > > genius.!!!
                                >
                                > na waszym tle napewno. Geniusz, jesli juz, polaczku. z "SZ" na koncu

Alez naturalnie panie genius .

> > Alez wszystko sie zgadza, jestem stara brzydka, lysa, bez zebow, garbata i
                                > > kulawa.Niedoslysze i mam zeza.
                                > > Pan doprawdy wie wszystko!!
                                > > Trudno cos przed panem ukryc.
                                >
                                > ladne dziewczyny i kobiety zajmuja sie czyms innym niz szerzenie nienawisci i
                                > pokazywanie wszem i wobec ze jest sie chorą psychicznie.

AAA o chorobie psychicznej nie wspomnialam, ale przed geniusiem nic sie nie
                                ukryje .

>
                                > > Ojejku , i w takie bagno intelektualne pan genius wstapil.
                                > >
                                >
                                > raz do roku mozna
                                >
                                > > Gdzie panu wisza Zydzi prosze pana, toz to antysemityzm, jak mozna, a juz
                                > > myslalam, ze ktos mnie ze zlej drogi sprowadzi na dobra.
                                >
                                > ucz slepego odrozniac kolory.
                                >
                                > > Jak na razie to sie pan tu sam masturbuje, ale coz, takie czasy nastaly.
                                > > Prosze wiec sobie nie przeszkadzac i masturbowac sie dalej.
                                >
                                > dziekuje, ale jeden dzien masturbacji mi wystarczy. zrobilem to co mialem
                                > zrobic. napisalem wam jak jest. skad wasz antysemityzm sie wzial, skad wasze
                                > frustracje i nienawisc. na dyskusje z wami poswiecilem ze 2 godziny, i tak o 2
                                > godziny za duzo. widac wasze zycie obraca sie wokol jednego i bez
                                antysemityzmu
                                > (a czesc antypolonizmu, niestety zaden gnoj nie zabral glosu w dyskusji) byli
                                > byscie nikim. tak jak pedofil potrzebuje dzieciaczka tak wy potrzebujecie Zyda
                                >
                                >
                                > jestescie chorzy. ja wam nie pomoge. Bog was osadzi. juz teraz jestescie na
                                > czarnej liscie, hehe
                                >
                                >
                                > Teraz pozostaje sobie tylko odpowiedziec panie genius na pytanie skad sie
                                bierze panska nienawisc i frustracja.Ale musi pan to zrobic sam, a najlepiej
                                udac sie do dobrego psychologa moze wspolnie cos ustalicie.
                                Na tym koncze bo na rozmowy z idiotami przekonanymi o swojej doskonalosci nie
                                mam czasu.
                                Adieu panie genius
                                >
                                >
                                >
                                • Gość: n0str0m0 prosba, bardzo na serio IP: 202.95.14.* 28.02.04, 06:21
                                  drogi blq'ersie

na serio teraz (bo my sobie czasem z ciotka zartujemy)
                                  mam do ciebie (poufalosc wybacz..) prosbe goraca

nie obrazaj sie i nie znikaj
                                  za forumowe kalumnie w swoim imieniu przepraszam
                                  i na lez otarcie proponuje utowrzenie
                                  fundacji im. j. zawadzkiego
                                  ktorej pierwszym oficjalnym czlonkiem bylbys wlasnie ty

ja ze swojej strony obiecuje sie poprawic
                                  i przestac szpanowac oryginalnym nickiem
                                  oczekuje, ze pomozesz mi wybrac cos bardziej stosownego

z powazaniem, ciagle jeszcze

nostromo
                                  p.s. boze, aniu, mam nadzieje, ze kryzys zazegnalem, a tak blisko
                                  byl "wyszczucia"... a szkoda, bo poglady niekonwencjonalne i sposob przekazu
                                  nietuzinkowy...
                              • Gość: Zmartwiony Re: jeszcze tylko tej babie jadze odpowiem..... IP: 68.120.205.* 28.02.04, 06:59
                                Paskudna czy nie, problemem najwiekszym jest to ze prawdopodobnie posiada pelne
                                zdolnosci rozrodcze.. tak jak w przypadku Klary Hitler.
                                • n0str0m0 nie martw sie... 28.02.04, 07:09
                                  tylko szybciutko pomodl o kastracje prewencyjna
                                  (bo gini z pewnoscia ma bron bijo-logiczna, w odrozniniu...)

nostromo
    • Gość: Szymon a reszta to kretyni i wariaci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.02.04, 17:29
      z wyjatkiem mnie oczywiscie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka