Gość: V.C. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.04, 19:21 tygodnikforum.onet.pl/1181842,0,7351,922,artykul.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: felusiak Re: "The Independent" o Fox TV IP: *.nyc.rr.com 25.08.04, 21:35 I znowu przeczytalismy propagandowke piora pana Gumbela. Wedlug niego FoxNews to najbardziej prawicowy kanal TV. Lepiej byloby powiedziec jedyna, ktora prezentuje pozycje prawicy gdyz wszystkie inne kanaly sa lewicowe. Zastanawia, ze Gumbelowi nie przeszkadza 7 kanalow lewicowych natomiast nie moze scierpiec jednego prawicowego. Dalej czytamy. Jego opis programu Hannity & Colmes wola o pomste do nieba. Hannity okreslany jest jako agresywniejszy z dwoch prezenterow. Ani slowa o tym, ze Colmes to lewicowiec, antybuszysta popieracz Kerry'ego. To nie pasowaloby do artykulu. Ani slowa o Geraldo Rivera, niestrudzonym lewicowcu, obroncy Clintona, ktory ma swoj program w tym rzekomo prawicowym siedlisku zla. Pana Gumbela mierzi O'Reilly. Przytacza wywiad z Glickiem i odsadza O'Reilly'ego od czci i wiary. Towarzyszu VC twierdzicie, ze znacie ten prosty jezyk to podam wam dwa linki. Jeden do programu z McArthurem z 13 pazdziernika 2003: www.foxnews.com/story/0,2933,100013,00.html Drugi do wywiadu O'Reilly'ego z Glickiem www.angelfire.com/pa/sergeman/issues/foreign/glick.html Draw your own conclusions. PS. Bezwiednie. pan Gumbel dezawuuje MoveOn.org jako antybuszowska organizacje 527, identyczna z weteranami przeciwko Kerry'emu. Pan Gumbel jedynie zapomniel dodac, ze stoi za nia Soros i 10 milionow zieloniutkich dolarow. Weterani sa be a moveon.org jest cacy. A co sie dzieje, kiedy dziennikarz w TV ma niezgodne (czytaj nielewicowe) poglady? Na to pytanie moze odpowiedziec Bernie Goldberg www.amazon.com/exec/obidos/tg/detail/-/0895261901/002-8534491-3188822?v=glance i John Stossel, ktory jeszcze utrzymuje sie w 20/20 (ale pewnie nie wiesz o czym mowie) www.amazon.com/exec/obidos/ASIN/0060529148/qid=1093462491/sr=ka-1/ref=pd_ka_1/002-8534491-3188822 Odpowiedz Link Zgłoś
agent_specjalny Juz nic ciekawszego w Independent nie znalezles? 25.08.04, 22:35 Chetnie poduskutuje na temat ponizszych artykulow,bo guzik mnie obchodza przepychanki w amerykanskich mediach; tudziez niechec Irisha Murphy'ego od Independent do Irisha O'Reilly'ego z USA. argument.independent.co.uk/regular_columnists/johann_hari/story.jsp?story=554788 news.independent.co.uk/europe/story.jsp?story=554106 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: felusiak Re: Juz nic ciekawszego w Independent nie znalezl IP: *.nyc.rr.com 26.08.04, 00:15 Drugi link nie chce sie otworzyc. Czy gdyby ofiary byly bialymi ludzmi, zareagowalibysmy juz dawno? Odpowiedz jest prosta. Nie zrobilibysmy niczego bez udzialu USA. Z udzialem USA zrobilismy "porzadek" w bylej Jugoslawii. Gdyz bylo zbyt blisko wlasnego podworka a nie dlatego, ze ofiary byly biale. Europejczycy maja jedynie noz i nie chca konfrontacji z niedzwiedziem mieszkajacym w pobliskim lesie, gdyz ryzyko konfrontacji jest zbyt duze. Z tego powodu staraja sie nie wchodzic niedzwiedziowi w droge modlac sie o szczescie za kazdym razem, kiedy wchodza do lasu. Amerykanie z kolei maja karabin i staraja sie upolowac niedzwiedzia gdyz ryzyko konfrontacji jest minimalne. Rzecz w tym, ze Sudan nie jest lasem ani w poblizu USA ani Europy. Odpowiedz Link Zgłoś
agent_specjalny To nie do ciebie, to do wuceta ! 26.08.04, 04:50 Post mi sie jakos poslizgnal. Drugi link u mnie dziala, tez w USA. To dobry tekst o afrykanskiej imigracji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: V.C. do Pheloosiacka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.04, 22:55 A czy niejaka Barbara Walters też jest "lewicowa" ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: V.C. Re: do Pheloosiacka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.04, 23:00 Czy wg Ciebie "Forbes" ( "lewicowy" ? ) słusznie umieścił Laurę Bush na 4. miejscu wśród najbardziej wpływowych kobiet świata ? Czy ona ma wpływ na decyzje męża ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: felusiak Re: do Pheloosiacka IP: *.nyc.rr.com 25.08.04, 23:59 A co to ma do rzeczy? Co mnie obchodzi czy Forbes slusznie umiescil? Ja nie siedze w sypialni Bushow, to nie wiem czy ma wplyw, a rzeczone programy tak krytykowane przez Gumbela moge obejrzec i przeczytac transkrypty. Czy Laura ma wplyw na Georga pozostaje w sferze spekulacji, choc pewnie ma tak jak wszystkie zony maja jakis wplyw na mezow. Ale kto moze to wiedziec? Towarzyszu, nauczcie sie do cholery tego "prostego" jezyka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: V.C. Re: do Pheloosiacka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.04, 00:19 Po prostu pytam . Nie obchodzi Cię ?! Przecież zachowujesz się jakbys był na etacie rzecznika Busha i Republikanów ? Nie wiesz , czy ma wpływ ? Przecież Ty wiesz o USA wszystko , bo jesteś za to - jak sam skromnie przyznałeś "sowicie wynagradzany " ... PS Czy zapisałeś się już na kurs "Spanish for Beginners" ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: felusiak Re: do Pheloosiacka IP: *.nyc.rr.com 26.08.04, 03:32 Nie, towarzyszu VC w tym wypadku chcecie abym czytal w myslach Forbesa a ja takiego daru nie posiadam. Wasza antyameryknskosc rzuca sie wam na glowe. Jestem sowicie wynagradzany z racji zatrudnienia. Wiadomosci to moj chleb powszedni. Ja czytam zawodowo. PS. Jest niemozliwe abym mogl wiedziec wszystko o USA, tymniemniej twoja wiedza w tym temacie jest na poziomie przedszkolaka i takie jest tez twoje rozumienie. Ale i tak pozostajesz moim ulubionym towarzyszem tak jak ja jestem twoim ulubionym adwersarzem. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
galba Cóż za rzeczowa odpowiedź 27.08.04, 12:21 Kolega F. bardzo zręcznie obalił tezy stojące za promowanym przez VC artykułem... VC odpowiedział nie nawiązując nawet jednym słowem do tego co napisał kol. F a jedynie rzucił paroma zupełnie niezwiązanymi z tematem uwagami... Jakże to przypomina odpowiedzi niejakiego M.Moore'a na udowodnione mu kłamstwa jakich dopuścił się w swoich filmach. G. > Po prostu pytam . Nie obchodzi Cię ?! Przecież zachowujesz się jakbys był na > etacie rzecznika Busha i Republikanów ? Nie wiesz , czy ma wpływ ? Przecież Ty > wiesz o USA wszystko , bo jesteś za to - jak sam skromnie przyznałeś "sowicie > wynagradzany " ... > > PS Czy zapisałeś się już na kurs "Spanish for Beginners" ? Odpowiedz Link Zgłoś
v.ci Rzeczowa odpowiedź 30.08.04, 18:35 galba napisał: > Kolega F. bardzo zręcznie obalił tezy stojące za promowanym przez VC > artykułem... VC odpowiedział nie nawiązując nawet jednym słowem do tego co > napisał kol. F a jedynie rzucił paroma zupełnie niezwiązanymi z tematem > uwagami... Jakże to przypomina odpowiedzi niejakiego M.Moore'a na udowodnione > mu kłamstwa jakich dopuścił się w swoich filmach. Masz rację - Moore skłamał . Gdy chodziło o wspólne interesy między rodzinami Bushów i bin Ladenów pomylił się aż o 0,3 mld $ . W rzeczywistości chodziło o kwotę "zaledwie" 1,1 mld $ ... Odpowiedz Link Zgłoś
