Gość: 2Paco IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.04, 22:20 świetnie, piękne bramki, a Kszynówek to prawie łapę bramkarzowi Austrii złamał!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wikul Re: BRAWO POLACY!!! 3:1!!! IP: *.acn.waw.pl 09.10.04, 22:22 Zemsta reprezentacji za Legie w takim samym stosunku. Brawo ! Odpowiedz Link Zgłoś
zaufany.chirurg.niny.terentiew Re: BRAWO POLACY!!! 3:1!!! 09.10.04, 22:30 pyrrusowe zwyciestwo. wygrana oznacza bowiem pozostanie na trenerskim stanowisku tego cwiercinteligenta i nieuleczalnego buca co polskiej pilce wrozy bardzo zle. dziwi mi wasza cierpliwosc do niego, drodzy bezkrytyczni kibice, bo o to, ze te eliminacje przegramy, moge sie z wami zalozyc o wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
sceptyk Zaufany, zaloz sie do woza i ciagnij jak koza 09.10.04, 23:40 Wyniki naszej reprezentacji nie zaleza od aktualnych trenerow. W Polsce pilka osiagnela b. niski poziom (spojrz na wystepy druzyn klubowych w roznych pucharach). Zawodnicy graja w zasadzie silowo, ale sily w wiekszosci nie maja. Jak to zwykl mowic Kisiel, herbata od samego mieszania slodsza sie nie zrobi. Reprezentacja wyzyn europejskich nie osiagnie, chocby nie wiadomo ilu trenerow powolalo nie wiadomo ilu zawodnikow. Moze w nastepnym pokoleniu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blq Re: BRAWO POLACY!!! 3:1!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.10.04, 01:35 Austriaczki. Pachołki Niemiec i wielcy nieprzyjaciele Polakow. Juz nie mowie, jak gwizdali na naszym hymnie, a w tle leciala jakas powalona muzyczka. I te ich skojarzenia, ze Polak to pijak, zlodziej i zamiatacz ulic. Najbardziej wkurzyl mnie artykul w jakims ich szmatlawcu, gdzie napisali "Gwiazdy (o sobie) przeciw bezimiennym (o Polakach). Gnojstwo i chamstwo musialo zostac pomszczone. I ciesze sie ze tak sie stalo. A miejsce Austrii w szeregu dobitnie pokazal stosunek reklam na stadionie. Polskie firmy to jakies 60%, miedzynarodowe 20%, austriackie - 20%. Niech sobie austriacy zamiataja ulice SAMI. aha, zwykle nie oceniam ludzi po narodowosci, ale tym razem zrobie wyjatek. pilkarze (faule), kibice (gwizdy na hymnie), dziennikarze austriaccy (na maksa durne tytuly) sami sobie na to zasluzyli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samsob Re: BRAWO POLACY!!! 3:1!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.04, 07:28 Za pomszczenie "gnojstwa i chamstwa"? "Brawo" to byłoby na miejscu gdyby zakazać imprez, które takie reakcje wywołują. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zet Janas pokazał klase IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.04, 09:18 Gdy już wszyscy psy na nim wieszali - brawo. Taktyka to taktyka (tylko po co ten Rasiak ?) Odpowiedz Link Zgłoś
perli o maj 10.10.04, 09:22 gudnes! A ja spałam. Chyba już całkowicie zdurniałam. Odpowiedz Link Zgłoś