dachs 21.05.15, 16:45 www.monitor-polski.pl/kolejny-duda-co-nas-wyduda/comment-page-1/ Mnie to raczej do Dudy przekonuje, bom ja zdrajca i zaprzaniec, ale ciekaw jestem co Ty teraz zrobisz? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dachs Ba, ale czyj? 21.05.15, 18:20 Dostałem maila rzekomo z Komitetu imienia Emanuela Ringelbluma z wezwaniem do głosowania na Dudę. To chyba pod właściwym adresem ten apel przekazuję, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
qwardian Re: Haszu, Żydzi też! 21.05.15, 19:22 W lodóweczce chłodzi się pejsachówka, w sam raz na wieczór w niedzielę. Odpowiedz Link Zgłoś
jerycho666 dziadek z banderowcow 21.05.15, 19:41 dachs napisał: > Mnie to raczej do Dudy przekonuje, bom ja zdrajca i zaprzaniec Jako i ja. Wstyd mi jednak, zem niegodzien stanac z toba w szeregu antykomunistow, wraz z banderowcami i nazistami. Ale sercem jestem z toba. Trzeba czyscic do spodu. > Haszu, Żydzi też! Zydom to sie nie dziwie, bo oni odwiecznie maja zapotrzebowanie na bezplatnych pogromszczykow antysemitow. Kahal czysci zelazna mietla. Odpowiedz Link Zgłoś
prudernik Re: Haszu, Żydzi też! 21.05.15, 23:30 Mógłbyś streścić? Żyd jak porządny to jakby pół katolika. To i tak 100 razy lepszy od Szczykunowicza. Odpowiedz Link Zgłoś
prudernik Re: Haszu, Żydzi też! 21.05.15, 23:31 Bo nie mogę otworzyć linku...jakiegoś wirusa mi Oleg3 wpuścił. Odpowiedz Link Zgłoś
lepian4 Re: Haszu, Żydzi też! 22.05.15, 09:47 Mnie to tez do Dudy przekonuje. Po kadencji ciezko schorowanego pana Stolzmanna nic juz mnie nie zdziwi Odpowiedz Link Zgłoś
prudernik Re: Haszu, Żydzi też! 22.05.15, 10:03 Niech rządzi żyd ale porządny..przecież od 1989 żadnego Polaka etnicznego w Belwederze jeszcze nie było... ci o których wiem na pewno to byli Żydami a ten co myślałem, że Polak to też żyd jak mi to uswiadomiliście przez ostatnie 10 lat. Odpowiedz Link Zgłoś