Dodaj do ulubionych

Jan Łopuszański na wodza!

IP: *.cvx28-bradley.dialup.earthlink.net 08.07.02, 20:43
Skończmy z tą demokracją syjonistyczną i zabierzmy się do pracy politycznej!
Nadeszła ostatnia szansa na suwerenność. Jeżeli będziemy pracować każdy sobie,
zgarniając swoją mizerną kupkę “złota”, to nieuchronnie skapitulujemy ziemię,
na której się udrodziliśmy i gdzie są groby naszych ojców.
Bedziesz “wolnym najmitą” oferującym swoją robociznę, konkurując z dniówką
Chińczyka ca 10 centów.

“To jest wojna światowa; już nie między narodami, państwami, systemem i
ideologiami, lecz w gatunku człowieka z sobą samym. Nie ma już frontu, nie ma
linjii demarkacyjnej, wróg tkwi w sercu kultury, która go zwalcza. Przeciwko
wirusom [karabin, bombowiec] nie funkcjonuje, one już dawno są w nas.” (Filozof
francuski Jean Baudrillard)
Obserwuj wątek
    • Gość:   Re: Jan Łopuszański na wodza! IP: *.client.attbi.com 09.07.02, 00:00
      Popieram.
      • Gość: Mobius Re: Jan Łopuszański na wodza! IP: 195.53.49.* 09.07.02, 01:17
        sie nie nadaje.Nie ten wąsik.
        mobi
        • Gość:   Re: Jan Łopuszański na wodza! IP: *.client.attbi.com 09.07.02, 03:14
          a co powinien miec pejsy?
        • Gość:   Mob i us . no i co z pejsami ? IP: *.client.attbi.com 09.07.02, 23:27
    • Gość: krzys52 Jak To!? To Pan Jan Nie Jest Wodzem...(?) IP: *.proxy.aol.com 09.07.02, 00:10
      ............SKANDAL!!!!
      • Gość:   Re: Jak To!? To Pan Jan Nie Jest Wodzem...(? IP: *.client.attbi.com 09.07.02, 03:16
        podobno z toba to nie warto wymieniac pogladow.
        Czy sadzisz ze taka jest tu opinia? Krzysiu.
        • Gość: krzys52 Jak To!? To Pan Jan Nie Jest Wodzem...(?) IP: *.proxy.aol.com 09.07.02, 04:35
          Gość portalu:   napisał(a):

> podobno z toba to nie warto wymieniac pogladow.
          > Czy sadzisz ze taka jest tu opinia? Krzysiu.
          ..
          ....
          ..K.P.
          .........Bezimienny czlowieku, a skad ja moge wiedziec jakie e-maile na moj temat
          wymieniane sa przez kretynow. Od dawna znajduje slady ciaglego obrabiania mi (za
          plecami) dupy, przez tych co wyedukowani sa na Katechizmie oraz Kodeksie
          Honorowym (Boziewicza).
          ....Niewatpliwie sa pewne trudnosci z wymiana pogladow gdy okazuje sie, ze jedna
          z polemizujacych stron, lecz nie ja, zadnych pogladow nie ma. Badz to co ma jest
          zwyka sieczka czy sianem. Przy czym wspomniane siano polaczone jest zazwyczaj z
          niemoznoscia myslenia.
          ....No wiec, jak sadzisz - czy warto z takimi wymieniac poglady? Ba, czy wymiana
          jest mozliwa?
          ..
          K.P.
          ..
          PS....Jesli uwazasz, ze masz cos interesujacego do powiedzenia - nie krepuj sie.
          Jestem cierpliwy i wyrozumialy. Gdy tylko nalezy byc.

• Gość: ice Re: Jan Łopuszański na szafot IP: 62.233.150.* 09.07.02, 09:27
            Jego i jemu podobnych oszołomów na szafot.
            • Gość: Janusz Re: Jan Łopuszański na szafot IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 09.07.02, 13:55
              Gość portalu: ice napisał(a):

> Jego i jemu podobnych oszołomów na szafot.
              ============================
              Protestuję.
              Bardzo lubię słuchać jego wypowiedzi. Jest w tym dużo patriotyzmu i ciekawej
              retoryki. Gdyby się zapisał do SLD, to mógłby zostać nawet prezydentem.
              Ale nie chciał i dlatego tylko 0,76% głosów w wyborach prezydenckich.

Janusz
            • Gość:   Jemu podobni na szafoccie juz byli IP: *.client.attbi.com 09.07.02, 17:51
              Ojciec Łopuszanskiego byl cichociemnym w AK, Może tylko dzieki temu uniknol losu
              innych dowodcow AK.

www.polonica.net/MordercyPolakow.htm
              • Gość: krzys52 Szkoda, ze Pan Jan Tylko w Polowie do Tatusia Podo IP: *.proxy.aol.com 10.07.02, 00:53
                Gdy jeszcze bedzie cicho to juz chyba czysty tata bedzie z niego.
                ..
                K.P.
                ..
                ..
                > Ojciec Łopuszanskiego byl cicho-ciemny w AK, Może tylko dzieki temu uniknol los
    • Gość: Balzer Łopuszański to niech sie zajmie robieniem dzieci IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 10.07.02, 00:39
      W tym jest naprawde dobry smile)
      • maretina dla mnie Łopuszanski to zwykly populista. 10.07.02, 08:12

• Gość:   A dla mnie Polak Patriota IP: *.client.attbi.com 10.07.02, 08:15
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka