Gość: d IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 26.06.01, 00:00 d Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: choleryk Re: d ( jak dupa ?) IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 26.06.01, 00:00 No powiedzże wreszcie , Bo umrę z ciekawosci . Co chciałes powiedziec, Do nas , swoich gosci ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barabasz Re: d ( jak dupa ?) IP: *.pppool.de 26.06.01, 00:00 tak, choleryk, masz racje, taka byla zapewne intencja. zauwaz: gosc podpisuje sie "d" i m o w i "d". ja wniskuje z tego: jest dupa i wie, ze jest dupa. pelna informacja powinna brzmiec zatem: gosc portalu: dupa, wiadomosc dla "forumianow": halo, to ja, dupa. gosc poczyna sobie wprawdzie niesmialo, ale licza sie intencje - honorujmy to ! b. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: choleryk Re: d ( jak dupa ?) IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 26.06.01, 00:00 Gość portalu: barabasz napisał(a): > tak, choleryk, masz racje, taka byla zapewne intencja. > zauwaz: gosc podpisuje sie "d" i m o w i "d". ja wniskuje z tego: jest dupa i > > wie, ze jest dupa. pelna informacja powinna brzmiec zatem: gosc portalu: dupa, > wiadomosc dla "forumianow": halo, to ja, dupa. > gosc poczyna sobie wprawdzie niesmialo, ale licza sie intencje - honorujmy to ! > b. Honorujmy ! Czesc mu i chwała ! A odezwijże się jeszcze , i może mniej ascetycznie w słowach . pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lechu A czy to jest dupa... IP: *.pl 26.06.01, 00:00 damska, czy męska ? Oto jest pytanie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: scan Re: d IP: *.home.net.pl 26.06.01, 00:00 Gość portalu: d napisał(a): > d Zapomniał,że przed d jeszcze jest a,b,c, a po d kilkanaście innych liter. Czego Jaś nie nauczył....lub jąkała.Poczekajmy. Odpowiedz Link Zgłoś