mm-1 Re: Laryngolog. Gdzie do laryngologa? 19.04.08, 14:47 Polecam panią laryngolog w przychodni na Podzamczu. Przyjmuje na skierowanie i prywatnie. Naprawdę jest dobra. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andzia Re: Laryngolog. Gdzie do laryngologa? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.08, 15:24 Jeżeli mogĘ polecić to dr Poszwiński ,przyjmuje w Medicu prywatnie i na NFZ w poradni kopalni THOREZ ,natomiast z czystym sumieniem odradzam dr Rozmiarka ,PORAŻKA !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ruda Re: Laryngolog. Gdzie do laryngologa? IP: *.eranet.pl 19.04.08, 16:39 Pani dr z przychodni na podzamczu jest ok ! dr Rozmiarek ... odradzam ! szkoda kasy. ja polecam dr CZESAK ze ŚWIDNICY (ordynator o/laryngologicznego w Latawcu) przyjmuje prywatnie Wałbrzyska 8 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zadowolony Re: Laryngolog. Gdzie do laryngologa? IP: *.adsl.inetia.pl 19.04.08, 18:32 Dr, Rozmiarek jest ok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andzia Re: Laryngolog. Gdzie do laryngologa? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.08, 19:43 tak jak ok jest pisanie po tytule dr kropki ...no comments Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drPiotr Re: Laryngolog. Gdzie do laryngologa? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.08, 20:49 No pewnie, że dr Piotr jest najlepsiejszy! (Poszwiński) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nieeeeee Re: Laryngolog. Gdzie do laryngologa? IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.04.08, 18:58 Tylko nie doktor Poszwiński, nie ma praktyki w szpitalu i nawet ucha przeczyścić nie potrafi, nie mówiąc już o stawianiu trafnych diagnoz. Polecam dr Rutkiewicza lub jego żonę, przyjmują w szpitalu na Batorego, a prywatnie w Świebodzicach. Pozatym jak to nie jest poważna sprawa na własnych przykrych doświadczeniach stwierdzam, że można iść do przychodni, a jak dolega coś poważniejszego to szukać lekarza który ma praktykę w szpitalu i ciągle musi się dokształcać. Ale doktor Poszwiński NIE! Przez niego tylko się przez pół roku nacierpiałam, i przez ten czas nie postawił diagnozy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drPiotr Re: Laryngolog. Gdzie do laryngologa? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.08, 20:26 Ojojoj! To mi przykro bardzo, bo go bardzo cenię, jest fachura, i nie ma "parcia na kasę". A sz.p. Rutkiewiczowie - Proszę bardzo POLECAM GORĄCO! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nieeeeee Re: Laryngolog. Gdzie do laryngologa? IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.04.08, 11:39 Fachura - no cóż każdy ma swoje zdanie, ale nie rozpoznanie klasycznego przypadku w laryngologii przez poł roku - to mówi samo przez siebie. Szkoda zdrowia i czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misiek Re: Laryngolog. Gdzie do laryngologa? IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.04.08, 10:43 No to do którego laryngologa mam się udać bo można dostać obłędu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: odp Re: Laryngolog. Gdzie do laryngologa? IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.04.08, 14:07 Nie piszę już nazwisk, ale wybierz lekarza który także pracuje w szpitalu, bo tam spotyka się z różnymi przypadkami i musi cały czas się uczyć. Odpowiedz Link Zgłoś