IP: *.caterpie.dialup.pol.co.uk 22.08.01, 21:31
Dlaczego Telewizja Polska jest tak zazydzona??
Dlaczego az tak czesto nadawane sa programy zydowskie. Tance zydowskie, muzyka
zydowska, zwyczaje zydowskie, kuchnia koszerna, mordowanie arabskich dzieci itp.
Obserwuj wątek
    • Gość: jajacek Re: TVP -For You IP: *.kabel.telenet.be 22.08.01, 23:00
      Julek ,specjalnie dla ciebie -honorowego Zyda Telewizyjnego
    • Gość: ar Re: TVP IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 23.08.01, 01:48
      Po to, żebyś poznał dokładniej tych ludzi i przestał się ich bać.
    • Gość: XXL Re: TVP IP: *.echostar.pl 23.08.01, 11:54
      Nie wiem czy wiesz, ale mielismy 600 lat wspolnej historii.
    • eliot Re: TVP 23.08.01, 12:06
      Gość portalu: Julek napisał(a):

> Dlaczego Telewizja Polska jest tak zazydzona??
      > Dlaczego az tak czesto nadawane sa programy zydowskie. Tance zydowskie, muzyka
      > zydowska, zwyczaje zydowskie, kuchnia koszerna, mordowanie arabskich dzieci itp
      > .

Jak rozumien sytuacja ta budzi w Tobie tak zdecydowany sprzeciw, ze moze nawet
      doprowadzic do tego, iz przestaniesz TVP ogladac???
      To stanowi dla Ciebie ogromna szanse!!! Siegnij po odpowiednia lekture (Pani
      Bibliotekarka poradzi Ci jak zaczac). Uwierz, to ogromnie rozwija!

Eliot

• Gość: Julek Re: TVP IP: *.tailslide.dialup.pol.co.uk 23.08.01, 21:00
        Spedzolem w owczesnej Palestynie, obecnie Izrael, prawie 5 (piec) lat, jeszcze
        podczas wojny, bylem za mlody aby wstapic do armii Andersa i polec gdzies na
        jakims polu chwaly.
        Po Palestynie chodzilo sie jak po Polsce, prawie w kazdym sklepie mozna bylo
        rozmawiac po polsku, choc nie zawsze nas rozumiano, i nas, Polakow, nikt nigdy
        nie wypedzal do Polski, jak czynilo sie z Zydami w Polsce, wypedzajac Zydow do
        palestyny. Narod jak kazdy inny, z ta roznica ze zamordowali Jezusa, ale to
        wina prorokow, ktorzy to przepowiedzieli i musialo stac sie zadosc, bo co by to
        byli za prorocy, ktorych przepowiednie sie nie sprawdzaja. Wiec ja osobiscie
        nie mam nic przeciwko Zydom, ale dlaczego jest ich az tyle w Polsce? Szalom
        • Gość: Mosze Re: TVP IP: *.inter.net.il 23.08.01, 21:53

> Spedzolem w owczesnej Palestynie, obecnie Izrael, prawie 5 (piec) lat, jeszcze
          > podczas wojny, bylem za mlody aby wstapic do armii Andersa i polec gdzies na
          > jakims polu chwaly.
          > Po Palestynie chodzilo sie jak po Polsce, prawie w kazdym sklepie mozna bylo
          > rozmawiac po polsku, choc nie zawsze nas rozumiano, i nas, Polakow, nikt nigdy
          > nie wypedzal do Polski, jak czynilo sie z Zydami w Polsce, wypedzajac Zydow do
          > palestyny. Narod jak kazdy inny, z ta roznica ze zamordowali Jezusa, ale to
          > wina prorokow, ktorzy to przepowiedzieli i musialo stac sie zadosc, bo co by to
          >
          > byli za prorocy, ktorych przepowiednie sie nie sprawdzaja. Wiec ja osobiscie
          > nie mam nic przeciwko Zydom, ale dlaczego jest ich az tyle w Polsce? Szalom

Mysle ze przez omylke pisalesz ze Pan Jezus zostal stracony przez Zydow ??
          Pozdrawiam,
          Mosze

• Gość: jajacek Re: TVP IP: *.kabel.telenet.be 23.08.01, 22:23

> Spedzolem w owczesnej Palestynie, obecnie Izrael, prawie 5 (piec) lat, jeszcze
          > jakims polu chwaly.

Ja tez chcial bym polec za ojczyzne tylko mi zdrowie niepozwala!
          >
          >
          >
          >
          >
          >

• Gość: jurek1 Do Julka IP: *.bukowe.sdi.tpnet.pl 23.08.01, 22:43
          No jasne Ty wcale nie masz nic przeciwko Żydom. Pewnie tez nic nie masz
          przeciwko azjatom tylko dlaczego ich tylu jest w Wielkiej Brytanii.

Co do zamordowania Jezusa to on też był Zydem, więc to ich wewnętrzna sprawa.
          Jak inne narodowości się mordują nawzajem to nikt im tego nie wypomina przez
          2000 lat. A tu wielkie halo!

Pozdrawiam
        • eliot Re: TVP 24.08.01, 08:45

> jakims polu chwaly.
          > Po Palestynie chodzilo sie jak po Polsce, prawie w kazdym sklepie mozna bylo
          > rozmawiac po polsku, choc nie zawsze nas rozumiano, i nas, Polakow, nikt nigdy
          > nie wypedzal do Polski, jak czynilo sie z Zydami w Polsce, wypedzajac Zydow do
          > palestyny. Narod jak kazdy inny, z ta roznica ze zamordowali Jezusa, ale to
          > wina prorokow, ktorzy to przepowiedzieli i musialo stac sie zadosc, bo co by to
          >
          > byli za prorocy, ktorych przepowiednie sie nie sprawdzaja. Wiec ja osobiscie
          > nie mam nic przeciwko Zydom, ale dlaczego jest ich az tyle w Polsce? Szalom

Przeczytaj watek: "Czy W Polsce mieszkaja w wiekszosci Arabowie"
          Znajdziesz tam rowniez wyjassnienie i swojego problemu... (tak bardziej pod
          koniec)

Eliot
        • Gość: snajper Re: TVP IP: *.waw.cdp.pl 24.08.01, 14:17
          On nic nie ma przeciwko Żydom. Można nawet powiedzieć,
          że mógłby ich szanować, może kochać. Gdyby tylko nie
          byli takimi złodziejami i oszustami. Gdyby nie
          zamordowali Jezusa. Gdyby nie spiskowali przeciwko
          Polsce. Gdyby nie zabijali dzieci na mace. Gdyby nie
          opanowali prawie wszystkich rządów. Gdyby nie rządzili
          teraz Polską. Gdyby nie zajmowali w Polsce wszyskich
          ważniejszych stanowisk. Tak, on mógłby ich szanować,
          może nawet kochać.
    • Gość: AGA Re: TVP IP: 217.96.17.* 23.08.01, 22:23
      nie glądam,to nie wiem
      • Gość: Julek Re: TVP IP: *.grommet.dialup.pol.co.uk 23.08.01, 23:12
        Matko Boska!! sami Zydzi odpowiadaja na moj post.
        Czy w polsce nie ma juz Polakow???
        • Gość: jurek1 Do Julka IP: *.bukowe.sdi.tpnet.pl 24.08.01, 00:45
          Zdobywasz przychylność obrażając ludzi?
          Może kandydujesz do sejmu?
          A może to Maverick lub Hans zostali wyrzuceni z USA i wyjechali do Wieliej
          Brytanii.

Chcesz zobaczyc Polaków to przyjedź i żyj tutaj.
        • Gość: AGA Re: TVP IP: 217.96.17.* 24.08.01, 17:08

> Matko Boska!! sami Zydzi odpowiadaja na moj post.
          > Czy w polsce nie ma juz Polakow???

PYTALES DLACZEGO TVP JEST ZAŻYDZONA

napisałam - nie oglądam TVP, to nie wiem. Nie należę do tej nacji ,po prostu nie
          oglądam TVP,tak trudno zrozumieć?

• Gość: Julek Re: TVP-AGAtka, Koolo IP: *.stoked.dialup.pol.co.uk 24.08.01, 19:59
            Wybacz mi slicznotko ale, ja sie pytalem tych, ktorzy ogladaja TVP i wiedza.
            U nas jest odbiur TVP bezplatny i zadnych abonentow nie place, wiec nie da sie
            nie ogladac TVP za darmo. Wiec kozystam z okazji i patrze, choc najczesciej
            nie znosze programow, tak samo jak nie znosze radio Ma-ryja ale slucham aby
            wiedziec jakie tam plota bzdury. Pozdrawiam
            • Gość: AGA Re: TVP-AGAtka, Koolo IP: 217.96.17.* 24.08.01, 21:23

> Wybacz mi slicznotko ale, ja sie pytalem tych, ktorzy ogladaja TVP i wiedza.
              > U nas jest odbiur TVP bezplatny i zadnych abonentow nie place, wiec nie da sie
              > nie ogladac TVP za darmo. Wiec kozystam z okazji i patrze, choc najczesciej
              > nie znosze programow, tak samo jak nie znosze radio Ma-ryja ale slucham aby
              > wiedziec jakie tam plota bzdury. Pozdrawiam

zamiast oglądać tv - naucz się ortografii

• Gość: Julek Re: TVP-AGAtka, IP: *.munger.dialup.pol.co.uk 25.08.01, 10:10
                Dziekuje slicznotko, za uwage o mojej ortografii, wiem ze jest daleka od
                poprawnej, ale ponad 60 lat poza Polska ma jednak swoje skutki.
                A ty dziewuszko, ucz sie, poprawiaj innych, a wyrosniesz na cos bardzo
                nielubianego. Klaniam sie.
    • Gość: Lechu TVP to nie sprawa Polaków tylko abonentów IP: 10.129.226.* / *.acn.pl 24.08.01, 09:11
      Problemy i program TVP jest wewnętrzną sprawą jej abonentów. Chociaż inni
      uważają inaczej. Natomiast dofinansowanie TVP z budżetu jest niestosowne.
      • Gość: Lechu PS. Czy ktoś wie, czy TVP opłaca koncesję ? IP: 10.129.226.* / *.acn.pl 24.08.01, 09:12
        Gość portalu: Lechu napisał(a):

> Problemy i program TVP jest wewnętrzną sprawą jej abonentów. Chociaż inni
        > uważają inaczej. Natomiast dofinansowanie TVP z budżetu jest niestosowne.

• Gość: Koolo Re: Kto płaci abonament na TVP jest debilem? IP: *.lomza.cvx.ppp.tpnet.pl 24.08.01, 14:22
      Trzeba iść na pocztę i wyrejestrować odbiornik i niema takiego prawa by ktoś to
      mógł zakwestionować. A jeżeli ktoś wie o tym i dalej płaci jest debilem,
      przykre ale prawdziwe.
      • Gość: Onyx Re: Refleksja IP: 62.87.254.* 24.08.01, 14:50
        Kiedyś myślałem, że aby czuć się Europejczykiem, zrozumieć tzw. cywilizację
        śródziemnomorsą, koniecznie trzeba poznać swoje korzenie, czyli Włochy i
        Grecję. Póżniej rozszerzyłem to na najważniejsze państwa Eyropy Zachodniej.
        Teraz wiem, szkoda że tak póżno, że bez poznania historii i współczecnego
        oblicza "Ziemi Śiętej", człowiek jest pusty i zmanipulowany jak bąk.
        Nie będę się tutaj zbytnio otwierał, ale przebudowałem swój pogląd na wiele
        rzeczy. W wielu przypadkach, odkrywając nowe dla mnie rzeczy, poczułem się
        jek chłopak z prowincji, który nic nie wie, nie rozumie, a chce pouczać cały
        świat. Nauczyłem sie pokory.
        Proponuję wszystkim antysemitą, którzy poza rzucaniem inwektyw i epitetów tak
        naprawdę nic nie rozumieją, poprostu prace nad sobą. Zacznijci eod tego, że
        musicie polubić Siebie Samego, wtedy łatwiej będzie zakceptować innych.
        W przeciwnym razie będzieci intelektalnymi barbarzyńcami, a po co, skoro
        możecie być intelektualnie w kulturze europejskiej.
        Hej Onyx
    • Gość: Cezary Re: TVP IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 25.08.01, 11:22
      Odpowiedź na to pytanie jest prosta. 80% ludzi zamieszkujących Polskę jest
      pochodzenia semickiego, a tylko reszta nie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka