krates-8 31.05.15, 01:48 Wikul - nie napisałbyś czegoś od serca? Nia masz nic do powiedzenia kierownictwu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wikul Re: Piękne są te listy otwarte zawiedzionych wybo 31.05.15, 09:50 krates-8 napisał: > Wikul - nie napisałbyś czegoś od serca? > Nia masz nic do powiedzenia kierownictwu? Mógłbyś nie wycierać swojej parszywej gęby moim szlachetnym nickiem? A z takimi apelami to do Puderernica . Odpowiedz Link Zgłoś
ciocia_piqa Re: Piękne są te listy otwarte zawiedzionych wybo 31.05.15, 12:42 wikul napisał: > krates-8 napisał: > > > Wikul - nie napisałbyś czegoś od serca? > > Nia masz nic do powiedzenia kierownictwu? > > > Mógłbyś nie wycierać swojej parszywej gęby moim szlachetnym nickiem? A z takimi > apelami to do Puderernica . Kretyni tryumfują, nie zdają sobie sprawy z tego, że kamieni kupa to dopiero teraz będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
jerycho666 im gorzej tym lepiej 31.05.15, 13:04 ciocia_piqa napisała: > Kretyni tryumfują, nie zdają sobie sprawy z tego, że kamieni kupa to dopiero te > raz będzie. Nie pomoze zaklinanie rzeczywistosci. Kamieniokupa juz jest. Jak mnie moje kretynstwo wyborcze nie zawiedzie to bedzie katastrofa a potem nic. Jak sie celu nie da osiagnac to przynajmniej nalezy sie starac. Moze ciotki rewolucji otworza oczy? Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Piękne są te listy otwarte zawiedzionych wybo 31.05.15, 13:50 ciocia_piqa napisała: > Kretyni tryumfują, nie zdają sobie sprawy z tego, że kamieni kupa to dopiero te > raz będzie. A zaczyna się już kontestacja bo pochodzenie Dudy jest niesłuszne. wirtualnapolonia.com/2015/03/09/zamienil-stryjek-siekierke-na-kijek-czyli-duda-prezydentem/#more-41684 Odpowiedz Link Zgłoś
ciocia_piqa Re: Piękne są te listy otwarte zawiedzionych wybo 31.05.15, 20:14 Duda to największy, żydowski koń trojański. Nic dziwnego, wszak namaszczony został przez samego Kalksteina z towarzystwem Ducha Śniętego. Powyższą "mądrość" zaczerpnąłem pełną garścią opierając się na linkowanym tekście. Odpowiedz Link Zgłoś
jerycho666 ze tez przeoczylem 31.05.15, 20:21 ciocia_piqa napisała: > z towarzystwem Ducha Śniętego. Duch tez Zyd lub zyd. Odpowiedz Link Zgłoś
ciocia_piqa Re: ze tez przeoczylem 31.05.15, 20:27 jerycho666 napisała: > ciocia_piqa napisała: > > > z towarzystwem Ducha Śniętego. > > Duch tez Zyd lub zyd. Biskup gratuluje Dudzie: Pański wybór nastąpił w dniu Zesłania Ducha Świętego” Odpowiedz Link Zgłoś
jerycho666 Re: ze tez przeoczylem 31.05.15, 20:47 ciocia_piqa napisała: > Biskup gratuluje Dudzie: "Pański wybór nastąpił w dniu Zesłania Ducha Świętego” Biskup tez zyd? Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: ze tez przeoczylem 31.05.15, 21:25 A inny arcybiskup Dudę krytykuje. Zresztą, zupełnie słusznie. wiadomosci.onet.pl/kraj/arcybiskup-tadeusz-goclowski-krytykuje-andrzeja-dude/egdwm0 Odpowiedz Link Zgłoś
jerycho666 kamieniokupa 01.06.15, 06:18 wikul napisał: > A inny arcybiskup Dudę krytykuje. Zresztą, zupełnie słusznie. Kolonizator inwestuje w eksploatatorska infrastrukture. Sukces kompradorskich rzadow. Tu nie jest potrzebne panstwo, wystarczy to w metropolii. Mnie osobiscie rzeczywiscie nie jest tu potrzebna teokracja. V kolumna ma metropolie u Belzebuba w Warykanie. Odpowiedz Link Zgłoś
nurni11 Re: Piękne są te listy otwarte zawiedzionych wybo 01.06.15, 00:51 Mógłbyś nie wycierać swojej parszywej gęby moim szlachetnym nickiem? ======================================================================= Nick masz, skamielino umysłowa, szlachetny - wyłącznie w swej imaginacji. Powiedz mi lepiej Wikul - skąd ty się wziąłeś? Rozchodzi się o rodzaj kamienia spod którego wypełzłeś. To przecie niemożliwe by przez paręnaście lat nie poczynić najmniejszego nawet postępu! To jest rozpacz właśnie Do pierdzenia w stołek, wystarczy sam stołek. Piszę w wątku prawdziwego dinozaura Aktualności, Kratesa - pozdrowienia przy okazji Ale tak głupim, tak czerstwym, takim intelektualnym nielotem, to nie można być. To jest niemożliwa niemożliwość. Odpowiedz Link Zgłoś
ciocia_piqa Re: Piękne są te listy otwarte zawiedzionych wybo 01.06.15, 17:18 A to niespodzianka, czyżby nawiedził nas prawdziwy nureń, etalon uczciwości i moralności? Są tu jeszcze tacy, bratku, co pamiętają jak się przelogowywałeś na Gini. O twoich przygodach sercowych z pewną, hmm... dziennikarką pamiętamy też Lepiej zrób wypad na forum ojca rydzyka. Tam będziesz błyszczał przynajmniej jak tombak. Odpowiedz Link Zgłoś
nurni11 Re: Piękne są te listy otwarte zawiedzionych wybo 01.06.15, 17:29 > A to niespodzianka, czyżby nawiedził nas prawdziwy nureń, etalon uczciwości i m > oralności? Moja osoba pojawiła się tu we własnej osobie! A pod jakim to nickiem pamiętacie mnie, ciociu? Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Piękne są te listy otwarte zawiedzionych wybo 01.06.15, 18:11 nurni11 napisał(a): > Do pierdzenia w stołek, wystarczy sam stołek. Te Durni z nr bocznym 11 czy jak ci tam. Czy ja cię zaczepiałem kiedykolwiek, bo nie przypominam sobie? Więc odstosunkuj się delikatnie ode mnie i nie wpier'dalaj się między brandzel a cholewkę. P.S. Widać że do pierdzenia nawet nie potrzeba stołka. Wystarczy byle chamuś z nr. bocznym 11. Odpowiedz Link Zgłoś
nurni11 Re: Piękne są te listy otwarte zawiedzionych wybo 01.06.15, 18:36 >Te Durni z nr bocznym 11 czy jak ci tam. Czy ja cię zaczepiałem kiedykolwiek, bo nie przypominam sobie? >Więc odstosunkuj się delikatnie ode mnie i nie wpier'dalaj się między brandzel a cholewkę. Wpłynęło do mnie Pańskie podanie, internauto Wikuł. Dziękuje za kontakt - zadzwonimy. Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Piękne są te listy otwarte zawiedzionych wybo 01.06.15, 18:39 nurni11 napisał(a): > Wpłynęło do mnie Pańskie podanie, internauto Wikuł. > Dziękuje za kontakt - zadzwonimy. Te dowcipasie Durni11, zadzwoń do Rydzyka lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
ciocia_piqa Re: Piękne są te listy otwarte zawiedzionych wybo 01.06.15, 19:15 Taki nureń jak jego idole. Odpowiedz Link Zgłoś
krates-8 Re: Piękne są te listy otwarte zawiedzionych wybo 31.05.15, 23:55 peeoo peeoo jak to się stało że takie zero cię pokonało? wikul, kiedy już się dowiesz co myślisz o tej zadziwiającej porażce to podziel się z nami Odpowiedz Link Zgłoś
nurni11 Re: Piękne są te listy otwarte zawiedzionych wybo 01.06.15, 01:08 Cześć Krates, istnieje taki pogląd iż wykiwanych przez zorganizowaną grupę przestępczą trzeba nawracać. Ponoć mamy jakieś zobowiązania, ponoć bez tego nic się w Polsce już nie uda. Ja ten pogląd kontestuje. Listy do Peło rażą mnie przede wszystkim jakąś dziwaczną naiwnością. Ktoś tu jeszcze nie zrozumiał, że został wykorzystany nie wczoraj, ale wiele lat temu? To skazywałoby nas na diagnozę, że Polska wikułami stoi. Ale serio. Nie masz czasem wrażenia iż rzeczy należy zostawić samymi sobie. Choćby owe upominały się o swą podmiotowość? Nie nasz cyrk, nie nasze małpy. Uśmiech, Nurni. Odpowiedz Link Zgłoś
jerycho666 z wzajemnoscia 01.06.15, 06:13 nurni11 napisał(a): > Nie masz czasem wrażenia iż rzeczy należy zostawić samymi sobie. Tylko gdy nasz przeciwnik pozostawia te rzeczy samymi sobie. A to nie wystepuje nawet w naturze, ewolucji. To nie oznacza, ze nieskuteczna jest taktyka przeczekania, az zawali sie samo. A przynajmniej z tania inwestycja w traby jerychonskie. Grunt zeby minimalizowac straty wlasne. Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Piękne są te listy otwarte zawiedzionych wybo 01.06.15, 18:21 nurni11 napisał(a): > To skazywałoby nas na diagnozę, że Polska wikułami stoi. Na szczęście nie Durniami 11. To byłaby katastrofa. Odpowiedz Link Zgłoś
ciocia_piqa Re: Piękne są te listy otwarte zawiedzionych wybo 01.06.15, 18:23 wikul napisał: > nurni11 napisał(a): > > > To skazywałoby nas na diagnozę, że Polska wikułami stoi. > > > Na szczęście nie Durniami 11. To byłaby katastrofa. Nurnie idą w tym kierunku, niestety. Na forum drastycznie wzrosła ilość Prawdziwych Polaków. Nawet tutejsze tuzy inteligencji liżą im dupy. Fuj Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Piękne są te listy otwarte zawiedzionych wybo 01.06.15, 18:36 ciocia_piqa napisała: > Nurnie idą w tym kierunku, niestety. Na forum drastycznie wzrosła ilość Prawdzi > wych Polaków. Nawet tutejsze tuzy inteligencji liżą im dupy. Fuj To oni? https://youtube.com/devicesupport Odpowiedz Link Zgłoś
ciocia_piqa Re: Piękne są te listy otwarte zawiedzionych wybo 01.06.15, 19:16 Też Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Piękne są te listy otwarte zawiedzionych wybo 01.06.15, 18:18 krates-8 napisał: > wikul, kiedy już się dowiesz > co myślisz o tej zadziwiającej porażce > to podziel się z nami Znów mnie zaczepiasz? Szukasz awantury? Odpowiedz Link Zgłoś