Dodaj do ulubionych

Laryngolog. Gdzie do laryngologa?

IP: *.chello.pl 19.04.08, 13:52
jw
Obserwuj wątek
    • mm-1 Re: Laryngolog. Gdzie do laryngologa? 19.04.08, 14:47
      Polecam panią laryngolog w przychodni na Podzamczu. Przyjmuje na
      skierowanie i prywatnie. Naprawdę jest dobra.
      • Gość: andzia Re: Laryngolog. Gdzie do laryngologa? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.08, 15:24
        Jeżeli mogĘ polecić to dr Poszwiński ,przyjmuje w Medicu prywatnie
        i na NFZ w poradni kopalni THOREZ ,natomiast z czystym sumieniem
        odradzam dr Rozmiarka ,PORAŻKA !!
    • Gość: ruda Re: Laryngolog. Gdzie do laryngologa? IP: *.eranet.pl 19.04.08, 16:39
      Pani dr z przychodni na podzamczu jest ok ! dr Rozmiarek ...
      odradzam ! szkoda kasy. ja polecam dr CZESAK ze ŚWIDNICY (ordynator
      o/laryngologicznego w Latawcu) przyjmuje prywatnie Wałbrzyska 8
      • Gość: zadowolony Re: Laryngolog. Gdzie do laryngologa? IP: *.adsl.inetia.pl 19.04.08, 18:32
        Dr, Rozmiarek jest ok.
        • Gość: andzia Re: Laryngolog. Gdzie do laryngologa? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.08, 19:43
          tak jak ok jest pisanie po tytule dr kropki ...no comments
          • Gość: drPiotr Re: Laryngolog. Gdzie do laryngologa? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.08, 20:49
            No pewnie, że dr Piotr jest najlepsiejszy!
            (Poszwiński)
            • Gość: nieeeeee Re: Laryngolog. Gdzie do laryngologa? IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.04.08, 18:58
              Tylko nie doktor Poszwiński, nie ma praktyki w szpitalu i nawet ucha
              przeczyścić nie potrafi, nie mówiąc już o stawianiu trafnych
              diagnoz. Polecam dr Rutkiewicza lub jego żonę, przyjmują w szpitalu
              na Batorego, a prywatnie w Świebodzicach. Pozatym jak to nie jest
              poważna sprawa na własnych przykrych doświadczeniach stwierdzam, że
              można iść do przychodni, a jak dolega coś poważniejszego to szukać
              lekarza który ma praktykę w szpitalu i ciągle musi się dokształcać.
              Ale doktor Poszwiński NIE! Przez niego tylko się przez pół roku
              nacierpiałam, i przez ten czas nie postawił diagnozy.
              • Gość: drPiotr Re: Laryngolog. Gdzie do laryngologa? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.08, 20:26
                Ojojoj!
                To mi przykro bardzo, bo go bardzo cenię, jest fachura, i nie ma "parcia na kasę".
                A sz.p. Rutkiewiczowie - Proszę bardzo POLECAM GORĄCO!
                • Gość: nieeeeee Re: Laryngolog. Gdzie do laryngologa? IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.04.08, 11:39
                  Fachura - no cóż każdy ma swoje zdanie, ale nie rozpoznanie
                  klasycznego przypadku w laryngologii przez poł roku - to mówi samo
                  przez siebie. Szkoda zdrowia i czasu.
                  • Gość: Misiek Re: Laryngolog. Gdzie do laryngologa? IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.04.08, 10:43
                    No to do którego laryngologa mam się udać bo można dostać obłędu.
                    • Gość: odp Re: Laryngolog. Gdzie do laryngologa? IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.04.08, 14:07
                      Nie piszę już nazwisk, ale wybierz lekarza który także pracuje w
                      szpitalu, bo tam spotyka się z różnymi przypadkami i musi cały czas
                      się uczyć.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka