Cytat Pani Martyna Krywko to osoba młoda i dynamiczna. Stoi na czele koła naukowego Lex Pro Negotium na Uniwersytecie Opolskim. Chciałaby zmieniać wizerunek Platformy, zaś jej obecność na liście to przykład otwierania się partii na młodych - mówił nam kilka tygodni temu Jacek Wilk, rzecznik PO w woj. opolskim, tłumacząc obecność studentki UO na 23. miejscu listy tej partii w wyborach do Sejmu.
Cały tekst: opole.gazeta.pl/opole/1,35114,18588495,zmiana-na-liscie-platformy-kandydatka-zrezygnowala-przez-blamaz.html#ixzz3jG81Qlop
Cytat "Kopaczowa tam będzie, jacyś ministrowie i ja nie mogę jechać, (...) i pomyślałam, że ty i Przemo byście chcieli. Autokarem, tam masz hotel, imprezę, żarcie i wódę za darmo. Tak, za darmo. Tak za darmo, partia płaci. Nie, no tam musisz udawać, że jesteś za Platformą i w ogóle - hahahaha. No, to byś mogła zostać sobie dłużej" - czytamy w zapisie rozmowy, jaki można znaleźć na portalu wykop.pl.
Dla jasności zaznaczę, że to nie jest atak na PO. Pisowcom przypomnę Adama Hofmana,a dla innych chętnie poszukam. To jest prawda czasu. No może tylko wycinek.