patience 30.07.04, 16:00 Chlopcy. No, wiecie kogo mam na mysli. Rozumiem skad sie wasze dzisiajsze zachowanie bierze, winy wybaczam i chrzescijanskie milosierdzie oferuje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
a.adas A dzieciom niedoszłych duchownych? 30.07.04, 16:07 No wiesz, komuna i trak dalej? Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: A dzieciom niedoszłych duchownych? 30.07.04, 16:11 a.adas napisał: > No wiesz, komuna i trak dalej? Jesli chodzi o wybaczanie dzieciom komuny to na razie mam z tym pewien problem. Ale pracuje nad soba w duchu ekumenizmu, powszechnego wybaczenia i milosierdzia. Odpowiedz Link Zgłoś
a.adas Cholera, nie dość ze mam kuzyna ksiedza 30.07.04, 16:32 to jeszcze jestem dzieckiem komuny (na ucho mogę się przyznać - urodziłem się 2.5 miesiecznej ciąży, a tato miał w dokumentach całe zycie wpisane Rajnhold) czyli czystej krwi dziecię diabła Krzysiu teraz to dopiero sie mnie uczepi A moze Ciebie zainteresuje "mój" wątek? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=14455699 Tak sie zastanawiam dlaczego zwierzchnik Koscioła w Austrii nie lubi ministrantek... Pozdrawiam adas Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: Cholera, nie dość ze mam kuzyna ksiedza 30.07.04, 16:45 a.adas napisał: > to jeszcze jestem dzieckiem komuny (postaram sie ci to wybaczyc)))))) > (na ucho mogę się przyznać - urodziłem się 2.5 miesiecznej ciąży, znaczy sie, ciazy poslubnej? > a tato miał w > dokumentach całe zycie wpisane Rajnhold) qrde zabij a nie powiem, bo nie wiem czy to imie czy nazwisko oraz w czyim kaledarzu. Tak czy inaczej, Krzys maltretuje wylacznie KK i jest mu wszystko jedno jakiego pochodzenia jest ow kler. > > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=14455699 Zajrzalam, masz racje, ze bez reform koscioly opustoszeja. A juz szczegolnie masz moje pelne poparcie w sprawie zniesienia celibatu i duszpasterstwa kobiet))))) > Tak sie zastanawiam dlaczego zwierzchnik Koscioła w Austrii nie lubi > ministrantek... > > Pozdrawiam > adas Odpowiedz Link Zgłoś
a.adas gorzej - wcześniak wykryty w 5 miesiący ciąży :) 30.07.04, 16:48 Imię, imię - perzepraszam jednak spolszczyli na Rajnold, ale juz dobrze po dwudziestce. Jestem Ślązakiem, a ojciec sie urodził podczas wojny... Odpowiedz Link Zgłoś
a.adas Zapomniałem 30.07.04, 16:53 Twoje poparcie dla pań przy ołtarzach też jest dwuznaczne, pamiętając o tym, co Krzysiu pisze o podlizywaniu ksiedza. A reformy? Będzie problem - nie zdziwiłbym się gdyby Papieżem został Latynos (i to nie z tych postępowych). O dziwo, tym razem jestem za Niemcami - niemiecki moedel KK nie jest głupi. Choć ponoć ma byc Polak, Murzyn i koniec świata, tak dzisiaj wyczytałem (na FA) Odpowiedz Link Zgłoś
patience 'Jestem tu nowy detected':)))))))))) 30.07.04, 17:13 lepiej pozno niz wcale, hihihiii. A poza tym masz farta. Lubie Slazakow, w tym slaskich Slazakow, niemieckich Slazakow, polskich Slazakow i Jakichtambadz Slazakow. Odpowiedz Link Zgłoś
a.adas Sorry, ja nawet nie myslałem, ze ich tylu jest 30.07.04, 17:31 Szczególnej uwadze polecam ...x Ślązaków, którzy wyjeżdzali do raju obiecanego (za zachodzącym słońcem, znaczy sie) na dokumentach z 41 czy 44 roku... Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: Sorry, ja nawet nie myslałem, ze ich tylu jes 01.08.04, 14:06 a.adas napisał: > Szczególnej uwadze polecam ...x Ślązaków, którzy wyjeżdzali do raju obiecanego > (za zachodzącym słońcem, znaczy sie) na dokumentach z 41 czy 44 roku... > Tez lubie. Znam takiego jednego, ktory w rezultacie wyladowal w Kalifornii i zalozyl tam Republike Szlunskom Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jureek Re: Bylym_ministrantom_klerykom_etc_wyrazy_wspolc IP: 212.20.131.* 30.07.04, 17:19 patience napisała: > Chlopcy. No, wiecie kogo mam na mysli. Rozumiem skad sie wasze dzisiajsze > zachowanie bierze, winy wybaczam i chrzescijanskie milosierdzie oferuje. Nie widzę co prawda powodów do współczucia, ale hurtowe wybaczenie win dziękuję. Jura P.S. A tak tylko z ciekawości zapytam - czym Ci zawiniłem? Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: Bylym_ministrantom_klerykom_etc_wyrazy_wspolc 01.08.04, 12:32 Gość portalu: Jureek napisał(a): > Nie widzę co prawda powodów do współczucia, ale hurtowe wybaczenie win dziękuję > . > Jura > > P.S. A tak tylko z ciekawości zapytam - czym Ci zawiniłem? Absolutnie niczym! Mozesz wiec skolekcjonowac jedno wybaczonko na zas)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzys52 Niewdziecznik Septyk, Janusz2, Nuren, Perla, Wikul IP: *.proxy.aol.com 31.07.04, 18:12 Pollak, XXL, Borsuk, Bykk ... nawet nie wysilili sie na podziekowanie za wspolczucie. A moze nie mogli juz usiedziec przy kompach ) No i wspolczuj takim )) Pzdr. K. . PS....Popatrz jeszcze raz na wymienionych i zauwaz, ze ci ksieza pedofile same niemoty do molestowania wylapuja )))) A moze matolstwo jest efektem bycia spedofilowanym w dziecinstwie....(?) Niezly temat na jakas prace doktorska ) Odpowiedz Link Zgłoś
bykk Re: do Helki 31.07.04, 21:43 Helka, zapomniałaś dodać nauczycieli, policjantów, prokuratorów, dziennikarzy, przedszkolanek, palących w kotłowniach, aktorów, reżyserów, kierowców, rodziców, malarzy itp., itd.! Uzupełnij tę listę, będzie sprawiedliwiej. Nie zapomnij o egzaminatorach z GS i o lekarzach, jak już. hej! Odpowiedz Link Zgłoś
pollak Cześć Bykku ___________________ no txt __________________ 31.07.04, 21:46 Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: do Bykka:) 01.08.04, 12:50 bykk napisał: > Helka, zapomniałaś dodać nauczycieli, policjantów, prokuratorów, dziennikarzy, > przedszkolanek, palących w kotłowniach, aktorów, reżyserów, kierowców, rodziców, > malarzy itp., itd.! > Uzupełnij tę listę, będzie sprawiedliwiej. Nie zapomnij o egzaminatorach z GS > i o lekarzach, jak już. > hej! W zadnym wypadku! Gdybym ja uzupelnila, to moze bys sie nie zainteresowal i nie pojawil)) A tak moge powiedziec Witaj Bykku! Zalozylam ten watek, Bykku, zeby jesli w trakcie dyskusji na temat tych pedofilow ktos mi palnie w ucho, jakis katolik ktorego lubie, zeby wiedzial ze ma wybaczone, albowiem to wszystko jest szczegolnie bolesne wlasnie dla nich. A dla mnie to tez ma byc memento, zeby nie przeginac i pamietac, ze ludzie z ktorymi rozmawiam nie sa milosnikami zlego traktowania dzieci. Za 'znikoma szkodliwosc spoleczna' dla tego pacana z Tylawy pewnie jeszcze niejeden zlosliwy post puszcze, i byc moze ktos mi odpyskuje, ale to wcale nie musi byc powodem zeby kogos mniej szanowac czy mniej lubic. Serdecznosci same, Fernando)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
pollak Dzięki Helgo 31.07.04, 21:45 Dziękuję, bo Twój i Ceesa serdeleczny przyjaciel (zwany pieszczotliwie Krzysiem) zwrócił mi kulturalnie uwagę. Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: Dzięki Helgo 01.08.04, 12:55 pollak napisał: > Dziękuję, bo Twój i Ceesa serdeleczny przyjaciel (zwany pieszczotliwie Krzysiem > ) > zwrócił mi kulturalnie uwagę. Hehe a moge sie zalozyc, zes mu wzajemnie wytwornie ta uwage wybaczyl))))) Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pollak Re: Dzięki Helgo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.04, 13:17 patience napisała: > Hehe a moge sie zalozyc, zes mu wzajemnie wytwornie ta uwage wybaczyl))))) A czy mogło być inaczej? Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: Dzięki Helgo 01.08.04, 13:59 Gość portalu: pollak napisał(a): > patience napisała: > > > Hehe a moge sie zalozyc, zes mu wzajemnie wytwornie ta uwage wybaczyl)) > ))) > > > A czy mogło być inaczej? Chyba nie Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Straciłeś pamięć szmbonurku52 ? 01.08.04, 00:35 Gość portalu: Krzys52 napisał(a): > Pollak, XXL, Borsuk, Bykk ... nawet nie wysilili sie na podziekowanie za > wspolczucie. > A moze nie mogli juz usiedziec przy kompach ) > No i wspolczuj takim )) > Pzdr. > K. > . > PS....Popatrz jeszcze raz na wymienionych i zauwaz, ze ci ksieza pedofile same > niemoty do molestowania wylapuja )))) > A moze matolstwo jest efektem bycia spedofilowanym w dziecinstwie....(?) > Niezly temat na jakas prace doktorska ) Pisałem ci już kiedyś, skunksie52, żebyś nie wycierał swojej kaprawej gęby, moim nickiem. Straciłeś pamięć szmbonurku ? Odpowiedz Link Zgłoś
pollak Re: Straciłeś pamięć szmbonurku52 ? 01.08.04, 12:43 I chyba w podzięce założył wątek o nas na FoM i FoF. Ja tam się nawet cieszę. Odpowiedz Link Zgłoś
nurni wyglada na to ze jestescie spaleni...:)))) 01.08.04, 12:51 tak naprawde to Krzys dopiero niucha... a raczej "maca" temat...))))) robmy swoje oczywiscie wedlug grafiku ktory rozeslalem Wam w zeszlym tygodniu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gini Re: a gdzie sa wyrazy w^spolczucia dla bielanek? IP: 62.205.125.* 01.08.04, 12:57 W koncu mnie tez sie cos nalezy, kwiatkisuszylam sypalam przed ksiedzem, na procesje latalam i nikt mi nie wspolczuje. Odpowiedz Link Zgłoś
abe.abe Re: a gdzie sa wyrazy w^spolczucia dla bielanek? 01.08.04, 13:08 Chyba wszyscy myśleli, że do niedawna byłaś ateistką Abe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gini Re: a gdzie sa wyrazy w^spolczucia dla bielanek? IP: 62.205.125.* 01.08.04, 13:14 E tam K 52 mnie od razu rozszyfrowal, z reszta dzieki, niemu sie nawrocilam. Bede mu wdzieczna do grobowej deski . Pozdrawiam i znikam Fakt faktem mimo przejsciowego okresu, ateizmu, wychowana bylam w wierze katolickiej od malego. Czekam teraz na wyrazy wspolczucia. Odpowiedz Link Zgłoś
abe.abe Re: a gdzie sa wyrazy w^spolczucia dla bielanek? 01.08.04, 13:15 Gość portalu: gini napisał(a): > Czekam teraz na wyrazy wspolczucia. Ale chyba nie ode mnie? Ja nawet ministrantom nie współczuję )) Pozdrawiam, Gini Abe ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pollak Re: a gdzie sa wyrazy w^spolczucia dla bielanek? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.04, 13:25 Ona jest klerykalną ateisktą. To nowy gatunek, odkryty przez Kretyna52. PS. Kiedyś zaś, była tolerantką aż niemiło. Odpowiedz Link Zgłoś
abe.abe Re: a gdzie sa wyrazy w^spolczucia dla bielanek? 01.08.04, 13:32 Gość portalu: pollak napisał(a): > Ona jest klerykalną ateisktą. To nowy gatunek, odkryty przez Kretyna52. Aaaaa... to wiele wyjaśnia Według tej samej autorskiej nomenklatury, ja jestem kryptokatolką )) Abe ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pollak Re: a gdzie sa wyrazy w^spolczucia dla bielanek? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.04, 13:35 > Według tej samej autorskiej nomenklatury, ja jestem kryptokatolką )) Nie musisz sie chwalić, i tak Cię szanuję ))) Odpowiedz Link Zgłoś
abe.abe Re: a gdzie sa wyrazy w^spolczucia dla bielanek? 01.08.04, 13:42 Eeee... tam. Autoreklamy nigdy dosyć. Jak sam się nie pochwalisz, to Cię nie pochwalą. A tak - sam zobacz - wymogłam na Tobie )))) Abe Odpowiedz Link Zgłoś
kunce Re: wyglada na to ze jestescie spaleni...:)))) 01.08.04, 13:20 ja swój grafik z rozkazami na cały tydzień dostałam dopiero dzis rano kajam sie za samodzielne wypowiedzi, oczywiście zgodne z duchem, ale nie przepisane słowo w słowo, co z mojej strony jest postepkiem nieregulaminowym i lamiacym uswieconą zasadę stadnego działania wszelkim karom poddam sie w nadziei, że ze stada mnie Wasza Ekscelencja nie wyrzuci! Odpowiedz Link Zgłoś
abe.abe Re: wyglada na to ze jestescie spaleni...:)))) 01.08.04, 13:38 kunce napisała: > wszelkim karom poddam sie w nadziei, że ze stada mnie Wasza Ekscelencja nie > wyrzuci! A co ja mam powiedzieć, Kunko? Do dziś żadnego grafiku nie dostałam. Nawet nie wiem - niedopatrzenie to czy celowe działanie? Czuję się kompletnie zagubiona, gdyż - jak wiadomo - bez podpowiedzi w ogóle pisać nie potrafię Abe )) Odpowiedz Link Zgłoś
nurni widac od razu ze nie wiecie o czym mowa 01.08.04, 13:45 grafik wysylam wszystkim spolecznym cenzorom ktorzy potem tna Krzysia52 skoro Krzys (uzywajac do tego celu mozgu) juz to odkryl komunikaty bede wysylal otawrtym tekstem nie mam natomiast zamiaru ujawniac nicka osoby ktora tnie posty Krzysia zanim ten je napisze niestety Krzys wywachal nawet i to... z kolei koledzy Perla I Jureek uprzykrzaja (na zmiane) zycie Krzysiowi ma Ci on wtenczas powazne problemy z wejsciem na portal GW Odpowiedz Link Zgłoś
abe.abe Re: widac od razu ze nie wiecie o czym mowa 01.08.04, 13:49 Ufff... to dla mnie prawdziwa ulga, Nurni. Czułam się niesłusznie odsunięta od żłobu. Ale jednak o jakieś podstawowe wytyczne prosiłabym. Marzy mi się bycie wyrazicielem )) Abe Odpowiedz Link Zgłoś
nurni dobrze robicie swoje 01.08.04, 13:56 jako biedronka cos tam wytycznych Wam nie trzeba to do zobaczenia wieczorem... na procesji ! ksiadz Z prosil bys zajrzala do L trzeba pomoc w przygotowaniu pielgrzymki pamietaja Cie tam jeszcze z zeszlego roku Odpowiedz Link Zgłoś
abe.abe Re: dobrze robicie swoje 01.08.04, 14:11 nurni napisał: > jako biedronka cos tam > > wytycznych Wam nie trzeba Tak. Niedawno się o tym dowiedziałam Bedę jeszcze musiała sprawdzić co tam piszę )) > to do zobaczenia wieczorem... na procesji ! > > ksiadz Z prosil bys zajrzala do L > trzeba pomoc w przygotowaniu pielgrzymki > pamietaja Cie tam jeszcze z zeszlego roku Dzięki, Nurni, za przypomnienie. Przybędę niechybnie z koszem kwiecia Eh... zeszłoroczna pielgrzymka... )))) Niech L ucałuje w moim imieniu dłoń dobrodzieja Abe )) Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: patience bo strace patience!!! 01.08.04, 14:16 Gdzie te wyrazy wspolczucia dla mnie sa??? Odpowiedz Link Zgłoś
patience Prosze uprzejmie. 01.08.04, 14:47 Wyrazy wspolczucia Tobie juz wyrazilam. Ale Tobie jest potrzebne wspolczucie z zupelnie innych powodow, totez otrzymalas je w innym watku. Jesli Ci malo, moge powtorzyc: ubolewam i wspolczuje. Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Prosze uprzejmie. 01.08.04, 15:32 patience napisała: > Wyrazy wspolczucia Tobie juz wyrazilam. Ale Tobie jest potrzebne wspolczucie z > zupelnie innych powodow, totez otrzymalas je w innym watku. Jesli Ci malo, moge > > powtorzyc: ubolewam i wspolczuje. > Ja prosze o konkretne wyrazy wspolczucia, potrzebuje koniecznie wspolczucia z racji tego, ze: uczeszczalam do kosciola, na lekcje religii, procesje i inne takie, przy tym mialam duzo kolezanek, dla nich tez sie naleza wyrazy wspolczucia . Co to za wyroznianie?Wspolczucie dla mezczyzn tylko?A co z kobietami. Konkretne wyrazy wspolczucia dla mnie i dla kolezanek bielanek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lekarz(cienki) Re: Bylym_ministrantom_klerykom_etc_wyrazy_wspolc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.04, 15:37 Jest dobrze chory patience ( pacjent) współczuje nie sobie, a innym ! To znak, ze lekarz mu jest potrzebny niezbędnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzys52 Najwiecej pedofili jest teraz w grupie nauczycieli IP: *.proxy.aol.com 01.08.04, 19:10 poprzednio najwiecej bylo wsrod ksiezy, ale sytuacja poprawila sie na ich korzysc, zaraz po wprowadzeniu religii do szkol. Odpowiedz Link Zgłoś