malwina52 14.06.06, 13:56 ja ledwie dycham, nigdzie ochlody ale za godzinke do domu i prysznic Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wiktoria53 Re: uff jak goraco... 14.06.06, 14:04 Malwino, godzinkę wytrzymasz Ja kiedy wracam do domu,( a jechałam samochodem który sobie stał na słoneczku )i po wejściu do domu czuję pod stopami chłód płytek to jestem )))no nie mówię już jak się czuję w łazience...... Odpowiedz Link
malwina52 Re: uff jak goraco... 14.06.06, 14:05 wlasnie w wiadomosciach podali, ze w lasach ogloszono trzeci stopien zagrozenia pozarowego, a u nas moga zabronic wstepu do lasow jak bedzie tak grzalo i nie spadna krople deszczu Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: uff jak goraco... 14.06.06, 14:35 Na Woli w cieniu 25,5 stopnia, samochód na słońcu ale to nic za dwie godzinki na działce gdzie chłód , piffko, i takie tam inne atrakcje nas czekają )))) Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: uff jak goraco... 14.06.06, 14:58 U mnie dzisiaj idzie wytrzymać tylko +28,wczoraj było +36,naprawdę topiłam sie jak masełko,najgorsze noce,niemożna spać,ale ma /podobno/popadać-oby. Odpowiedz Link
krista57 Re: uff jak goraco... 14.06.06, 15:12 Górale mówią,ze tek gorąca ma być równiez w pierwszej połowie lipca)) Współczuję tym pracującym. Na szczęscie mam mieszkanie "na przestrzał" i jak jestem w domu szukam chłodu raz po jednej a raz po drugiej stronie domu. Odpowiedz Link
dankarol Re: uff jak goraco... 14.06.06, 16:16 Tym co nie mogą wytrzymać z gorąca zapraszam do mnie. U mnie nawet przy największych upałach jest chłodno. Musiałabym pootwierać wszystkie okna, żeby zrobiło się ciepło. W lecie nawet przy upałach w mieszkaniu noszę coś z rękawami i dopiero jak wychodzę na zewnątrz rozbieram się z tych betów. Odpowiedz Link
mania1119 Re: uff jak goraco... 14.06.06, 16:22 Jak ja Wam zazdroszcze...U nas na pewno bedzie dzisiaj lało. Odpowiedz Link
dankarol Re: U mnie teraz 25 stopni, ale czuję, że spadnie 14.06.06, 21:27 U mnie było przez czły dzień ok.25, ale z wiaterkiem, więc było bardzo przyjemnie. Teraz jest 20, ale wiatr ustał. Odpowiedz Link
tesunia Re: U mnie teraz 27 stopni, ale czuję, że spadnie 14.06.06, 21:34 tyle bylo w poludnie,gdy do domu wracalam bylo tylko 24 stopnie, zachmurzylo sie i niebawem pewnie zaccznie padac, niech popada noca a w dzien grzeje....strasznie uwielbiam ciepelko i juz) Odpowiedz Link