Dodaj do ulubionych

Defensor Poloniae

12.11.11, 15:11
upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/e/ea/Seweryn_Blumsztajn.jpeg
Obserwuj wątek
    • marouder_org I w ryj by zarobil bez dwoch zdan! 12.11.11, 15:36
      Udzielilbys, Aaki lekarskiego wsparcia tow. Blumsztajnowi w warstwie kosmetycznej?
      • hordol Re: I w ryj by zarobil bez dwoch zdan! 12.11.11, 15:42
        widziałem przez moment wczoraj w tv najsztuba-mial wielkie ciemne okulary i dużą różową chustke na głowie ale nie wiem czy sam główny bohater rzeczony wyżej był obecny na antyfaszystowskiej imprezie....
        • marouder_org Nie bylo khuja! juz pytalem o to pare osob... 12.11.11, 15:50
          ..menda!! Marysia widzi? uwazam Seweryna Blumsztajna za ordynarna mende!
          • gini Macie filmik nowy Panowie 12.11.11, 16:15
            www.youtube.com/watch?v=KVaob5AYht8&feature=player_embedded

Zwroccie uwage jak to faszysci przebrani za policjantow naturalnie podpalaja policyjny samochod.
            • gini Hordol masz przechlapane!! 12.11.11, 16:17
              Po otworzeniu linka malo zawalu nie dostalam jeszcze sie trzese cala ze strachu.
              Dawaj jakies ostrzezenia nastepnym razem.
            • marouder_org Zmietli bysmy te "policje:, Gini:) 12.11.11, 16:26
              Przeszlibysmy sie po nich,
              • gini Re: Zmietli bysmy te "policje:, Gini:) 12.11.11, 16:49
                marouder_org napisał:

> Przeszlibysmy sie po nich,

Pomyslec co oni zrobili z moim placem Konstytucji.
                Kiedys krotko bo krotko pomieszkiwalam na Poznanskiej, poszlam na impreze w szpileczkach potanczylam troche, ale podczas powrotu do domu rozbolaly mnie nozki, wiec sobie zdjelam szpileczki, szpileczki pod pache i na bosaczka przez placyk Kostytucji do domciu.
                Jak dzis ogladalam tych zomowcow, to zalowalam, ze nie jestem w Warszawie.
                • marouder_org ktoregos razu.... 12.11.11, 17:12
                  ..jwst rok 1988..nie mieszkalem w akademiku ale akurat bylem u Sandry, Szwajcarki, studentki filologii polskiej(piekna kobieta, kurde!} i ZOMO szturmuje budynek..Sandra mowi: po niemiecku: Otworz okno!
                  - Co??!!
                  - Otworz okno!!
                  ..wiec otworzylem a ona wywalila stary telewizor prosto na ZOMOwcowsmile
                  • hordol Re: ktoregos razu.... 12.11.11, 17:17
                    ok. opowiedz cos wiecej o sandzrze tongue_out
                    • gini Macie jeszcze jeden film o zomowcach z 2011 roku 12.11.11, 17:22
                      www.youtube.com/watch?v=GtmT-QNL164&feature=player_embedded#!
    • superspec Celtowie obrońcami Polski.:) 12.11.11, 17:06
      img.archiwumallegro.pl/?226608620

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka