Dodaj do ulubionych

Dopalacze, metoda

13.07.15, 11:41

To gó... (this shit) jest sprzedawane w sklepach z pamiątkami i artykułami kolekcjonerskimi.

Sądzę, że nie ma co się bawić w zasady prawa i konstytucyjne gwarancje.

Masz choć jedno opakowanie w sklepie? Nie będziemy się bawić w przeszukiwanie całego sklepu. Zakładamy, że zakazane substancje w nim są. Wygarniamy całą zawartość sklepu i przewozimy do spalarni śmieci. Właściciel sklepu traci prawo do lokalu, ma zakaz - administracyjny - prowadzenia handlu.

Kilka tysięcy takich akcji, wszędzie, w całym kraju, jednocześnie. I mamy po problemie.

A pokrzxywdzeni handlarze niech się sądzą z Państwem, całymi latami. Na swój koszt.
Obserwuj wątek
    • dachs Re: Dopalacze, metoda 13.07.15, 22:37
      copyleftist napisał:

> Sądzę, że nie ma co się bawić w zasady prawa i konstytucyjne gwarancje.

Jak sądzę pisałeś to raczej nie po Mocarzu, a po Maciorzu.
      • copyleftist Re: Dopalacze, metoda 13.07.15, 23:00

Ani po tym, ani po tym.

Handlarzy śmiercią należy tępić, i tyle.
        • volupte Re: Dopalacze, metoda 13.07.15, 23:55
          Po tygodniu nie byłoby żadnego sklepu z chemią , chemia gospodarczą , aptek z paralekami i mnostwo podobnych. Metoda piekna , znana juz nawet w ZSRR i III Rzeszy wink
          • copyleftist Re: Dopalacze, metoda 14.07.15, 01:18

I dokładnie tak. Wypalić, do korzenia, jak jakiś Barszcz Sosnowskiego.
            • jerycho666 demokracja kreatywna 14.07.15, 06:53
              copyleftist napisał:

> I dokładnie tak. Wypalić, do korzenia, jak jakiś Barszcz Sosnowskiego.

Stalin skutecznie stosowal ta metode nawet do posiadaczy pogladow odrebnych od jego wlasnych. Co bys powiedzial aby zaczac od ciebie?
              • copyleftist Re: demokracja kreatywna 14.07.15, 08:19

Nie odróżniasz twardych narkotyków od poglądów?
                • jerycho666 Re: demokracja kreatywna 14.07.15, 12:33
                  copyleftist napisał:

> Nie odróżniasz twardych narkotyków od poglądów?

Masz problem, bo to poglady. Przykladowo twoj o istnieniu twardych narkotykow.

Dawno temu uzywalo sie tri przykladowo do mycia podlog. Pozniej okazalo sie, ze to narkotyk i wycofano z produkcji.

Istnieja miliony substancji szkodliwych. Wiele z nich to afrodyzjaki, ciekawe komu szkodza, bo klamie sie, ze to trucizny. Tych co truja glodne kawalki? Twoim ziomalom?
                  • copyleftist Re: demokracja kreatywna 14.07.15, 13:36

Pokrętne. Tzn. -
                    • jerycho666 Re: demokracja kreatywna 14.07.15, 21:25
                      copyleftist napisał:

> Pokrętne. Tzn. -
    • piq przecież to nazi-sowietyzm,... 14.07.15, 21:50
      ...substancje z dopalaczy mogą być w różnych użytecznych środkach, np. do mycia podłóg.

Najprostsze rozwiązanie: przestać ścigać i niech sobie zażywa, kto chce. Jeśli ktoś jest durniem, sam się wyeliminuje z puli genowej. Proste, koniec i kropka. Dość chronienia matołów przed ich własnym matolstwem na mój koszt.
    • krates-8 są jeszcze prawdziwi ormowcy! po co sądy? /nt 14.07.15, 23:19

• copyleftist Re: są jeszcze prawdziwi ormowcy! po co sądy? /nt 14.07.15, 23:56

Bezsądowo.

A la Punisher, i kurde po wszystkim.
    • xiazeluka Towarzyszu nazikomunisto copyleftist 15.07.15, 15:09
      Mła uprzejmie zwraca uwagę na fakt, że problem ze szkodliwością dopalaczy pojawił się zaraz po tym, jak socjalistyczny reżim tow. Tuska zniszczył legalnie działające szopy z tymi grzybkami w płynie. Dopóki sprzedawca odpowiadał za to, co sprzedaje, przypadki przedawkowania (a nie zatrucia) nie miały formy epidemii.

A sposób na obecną sytuację podał Kolega piq - jak ktoś chce ryzykować zdrowie i życie, to jego dobre prawo. Nikomu nic do tego. Towarzysz natomiast chciałby rujnować sprzedawców artykułów artystycznych, ponieważ mają na składzie butapren. Korea Północna przyjmie towarzysza z otwartymi ramionami.
      • copyleftist Re: Towarzyszu nazikomunisto copyleftist 15.07.15, 15:21

> jak ktoś chce ryzykować zdrowie i życie, to jego dobre prawo. Nikomu nic do tego.

Mnie do tego. Bo koszta ich u-pogotowienia i u-szpitalowienia ponoszę solidarnie ja z innymi narko-abstynentami pospołu.

Sku...syn sprzedawca wie, co sprzedaje, wie na czym zarabia. Ponieważ on ma moje prawa w dupie, mam prawo i ja mieć jego prawa w dupie.

Lać gnoja, i patrzeć, czy równo puchnie.

A towarzyszem nie jestem. Przyznam otwarcie: nie miałem nawet szansy odmówić. Nikt mi nigdy nie zaproponował wstąpienia do partaju. Nie mówiąc o podróży do Korei Płn.
        • piq prohibicja zawsze kończy się klęską państwa,... 15.07.15, 18:19
          ...i o tym każdy powinien pamiętać. Towarzysze z PO dla podniesienia słupków zrobili ustawę dopalaczową, która ma takie właśnie skutki. Trzeba racjonalności, a nie emocjonalnej życzeniowości, bo się niczym nie będziesz różnił od smoleńszczyków.
        • xiazeluka Re: Towarzyszu nazikomunisto copyleftist 16.07.15, 00:42
          Bo koszta ich u-pogotowienia i u-szpitalowienia ponoszę solidarnie ja

...podobnie jak koszta powypadkowe spowodowane przez kogoś, komu kolano pasażerki pomyliło się z dźwignią zmiany biegów. Towarzyszu: albo socjalistyczna, powszechna "opieka zdrowotna", albo normalnie - każdy płaci za siebie.

Sku...syn sprzedawca wie, co sprzedaje, wie na czym zarabia.

Sukinsyn sprzedający noże kuchenne także wie, że jakaś część jego asortymentu zostanie użyta do morderstw. Tyle, że to nie ma nic do rzeczy - przypomnijcie sobie, co Mła napisał o działaniach reżimu tow. Tuska. Mylicie skutki z przyczynami.

A towarzyszem nie jestem.

Jesteście, towarzyszu.
          • copyleftist Re: Towarzyszu nazikomunisto copyleftist 16.07.15, 01:25

Odpowiedź jest krótka, bo i więcej nie trzeba:

pierdzielicie, Hipolicie.
      • prudernik Nie możecie bolszo-faszysto-lewo-liber-naziści zni 15.07.15, 15:23
        ść wyższości inteligencji nad Waszym wspólnym doktrynerstwem
        ANTY-PiS-OWSKIM?

Jakby tak uchwalić ustawę KARANIA BEZWGLĘDNEGO za nieumieszcenia znaku TRUCIZNY i pełnego składu chemicznego koniecznego w terapii odtruwania

to by Wam wszystkim żyłka w LIBERALNEJ d.u.p.i.e pękła i sr.a.libyście na PiS już bez możliwości zatrzymania tej sraczki tej dotąd serwowanej cyklicznymi partiami..

A sędziom nie można badać moczu nawet jak mają "gorączkę" prawną?

Nieprawdaż moi mało albo wcale niekumaci?
        • piq won, jesteś za głupi, by się odzywać,... 15.07.15, 18:16
          ...gdy poważni ludzie rozmawiają, WSI-owy sługusie.
          • copyleftist Palantynisto --- 15.07.15, 19:37
            > .gdy poważni ludzie rozmawiają

chyba -
            • piq pisałem do hasza, nie do ciebie,... 15.07.15, 19:39
              ...zobacz sobie drzewko.
              • copyleftist Re: pisałem do hasza, nie do ciebie,... 15.07.15, 19:42

Nie widzę człowieka, bo go mam wykreślonego.
              • prudernik Re: pisałem do hasza, nie do ciebie,... 15.07.15, 20:02
                Zostałeś, dzięki swojej tępocie, mój ty piqu, ulubiony wzorcu tępactwa - obiektywnie oceniony i żadne "drzewko" - tego blamażu w jak najbardziej obiektywnej ocenie - już nie uratuje!

https://vetsc.org/serwis/serwis-blogmedia24.pl-nr.191-18.3.2014/serwis-blogmedia24.pl-nr.191-18.3.2014-001-001.jpg
                Do tych 20 mld zł PO z budowy dróg + 6,7 mld euro na Grecję w niemieckich bankach, które umoczyły kasę w Grecji!
                + plan Junckera 8 mld euro czyli 45 + 32 = 77 mld + OFE 153 mld z OFE do ZUS przelano ino 134 mld 19 mld "wyparowało"?
                + rezerwa demograficzna 11,5 mld zł = afera informatyczna minimum 10 mld zł i mamy już 251,5 mld + 50 mld strat podatku VAT i 70 mld wypływ z Polski o mamy 1 bln 211,5 md zł Tuska za 8 lat
                • prudernik pisałem nie do ciebie,TĘPaku! rozwiń cała dyskusję 15.07.15, 20:04
                  TO ZOBACZYSZ CAŁY niezasłonięty ARTYKUŁ
                  • piq won, WSIowy przygłupie /nt 15.07.15, 20:10
                    • prudernik Picze ruskie "won" nie działa PRECZ ormowcu! 15.07.15, 20:17
                      Jest tekst...domyśl się jaki. TĘPAKU!
            • copyleftist Re: Palantynisto --- 15.07.15, 19:41

Tu masz (jeśli potrafisz czytać):

pl.wikipedia.org/wiki/Copyleft
              Copyleft - all rights reversed
          • prudernik "won, jesteś za głupi, by się odzywać" - argument? 15.07.15, 19:43
            BEZRADNOŚĆ intelektualna socjopaty piqa, znanego tu od lat WULGARNEGO SZAMBONURKA-RYNSZTOKOWCA już nie tylko nie poraża absurdem antykultury i anty net-etykiety ani nawet już nie powoduje odrazy u czytelnika ale wywołuje tylko głębokie współczucie i stan zażenowania napotkanym nieuleczalnym przypadkiem urazu pychicznego, nabytego virtualnie z powodu bucowatej ambicji i przerośniętego ego.
            • piq paszoł tadzieniek won, WSIowy przygłup! /nt 15.07.15, 20:03
              • prudernik żona Hasza prowadzi finanse domowe? Tak Tępaku? 15.07.15, 20:15

TAK OSTATNIO STWIERDZIŁEŚ NA 100% bez żadnej wątpliwości i żadnego "prawie" Tak samo jak WSI przed 80 r0kiem tak? Tak tępaku?

A dlaczego nie po 80 do 89? BO WTEDY WSI NIE BYŁO TEPAKU?

A jak tam twoja Żona Tepaku, nie ma najmniejszych kłopotów finansowych?
                ORMOwcu?

DO TĘPAKA raczej nie ale do WIADOMOŚCI umiejących wnioskować:
                Dziś podjałem 1000 zł bo prosiła mnie o to wczoraj. Zlikwidowałem jej nieużywaną przez 10 lat kartę bankową. Nawet nie umie do dziś wyjąć gotówki z bankomatu a co dopiero dopilnować jakiś lokat albo inwestycji. Ufa mi od 45 lat i nie widzi potrzeny zawracania sobie głowy finansami.

Byłaś chyba w ORMO. Sikałeś gazem w oczy solidaruchom z okrzykiem WON?
                A teraz moherom. na szczęście wirtualnie tylko.
    • qwardian Re: Dopalacze, metoda 16.07.15, 14:06

Problem z narkotykami jest ten, że nie zabijają i w ten sposób zwierzęta z dowodami osobistymi pozostają na garnuszku społeczeństwa. Nie da się porównać alkoholu do narkotyków. Alkohol to prosty rozpuszczalny w organizmie roztwór. Marihuana ten podobno najsłabszy narkotyk ma komponent zwany tetrahydrokannabinol, skomplikowany i nienaturalny dla organizmu. Prawie każdy narkoman uzależniony od heroiny i kokainy zaczynał od marihuany...
      • kalllka Re: Dopalacze, metoda 16.07.15, 15:17
        Problemem jest dzielenie uzależnień ze względu na ich "szkodliwość". taki sposób pozwala, posługując prawem, na dowolne operowanie systemem opieki/ bezpieczeństwa/
        Przykład unaoczniajacy logiczna bzdurę: policja ściga- łapie z materiałem dowód
        sad- posiadając w ręku wykładnie- paradoks wypuszcza.
        Myśle, ze na takiej zasadzie działają tez informatyczne pasożyty. Wystarczy klientowi nie wytłumaczyć transferu danych / np połączeń z zagranicy, bądź zmian w funkcjonowaniu yt/ , by kilku uzależnionych /od netu/ mogło się leczyć- on lineuncertain

• jerycho666 modlitwa 05.08.15, 11:56
        qwardian napisał:

> Prawie każdy narkoman uzależniony od heroiny i kokainy zaczynał od marihuany...

Powtarzasz tekst ktorego nie rozumiesz. Spowiednik ci zlecil.

Ja ten tekst znam od dawna, nie tak dawna jak "Ojcze nasz ...". Aby nie obrazic uczuc religijnych nie odniose sie do tego tekstu.

Substancje psychotropowe byly uzywane w obrzedach religijnych. Przykladowo psychotropem jest krew Pomazanca. W tym przypadku dochodzi jeszcze rytualny kanibalizm.

Substancje psychotropowe z obcych obrzedow religijnych sa zwalczane. Ponadto Du Pont gdy mial opatentowane wszystkie szczegoly wytwarzania papieru z pulpy drzewnej zaczal lobbowac za eliminacja konkurencyjnego surowca konopi.

Religianci pisuja najwieksze ilosci bzdur na temat najrozniejszych substancj szkodliwych. Najgrozniejsze jest oddychanie, kazdy kto oddycha umiera. Podaj choc jeden empiryczny przyklad, ze naduzywajacy nie umarl.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka