zupagrzybowa 29.05.05, 22:44 Francja: 1 AdamMichnik: 0 ------------------------------ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gini Re: Francja : NIE 29.05.05, 22:46 zupagrzybowa napisała: > Francja: 1 AdamMichnik: 0 > ------------------------------ > > Naprawde zaglosowali na Nie? No coz jestem dumna z "Sasiadow" Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita a jednak to prawda: 29.05.05, 23:00 wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,2736219.html Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: a jednak to prawda: 30.05.05, 00:46 No i bardzo dobrze , dobrze zrobili , chyba sie do Francji przeprowadze z tego wszystkiego, to naprawde madry narod!! No i maja Chiraca, ktory kazal Kwasowi zamknac buzie. Co jeszxze maja? Francuska kuchnie najlepsza na swiecie, Szampana najlepszego na swoecie Wino najlepsze na swiecie Perfumy najlepsze na swiecie Maja Luwr i Mona Lise Maja Dumas syna i ojca czyli Trzech Muszkieterow i Dame Kameliowa Maja Wiktora Hugo, (pal szesc byl na wygnaniu w Brukselce) A mieli Napoleona (helas Waterloo) w Belgii no i mieli pania Walewska, ze o wiezy eifla , ktora ciagle maja nie wspomn,e. Jak mi przejdzie milosc do Brugge i do Hieronima , to sie przeprowadze Fo Paryza. A przejdzie mi milosc za jakies 100 lat no dobra za 150 lat )))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: OOO)))))) 30.05.05, 01:33 W imieniu Zupy grzybowej(mojej ulubiunej)i w imieniu wszystkich innych zup, ktore lubie i przyrzadzam , no i zjadam, dziekuje za podbitke kreciu .. Aa i zasylam wyrazy wspolczucia, nudno tu.. --i nie lituj się nad dziadem, bo jak dziad odżyje, to Cię torbą zabije!!! Odpowiedz Link Zgłoś
europitek Re: OOO)))))) 30.05.05, 03:29 Ciekawe skad Francuzi nabawili sie strachu przed polskim hydraulikiem. Czyzby uwazali, ze jezyk francuski jest drugim jezykiem polskich hydraulikow ? Ale zadufanie. Odpowiedz Link Zgłoś
krzys52 Smierducha za hydraulika we Francji dorabia :O)) 30.05.05, 03:35 z doskoku. Czyli juz znasz powody dla ktorych Francuzi panicznie boja sie polskich hydraulikow. Sam bym sie bal )) Odpowiedz Link Zgłoś
landkarte Re: Ales ty potwornie glupia, Smierducho :O)) 30.05.05, 17:37 dwie paczki dziennie wypala, jak ma nie smierdziec... Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Francja : NIE 30.05.05, 01:57 zupagrzybowa napisała: > Francja: 1 AdamMichnik: 0 Francja:1 Polska: 0 --------------------------------- ( S. Odpowiedz Link Zgłoś
europitek Re: Francja : NIE 30.05.05, 03:26 Nie ma co popadac w depresje. Trzeba postarac sie wyciagnac z tego zdarzenia korzysci. Skoro sa jeszcze inni chetni na nie (Holandia), to trzeba odciagnac nasze referendum na sam koniec, bo moze sie okazac, iz bedziemy decydowac o tym, czy konstytucja w ogole "padnie", czy tez beda powtorki w krajach, ktore ja odrzucily. Wtedy cale "towarzystwo" przypomni sobie, gdzie lezy Polska. Odpowiedz Link Zgłoś
krzys52 Jesli juz musi byc jakas konstytucja to nie rozu 30.05.05, 03:52 rozumiem dlaczego Polacy nie mieliby glosowac na obecny projekt. Francuzi sa znanymi w swiecie egoistami wiec tym bardziej nie dziwie sie ich obawom o tego polskiego hydraulika, oraz ucieczke pracy do krajow mniej rozwinietych. Innymi slowy oni powiedzieli NIE gdyz uwazaja, iz ucieczka pracy do Polski, oraz do robotnika z Polski, jest w swym wymiarze (za duzym) nie do zaakceptowania. Z drugiej strony, przeciwnicy Konstytucji w Polsce (tu pomijam kretynow od wartosci chrzesijanskich) twierdza, ze polski hydraulik bedzie dyskryminowany a wielkosc pracy uciekajacej do Polski bedzie za mala. Czy w przypadku odrzucenia Konstytucji przez obie strony Francuz bedzie zadowolony z nawalu pracy pozostalej w kraju, a Polak uszczesliwiony wielkoscia jej naplywu? Oto jest pytanie. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Francja : NIE 30.05.05, 15:03 europitek napisał: > Nie ma co popadac w depresje. Trzeba postarac sie wyciagnac z tego zdarzenia > korzysci. Skoro sa jeszcze inni chetni na nie (Holandia), to trzeba odciagnac > nasze referendum na sam koniec, bo moze sie okazac, iz bedziemy decydowac o > tym, czy konstytucja w ogole "padnie", czy tez beda powtorki w krajach, ktore > ja odrzucily. Wtedy cale "towarzystwo" przypomni sobie, gdzie lezy Polska. Fakt. Ostatni mogą mieć możliwość przyłożenia UE pistoletu do głowy. ) S. Odpowiedz Link Zgłoś
europitek Re: Francja : NIE 30.05.05, 17:31 I posrednio nie tylko UE. Moga tez posrednio wymusic na jej "klientach" bardziej przyjazne zachowania. Odpowiedz Link Zgłoś
abprall Re: Francja : NIE 30.05.05, 05:01 K52(idiota) napisał : Ales ty potwornie glupia, Smierducho )) - krzys52 ------------------------------ Ales ty potwornie glupi, Smierdzielu.... ------------------------------ pieprzone cywile Odpowiedz Link Zgłoś
drf Nacjonalisci+InterNacjonalisci 30.05.05, 13:08 = NIE ? nonplatonic.com/blf/philosophy.html Odpowiedz Link Zgłoś