wikul 23.02.12, 14:23 Nowe święto: marsz z rozmachem i obchody na dworcu warszawa.gazeta.pl/warszawa/1,34862,11214740,Nowe_swieto__marsz_z_rozmachem_i_obchody_na_dworcu.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
astra18 Re: Co tam kryzysy czy reformy, my świetujemy ! 23.02.12, 14:45 No patrz pan! Tym też się zachciało świętować po raz kolejny w dobie kryzysu!!! paradarownosci.eu/?page_id=104 Astra Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Co tam kryzysy czy reformy, my świetujemy ! 23.02.12, 15:03 astra18 napisała: > No patrz pan! Tym też się zachciało świętować po raz kolejny w dobie kryzysu!!! > > paradarownosci.eu/?page_id=104 > Astra Tamtych przynajmniej rozumiem, chociaż porę uważam za nienajszczęśliwszą. O tzw.paradach równości mogę napisać, najłagodniej jak potrafię, nie rozumiem i nie akceptuję. Odpowiedz Link Zgłoś
astra18 Re: Co tam kryzysy czy reformy, my świetujemy ! 23.02.12, 15:09 wikul napisał: > astra18 napisała: > > > No patrz pan! Tym też się zachciało świętować po raz kolejny w dobie kryz > ysu!!! > > > > paradarownosci.eu/?page_id=104 > > Astra > > > Tamtych przynajmniej rozumiem, chociaż porę uważam za nienajszczęśliwszą. O tzw > .paradach równości mogę napisać, najłagodniej jak potrafię, nie rozumiem i nie > akceptuję. A kto wydał zgodę na świętowanie??No???Do kogo te pretensje??? Astra Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Co tam kryzysy czy reformy, my świetujemy ! 23.02.12, 15:13 astra18 napisała: > A kto wydał zgodę na świętowanie??No???Do kogo te pretensje??? > Astra Nie wiem, nie obchodzi mnie to. Nie mam pretensji. Ja to oceniam z własnego punktu widzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
astra18 Re: Co tam kryzysy czy reformy, my świetujemy ! 23.02.12, 15:33 wikul napisał: > astra18 napisała: > > > A kto wydał zgodę na świętowanie??No???Do kogo te pretensje??? > > Astra > > Nie wiem, nie obchodzi mnie to. Nie mam pretensji. Ja to oceniam z własnego pun > ktu widzenia. Nie wiesz kto wydaje zgodę na organizowanie wszelkiego rodzaju manifestacji, zgromadzeń itp w mieście stolecznym Warszawa????? Astra Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Co tam kryzysy czy reformy, my świetujemy ! 23.02.12, 15:39 astra18 napisała: > Nie wiesz kto wydaje zgodę na organizowanie wszelkiego rodzaju manifestacji, zg > romadzeń itp w mieście stolecznym Warszawa????? > Astra Nie można zabronić gdy organizator w porę zgłosi demonstrację. Próby zabronienia za poprzedniej i tej władzy sie nie udały. Odpowiedz Link Zgłoś
astra18 Re: Co tam kryzysy czy reformy, my świetujemy ! 23.02.12, 15:44 wikul napisał: > astra18 napisała: > > > Nie wiesz kto wydaje zgodę na organizowanie wszelkiego rodzaju manifestac > ji, zg > > romadzeń itp w mieście stolecznym Warszawa????? > > Astra > > Nie można zabronić gdy organizator w porę zgłosi demonstrację. Próby zabronieni > a za poprzedniej i tej władzy sie nie udały. No więc - w czym problem? Astra Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Co tam kryzysy czy reformy, my świetujemy ! 23.02.12, 15:50 astra18 napisała: > No więc - w czym problem? > Astra Problem jest w tym że nie potrafisz zrozumieć prostych tekstów. Nie mam zamiaru sie powtarzać. Odpowiedz Link Zgłoś
astra18 Re: Co tam kryzysy czy reformy, my świetujemy ! 23.02.12, 16:09 wikul napisał: > astra18 napisała: > > > No więc - w czym problem? > > Astra > > Problem jest w tym że nie potrafisz zrozumieć prostych tekstów. Nie mam zamiaru > sie powtarzać. I to by było na tyle.Argumenty się skończyły panu specjaliście od prostych tekstów. Astra Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Co tam kryzysy czy reformy, my świetujemy ! 23.02.12, 17:13 astra18 napisała: > I to by było na tyle.Argumenty się skończyły panu specjaliście od prostych tekstów. > Astra I to by było na tyle.Argumenty się skończyły pani specjalistce od skomplikowanych tekstów. Odpowiedz Link Zgłoś
janusz2_ Re: Co tam kryzysy czy reformy, my świetujemy ! 23.02.12, 17:23 astra18 napisała: > I to by było na tyle.Argumenty się skończyły panu specjaliście od prostych teks > tów. > > Astra A spodziewałaś się czegoś innego po wikule? Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.com A Snajper pojdzie paradowac! 24.02.12, 04:26 Ty Wikule, to w ogole jakis taki antypedalski jestes oraz anachroniczny! Wyobraz sobie, ze dla przykladu tuz obok ciebie zamieszkuje takie rownosciowe malzenstwo skladajace sie z dwu mocno..jak by to ujac.."wyluzowanych" panow..cukier ci sie skonczyl, wpadasz pozyczyc, a tu on z nim, normaalnie "momenty"! Odpowiedz Link Zgłoś
janusz2_ Re: Co tam kryzysy czy reformy, my świetujemy ! 23.02.12, 15:04 wikul napisał: > Nowe święto: marsz z rozmachem i obchody na dworcu Nie dziwię się, że gazetę.pl i ciebie tak bardzo bolą obchody Dnia Żołnierzy Wyklętych. A w temacie Żołnierzy Wyklętych - Myśmy rebelianci DePress Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Co tam kryzysy czy reformy, my świetujemy ! 23.02.12, 15:10 janusz2_ napisał: > wikul napisał: > > > Nowe święto: marsz z rozmachem i obchody na dworcu > > Nie dziwię się, że gazetę.pl i ciebie tak bardzo bolą obchody Dnia Żołnierzy Wy > klętych. Mylisz sie jak zwykle, siląc sie na przewidywania co ktoś czuje. Napisałem powyżej wyraźnie co czuję, ale oczywiscie ty wiesz zawsze lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
janusz2_ Re: Co tam kryzysy czy reformy, my świetujemy ! 23.02.12, 15:20 wikul napisał: > Mylisz sie jak zwykle, siląc sie na przewidywania co ktoś czuje. Napisałem powy > żej wyraźnie co czuję, ale oczywiscie ty wiesz zawsze lepiej. A to, ze zakładasz wątek pt: "Co tam kryzysy czy reformy, my świetujemy !" to oczywiście świadczy o twoim poparciu dla obchodów Dnia Żołnierzy Wyklętych Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Co tam kryzysy czy reformy, my świetujemy ! 23.02.12, 15:47 janusz2_ napisał: > wikul napisał: > > > Mylisz sie jak zwykle, siląc sie na przewidywania co ktoś czuje. Napisałe > m powy > > żej wyraźnie co czuję, ale oczywiscie ty wiesz zawsze lepiej. > > A to, ze zakładasz wątek pt: "Co tam kryzysy czy reformy, my świetujemy !" to o > czywiście świadczy o twoim poparciu dla obchodów Dnia Żołnierzy Wyklętych Zakładam wątek żeby zwrócić uwagę że to nie jest najlepsza pora do mnożenia wszelkich parad i pochodów. Masz prawo uważać inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
janusz2_ Re: Co tam kryzysy czy reformy, my świetujemy ! 23.02.12, 15:50 wikul napisał: > Zakładam wątek żeby zwrócić uwagę że to nie jest najlepsza pora do mnożenia wsz > elkich parad i pochodów. Masz prawo uważać inaczej. Proponujesz coś na kształt żałoby narodowej w piątym roku rządów PO? Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Co tam kryzysy czy reformy, my świetujemy ! 23.02.12, 15:53 janusz2_ napisał: > wikul napisał: > > > Zakładam wątek żeby zwrócić uwagę że to nie jest najlepsza pora do mnożen > ia wsz > > elkich parad i pochodów. Masz prawo uważać inaczej. > > Proponujesz coś na kształt żałoby narodowej w piątym roku rządów PO? To nie ja chcę organizowąć nowe świeta i pochody. Odpowiedz Link Zgłoś
off_nick Wikul, 23.02.12, 16:13 Ty nie ucz się naszej historii z gw, rusz dupę i poczytaj coś mądrego, może z odzyskanego IPN : goo.gl/xBg0N Albo po prostu: lmgtfy.com/?q=%C5%BCo%C5%82nierze+wykl%C4%99ci Odpowiedz Link Zgłoś
astra18 Re: Wikul, 23.02.12, 16:18 off_nick napisała: > Ty nie ucz się naszej historii z gw, rusz dupę i poczytaj coś mądrego, może z o > dzyskanego IPN : > goo.gl/xBg0N > Albo po prostu: > > lmgtfy.com/?q=%C5%BCo%C5%82nierze+wykl%C4%99ci > Stopień percepcji nie dla Wikula, specjalizuje się w prostych tekstach, sam to przyznał Astra > > Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Wikul, 23.02.12, 17:25 astra18 napisała: > Stopień percepcji nie dla Wikula, specjalizuje się w prostych tekstach, sam to przyznał > Astra Nie specjalizuję się w prostych tekstach, ale używam w pisaniu do ciebie. Niestety, jak widać, i tak nic z tego nie rozumiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
off_nick Re: Wikul, 23.02.12, 18:11 wikul napisał: > astra18 napisała: > Nie specjalizuję się w prostych tekstach, ale używam w pisaniu do ciebie. Niest > ety, jak widać, i tak nic z tego nie rozumiesz. W prostych nie, ale w prostackich na pewno jesteś mistrzem. Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Wikul, 23.02.12, 17:21 off_nick napisała: > Ty nie ucz się naszej historii z gw, rusz dupę i poczytaj coś mądrego, może z o > dzyskanego IPN : Ty nie ucz ojca dzieci robić (wężykiem, wężykiem). Odpowiedz Link Zgłoś
janusz2_ Re: Co tam kryzysy czy reformy, my świetujemy ! 23.02.12, 17:22 wikul napisał: > janusz2_ napisał: > > > wikul napisał: > > > > > Zakładam wątek żeby zwrócić uwagę że to nie jest najlepsza pora do > mnożen > > ia wsz > > > elkich parad i pochodów. Masz prawo uważać inaczej. > > > > Proponujesz coś na kształt żałoby narodowej w piątym roku rządów PO? > > To nie ja chcę organizowąć nowe świeta i pochody. Ale to ty zakładasz wątek, żeby zwrócić uwagę, że "to nie jest najlepsza pora do mnożenia wszelkich parad i pochodów." I nadajesz mu tytuł: "Co tam kryzysy czy reformy, my świetujemy !" A tak się składa, że mamy piąty rok rządów PO. Odpowiedz Link Zgłoś
sz0k jaki kryzys? przecież jest zajebiście 23.02.12, 18:07 forum.gazeta.pl/forum/w,13,133634123,133634489,Re_Pod_rzadami_PO_rosnie.html No i to otwieranie z wielką pompą tego samego stadionu po raz 15 (na którym nadal nie można było rozegrać meczu). Toż to fenomen na skalę światową. Odpowiedz Link Zgłoś
oleg3 Mam pytanie 23.02.12, 19:21 Świętowanie, jak to nazywasz, odbywa się za publiczne czy prywatne pieniądze. Jeżeli za publiczne to ile na to poszło czy pójdzie wspólnej kasy. I pytanie dodatkowe. W kryzysie nie wolno świętować? Niczego? Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Co tam kryzysy czy reformy, my świetujemy ! 23.02.12, 21:02 wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114883,11224438,Ogromny_kopiec_z_Aleja_Chwaly_powstanie_w_Warszawie_.html?lokale=wroclaw Odpowiedz Link Zgłoś
janusz2_ Re: Co tam kryzysy czy reformy, my świetujemy ! 23.02.12, 21:16 wikul napisał: > wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114883,11224438,Ogromny_kopiec_z_Aleja_Chwaly_powstanie_w_Warszawie_.html?lokale=wroclaw A pamiętasz taki test w gazecie.pl z 2010 r? Pod_Warszawa_bedzie_pomnik_zolnierzy_bolszewickich Tam nawet napisano, że "Inicjatywę poparł ówczesny marszałek Sejmu Bronisław Komorowski, który patronował powstaniu wokół Ossowa parku kulturowego: - Szacunek dla żołnierzy leży w polskiej tradycji. Warto pokazać Rosjanom, że tak samo odnosimy się do ich poległych." No i gazeta nie wspominała w ogóle o kosztach No ale inicjatywę spod Ossowa zapewne, wikul, popierasz Odpowiedz Link Zgłoś
janusz2_ 1 mln za "czterech śpiących" 23.02.12, 21:35 wikul, zapewne chętnie podpiszesz petycję w sprawie likwidacji pomnika "czterech śpiących". "Koszty związane z przenosinami pomnika pokryje miasto" onet.pl A pracy jest sporo. Gazeta opisała to "Demontaż figur żołnierzy polskich i radzieckich zaczął się o godz. 8. Dźwig zdejmował po kolei cztery figury żołnierzy i układał je na ciężarówkach, które zawiozą je na konserwację. (...)Wszystkie figury zostaną dokładnie wyczyszczone i zabezpieczone.(...) "Czterech śpiących" trzeba przesunąć w głąb pl. Wileńskiego, bo przeszkadzają w budowie II linii metra. Koszt 1 mln zł, wszystko potrwa miesiąc. Najtrudniejszy etap czeka robotników w czwartek. Wtedy będą podnosić największą litą część pomnika: figurę trzech żołnierzy stojącą na szczycie cokołu. "Trzech walczących", jak popularnie nazywa się żołnierzy, waży ponad 4 tony. Do ich przeniesienia potrzebny jest specjalny, większy dźwig." gazeta.pl Koszty likwidacji na pewno jest niższy, możesz więc, wikul, podpisać petycję popierającą likwidację tego pomnika fronda.pl Tak przy okazji - zauważyłeś, z jaką sympatią gazeta.pl pisze o pomniku "czterech śpiących"? )) Możesz znaleźć w likowanym artykule np. taki kwiatek: "Zza płotu widowiskowej operacji przyglądało się wielu mieszkańców. - Mam nadzieję, że pomnik wróci. Bardzo się z nim zżyłam - stwierdziła Adrianna Olszówka." I nawet ten 1 mln zł w piątym roku rządów PO im nie przeszkadza Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Co tam kryzysy czy reformy, my świetujemy ! 23.02.12, 23:42 ... i niech ktoś spróbuje mieć inne zdanie, to my kaczy pałkarze z tego forum, zmieszamy go z błotem.. Odpowiedz Link Zgłoś
janusz2_ Re: Co tam kryzysy czy reformy, my świetujemy ! 24.02.12, 08:35 wikul napisał: > ... i niech ktoś spróbuje mieć inne zdanie, to my kaczy pałkarze z tego forum, > zmieszamy go z błotem.download1.klimacik.pl/e-gify/508.gif" border="0" alt="> > > download1.klimacik.pl/e-gify/508.gif">. wikulowi wypadałoby współczuć, bo w piątym roku rządów PO wszystko mu już się pomieszało i zdziecinniał na starość. Ja mu jednak nie współczuję - ten typ mnie raczej śmieszy Odpowiedz Link Zgłoś
sz0k wikul to jest forumowy odpowiednik Niesioła 24.02.12, 10:21 "Chłopiec od plucia". Każdy szanujący się człowiek omija takie persony szerokim łukiem i odwraca zniesmaczony wzrok. Niesioł nawet w swojej własnej partii jest przez wielu traktowany jak trędowaty. Swoją drogą bardzo ciekawy artykuł o nim jest w ostatnim Uważam Rze: www.uwazamrze.pl/artykul/724065,814145-Zycie-z-rzucania-epitetami.html Wiem, że płatne, ale może komuś wpadnie w ręce papierowa wersja. W dalszej części są m.in. ciekawe przykłady bezczelnego i chamskiego zachowania (odzywek) Niesioła podczas obrad sejmu. Wyjątkowo parszywy przypadek. Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Sz0k to jest forumowy odpowiednik Suskiego 24.02.12, 18:15 "Chłopiec od majaczenia". Każdy szanujący się człowiek omija takie persony szerokim łukiem i odwraca zniesmaczony wzrok. Suski nawet w swojej własnej partii jest przez wielu traktowany jak trędowaty. Swoją drogą bardzo ciekawie o Suskim napisał Dorn : - Stwierdziłem, że ten typ rozumienia intelektualnego świata oraz mentalności i wrażliwości kulturowej, który uosabia poseł Suski, ma prawo być obecny w PiS, ale powinno się go traktować na zasadzie dobrodziejstwa inwentarza i nadmiernie nie eksponować. Wyjątkowo odrażający przypadek zadufanego w sobie mitomana o podwójnej moralności. Odpowiedz Link Zgłoś
sz0k niestety nie wiem kto to Suski 24.02.12, 18:52 Więc nie ustosunkuję się do twojej marnej imitacji mojej wypowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re: Co tam kryzysy czy reformy, my świetujemy ! 24.02.12, 09:06 wikul napisał: > Nowe święto: marsz z rozmachem i obchody na dworcu Nie takie znowu nowe. Tyle, że ze święta "Wyklętych" w 2011 pijar zrobił sobie pan prezydent, a teraz - poprzez zamianę "wyklętych" na "smoleńskich" propagandowy festyn spróbuje urządzić sobie tak zwane środowisko Gapola. Będzie zwykłe już ріеrdolenie tej frakcji o tym samym, co zwykle i może, gdzieś tam w cieniu, będzie coś o "Wyklętych". Odpowiedz Link Zgłoś
janusz2_ Re: Co tam kryzysy czy reformy, my świetujemy ! 24.02.12, 11:13 jaceq napisał: > Będzie zwykłe już ріеrdolenie tej frakcji o tym samym, co zwykle i może, gdz > ieś tam w cieniu, będzie coś o "Wyklętych". jaceq objawia się teraz w nowym wcieleniu - tym razem jako jasnowidz Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re: Co tam kryzysy czy reformy, my świetujemy ! 02.03.12, 09:07 janusz2_ napisał: > jaceq objawia się teraz w nowym wcieleniu - tym razem jako jasnowidz Dodajmy, bardzo uzdolniony jasnowidz: "Prezydent Komorowski uczcił wczoraj "żołnierzy wyklętych". Osobne uroczystości, i to w całej Warszawie, zorganizowały środowiska związane z PiS." warszawa.gazeta.pl/warszawa/1,34862,11269248,Nocny_marsz_z_pochodniami_w_Dniu_Zolnierzy_Wykletych.html "Zuzanna Kurtyka - żona zmarłego w katastrofie lotniczej pod Smoleńskiem Janusza Kurtyki, szefa Instytutu Pamięci Narodowej - odczytała Apel Poległych; do listy żołnierzy podziemnych dodała prezydenta Lecha Kaczyńskiego." wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114884,11269276,Kurtyka__Kaczynski_wsrod_zolnierzy_podziemnych.html "Srodze rozczarował się ten, kto przyszedł na wieczorny marsz Młodzieży Wszechpolskiej w nadziei na godne uczczenie "żołnierzy wyklętych". Skupienie zastąpił wrzask i prostackie przyśpiewki na stadionową nutę. W huku petard i blasku rac odpalanych przez szalikowców Legii pochód ruszył o 20. spod pomnika Dmowskiego. Otwierał go wielki banner: "Ich hasłem było: śmierć wrogom ojczyzny". Marsz przeszedł Alejami Ujazdowskimi, Klonową, Goworka do Rakowieckiej pod mur więzienia. Demonstranci krzyczeli: "Raz sierpem, raz młotem czerwoną hołotę!", "Narodowe Siły Zbrojne!", "W naszej pamięci "żołnierze wyklęci!", "Cześć i chwała bohaterom!". Przy rosyjskiej ambasadzie niosło się też: "Ruska k...!". Okrzyki wznoszone na przedzie i tyle kolumny nie były skoordynowane, dochodziło więc do kuriozalnych sytuacji, gdy hasła zlewały się w jedno: "A na drzewach zamiast liści będą wisieć Narodowe Siły Zbrojne" itd. Pod aresztem na Rakowieckiej odbyło się chóralne skandowanie: "Pozdrowienia do więzienia!" "Uczestnicy podnieśli rozdane im wcześniej portrety "wyklętych". Po apelu poległych sprzed Grobu Nieznanego Żołnierza wyruszył "pochód marszowy" na mszę do katedry św. Jana. Z przodu transparent "Chwała Żołnierzom Wyklętym. Podziemna armia powraca". Pytanie oczywiste: A ponajakichuј "powraca"? Żeby im "ojczyznę wolną raczył zwrócić Pan"? Raczej niedoczekanie. Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Co tam kryzysy czy reformy, my świetujemy ! 02.03.12, 14:07 jaceq napisał: > Pytanie oczywiste: A ponajakichuј "powraca"? Żeby im "ojczyznę wol > ną raczył zwrócić Pan"? Raczej niedoczekanie. Powraca by wynieść do władzy Jarosława Zbaw Polskę Kaczyńskiego do władzy, ponieważ wszelkie próby uzyskania władzy przez tegoż w sposób demokratyczny, nie odniosły skutku. I wygląda na to żę nie odniosą. Odpowiedz Link Zgłoś
perla Wikul został skonsumowany w wątku tym 24.02.12, 18:08 biedak wątek rozpoczął a tu Astra od razu z liścia na odlew. Off Niczka poprawiła lewym, a chłopaki dokończyli Wikula właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Perła nie został skonsumowany w wątku tym 24.02.12, 18:21 ...ponieważ jedyne co ma do powiedzenia to tabloidowe brednie. Lepiej nie ruszać tej Mendy, ps.Perły. Lepiej gó... omijac z daleka. Trzeba mu przypomniec jego jakąś "mądrość" bo widocznie zapomniał. Odpowiedz Link Zgłoś
perla nie denerwuj się tak Wikul 24.02.12, 18:27 po prostu uznaj fakt, że dostałeś łomot w wątku tym. Stać cię na to, czy winę na Kaczora zrzucisz właśnie? Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Nie podniecaj się tak Perła ... 24.02.12, 18:41 Twoje opinie są tyle samo warte co i opinia twego kaczego idola. Odpowiedz Link Zgłoś
perla Wikul, a napisz co czujesz 24.02.12, 18:47 jak widzisz Jarka w tiwi? Jakieś skurcze? drgawki? nieartykułowane słowa? piana w ustach? A może zadowolenie lub podniecenie seksualne właśnie? Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Wikul, a napisz co czujesz 24.02.12, 19:00 perla napisał: > jak widzisz Jarka w tiwi? > Jakieś skurcze? drgawki? nieartykułowane słowa? piana w ustach? > A może zadowolenie lub podniecenie seksualne właśnie? Te objawy których doznajesz na widok Tuska a które tak obrazowo opisałeś, nie przenoś na innych. Jesteś niedoscigniony w takich reakcjach. Znajdę i ci przypomnę gamoniu. Odpowiedz Link Zgłoś
perla Re: Wikul, a napisz co czujesz 24.02.12, 19:09 wikul napisał: > Te objawy których doznajesz na widok Tuska no ale ja nie oglądam telewizora od 5 lat. Słowem, nie widuję Tuska. Uszy do góry Wikul! Medycyna zrobiła olbrzymie postępy. Da się ciebie wyleczyć właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Wikul, a napisz co czujesz 24.02.12, 23:35 perla napisał: > no ale ja nie oglądam telewizora od 5 lat. Słowem, nie widuję Tuska. > Uszy do góry Wikul! Medycyna zrobiła olbrzymie postępy. > Da się ciebie wyleczyć właśnie. Ale ciebie już nie. Chyba że weźmiesz serie szczepionek na wściekliznę. Odpowiedz Link Zgłoś