niedzwiedzica_sousie 19.12.06, 14:50 a skąd ty wytrzasnęłaś tego kominka? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
reniatoja Re: renia? 19.12.06, 21:41 hehe, poczytałaś troche? niezły jest, co? Polecam tego bloga, warto go poczytac chociaż dość kontrowersyjny Odpowiedz Link
niedzwiedzica_sousie Re: renia? 19.12.06, 21:49 no niezły, chociaż trochę szpanersko gówniarski he he, za chwilę poda rozwiązanie zagadki Odpowiedz Link
niedzwiedzica_sousie Re: renia? 19.12.06, 22:09 ale żeśmy przekombinowały ale blisko było, ja rysowała, te kreski na mapie, ale kołobrzeg i piła mnie zmyliły no i tak komenda stołeczna też, bo skoro gościu maila wysyła, to przecież nie musi być w tym samym mieście, bez sensu a na żywioły też wpadłam, ale cztery bo o piątym w życiu nei słyszałam Odpowiedz Link
reniatoja Re: renia? 19.12.06, 22:33 Noooo, ja nie wpadłam na żaden element rozwiazania. JEstem kompletną dyletantka, nie nadaję się na detektywa. Odpowiedz Link
femme-marie Re: renia? 19.12.06, 22:40 ja go czytam niekiedy dla rozluźnienia, ale czasem gosc zwyczajnie przegina i nie wiadomo czy sie smiac czy płakać Odpowiedz Link