xiazeluka 28.04.05, 10:59 Dlaczego wyleciał wątek autorstwa towarzysza blonga o Szambonecie? Kto się skompromitował w nim tak, by spowodować jego usunięcie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dachs Re: Cui prodest scelus, is fecit 28.04.05, 11:05 No wlasnie, kto? Cui prodest? Ja nie powiem kto sie skompromitowal, ale jak rabne w ten rudy leb... ) Odpowiedz Link Zgłoś
7em Re: Cui prodest scelus, is fecit 28.04.05, 12:44 dachs napisał: > No wlasnie, kto? Cui prodest? > Ja nie powiem kto sie skompromitowal, ale jak rabne w ten rudy leb... > > ) to powiedz pierwsza literke nika. ja nie wiem kto jest rudy? 5040 Odpowiedz Link Zgłoś
dachs Re: Cui prodest scelus, is fecit 28.04.05, 16:42 To tylko taka przenosnia byla 7-ko. "Cui prodest" jest kluczem - No kogo, jak nie admina, mogl denerwowac tytul z przykrym slowem "Szambonet"? Przeciez nie z powodu jakiegos konkretnego nicka usunieto caly watek. Nasza kolezanka "polizerka" znowu wysuwa zbyt pochopne wnioski. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Cui prodest scelus, is fecit 28.04.05, 17:24 dachs napisał: > Nasza kolezanka "polizerka" znowu wysuwa zbyt pochopne wnioski. Wiadomo, wiosna. Pora pochopnych wniosków i czynów. S. Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 do dobrze poinformowanych 28.04.05, 19:45 dachs napisał: > No kogo, jak nie admina, mogl denerwowac tytul z > przykrym slowem "Szambonet"? Jezeli cenzorzy daza do samolikwidacji Szambonetu to dlaczego pisanie o tym mialoby cenzorow denerwowac? A moze kasowan watkow dokonuje oprogramowanie ustawione na maksymalizacje bezsensu. Ty Borsuku wyglada na to, ze cus wisz. Nadstawiam ucha. Odpowiedz Link Zgłoś
lisekrudy Rece precz od rudych! 28.04.05, 16:24 dachs napisał: > Ja nie powiem kto sie skompromitowal, ale jak rabne w ten rudy leb... A czego ty chcesz od rudych? Lisek Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Już wiadomo kto cui prodest. ;)) ___nt 28.04.05, 16:40 lisekrudy napisał: > dachs napisał: > > > Ja nie powiem kto sie skompromitowal, ale jak rabne w ten rudy leb... > > A czego ty chcesz od rudych? > > Lisek Odpowiedz Link Zgłoś
dachs Re: Rece precz od rudych! 28.04.05, 16:43 lisekrudy napisał: > A czego ty chcesz od rudych? taka tylko prowokacja, zeby z nory wyciagnac na wiosne )) Odpowiedz Link Zgłoś
pulicerka [...] 28.04.05, 15:43 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
gretshen A moze usunieto go z tego samego powodu co 28.04.05, 16:31 inne watki dot. znanej historii, z udzialem znanych osob... ( Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: Dlatego: 28.04.05, 16:58 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=23237409&a=23281822 Odpowiedz Link Zgłoś
gretshen By nie zachowaly sie dowody na chamstwo, glupote, 28.04.05, 18:39 UBecko-totalitarna nature wspomnianych znanych osob. Na ich ordynarne prowokacje, klamstwa, manipulacje, na grubianstwo... Znane osoby lubia uchodzic za czyste, kulturalne oraz niewinne. Odpowiedz Link Zgłoś
gretshen Czy o usuwanie nalezy pisac podanie 28.04.05, 18:41 do kogo nalezy... ? Bardzom ciekawa Odpowiedz Link Zgłoś
gretshen Perla niewatpliwie pisal. Ale ja nie zdazylam jesz 28.04.05, 21:00 jeszcze a watku, tego z czolgami, juz nie bylo. Jak to dobrze, ze jest Admin ktory mysli za mnie Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita posty pulicerki zostaly usuniete,bo: 28.04.05, 18:46 cytuje: "Loginy, ktore beda braly udzial w pyskowkach dotyczacych przeszlosci niektorych osob, maja duza szanse na to, ze zostana bez ostrzezenia zablokowane." Podpisano Administracja Portalu Widac, dotyczy to tez sygnaturek. Chyba,ze Gretshen chodzi ci o inne? Jak o inne to Ci nie odpowiem, bo niejestem adminem. Odpowiedz Link Zgłoś
pulitzerka no wlasnie, a ja nie wiem co to sygnaturka,buu 28.04.05, 19:48 marianna.rokita napisała: > cytuje: > "Loginy, ktore beda braly udzial w pyskowkach dotyczacych przeszlosci > niektorych osob, maja duza szanse na to, ze zostana bez ostrzezenia > zablokowane." > Podpisano > Administracja Portalu > Widac, dotyczy to tez sygnaturek. > Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 slusznie, nie rozgrzebywac przeszlosci brataAdasia 28.04.05, 19:51 marianna.rokita napisała: > "Loginy, ktore beda braly udzial w pyskowkach dotyczacych przeszlosci > niektorych osob, maja duza szanse na to, ze zostana bez ostrzezenia > zablokowane." Odpowiedz Link Zgłoś
xiazeluka A jaki tu istnieje związek??? 29.04.05, 10:55 marianna.rokita napisała: > "Loginy, ktore beda braly udzial w pyskowkach dotyczacych przeszlosci > niektorych osob, maja duza szanse na to, ze zostana bez ostrzezenia > zablokowane." > Widac, dotyczy to tez sygnaturek. Od kiedy "loginy" (czyli konkretne osoby) to martwe sygnaturki (czyli tekst)? Odwrotnie - wcale tego nie widać. No i co było niewłaściwego w tej sygnaturce? Odpowiedz Link Zgłoś