jerry44 Re: CZY MAVERICK OFIARĄ AZBESTU JEST ??? 21.06.01, 16:35 jerry44 napisał(a): jerry ty lewusie leniwy weź sie do roboty komuchu jerry Odpowiedz Link Zgłoś
jerry44 Re: CZY MAVERICK OFIARĄ AZBESTU JEST ??? 21.06.01, 16:37 jerry44 napisał(a): > jerry44 napisał(a): > > jerry ty lewusie leniwy weź sie do roboty komuchu > jerry jerry ty gnoju ,prawicowy oszołomie jerry Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyu Re: CZY MAVERICK OFIARĄ AZBESTU JEST ??? IP: *.BMJ.net.pl 21.06.01, 22:33 A ostrzegałem przed kontaktami z Maverickiem! Widzę, że nie posłuchałeś i zaraziłeś się roztrojeniem (na razie, może być jeszcze gorzej!) jaźni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Perła Re: jerry44, co z Tobą? IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 21.06.01, 22:41 jerry44 napisał(a): > jerry44 napisał(a): > > > jerry44 napisał(a): > > > > jerry ty lewusie leniwy weź sie do roboty komuchu > > jerry > > jerry ty gnoju ,prawicowy oszołomie > jerry przez jednego psychola INNI OSZALELI też pozdrawiam ps. to "jest" na końcu to nie w porządku jest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jerry44 Re: jerry44, co z Tobą? Do Perły i Tyu IP: *.karen.com.pl 22.06.01, 08:19 Gość portalu: Perła napisał(a): > jerry44 napisał(a): > > > jerry44 napisał(a): > > > > > jerry44 napisał(a): > > > > > > jerry ty lewusie leniwy weź sie do roboty komuchu > > > jerry > > > > jerry ty gnoju ,prawicowy oszołomie > > jerry > > > przez jednego psychola INNI OSZALELI też > pozdrawiam > ps. to "jest" na końcu to nie w porządku jest > Witaj Spokojnie , jeszcze nie oszalałem Straszny dzień wczoraj miałem , nerwy itp To i odreagowałem Jak sam siebie ze dwa razy op... to zaraz mi się lepiej zrobiło. Perła sorry , to nieświadomie . Po prostu stworzyłeś standard jerry Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vist _Maverick !___________Sprowadź_mam_bohaterskiego_Generała_P.___ IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 21.06.01, 16:36 jerry44 napisał(a): Tylko "bohaterski Generał P." uratuje nas przed lewusami !! Odpowiedz Link Zgłoś