Dodaj do ulubionych

Co kupić synkowi na 2 urodziny ?

IP: 212.69.68.* 27.09.01, 15:26
Kochani
Wiem, że to strasznie przyziemne i że to ja powinienem wiedzieć najlepiej, ale
może ktoś ma jakiś pomysł na to co kupić mojemu synkowi, który w przyszłym
tygodniu kończy 2 latka ?
Ma już stertę pluszaków i samochodzików.
Pozdrawiam
Yaa
Obserwuj wątek
    • Gość: Katepa Re: Co kupić synkowi na 2 urodziny ? IP: 204.155.16.* 27.09.01, 16:06
      Bajeczki!

Jest na ksiegarniach duzo ksiazeczek dla dzieci z roznymi gadzetami w srodku.
      Trzeba dbac o rozwoj intelektualny maluchow!

Katepa
      • Gość: Katepa Re: Co kupić synkowi na 2 urodziny ? IP: 204.155.16.* 27.09.01, 16:12
        Gość portalu: Katepa napisał(a):

> Bajeczki!
        >
        > Jest na ksiegarniach duzo ksiazeczek dla dzieci z roznymi gadzetami w srodku.
        > Trzeba dbac o rozwoj intelektualny maluchow!

Hmm, a gdzie sie podzial moj rozwoj? Chcialam powiedziec W KSIEGARNIACH.
    • Gość: M. Re: Co kupić synkowi na 2 urodziny ? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.09.01, 00:28
      Prezenty są mile widziane, ale zawsze warto razem i wyjątkowo "odświętnie"
      spędzić dzień. Może w ZOO, może w stadninie koni, może na wycieczce- niechaj
      ten dzień (lub najbliższy wolny po urodzinach) będą dedykowane właśnie Twojemu
      Maluchowi.
      Pozdrawiam.
      • Gość: Katepa Re: Co kupić synkowi na 2 urodziny ? IP: 204.155.16.* 28.09.01, 14:48
        Swietny pomysl!
    • Gość: yaa Re: Co kupić synkowi na 2 urodziny ? IP: 212.69.68.* 01.10.01, 12:56
      Bardzo dziękuję za rady. Książki dzisaj kupuję. Problem polega jeszcze na tym,
      że rodzina pyta co mu kupić - i tu zaczyna być problem, co wymyślić.
      A cop do spaceru czy wycieczki - wspaniały pomysł. Dziękuję. Niestety moje
      maleństwo jest chore, jak tylko wyzdrowieje coś zorganizujemy.
      Pozdrawiam
      Yaa
      • Gość: Kasia Re: Co kupić synkowi na 2 urodziny ? IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 02.10.01, 07:54
        Moje dziecię właśnie kończyło 2 latka. Dostało sztalugi(z ikei), świetnie się
        bawi, maluje , rysuje, na jesień w sam raz, bujak(też dobre!), klocki duplo(ma
        już sporo, ale naprawdę je lubi), wielkie cymbalki do ciągnięcia,
        znikopis.Uważam wszystkie prezenty za trafne. Pa.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka