Gość: Rabin IP: 205.188.195.* 12.05.01, 04:16 Jako i my was szanowac pragniemy..... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Rabin Re: Szanujcie Zydow IP: *.proxy.aol.com 12.05.01, 04:25 Pomyslcie,przemyslcie,przeciez my wszyscy nimi w przenosni jestesmy.Za co ich wyzywac?Pomyslcie spokojnie,w kogo wierzymy wspolnie?W jednego Boga?Tak ,to ich Bog i nasz Bog.O co chodzi?Zydzi nigdy nie kwestionowali istnienia Pana naszego, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kiciu Re: Szanujcie Zydow IP: *.sanjose-08-09rs16rt.ca.dial-access.att.net 20.05.01, 10:38 Gość portalu: Rabin napisał(a): > Pomyslcie,przemyslcie,przeciez my wszyscy nimi w przenosni jestesmy.Za co ich > wyzywac?Pomyslcie spokojnie,w kogo wierzymy wspolnie?W jednego Boga?Tak ,to ich > > Bog i nasz Bog.O co chodzi?Zydzi nigdy nie kwestionowali istnienia Pana naszego > , Palestynczycy tez maja tego samego Boga! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TYRO Re: Szanujcie Zydow IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 12.05.01, 11:35 Witam! Ja sam mam wielki szacunek do Żydów. Jestem Narodowcem i skoro szanuje swój własny Naród, pozostaje również w szacunku do innych nacji. U Żydów podoba mi się to, że stanowią taką nierozerwalną wspólnotę. Jednak nie da się ukryć, że Żydzi są Nam wrodzy w swoich poczynaniach. Może to stereotyp, ale wtedy stereotypem byłby również Polski antysemityzm. Nie znoszę nie uargumentowanego antysemityzmu, bazującego na wulgaryzmach, ani prymitywnych kawałów o Żydach. Połowę tych kawałów wymyślili nowojorscy Żydzi i są one w swej pierwotnej wersji o Polakach. Słyszałem wiele na ten temat. Tyle w tym temacie. Muszę stwierdzić, że temat Żydów mnie nudzi, chociaż niewątpliwie jeszcze raz się w nim wypowiem. Apeluję tylko o rozważne wypowiedzi... Serdecznie Pozdrawiam! TYRO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaczuch Re: Szanujcie Zydow IP: *.sanjose-08-09rs16rt.ca.dial-access.att.net 20.05.01, 10:36 Gość portalu: Rabin napisał(a): > Jako i my was szanowac pragniemy..... w sadach? Odpowiedz Link Zgłoś