Dodaj do ulubionych

USA/ Zakaz palenia w San Francisco

IP: *.dsl.mtry01.pacbell.net 26.01.05, 03:28
Swiry z San Francisco znowu daly o sobie znac. Top miasto powoli staje sie
rajem dla nie palacych gejow, lesbijek, oraz psow w miejskim schroninisku dla
zwierzat zakwaterowanych w pokojach wyposazonych w odbiorniki TV.
Obserwuj wątek
    • Gość: PiotrPSP Re: USA/ Zakaz palenia w San Francisco IP: *.cariboo.bc.ca 26.01.05, 04:14
      Jak to milo! Palenie jest barbarzynstwem.
    • Gość: Blong zakazac palenie, zakazac alkohol, zakazac tluste IP: *.zabkowska.sdi.tpnet.pl 26.01.05, 04:24
      jedzenie, zakazac samochody, zakazac, zakazac, zakazac, zakazac ...............

• Gość: Anonimusz Ale czego... palenia czego? IP: *.mad.east.verizon.net 26.01.05, 05:23
      Gandzia idzie wszedzie bez wzgledu na zakazy. Musialby buc narwany glinawink

Yah Man!
    • Gość: MaciekS Zdrowie w USA i zdrowie w Europie IP: *.mad.east.verizon.net 26.01.05, 05:27
      W USA jest o niebo zdrowiej. Zakazy palenia, zdrowa zywnosc...

Ot wystarczy tu spojrzec:
      fun.from.hell.pl/2004-11-26/euro_vs_america.jpg
      Polecam film: "Supersize me"
    • Gość: Radkol Re: USA/ Zakaz palenia w San Francisco IP: *.ipt.aol.com 26.01.05, 05:37
      A ja uwazam ze to bardzo dobrze, od jakiegos czasu mieszkam wlasnie w SF i prawie zapomnialem co to smrod papierosow, mozna spokojnie isc do knajpy czy klubu i normalnie oddychac, za to w Polsce jest to niemozliwe, po kazdym wyjsciu na jakas impreze wracalem przesiakniety dymem i to nie bylo fajne.
    • Gość: Gerard [...] IP: *.detroit-19rh16rt-20rh15rt.mi.dial-access.att.net 26.01.05, 06:02
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: x Najdurniejsze przepisy,najmniej białych ludzi, IP: *.acn.waw.pl 26.01.05, 06:29
      rozkład Ameryki zaczyna się w Kaliforni.
      • Gość: R Re: Najdurniejsze przepisy,najmniej białych ludzi IP: *.ipt.aol.com 26.01.05, 07:08
        No to proponuje sprawdzic kto zamieszkuje SF, bo bialych tutaj jest prawie 50%, azjatow ~30 %, potem niespelna 20 % latynosow i czarnych ledwie 7-8%.
        • Gość: Wojtek Re: Najdurniejsze przepisy,najmniej białych ludzi IP: *.dsl.mtry01.pacbell.net 26.01.05, 07:41
          Nie zmienia to istoty rzeczy ,ze to miejsce to szambo /oprocz pieknych widokow/
    • Gość: pimms 10 dziesiec lat jak dorosniesz to bedziesz sie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 08:38
      wstydzil tego co tu napisales, polska jest 30 lat za murzynami i jak dojdzie do
      tego samego wniosku co SF to bedziesz sie dziwil ze mozna inaczej
    • Gość: glomek Re: USA/ Zakaz palenia w San Francisco IP: *.silesia-region.pl 26.01.05, 09:18
      kurcze tak jak ogolnie smiesza mnie amerykanie i ich postawy inicjatywy
      zwyczaje zakazy i nakazy (np. zero nagosci w telewizji, albo pozywanie mc'd za
      to ze ktos ma tlusta dupe) to w tym przypadku moge tylko przyklasnac.
      niech tylko ktos nie zacznie krzyczec ze to ograniczanie wolnosci. ja za
      ograniczanie mojej poczytuje koniecznosc wdychania dymu na kazdym kroku.

nie chce mi sie nawet marzyc o wprowadzeniu podobnych regulacji w Polsce. na
      razie pomarze o tym zeby w koncu egzekwowac zakaz palenia w pociagach, urzedach
      itp.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka