Gość: zyx IP: *.rdu.bellsouth.net 13.03.02, 03:14 po prostu pytam, nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: komodor Re: Czy Rydzyk jest Polakiem? IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 13.03.02, 08:43 chyba tak ale trochę innym. Odpowiedz Link Zgłoś
indris Czy zyx jest rasistą ? 13.03.02, 11:41 Jeżeli zyx pisze, że "nie wie" to ja z kolei nie wiem, czy jest on rasistą. Bo chyba zyx wie, że Rydzyk ma obywatelstwo polskie i ma świadomość (prawda, że specyficzną) swojej polskości. Jeżeli bycie Polakiem rozumie się w sensie politycznym (obywatelstwo) i świadomościowym - to wystarczy. Jeżeli natomiast polskość rozumie sie w sensie etnicznym to jest się rasistą, a poza tym wpada sie w logiczne kłopoty. No bo jeżeli za Polaka uznamy tego i tylko, kto miał rodziców POlaków, to natychmiast pojawia się pytanie, jak stwierdzić polskość rodziców i tak dalej wstecz (jak łatwo zauważyć: w nieskończoność). Ja rozumiem, że zyx Rydzyka nie lubi (mnie on też działa na nerwy), ale to nie powód, żeby mu przycinać w stylu... rydzykowym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Quas Re: Czy zyx jest rasistą ? IP: *.se.com.pl / 10.0.100.* 13.03.02, 15:13 Jak samo nazwisko wskazuje Żydzyk, rodzina tego przechrzty wyjechała w wiadomym kierunku w roku 68 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doku Odpowiedzi są dwie, sprzeczne, ale obie prawdziwe IP: *.mofnet.gov.pl 13.03.02, 15:25 Pierwsza odpowiedź jest dla niewierzących - tak, jest Polakiem. Druga odpowiedź dla wierzących w Boga - nie jest Polakiem. Ta druga odpowiedź jest niebanalna i wymaga wyjaśnienia. Otóż dla każdego zwyczajnego wierzącego musi być oczywiste, kiedy już tę odpowiedź poznają, że ta odpowiedź jest prawdziwa i musi pomyśleć olśniony: "jak ja na to nie wpadłem?!". Otóż Rydzyk jest diabłem, tylko przebranym za Polaka. Rydzyk jest agentem Szatana - narzędziem przy użyciu którego Szatan usiłuje ośmieszyć i zniszczyć Kościół. Taka funkcja nazywa się dywersją. Rydzyk jest diabłem - dywersantem. Prawda, że proste i genialne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luka Re: Odpowiedzi są dwie, sprzeczne, ale obie prawdziwe IP: 217.67.196.* 13.03.02, 15:29 Gość portalu: doku napisał(a): > Pierwsza odpowiedź jest dla niewierzących - tak, jest Polakiem. > > Druga odpowiedź dla wierzących w Boga - nie jest Polakiem. > > Ta druga odpowiedź jest niebanalna i wymaga wyjaśnienia. Otóż dla każdego > zwyczajnego wierzącego musi być oczywiste, kiedy już tę odpowiedź poznają, że > ta odpowiedź jest prawdziwa i musi pomyśleć olśniony: "jak ja na to nie > wpadłem?!". Otóż Rydzyk jest diabłem, tylko przebranym za Polaka. Rydzyk jest > agentem Szatana - narzędziem przy użyciu którego Szatan usiłuje ośmieszyć i > zniszczyć Kościół. Taka funkcja nazywa się dywersją. Rydzyk jest diabłem - > dywersantem. > > Prawda, że proste i genialne? Prawda - wystarczy zakotwiczyć na rządowej posadzie o olewać pracę oraz podatników. Proste i genialne, złodzieju. Odpowiedz Link Zgłoś
gerry DOWCIP 13.03.02, 15:40 Rydzyk i Jankowski byli juz w podeszlym wieku i zmarli. Wiec ida po schodach do bram niebios i kolataja w brame. Otwiera Sw. Piotr i pyta: O co chodzi ??? Oni odpowiadaja: No zmarlismy i przyszlismy do nieba. Sw. Piotr pyta ich o nazwiska i dlugo szuka na liscie. W koncu powiada: nie ma was na liscie, sprawdzie w czyscu. Oni odwracaja sie, schodza powoli i jeden do drugiego gada: widziales kurwa Zyda !!!?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Galba Owszem IP: 213.17.161.* 13.03.02, 15:38 Gość portalu: doku napisał(a): > Prawda, że proste i genialne? Owszem, proste. Galba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Balzer Nie IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 13.03.02, 16:44 Rydzyk jest "jedynie słusznym prawdziwym Polakiem" - a to juz nie Polak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Amigosan Re: Nie IP: *.chp.or.jp 13.03.02, 17:09 Ojciec Rydzyk nie jest Polakiem. Przecież to idiota. Wśród naszego bogobojnego ludu idiotów niema. Odpowiedz Link Zgłoś