v.ci Re: Rzeczowa odpowiedź 30.08.04, 18:42 • Re: Chcecie zobaczyć "Fahrenheit 9/11" w Cz-wie ? mmaly 25.07.2004 22:26 odpowiedz na list odpowiedz cytując Kochany kolego. Bardzo bym chciał, żeby było tak, jak piszesz. Ale gdy zaczynała się inwazja Iraku zrozumiałem z przerażeniem jedno. Że telewizja Fox News to propaganda. Oglądałem wtedy telewizję kilkanaście godzin na dobę: CNN, Fox News, Chinese TV9, TV Nile International. I niestety, nigdzie nie było tak kłamliwej propagandy, jak na FOX News. To się po prostu widziało w stylu. Typowe chwyty propagandowe - pisałem z tego i pracę licencjacką, i magisterską. A chciałbym, by było tak jak piszesz, bo miałbym jako najeźdźca trochę czystsze sumienie. Niestety, nie mam. A najgorsze, że boję się co będzie dalej i jakie potwory przyszłości zbudziła bezmyślna administracja amerykańska. Film widziałem już. Prawda jest pewnie gdzieś po środku. Ale nawet jeśli założyć, że to lewacka propaganda, warto to zobaczyć. Specyficznie zrobiony. Wbrew przerażającej tematyce, z dużym jajem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: felusiak Re: do Pheloosiacka IP: *.nyc.rr.com 25.08.04, 23:55 Gość portalu: V.C. napisał(a): > A czy niejaka Barbara Walters też jest "lewicowa" ? Sepleniaca Basia jest nie tylko wedlug mnie lewicowa. Wystarczy obejrzec chodzby jej poranny program "View". Ta Basia po raz pierwszy w historii programu 20/20 publicznie odciela sie od reportazu Stossela. Nie badz dzieckiem. Dlaczego zabierasz glos na tematy ci nieznane? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: V.C. Re: do Pheloosiacka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.04, 00:23 Nieznane ? Owszem . Nie oglądam na codzień programów z B.W. . Czy dużo tracę ? A kto wysyłał Monice Lewinsky naręcza kwiatów , by namówić ja ( skutecznie ) na wywiad o aferze rozporkowej ? Czy w ten sposób Basia chciała wspomóc "lewicowego" prezydenta Clintona ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: felusiak Re: do Pheloosiacka IP: *.nyc.rr.com 26.08.04, 03:41 Znowu nic nie kapujesz. Jesli Walters nie zdobylaby wywiadu dla ABC to zdobylby go ktos inny dla konkurencji. Taki wywiad przyciaga 20-25% widzow a czasami nawet 40% gdzie normalnie w tym czasie antenowym 11-13% to sukces. Majac taki wywiad mozna sprzedac czas reklamowy, a jest tego 11-12 minut na godzine po 500 tysiecy za 30 sekund. Policz sobie. 11-12 milionow za godzine programu pomiedzy 9 a 10 wieczorem. Eldorado. Bonanza. Pieniadze nie maja zabarwienia politycznego, drogi towarzyszu. Wplywy z reklam utrzymuja wszystkie stacje telewizji nadajace w eterze. W USA nie mamy abonamentow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VC Wyrażam skruchę IP: 67.111.137.* 26.08.04, 06:13 Przyznaję się, że jestem anty-amerykanistą a mój nick to Viet Cong. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antybush To oczywiste, że USA to kraj parafaszystowski, IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.08.04, 18:46 a jeszcze lepiej widać to z wypowiedzi buszmenów, felusiaków i innych głupków, którzy pisać potrafią, natomiast z myśleniem mają poważne kłopoty. Odpowiedz Link Zgłoś
v.ci O Pheloosiacku 26.08.04, 18:52 Gość portalu: Antybush napisał(a): > a jeszcze lepiej widać to z wypowiedzi buszmenów, felusiaków i innych głupków, > którzy pisać potrafią, natomiast z myśleniem mają poważne kłopoty. Felusiak nie jest głupkiem . Choć czasami zdaża mu się poniżac innych - jest erudytą . Niestety , cierpi na neokonserwatywny "zanik wartości moralnych" ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: felusiak Re: O Pheloosiacku IP: *.nyc.rr.com 26.08.04, 20:57 hej, hej, hej. Zanik wartosci moralnych? Jakich wartosci? Wymachiwanie choragiewka gwalconych wartosci ma zawsze podtekst polityczny. Nie oszukujmy sie nawzajem. Odpowiedz Link Zgłoś
v.ci Re: O Pheloosiacku 27.08.04, 00:20 Gość portalu: felusiak napisał(a): > hej, hej, hej. > Zanik wartosci moralnych? Jakich wartosci? > Popieranie brudnej wojny , szemranych interesów podejrzanych kolesi , niewyczerpane zasoby tolerancji i wyrozumiałości dla wszystkiego , także złego , byle bylo amerykańskie . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: felka Re: O Pheloosiacku IP: *.dc.dc.cox.net 27.08.04, 03:16 Kazdy kto jest neokonem ma zanik czolowych platow mozgu, czyli jest durniem. Erudycja pheloosiaka ogranicza sie inwektyw, tak zreszta jak innych tegoz pokroju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: felusiak to emily IP: *.nyc.rr.com 27.08.04, 06:44 Get laid girl, Emily. Don't be such a cunt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: felusiak Re: To oczywiste, że USA to kraj parafaszystowski IP: *.nyc.rr.com 27.08.04, 06:45 a czym sie ten parafaszyzm objawia. Moi przeciwnicy lubia rzucac slowa na wiatr, slowa pozbawione jakiegokolwiek sensu. Jesli wiec wysuwasz teze to badz laskaw ja podeprzec. Odpowiedz Link Zgłoś
v.ci Re: To oczywiste, że USA to kraj parafaszystowski 27.08.04, 16:40 www.moveon.org/fox/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: felusiak Re: To oczywiste, że USA to kraj parafaszystowski IP: *.nyc.rr.com 27.08.04, 17:13 Ubolewam szczerze nad taka argumentacja. Jesli nie potrafisz podeprzec oskarzenia to zastanow sie nad jego wartoscia. Zreszta co tu owijac w bawelne, ni cholery z tego nie rozumiesz i pewnie nie zrozumiesz. A wiesz, ze Soros i jego koledzy wydali juz ponad 60 milionow dolarow na opluwanie Busha i nici. Swiftvets wydali niecaly milion i zapedzili Kerry'ego w kozi rog z ktorego nie moze sie wydostac. A wiesz co to jest 527 ? Odpowiedz Link Zgłoś
v.ci do Pheloosiacka 27.08.04, 17:19 Gość portalu: felusiak napisał(a): > Ubolewam szczerze nad taka argumentacja. Jesli nie potrafisz podeprzec oskarzen > ia > to zastanow sie nad jego wartoscia. Zreszta co tu owijac w bawelne, ni cholery > z > tego nie rozumiesz i pewnie nie zrozumiesz. > A wiesz, ze Soros i jego koledzy wydali juz ponad 60 milionow dolarow na > opluwanie Busha i nici. Swiftvets wydali niecaly milion i zapedzili Kerry'ego w > kozi rog z ktorego nie moze sie wydostac. A wiesz co to jest 527 ? Nie wiem ? Czy mam zaplonąć rumieńcem wstydu ? Zamów film : search.msn.com/preview.aspx?&qutfoxed Odpowiedz Link Zgłoś
v.ci Re: do Pheloosiacka 27.08.04, 17:41 Czy popierałeś także wojnę wietnamską ? "Moi koledzy gwałcili, odcinali uszy, odcinali głowy, podłączali kable do genitaliów Równali z ziemią wioski, niczym Czyngis Chan. Zatruwali zapasy jedzenia. Takie zbrodnie były popełniane codziennie, za wiedzą dowódców na wszystkich szczeblach". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: felusiak Re: do towarzysza VC IP: *.nyc.rr.com 27.08.04, 20:19 Zacytowane przez ciebie slowa pochodza z zeznania zlozonego pod przysiega przed kongresowa komisja obrony przez Johna F. Kerry'ego w 1971 roku. Mlody Kerry dodal rowniez : "Ja tez dopuscilem sie okrucienstw takich jak moi koledzy". Maly szkopul. Kerry twierdzi, ze nie mial na mysli swoich kolegow z eskadry kutrow patrolowych gdzie sluzyl cztery miesiace. Ale nigdzie poza tym Kerry w Wietnamie nie sluzyl. Kogo zatem mial na mysli? Tego senator nie chce albo tez nie potrafi powiedziec. Towarzyszu VC posiadacie spora wiedze ale wszystkie konce sa luzne i niewiele z tego wszystkiego rozumiecie. Koniecznie musicie dowiedziec sie co to jest 527. Bez tego niemozliwe jest zrozumienie tematu. Filmu Outfoxed nie musze zamawiac. Ja to znam z zycia. Malo tego, tak jest w kazdym newsroom. Pisalem ci kiedys, ze z tego zyje i to wcale niezle. PS. W dalszym ciagu oczekuje na argumenty o tzw parafaszyzmie. Moglbys przynajmniej podac definicje. Odpowiedz Link Zgłoś
v.ci do Pheloosiacka 28.08.04, 00:55 > PS. W dalszym ciagu oczekuje na argumenty o tzw parafaszyzmie. > Moglbys przynajmniej podac definicje. Przecież to nie ja postawiłem ten zarzut . PS A propos : czym zajmuje sie teraz Mr Perle ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: felusiak Kajam sie i wstydze. IP: *.nyc.rr.com 28.08.04, 01:35 Rzeczywiscie przyp|erdol|lem sie do ciebi a to byl Antybusz. Co robi Mr Perle? Pewnie to samo co robil. Funkcja w Defense Advisory Board nie liczy sie gdyz nie otrzymuje sie za to wynagrodzenia. Polecam google.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antybusz Dlaczego USA to państwo parafaszystowskie. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.08.04, 17:40 Felusiakom i innym matołkom definiujemy pojęcie państwa parafaszystowskiego: Państwo parafaszystowskie charakteryzuje się dominującą pozycją jednego przywódcy, którego otacza swoisty kult (obowiązuje zakaz krytykowania, wyśmiewania obecny skądinąd we wszystkich demokratycznych państwach, a w niektórych wręcz politycy są szczególnie atakowani przez krytyków). W państwie parafaszystowskim obowiązuje doktryna wspólnego wroga (Żydzi, komuniści, Saddam Husajn) niezależnie od rzeczywistego zagrożenia. Każdy kto sprzyja wspónemu wrogowi jest również wrogiem. W państwie parafaszystowskim nie obowiązują żadne prawa, prawem jest to co mówi (lub raczej wykrzykuje) Wodzuś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: felusiak Antybusz musisz sie leczyc, chlopie IP: *.nyc.rr.com 28.08.04, 17:57 I to jak najszybciej. To ty raczej jestes matolek i do tego podkuty. Ale chetnie dowiem sie: 1. na czym polega dominujaca pozycja Busha. 2. gdzie jest ten zakaz krytykowania zapisany? 3. Jesli prawem jest to co mowi wodzus to jak to sie stalo, ze jednym pociagnieciem piora ustawa antyaborcyjna, ktora wodzusiowi tak sie podobala poszla do smietnika? Antybusz koniecznie pozwol sie zbadac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antybusz Drogi chłopcze, agresja Przygłupa z Teksasu udziel IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.08.04, 18:14 się również jego lokajom. Lecz mimo to udzielamy uprzejmej odpowiedzi: 1. W demokratycznych państwach kontrolę nad wojskiem, policją i tajnymi służbami sprawują przedstawiciele obywateli, czyli parlament. W państwach parafaszystowskich ta kontrola spoczywa w rękach Wodzusia (Hitler, Stalin, Bush). 2. Wystarczy wspomnieć film Moora i reakcje na ów, dokumentalny skądinąd obraz. Warto przypomnieć histeryczne reakcje buszmenów na sprzeciw Francji i Niemiec przciw wojnie z Irakiem (jak się zresztą okazuje Bush kłamał mówiąc o łamaniu przez Irak rezolucji 1441). Z olbrzymim zadowoleniem debile przyjmowali wylewanie francuskiego wina, porównywali Francuzów do tchórzy, którzy nie chcieli unierać za Gdańsk, a przecież wystarczyło udowodnić, że Irak nie przestrzega prawa międzynarodowego. 3. Jeśli Wodzuś mówi, że Irak ma BMR (i nie przedstawia żadnych dowodów), a 30% oglądaczy Foxa jest przekonanych, że to prawda to zapytaj oglądaczy Foxa. Badać się nie muszę, jestem zdrów na ciele i umyśle, czego i buszewikom życzę, choć wiem ile to trudu i pieniędzy będzie w ich przypadku wymagało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imagine do felUSiaka IP: *.adsl.navix.net 28.08.04, 22:19 to ty do tej pory nie wiesz, na czym polega dominujaca pozycja busza ????? osmieszasz sie felusiak. takiego blazna jak ty to trudno znalezc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imagine Re: "The Independent" o Fox TV IP: *.adsl.navix.net 28.08.04, 19:54 z felusiakiem nie dyskutuj. to ciezki kaliber do tego oplacany. pokaz mi kanal, felusiak, wedlug ciebie lewicowy, gdzie z takim chorym zapalem bronia swych pozycji lewicowcy. jestem juz na tyle dlugo w tym kraju, ze mnie nie przespawasz na swoje farmazony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: felusiak tancowaly dwa Michaly, Antybush i Imagine maly IP: *.nyc.rr.com 29.08.04, 05:20 Panowie z takimi argumentami to na zebranie partyjnej jaczejki. Konczyliscie Krotki Kurs Historii WKP(b) czy WUML? Antybusz nie rozumie co oznacza nadzor a co zarzadzanie.Pewnie strategia i taktyka to dla niego synonimy. Rzeczywiscie Antybisz nie musi sie leczyc. Musi podrosnac aby mogl zrozumiec. Imagine to zupelnie inny przypadek. Student w Lincoln, Nebraska. Studenci z reguly ulegaja wplywowi swych profesorow i sieczke, ktora sa karmieni biora za wlasne poglady. Churhill powiedzial byl: "Jesli w wieku 20 lat jestes konserwatysta to nie masz serca, a jesli w wieku 40 lat jestes socjalista to nie masz mozgu". Swiete slowa. Niestety moje wy Michaly, wasza wiedza jest zerowa, wasze emocje gorace. Emocje sa dobre na meczu, do dyskusji potrzebna jest wiedza, ktorej tak wam brakuje i skadinad szkoda mi was. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imagine Re: tancowaly dwa Michaly, Antybush i Imagine mal IP: *.adsl.navix.net 29.08.04, 05:27 miales mi podac jednego chociaz, tak zaplutego z nienawisci jak Hannity, lewicowego dziennikarza, majacego prime time. masz problem czlowieku. jestes platnym apologeta. ale twoja propaganda ma krotkie nogi. twoja detaliczna wiedza nie pomaga ci zrozumiec szerszej panoramy. az smierdzi "konfidencja" od twego pisania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: felusiak Re: tancowaly dwa Michaly, Antybush i Imagine mal IP: *.nyc.rr.com 31.08.04, 02:12 To nie Hannity jest zapluty z nienawisci, to ty jestes zapluty z nienawisci do Hannity'ego. A co powiesz na Begale albo Carville'a? Albo Press? Twoje lewicowe poglady nie pozwalaja ci na zauwazenie lewicowosci twoich idoli, gdyz lewicowy to dla ciebie normalny a nielewicowy to dla ciebie oszolom zionacy nienawiscia. Wyrosniesz z tego, bo jesli nie wyrosniesz to biada ci. Bedziez demonstrowal w wieku 60 lat przeciw urojonym zagrozeniom. Ja platnym apologeta? Czego? PS Twoj kandydat umiliowany JFKerry tonie i kolo ratunkowe tez tonie. Odpowiedz Link Zgłoś