Dodaj do ulubionych

[SPAM dla TPSA] czas na akcje!!

01.03.02, 21:07
wysłałem mail z prośbą o naprawienie przepustowosci linii która w "cudowny"
sposób zmalała do mikroskopijnych wielkosci przy tej samej złodziejskiej opłacie

reakcja? ŻADNA! wysłałem SPAM! ( spamu sie nie czyta! ) to jest kołchoz TPSA!
kuriozalna hodowla marksisty Balcerowicza! ( bo w/g jego UMYSŁU wolny rynek to
pierdolona koncesja dla oszusta by mógł "kapitalistycznie" rosnąć - hodowcą
jest Szanowny Fiskał? )

uprzejmie proszę o podanie mi wewnetrznych maili prezesów i innych szmaciarzy
TPSA ( ktoś zna? )bede wysyłał dzien w dzien dziesiątki "SPAMU" ( bo i tak nikt
nie przeczyta co jest a czego nie ma ) do tego bandyckiego quasipanstowego
molocha...
Obserwuj wątek
    • wild a może wszyscy są zadowoleni tylko ja marudze?:) 01.03.02, 21:21
      wild napisał(a):

> wysłałem mail z prośbą o naprawienie przepustowosci linii która w "cudowny"
      > sposób zmalała do mikroskopijnych wielkosci przy tej samej złodziejskiej opłaci
      > e
      >
      > reakcja? ŻADNA! wysłałem SPAM! ( spamu sie nie czyta! ) to jest kołchoz TPSA!
      > kuriozalna hodowla marksisty Balcerowicza! ( bo w/g jego UMYSŁU wolny rynek to
      > pierdolona koncesja dla oszusta by mógł "kapitalistycznie" rosnąć - hodowcą
      > jest Szanowny Fiskał? )
      >
      >
      >
      > uprzejmie proszę o podanie mi wewnetrznych maili prezesów i innych szmaciarzy
      > TPSA ( ktoś zna? )bede wysyłał dzien w dzien dziesiątki "SPAMU" ( bo i tak nikt
      >
      > nie przeczyta co jest a czego nie ma ) do tego bandyckiego quasipanstowego
      > molocha...

Imagine... :]
      • Gość: Agent Ja nie mam tepsy ;P IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.03.02, 22:05
        Jestem szczesliwym(nie do konca) posadaczem internetu w DIALOGU smile
        • Gość: wild hehe :)) u mnie łącza dzierżawione są od TPSA! IP: *.net.bialystok.pl 01.03.02, 22:52
          Gość portalu: Agent napisał(a):

> Jestem szczesliwym(nie do konca) posadaczem internetu w DIALOGU smile

wszleki KWAS leci od nich po sieci lokalnej ping wynosi 0,01 a tam gdzie łapki ma
          TPSA skacze od 1200 1400 i ledwo strony sie otwierają! sad i to tak cylkicznie!

a tu są programiki testujące co i jak z wyszczególnieniem pingów i pongów! :]
          www.neoworx.com/
          • Gość: V.C. Szara emininencja TP SA IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.03.02, 08:23
            Wild ( i inni ) , a dlaczego nie prosisz o adres e-mail do wspólwłaściciela TP
            SA , miliardera ( 1,5 mld $ , jeszcze więcej kredytów ), pana Kulczyka ?
            • wild a rządowe ograniczenia rynku telekomunikacyjnego 02.03.02, 09:18
              Gość portalu: V.C. napisał(a):

> Wild ( i inni ) , a dlaczego nie prosisz o adres e-mail do wspólwłaściciela TP
              >
              > SA , miliardera ( 1,5 mld $ , jeszcze więcej kredytów ), pana Kulczyka ?

daj mi ten mail! :]

kto więc popiera socjalizm w Polsce?:] i zabrania wejsc np. amerykanskim czy
              kanadyjskim firmom?? gdzie po dwóch miesiącach TPSA wyleciałaby na zbity pysk z
              biznesu?? ( Amerykanin nie miałby najmiejszych wątpliwosci gdy łacze nie działa
              przez miesiac czy dwa! zmieniłby dostawce! w Polsce tego zrobic nie mozna
              dlaczego?? ) przyczynek - rząd socjalisci koncesjonisci balceraki?

"...Bogaci (najściślej "superbogaci") są w stanie chronić istotną część swego
              bogactwa przy pomocy skomplikowanych metod unikania: fundacji dobroczynnych i
              innych środków. Nie powinno być żadną niespodzianką, że Rockefellerowie płacą
              niższe podatki dochodowe niż przeciętny amerykański robotnik, czy że Vesteyowie
              nie płacili prawie żadnych podatków od wielkiej części swego zmarnowanego
              bogactwa.
              ..."

PS. mnie osobiscie mało intersuje ile ma kasy Pan K. mnie interesuje to żebym
              mógł wybrac na tym targu nie z jednej marchewki ale z wielu, gdy widze ze ta
              marchewka jest bee! to kupuje u innego a gdy jakiś bejzbolman ( rzad ) mówi NIU
              NIU! tylko moja marchewka jest FUN wtedy jest FASZYZM!
    • Gość: . Re: [SPAM dla TPSA] czas na akcje!! IP: 62.233.181.* 03.03.02, 12:24
      wild napisał(a):

> sposób zmalała do mikroskopijnych wielkosci przy tej samej złodziejskiej opłaci
      > e
      >
      > kuriozalna hodowla marksisty Balcerowicza! ( bo w/g jego UMYSŁU wolny rynek to
      >
      >
      >
      > TPSA ( ktoś zna? )bede wysyłał dzien w dzien dziesiątki "SPAMU" ( bo i tak nikt
      >
      > molocha...
      >

• Gość: siedem widzę... IP: *.tgory.pik-net.pl 04.03.02, 08:05
      wild napisał(a):

> e
      >
      >
      >
      >
      >
      > molocha...
      >

Wildzio, że masz okres tepsobuntu. U mnie ta faza przeszłą w stagnację
      rozgoryczeniem. Napisz to do pana "dupku" z minfinu to cię nazwie komuchem bo
      sabotujesz 'prawicowe' pomysly balcera. druga sprawa: obawiam się ze niewielu cie
      tu zrozumie sad(
      7,60
    • vas Re: [ 04.03.02, 22:38

> e

oopsik smile
      dlawiczek jakis?
      coz... jak sie placi za mikroskopijne przeplywnosci to sie takie dostaje..hyhy

> molocha...
      a nie przyszlo ci do glowy ze wlasnie sam jestes szmiaciarzem?
      V

• Gość: wild przestan PAN!!! :E IP: *.net.bialystok.pl 04.03.02, 23:53
        vas napisał(a):

>
        > > wysłałem mail z prośbą o naprawienie przepustowosci linii która w "cudowny
        > "
        > > sposób zmalała do mikroskopijnych wielkosci przy tej samej złodziejskiej o
        > płaci
        > > e
        >
        > oopsik smile
        > dlawiczek jakis?
        > coz... jak sie placi za mikroskopijne przeplywnosci to sie takie dostaje..hyhy

nawet mając dostęp do 2-megabitowego łącza w obecnej chwili przepływ jest "rwany"

nawet gdybym zapłacił 100razy tyle to i tak mają to gdzies...

ile czasu można czekać na amerykanskie klosze z satelitami i swiatłowodem??????

ile czasu można czekać na klosze z satelitami i swiatłowodem??????

ile czasu można czekać na klosze z satelitami i swiatłowodem??????

abonament miesieczny na rozmowy lokalne 24h?????

jest XXI wiek! w polsce trwa era oswieceniowego kołchozu

PS. jestes agentem z TPSA?smile
        • vas Re: sam przestan 05.03.02, 22:45
          Gość portalu: wild napisał(a):
          > nawet mając dostęp do 2-megabitowego łącza w obecnej chwili przepływ jest "rwan
          > y"

nieprawda (jak masz kanal cyfrowu 2 MB jest OK)

> nawet gdybym zapłacił 100razy tyle to i tak mają to gdzies...

zaplac najpierw smile

> jest XXI wiek! w polsce trwa era oswieceniowego kołchozu

dzieki takim jak ty

> PS. jestes agentem z TPSA?smile

nie ...TPSA nie ma agentow wink
          • Gość: siedem Wildzio IP: *.tgory.pik-net.pl 06.03.02, 12:53
            vas napisał(a):

> Gość portalu: wild napisał(a):
            > > nawet mając dostęp do 2-megabitowego łącza w obecnej chwili przepływ jest
            > "rwan
            > > y"
            >
            > nieprawda (jak masz kanal cyfrowu 2 MB jest OK)
            >
            > > nawet gdybym zapłacił 100razy tyle to i tak mają to gdzies...
            >
            > zaplac najpierw smile
            >
            > > jest XXI wiek! w polsce trwa era oswieceniowego kołchozu
            >
            > dzieki takim jak ty
            >
            > > PS. jestes agentem z TPSA?smile
            >
            > nie ...TPSA nie ma agentow wink

Te.psiarz Tele.suki jak nic

agent:
            sprawa juz jest sadzie antymonopolowym
            7,00
          • wild chce likwidacji monopolu koncesji Tpsa w Polsce! 06.03.02, 13:03
            vas napisał(a):
            > jest XXI wiek! w polsce trwa era oswieceniowego kołchozu
            >
            > dzieki takim jak ty

czekam na np. firmy amerykanskie lub chinskie smile i gdy sie doczekam

wysle list polecony do TPSA z potwierdzeniem odbioru przez prezesa

bedzie sie zaczynał i konczył tak

FUCK OFF!

• Gość: siedem z ciebie to jednak jest marzyciel IP: *.tgory.pik-net.pl 06.03.02, 13:05
              wyślij mu pocztexem bo zwykły polecony moze odebrac sekretarka

a ja chce likwidacji pocztexu poczty.malysz.pl

7,00
    • Gość: .. Re: [SPAM dla TPSA] czas na akcje!! IP: *.pai.net.pl 06.03.02, 12:46

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka