Gość: LIMAK IP: *.zoi.elb.pl / 172.16.60.* 31.07.02, 12:40 - samsaranathanal Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: to nie # To by coskolwiek ale byc moze wyjasnialo. IP: *.wroclaw.tpnet.pl 31.07.02, 12:53 Odpowiedz Link Zgłoś
bykk Re: pani Basia39 31.07.02, 13:41 śLIMAK,jakiś Ty cieniuśki! Myślisz,że jak Ty zmieniasz nicki robiąc wała ze siebie,to inni też tak robią? Myśl trochę,słoneczko Ci przegrzało mózgownicę? Może deszcz spadnie,to Ci się lepiej zrobi? Trzym się. Twój buhaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty Do LIMAKA walecznego, szałem bojowym ogarniętego IP: *.slupsk.tpnet.pl 31.07.02, 13:42 Skoro bez walki żyć nie możesz skieruj swe szlachetne kroki na F.Świat. Tamże czerń wroga pohańców juz niemal zalała już Dzikie Pola, jeszcze gdzieniegdzie chutor biały pod ciosami okrutnemi się zanurza, jako wyspa samotna pod ciosami bałwanów. Bezczelne pohaństwo tameczne wysłało nawet tu Helgę von Breslau, jako podjazd. Oważ kauzyperda niedorobiona, głupstwmi wali jakoby głazy dziesięciotonowe miotał (takowe do konstukcyii Pyramid używano - od niej to pojęcie "Głupstwo Piramidalne"). Pięciu onej pilnuje aby jakowegoś do Odry nie miotnęła, znowu #-owe miasto zalewając. Tamże Joyo Guvnomiot Zawołany nad klawiaturą siedzi, cudownym sposobem z guvnum ulepioną i takimż modemem (gdy za mocno się zagrzeje - moczem polewa). Miota guvienkami z pozycji dowolnej, już to w zwisie nasię- i podsiębiernym, już to z kucznej i w skoku na głowkę z 80 piętra WTC (lecz pomnij LIMAKU waleczny, iż pociski z guvnum miotane w obronie Danki a tu okrutne wrażenie robiace, tamtejsze niewiasty wzajem sobie posyłają jakoby Chanel no5, jeszcze w negliżu porannym. Tedy najmocniejszą weź zbroję i bronie najokrutniejsze) Tamże Yidele - sofista przebiegły, zgódź się jeno, że 2x2 w przybliżeniu cztery, już ci z tego wywiedzie prawa do tronu polskiego bękarta Ryfki Zylbersztajn z Januszem Styberem. Tedy sposobem Odysowym, zalep uszy woskiem i wal na odlew, póki cienko piszczeć nie zacznie, abyś nie skończył jako niektórzy na desce surfingowej w drodze do Avalonu, za jedyny ładunek pudło pasty pomidorowej na pokładzie mając. Tamże Wojo czarnoksięskim sposobem każdego oponenta w Wieylblonda Arabskiego przemienia i w owej postaci dręczy a torturuje sadystycznie. Jeżeli od tych opisów nie zadrżało twe mężne serce, wiedz, że jeśli żyw i zwycięski wrócisz, sławy wiecznej Herosa zażywać będziesz. Jeśli głowę położysz, pogrzeb godny wyprawim, w imię LIMAK wspominane będzie, jako tego co na azard największy się poważył i do straceńczej misji ruszył. A na nas żuczków malutkich miecza nie dobywaj bo i żadnej chwały nie zdobedziesz. Tedy ruszaj, siecz i rąb pardonu nie dając, na pal nadziewaj ćwiartuj i niechaj płonie na stosach Czerń Pohańcza, bez litości. A gdy zapytasz skad ten opis... Tak, przyznaję i ja tam sztych czasem krzyżowałem, lecz tyły sromotnie poddałem, potwornemi smrodami tamejszymi porażon ledwo z życiem uszedłem. Jeno kuracyja piwna, siedmiodniowa do jakiejś trzeźwości umysłu mnie przywiodła co przyznaje z pokorą - anty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: # bywalem. ale pola bitwy nijak najsc nie moglem IP: *.wroclaw.tpnet.pl 31.07.02, 14:22 Gość portalu: anty napisał(a): ...jeno kuracyja piwna, siedmiodniowa do > jakiejś trzeźwości umysłu mnie przywiodła > co przyznaje z pokorą - anty Odpowiedz Link Zgłoś
