oleg3 25.03.15, 11:31 Ja go wygaszam. Niech sobie pisze. Robimy to tak: 1) Wchodzimy w "Moje forum"> Znajomi > Dodaj nieprzyjaciela - wpisz jego login 2) Wpisujemy aktualny nick Hasza (mam już kilkanaści), zaznaczamy "nie pokazuj" i klikamy zapisz. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
prudernik zróbcie sobie durne GETTO 25.03.15, 11:41 dla swoich a jak wam znowu wyjdzie tak samo jak z wyborami PO i Bula albo jak wcześniej..to nie płaczcie, ze was ostrzegałem. Odpowiedz Link Zgłoś
prudernik Sam mi dowidzisz, że jesteś jednak Kretynem 25.03.15, 11:44 aktualny nick Hasza (mam już kilkanaści), zaznaczamy "nie pokazuj" i klikamy zapisz. Jak mogę pisać pod starymi ZABLOKOwanymi PRZEZ mARUDĘ CENZORA nickami? IQ=? Zegnam was na kilka lat ozięble. Getciarze zastępuacy IQ szambiarskim chamstwem Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg Re: Sam mi dowidzisz, że jesteś jednak Kretynem 25.03.15, 11:57 prudernik napisał(a): > Zegnam was na kilka lat ozięble. Getciarze zastępuacy IQ szambiarskim chamstwem Cześć. A. Odpowiedz Link Zgłoś
piq moja ciotka bardziej zasługuje na wygaszenie,... 25.03.15, 13:28 ...bo hasz jest upierdliwy, ale da się znieść przy odrobinie poczucia humoru. Jego głównym zadaniem jest opłakiwanie notorycznej klęski wszystkiego, może to męczyć, ale straszne nie jest. Moja ciotka za to zasrywa wszystko. Ja zresztą z zasady nickogo nie wygaszam, bo zawsze ktoś może mieć coś ciekawego do powiedzenia. Choć zwykle głupi jest. Odpowiedz Link Zgłoś
dachs czyli poręczności? 25.03.15, 14:33 Chyba rzeczywiście ciocia jest poręczniejsza od Hasza - pisze krótsze głupoty. Ale Hasz jest mamutem tego forum i jako taki podpada pod ochronę zabytków. Odpowiedz Link Zgłoś
oleg3 Re: czyli poręczności? 25.03.15, 14:57 Zabrakło mi odpowiedniego słowa. Szło mi o to, że szkoda czasu na przewijanie dłuuugaśnych postów Hasza. Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: czyli poręczności? 09.04.15, 12:34 dachs napisał: > Chyba rzeczywiście ciocia jest poręczniejsza od Hasza - pisze krótsze głupoty. > Ale Hasz jest mamutem tego forum i jako taki podpada pod ochronę zabytków. Z czółkiem i kupami dinozaura. Odpowiedz Link Zgłoś
qwardian Re: Propozycja co do Hasza 25.03.15, 16:11 Tak naprawdę to gazeta.pl jest już wygaszona, nikt o liczącym się prestiżu tu nie zaglada. Do tego jest Salon24. Ja tu jestem dla rozrywki, to świetny sensor jak sprawy się mają. A mają się świetnie kiedy Krzysio i jemu podobni ujadają z rozpaczy i bezsilności... Odpowiedz Link Zgłoś
t_ete Re: Propozycja co do Hasza 25.03.15, 22:32 qwardian napisał: > Tak naprawdę to gazeta.pl jest już wygaszona, nikt o liczącym się prestiżu tu n > ie zaglada. Do tego jest Salon24. Salon24 i prestiz ? Jesli ktos jeszcze nie do konca wie dlaczego nie nalezy glosowac na PiS - lektura konieczna. Salon24 obrzydzi hurtem PiS .... lacznie z wszelkimi ewentualnymi 'przystawkami'. tete Odpowiedz Link Zgłoś
lepian4 Re: Propozycja co do Hasza 26.03.15, 04:17 Forum wyborczej tez dowiodlo, dlaczego nie wolno glosowac na PO. I co z tego wynika? Dwa przestraszone obozy beda dalej oddawac glos na swych nieudacznikow, by przeciwnik tylko nie wygral Odpowiedz Link Zgłoś
t_ete Re: Propozycja co do Hasza 26.03.15, 23:02 lepian4 napisał: > Forum wyborczej tez dowiodlo, dlaczego nie wolno glosowac na PO. I co z tego wy > nika? > Dwa przestraszone obozy beda dalej oddawac glos na swych nieudacznikow, by prze > ciwnik tylko nie wygral Jest 'trzeci oboz' wart uwagi ? Tylko nie mow, ze Korwin ... tete Odpowiedz Link Zgłoś
prudernik Droga Tete - spełń mą prośbę raz w życiu 27.03.15, 12:11 i przeczytaj merytoryczny kobiecy p. widzenia - ale błagam nie "po łebkach"! pressmix.eu/2015/01/27/list-do-leminga/#comment-37299 Pzodrawiam T.L. Odpowiedz Link Zgłoś
xiazeluka Re: Propozycja co do Hasza 27.03.15, 17:04 Salon24 obrzydzi hurtem PiS Skądże znowu. Zalon to prawdziwa forteca najpisiowszych pisiorów, z zakonem zamachowym na czele. Nasza Koleżanka Gini gra tam pierwsze ukulele. Odpowiedz Link Zgłoś