Gość: gosc IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.04.04, 03:08 [`] - panie świeć na Jego duszą Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: smutny Re: Zmarł Mariusz Łukasiewicz IP: *.fastres.net 27.04.04, 03:42 To byl naprawde fajny facet.Komuchy go wykonczyly.Caly czas musial walczyc ze zlodzijskimi czerwonymi.Odszedl mistrz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mak Re: Zmarł Mariusz Łukasiewicz IP: *.proxy.aol.com 27.04.04, 06:39 za duzy stres,kasa to nie wszystko,trzeba starac sie zyc troche dla siebie,inaczej kazdego czeka taki los. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pt Re: Zmarł Mariusz Łukasiewicz IP: 195.94.218.* 04.05.04, 11:15 Nie masz zielonego pojecia o czym piszesz!on nie zyl dla szmalu- zarabial i wydawal duzo, ale nawet nie wiesz jak duzo wydawal na innych, zeby im bylo milej i przyjemniej.Pieniadze traktowal jako narzedzie uszczesliwiania innych a siebie przy okazji.To byl wspannialy Czlowiek! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poszkodowany Re: Zmarł Mariusz Łukasiewicz IP: *.aster.pl / *.acn.pl 04.05.04, 14:26 O ile pamiętam to te pieniądze zarobił z oszukańczych procentów.Umowa była tak skonstruowana,że procenty wychodziły dopiero przy spłatach kredytu.Sklerozę macie? ilu ludzi przez niego cierpiało i nie mogli się podnieść z finansowego dołka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic SMUTNE!!! Szlachetne zdrowie droższe pieniędzy :-( IP: *.nowysacz.cvx.ppp.tpnet.pl 27.04.04, 06:45 Odpowiedz Link Zgłoś
ksawerys Re: Zmarł Mariusz Łukasiewicz 27.04.04, 08:25 Bardzo mi przykro - młody człowiek, pełen inicjatywy - dla mnie był ideałem człowieka umiejącego twórczo odnajdywać się w nowych wyzwaniach: pozostaję jego wielbicielem - pozostaje modlitwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wstrząśnięty Re: Zmarł Mariusz Łukasiewicz IP: 81.15.254.* 27.04.04, 08:39 [.] Ułyszałem o tym wczoraj wieczorem i na dobre 5 minut zaniemówiłem. Jeden z niewielu polskich menadżerów, który sprawne zarządzanie potrafił łączyć z nadzwyczajną kreatywnością. I w dodatku nie bał się śmiałych przedsięwzięć. Takich ludzi zawsze za mało. Brak Pana, Panie Mariuszu.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzesiek Re: Zmarł Mariusz Łukasiewicz IP: *.provider.pl 27.04.04, 09:48 Naprawdę wielka strata. To był jeden z najwartościowszych ludzi we wrocławskim (i nie tylko) świecie biznesu... Będzie go bardzo brakować... Odpowiedz Link Zgłoś
bopin Żył i zmarł 27.04.04, 10:04 i Pieniądze i sukces i uznanie i szacunek i umierasz. Z czego zrezygnować, żeby pożyc jeszcze ze czterdzieści lat. A może nie ma czym sie przejmować, w końcu pewnie teraz jest tworzy nowy niebiański bank. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZZ to okropne IP: *.top.net.pl 27.04.04, 10:51 Wartościowi i twórczy ludzie umierają a bezczelne buraki z opaloną mordą panoszą się i śmieją się z ludzi ciężko pracujących. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radek Co sie stalo? IP: *.cable.mindspring.com 27.04.04, 14:49 Zaniemowilem kiedy przeczytalem, ze zmarl. Czy ktos wie co sie tak naprawde stalo? Czlowiek by zdrowy jak ryba! Przynajmniej sie takim wydawal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Zmarł Mariusz Łukasiewicz IP: *.futuremedia.pl / *.futuremedia.pl 27.04.04, 17:20 wspanialy zlowiek, madry, piekny, nieodzalowany... zegnaj. Nigdy nie zapomne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariusz Z Re: Zmarł Mariusz Łukasiewicz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.04, 00:00 Tragedia. Jestem dumny z tego, że jestem imiennikiem Pana Łukasiewicza. Kończę studia ekonomiczne, specjalizuję się w finansach. Mariusz Łukasiewicz, był zawsze dla mnie wzorem godnym naśladowania, przynajmniej w swerze biznesu, bo nie znałem go niestety. Nieraz w rozmowach przytaczałem Jego niemałe dokonania, doskonały nos do interesów i skuteczną organizację, ale przede wszystkim pomysłowość i odwagę do prowadzenia interesów w sposób nowatorski. Na bank w niebie założy jakiś bank. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik LB Re: Zmarł Mariusz Łukasiewicz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.04, 14:43 Odszedł wspaniały czlowiek, który swoja energią i optymizmem zarażał wszystkich u boku. Jest, był i zawsze bedzie WIELKI. Dzięki niemu doceniam wszystko co robie i daje z siebie wszystko, dużo sie od niego nauczyłam. Pełen szacunek.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Damian Re: Zmarł Mariusz Łukasiewicz IP: *.sgh.waw.pl / *.sgh.waw.pl 02.05.04, 00:56 Wiadomosc o jego smierci byla dla mnie szokiem. Wspanialy wzor do nasladowania. Rzeczpospolita stracila wielkiego czlowieka. Skladam kondolencje rodzinie i przjaciolom. SFBCC Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koma Re: Zmarł Mariusz Łukasiewicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.04, 14:19 Na co zmarł? Chorował na coś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawel T Re: Zmarł Mariusz Łukasiewicz IP: *.crowley.pl 03.05.04, 20:28 Zajebisty Facet! Mialem szczescie znac Go osobiscie-pieniadze traktowal jako narzedzie do uszczesliwiania innych a nie cel.Szkoda jak cholera, naprawde. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Władek Od studenta SGH! IP: *.sgh.waw.pl / *.sgh.waw.pl 04.05.04, 19:57 Strasznie nam szkoda, że odszedłeś. Dla studentów bankowóści SGH zawsze będziesz mistrzem fachu! Pokój Twojej duszy. Odpowiedz Link Zgłoś