wild 22.06.02, 20:39 własność to materia! a nie litery cyfry alfabet ;] gutenber.w ( przed spaleniem? ) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Hiacynt Re: Forum - litery to materia? IP: *.klodzko.sdi.tpnet.pl 22.06.02, 20:51 wild napisał(a): > własność to materia! a nie litery cyfry alfabet ;] > > gutenber.w ( przed spaleniem? ) cześć Max, tydzień ciebie nie było aż się zaniepokoiłem Hiacynt Odpowiedz Link Zgłoś
wild nie no co TY! :) z piekła tera nadaje! 22.06.02, 21:51 Gość portalu: Hiacynt napisał(a): > wild napisał(a): > > > własność to materia! a nie litery cyfry alfabet ;] > > > > gutenber.w ( przed spaleniem? ) > > cześć Max, tydzień ciebie nie było > > aż się zaniepokoiłem > > Hiacynt > zaraz Lucek mnie zbanuje! ha ha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hiacynt Re: nie no co TY! :) z piekła tera nadaje! IP: *.klodzko.sdi.tpnet.pl 22.06.02, 21:54 wild napisał(a): > Gość portalu: Hiacynt napisał(a): > > > wild napisał(a): > > > > > własność to materia! a nie litery cyfry alfabet ;] > > > > > > gutenber.w ( przed spaleniem? ) > > > > cześć Max, tydzień ciebie nie było > > > > aż się zaniepokoiłem > > > > Hiacynt > > > > zaraz Lucek mnie zbanuje! ha ha nie wypowiadaj tego słowa w żadnej godzinie banowanie powinno być banowane automatycznie Hiacynt Odpowiedz Link Zgłoś