Gość: LastBoyScout IP: *.ipt.aol.com 07.06.04, 17:30 Podobno duza czesc wszystkich bocianow na swiecie to "Polacy" wiec milo bedzie jezeli bocian autora sympatycznego artykulu bedzie sie zdrowo chowal a potem ozdobi polskie laki ! Serdecznie pozdrawiam (bociana oczywiscie rowniez ..kle kle kle ... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nieZaba Re: Bocian sierotka IP: *.d4.club-internet.fr 07.06.04, 17:55 A jakie Pan mu dal imie? Powodzenia dla Pana i Bocka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pst Re: Bocian sierotka IP: *.mad.east.verizon.net 08.06.04, 02:57 Panie Wajrak, a moze by tak wspomniec ktoregos razu o zatruciu pestycydami z Afryki polskich bocianow? Temat nie mniej ciekawy, a sam Zagorski jest zbyt durny zeby na ten temat wpasc. Wiecej o Zagorskim: tajnedokumenty.com/zagorski/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DRec Dlaczego ten? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.04, 10:39 Nie jestem ornitologiem, ale na moje oko, skoro maly jest silny i zdrowy, to pewnie zostal wyrzucony z gniazda dlatego ze wlasnie byl uciazliwym wolaczem o pokarm.... Pozdrowienia dla autora art. Odpowiedz Link Zgłoś
dutchman Re: Dlaczego ten? 08.06.04, 11:15 Wiem ze piskleta zostaja wyrzucane z gniazda, kiedy ptaki poczuja od nich obcy zapach bo na przyklad ludzie ich dotykali. Znam przypadek, kiedy kot dwoje pisklat zagryzl a inna dwojka wypadla na ziemie. Ludzie wlozyli je spowrotem do gniazda, a rodzice wyrzucili je z gniazda. Dwoje pisklat zostalo zabranych do mieszkania i odchowano je karmiac jedzeniem specjalnie do tego celu przyrzadzanym ( mielone mieso z mielonymi ziarenkami bodajze soi i cos tam jeszcze ). Moczy sie w tym palec i wklada im do gardla. W ten sposob ptaszki zostaly uratowane. pozdrowienia dla wszystkich ktorym nieobojetne sa takze zwierzeta dutchman Odpowiedz Link Zgłoś
guru_ji Re: Bocian sierotka 08.06.04, 13:31 Pieknie Pan zyje, Panie Adamie. Chowajcie sie dobrze, boćku i Adamie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rynio Pytanie do autora IP: 194.235.127.* 16.06.04, 12:54 Szanowny Panie Adamie, 12/6/2004 (sobota) powiększyłem Pana stadko o bocianiego pisklaka wyrzuconego z gniazda. Jestem ciekaw w jakiej jest formie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś