hordol 12.11.11, 15:11 upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/e/ea/Seweryn_Blumsztajn.jpeg Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marouder_org I w ryj by zarobil bez dwoch zdan! 12.11.11, 15:36 Udzielilbys, Aaki lekarskiego wsparcia tow. Blumsztajnowi w warstwie kosmetycznej? Odpowiedz Link Zgłoś
hordol Re: I w ryj by zarobil bez dwoch zdan! 12.11.11, 15:42 widziałem przez moment wczoraj w tv najsztuba-mial wielkie ciemne okulary i dużą różową chustke na głowie ale nie wiem czy sam główny bohater rzeczony wyżej był obecny na antyfaszystowskiej imprezie.... Odpowiedz Link Zgłoś
marouder_org Nie bylo khuja! juz pytalem o to pare osob... 12.11.11, 15:50 ..menda!! Marysia widzi? uwazam Seweryna Blumsztajna za ordynarna mende! Odpowiedz Link Zgłoś
gini Macie filmik nowy Panowie 12.11.11, 16:15 www.youtube.com/watch?v=KVaob5AYht8&feature=player_embedded Zwroccie uwage jak to faszysci przebrani za policjantow naturalnie podpalaja policyjny samochod. Odpowiedz Link Zgłoś
gini Hordol masz przechlapane!! 12.11.11, 16:17 Po otworzeniu linka malo zawalu nie dostalam jeszcze sie trzese cala ze strachu. Dawaj jakies ostrzezenia nastepnym razem. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder_org Zmietli bysmy te "policje:, Gini:) 12.11.11, 16:26 Przeszlibysmy sie po nich, Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Zmietli bysmy te "policje:, Gini:) 12.11.11, 16:49 marouder_org napisał: > Przeszlibysmy sie po nich, Pomyslec co oni zrobili z moim placem Konstytucji. Kiedys krotko bo krotko pomieszkiwalam na Poznanskiej, poszlam na impreze w szpileczkach potanczylam troche, ale podczas powrotu do domu rozbolaly mnie nozki, wiec sobie zdjelam szpileczki, szpileczki pod pache i na bosaczka przez placyk Kostytucji do domciu. Jak dzis ogladalam tych zomowcow, to zalowalam, ze nie jestem w Warszawie. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder_org ktoregos razu.... 12.11.11, 17:12 ..jwst rok 1988..nie mieszkalem w akademiku ale akurat bylem u Sandry, Szwajcarki, studentki filologii polskiej(piekna kobieta, kurde!} i ZOMO szturmuje budynek..Sandra mowi: po niemiecku: Otworz okno! - Co??!! - Otworz okno!! ..wiec otworzylem a ona wywalila stary telewizor prosto na ZOMOwcow Odpowiedz Link Zgłoś
gini Macie jeszcze jeden film o zomowcach z 2011 roku 12.11.11, 17:22 www.youtube.com/watch?v=GtmT-QNL164&feature=player_embedded#! Odpowiedz Link Zgłoś
superspec Celtowie obrońcami Polski.:) 12.11.11, 17:06 img.archiwumallegro.pl/?226608620 Odpowiedz Link Zgłoś