wojcd Re: bywalem. ale pola bitwy nijak najsc nie mogle 01.08.02, 06:40 Gość portalu: # napisał(a): bywalem. ale pola bitwy nijak najsc nie mogle Panie Haszu tam sie dzieja BYC MOZE ciekawsze rzeczy niz tutaj. Prosze uwaznie przeczytaj jeszcze raz post anty. Wojciech Odpowiedz Link Zgłoś
_helga Sliczny opis podoba mi sie:))))) 31.07.02, 15:16 Uwazam ze ten utwor jest jak najbardziej godzien zeby sie na forum Swiat ukazal! Jeszcze nikt nam takiego pomnika nie wystawil))) Acha, wiesz co, dodaj jeden akapit: ze toczac boje szalone nigdy nie wysylamy wiruskow sobie nawzajem. Ta szlachetna dzialalnosc jest zerezerwowana dla intelektualistow z Aktualnosci U nas nawet antysemici (prawdziwi, nie tacy jak Ania, co sie oburza jak ja ktos antysemitka nazwie) wiruskow nie lubia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty Re: Sliczny opis podoba mi sie:))))) IP: *.slupsk.tpnet.pl 31.07.02, 15:32 _helga napisała: > Uwazam ze ten utwor jest jak najbardziej godzien zeby sie na forum Swiat > ukazal! Jeszcze nikt nam takiego pomnika nie wystawil))) > > Acha, wiesz co, dodaj jeden akapit: ze toczac boje szalone nigdy nie wysylamy > wiruskow sobie nawzajem. Ta szlachetna dzialalnosc jest zerezerwowana dla > intelektualistow z Aktualnosci U nas nawet antysemici (prawdziwi, nie tacy > jak Ania, co sie oburza jak ja ktos antysemitka nazwie) wiruskow nie lubia. Chodzi jedynie o delikatne danie do zrozumienia śLIMAKOWI aby tu nie świrował. A czy tu intelektualiści - nie wiem, wiruska nikomu nie pchnąłęm, tom chyba nie intelektualista. Gdyby to miał być śliczny opis, to na pewno zbyt skromny. Odpowiedz Link Zgłoś
_helga Panie Anty!!!!! 31.07.02, 21:30 Pan nie jestes zwyczajny intelektualista! Pan jestes bard!!!!! I ja sie z panem zgadzam, ze ten opis moglby byc jeszcze mniej skromny. My w pelni zaslugujemy na pomnik bardzo wielki!!!!! To ja jeszcze panu doloze opis sytuacyjny, zebys pan ten pomnik stosownie powiekszyl. Bo my wszyscy na forum Swiat jestesmy Indianie i chodzimy zawsze uzbrojeni. Na przyklad ja mam maczuge, niektorzy ze sztachetami chodza, a inni z siekierami. Obowiazuje zasada "oko za oko, zab za zab." Bardzo latwo rozpoznac kto jest aktualnie czyim wrogiem, bo obowiazuje tylko takie zasady: Bron nosisz na wierzchu, zeby kazdy widzial ze ja masz. Jak wchodzisz nieuzbrojony, to sam sobie winien jestes! Jak juz wroga wypatrzysz, to stajecie naprzeciw siebie w blasku slonca i w samo poludnie, a wygrywa ten, kto pierwszy strzeli postem zaczynajacym sie od slow: Ty chuju! U nas panuje tez prawdziwa wolnosc i demokracja jezykowa. Nie liczy sie jak piszesz, a komu chcesz dokopac. Na przyklad ja wczoraj napisalam post zatytulowany "Sok z GEJFIUTA" i wcale sie tego nie wstydze. Wrecz przeciwnie. A o was myslimy ze wy jestescie utajniony Zakon Jezuitow. Wy chodzicie ze sztyletami w rekawach, a do kieliszkow z winem swoich bliznich dosypujecie arszeniku. Usmiechacie sie w dzien, a w nocy podrzynacie gardla. Gruszki z ognia cudzymi rekami wyciagacie. Spiskujecie i knujecie bez chwili wytchnienia. Kto wie, moze i Swieta Inkwizycje macie? Jak pan z wiruskow nie strzelasz, to sie pan na naszego barda nadajesz. Ale pan wie, niczego obiecac nie moge. Pojdz pan moze do sklepu po jakas armate, zanim do nas zajrzysz osobiscie. Dobrze radze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty Pani Helgo!!!!! IP: *.slupsk.tpnet.pl 01.08.02, 08:26 Jestem człek życzliwy i pokojowy. Abym tam stanął i toporem machał trzeba sprawy naprawdę ostatecznej. I lepiej by nigdy tej potrzeby nie było. A miotanie guvienkami jakoś dziwnie mnie nie interesuje. W końcu ileż można mieć satysfakcji, że przekleństwo 20 piętrowe w czterech postach z trudem umieszczone? pozdr anty PS Definicja ŻYCZLIWOŚCI potrzebna, słowo targane było w różne strony i sens rozmyty. Ciekawym jak Pani to rozumie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Sliczny opis podoba mi sie:))))) IP: *.upc.chello.be 31.07.02, 16:02 _helga napisała: > Uwazam ze ten utwor jest jak najbardziej godzien zeby sie na forum Swiat > ukazal! Jeszcze nikt nam takiego pomnika nie wystawil))) > > Acha, wiesz co, dodaj jeden akapit: ze toczac boje szalone nigdy nie wysylamy > wiruskow sobie nawzajem. Ta szlachetna dzialalnosc jest zerezerwowana dla > intelektualistow z Aktualnosci U nas nawet antysemici (prawdziwi, nie tacy > jak Ania, co sie oburza jak ja ktos antysemitka nazwie) wiruskow nie lubia. Sluchaj Helga! Ja pytalam pani ,ktora zalozyla post na jakiej podstawie to zrobila.Pani stwierdzila,ze na podstawie mojego oswiadczenie.Tak sie sklada,ze w poscie napisanym do antysemitow napisalam ,ze owszem jestem i w zartobliwy sposob poprosilam o przetlumaczenie antysemickiego tekstu.Nie moja wina ,ze ktos nie wie co to jest ironia.Poprosilam o przyklady mojego antysemityzmu.Nikt nie podal. W nastepnym watku o antypolonizmie ,gdy przytoczylam przyklady antypolonizmu z encyklopedii (i nie bylo tam tylko o Zydach bo Bismarck Zydem nie byl) To jeden pan nie wytrzymal i napisal mi wprost."Zamknij sie szmato z LPR",a w drugim bylo jeszcze lepiej"Zamknij morde ty antysemicka kurwo" A w tej chwili nie mam juz nic przeciwko temu by mnie tak nazywano.Widac Zydzi potrzebuja antysemitow. Powiedz mi tylko skad takie reakcje na antypolonizm?Czy ja na polskim forum nie moge pisac tego czego chce?Bo ktos usiluje mnie kneblowac?No i pytanie za 100 zl.KTO? Odpowiedz Link Zgłoś
_helga Re: Sliczny opis podoba mi sie:))))) 31.07.02, 21:10 Pani Aniu. Prosze sobie wyobrazic ze na forum Aktualnosci dyskusja na temat antysemityzmu jest jak najbardziej mozliwa. Bez inwektyw, a za to z poczuciem humoru. A takze bez szufladkowania. Mialam przyjemnosc uczestniczyc w takiej Ja oczywiscie nie mam najmniejszego pojecia jak do tej sytuacji doszlo, ale to wlasciwie niewazne. Jesli sie pani przytrafilo ze ktos zle ironie odczytal, to coz. To pani wie, jakie pani ma intencje. Jesli ktos pani mowi ze wie lepiej co pani ma na mysli, to jest sygnal, ze dyskusje trzeba po prostu zakonczyc i zajac sie czym innym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Sliczny opis podoba mi sie:))))) IP: *.upc.chello.be 31.07.02, 21:45 _helga napisała: > Pani Aniu. Prosze sobie wyobrazic ze na forum Aktualnosci dyskusja na temat > antysemityzmu jest jak najbardziej mozliwa. Bez inwektyw, a za to z poczuciem > humoru. A takze bez szufladkowania. Mialam przyjemnosc uczestniczyc w takiej > > Ja oczywiscie nie mam najmniejszego pojecia jak do tej sytuacji doszlo, ale to > wlasciwie niewazne. Jesli sie pani przytrafilo ze ktos zle ironie odczytal, to > coz. To pani wie, jakie pani ma intencje. Jesli ktos pani mowi ze wie lepiej co > > pani ma na mysli, to jest sygnal, ze dyskusje trzeba po prostu zakonczyc i > zajac sie czym innym Z tym,ze pani uzywa podobnych sformulowan bo tu na aktualnosciach w innym watku napisala pani,ze ja cos oswiadczam a pozniej sie oburzam.Jezeli nie czytala pani i nie wie o co chodzi to po co pani komentuje? A o tym kiedy konczyc dyskusje pozwoli pani ,ze bede decydowala sama. W kazdym badz razie zastraszyc sie przez chamstwo nie pozwole. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty Umarł śLIMAK, niech żyje Kapucha!!!! IP: *.slupsk.tpnet.pl 01.08.02, 07:50 Gość portalu: anty napisał(a): > Skoro bez walki żyć nie możesz skieruj swe szlachetne > kroki na F.Świat. Tamże czerń wroga pohańców juz niemal > zalała już Dzikie Pola, jeszcze gdzieniegdzie chutor > biały pod ciosami okrutnemi się zanurza, jako wyspa > samotna pod ciosami bałwanów. Bezczelne pohaństwo > tameczne wysłało nawet tu Helgę von Breslau, jako > podjazd. Oważ kauzyperda niedorobiona, głupstwmi wali > jakoby głazy dziesięciotonowe miotał (takowe do > konstukcyii Pyramid używano - od niej to > pojęcie "Głupstwo Piramidalne"). Pięciu onej pilnuje aby > jakowegoś do Odry nie miotnęła, znowu #-owe miasto > zalewając. > Tamże Joyo Guvnomiot Zawołany nad klawiaturą siedzi, > cudownym sposobem z guvnum ulepioną i takimż modemem > (gdy za mocno się zagrzeje - moczem polewa). Miota > guvienkami z pozycji dowolnej, już to w zwisie nasię- i > podsiębiernym, już to z kucznej i w skoku na głowkę z 80 > piętra WTC (lecz pomnij LIMAKU waleczny, iż pociski z > guvnum miotane w obronie Danki a tu okrutne wrażenie > robiace, tamtejsze niewiasty wzajem sobie posyłają > jakoby Chanel no5, jeszcze w negliżu porannym. Tedy > najmocniejszą weź zbroję i bronie najokrutniejsze) > Tamże Yidele - sofista przebiegły, zgódź się jeno, że > 2x2 w przybliżeniu cztery, już ci z tego wywiedzie prawa > do tronu polskiego bękarta Ryfki Zylbersztajn z Januszem > Styberem. Tedy sposobem Odysowym, zalep uszy woskiem i > wal na odlew, póki cienko piszczeć nie zacznie, abyś nie > skończył jako niektórzy na desce surfingowej w drodze do > Avalonu, za jedyny ładunek pudło pasty pomidorowej na > pokładzie mając. > Tamże Wojo czarnoksięskim sposobem każdego oponenta w > Wieylblonda Arabskiego przemienia i w owej postaci > dręczy a torturuje sadystycznie. > Jeżeli od tych opisów nie zadrżało twe mężne serce, > wiedz, że jeśli żyw i zwycięski wrócisz, sławy wiecznej > Herosa zażywać będziesz. Jeśli głowę położysz, pogrzeb > godny wyprawim, w imię LIMAK wspominane będzie, jako > tego co na azard największy się poważył i do straceńczej > misji ruszył. A na nas żuczków malutkich miecza nie > dobywaj bo i żadnej chwały nie zdobedziesz. Tedy ruszaj, > siecz i rąb pardonu nie dając, na pal nadziewaj ćwiartuj > i niechaj płonie na stosach Czerń Pohańcza, bez litości. > > A gdy zapytasz skad ten opis... Tak, przyznaję i ja > tam sztych czasem krzyżowałem, lecz tyły sromotnie > poddałem, potwornemi smrodami tamejszymi porażon ledwo z > życiem uszedłem. Jeno kuracyja piwna, siedmiodniowa do > jakiejś trzeźwości umysłu mnie przywiodła > co przyznaje z pokorą - anty Takie przeczucie wczoraj miałem, że śLIMAK coś nader głupiego kombinuje. Cos na czym chwały nie zdobędzie a wręcz przeciwnie. Niestety nie zdążyłem, a zresztą gdyby wcześniej, rezultat także niepewny. Szkoda jedynie, że LIMAK Waleczny wyabortowany przed narodzeniem. anty - ...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luka Re: pani luka ma nowy nick IP: *.pl 31.07.02, 17:27 Gość portalu: LIMAK napisał(a): > - samsaranathanal Szczerze żałuję, ale niestety nie. Ale sam jako idol to osoba godna naśladowania. Che, lewoskrętny księzycowy ślimakochodzie. To Ty urwałeś się z tej asteroidy, co ma zniszczyć ziemię, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
bykk Re:do Luki 31.07.02, 17:47 Witaj Luka! śLIMAK-owi w czasie upałów odbija na całego. pozdrawiam Cię hej! Odpowiedz Link Zgłoś
xiazeluka Re:do bykka 31.07.02, 18:44 bykk napisał: > Witaj Luka! > śLIMAK-owi w czasie upałów odbija na całego. > pozdrawiam Cię > hej! Hej! Piję mleko, piję... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
bykk Re:do Xięcia 31.07.02, 18:56 Xsiąże,jak wziąłem forse za reklamę(emeryturka malutka),to muszę jakś się wywiązać,nie))? pozdrawiam Cię jeh! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pollak Re: pani luka ma nowy nick IP: *.strefa.forumowej.wojny 31.07.02, 19:07 Gość portalu: LIMAK napisał(a): > - samsaranathanal No, no. A już myślałem że to forum mnie nie może bardziej zaskoczyć. I już inaczej będę spoglądał na posty Luki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AndrzejG pozdrawiam obu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 31.07.02, 22:33 Limak sądzę ,że się mylisz poczytam dyskusję Sam'a i Krzys52 na forum Kraj i bede wiedział więcej W sumie to nieistotne - wazne są treści jakie piszą Do Helgi - krajanki Czytałem Twoją reklamę forum świat i zastanowiło mnie zdanie: >Jak juz wroga wypatrzysz, to stajecie naprzeciw siebie w blasku slonca i w >samo poludnie, a wygrywa ten, kto pierwszy strzeli postem zaczynajacym sie od >slow: Ty chuju! Dla mnie samobójca jest przegranym. Andrzej Odpowiedz Link Zgłoś
limakty INFORMACJA LIMAKA 01.08.02, 06:58 Do karłów intelektualnych typu pani luka , bykk,anty, i siedem , nie będę się odnosił , ale poza tym dyskusja ciekawa... Pozdrawiam LIMAK Ps. pani luka, panią poznam na odległość po smrodzie jakim pani cuchnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siedem ślimak może coś wiecej na temat IP: *.redsos.com.ar 01.08.02, 07:58 jak złapać opaleniznę korzystając z wirtualnego serwera proxy? acha białe ślady na twej "mężnej" piersi wskazują na to ze w Grecji też za ksenie sie przebierałeś. www.fabryka.cad.pl/kamil_mlody_grecki_bog.jpg 5040 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: # MoglbyKTO za mnie strzelic pani Heldze tym samym? IP: *.wroclaw.tpnet.pl 01.08.02, 10:15 Odpowiedz Link Zgłoś
xiazeluka Re: dezINFORMACJA LIMAKA 01.08.02, 09:58 limakty napisał: > Do karłów intelektualnych typu pani luka , bykk,anty, i siedem , nie będę się > odnosił , ale poza tym dyskusja ciekawa... Serdecznie dziękuję, że się nie będziesz do mnie odnosił. Łaszący się do nóg ślimak to widok groteskowo-obleśny, > Ps. pani luka, panią poznam na odległość po smrodzie jakim pani cuchnie. Chamie jeden, do damy powinieneś zwracać się z szacunkiem: "Ps. Szanowna Pani luka, Panią poznam na odległość po smrodzie jakim Pani cuchnie." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siedem ...ślimak, limak, limakty kofidencie, basia, xeni IP: *.redsos.com.ar 01.08.02, 10:09 janek, bronek, mały, i sam jeden skorupiak wie co jeszcze 5040 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: # Celujcie w Helge czym macie bo skoncz.jak Miller IP: *.wroclaw.tpnet.pl 01.08.02, 10:17 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LIMAK Re: Celujcie w Helge czym macie bo skoncz.jak Mil IP: *.zoi.elb.pl / 172.16.60.* 01.08.02, 10:22 Helga , też ma prawo tu istnieć...a xczy muszę akceptować jej wypowiedzi? Chcieliśmy demokracji? Pozdrawiam LIMAK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siedem Re: Celujcie w Helge czym macie bo skoncz.jak Mil IP: *.redsos.com.ar 01.08.02, 10:26 Gość portalu: ŚLIMAK napisał(a): > Chcieliśmy demokracji? nie ślimaczku antyczny ty wtedy siedziałeś pod biurkiem i czekałeś az sie czerwony telefon odezwie. my chcielismy demokracji 5040 Odpowiedz Link Zgłoś
bykk Re: do śLIMAKAPUCHY! 01.08.02, 10:34 Ulubiony,widzę,że węszysz od rana kogo by tu jeszcze? Kogoś zakablować? Udanego polowania,kapusiu! Ps.Anty,hasło Twoje dobre "umarł...",nawet bardzo dobre! pozdrawiam Cię hej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siedem jaśniej proszę IP: *.redsos.com.ar 01.08.02, 10:24 prosłbym też o ZNCZEK /NT poniewaz odkąd ta konfidencka szmata wysłała mnie na banicje do Argentyny strony ładuja mi sie srednio 0,46sek dłużej 5040 peron Odpowiedz Link Zgłoś
wojcd Re: jaśniej proszę 01.08.02, 10:29 Teraz jasno? tygodnikforum.onet.pl/1090708,0,3622,924,artykul.html? Odpowiedz Link Zgłoś
wojcd i jeszcze jasniej 01.08.02, 10:33 Wyszukiwarka Wanda *.acn.pl / 10.131.129.* Wojciech Odpowiedz Link Zgłoś
xiazeluka Do Sewen 01.08.02, 10:30 Siódemko, polegam na Tobie: na pewno znasz dobry i szybki sposób na usunięcie resztek przypadkowo rozdeptanego winniczka z podeszwy butów - mógłbyś mi go podać? Ten egzemplarz był jakiś toksycznie zmutowany - nic na niego nie działa, łącznie z denaturatem i metaxą, a muszę wyjść na ulicę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LIMAK Re: Do Sewen-pani luka zna angielski--nt IP: *.zoi.elb.pl / 172.16.60.* 01.08.02, 10:37 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: # Panowie! Czy jest szansa na ugode warunkowa/nt IP: *.wroclaw.tpnet.pl 01.08.02, 10:42 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siedem jest mam nawet przygotowane moratorium IP: *.esaars.dk 01.08.02, 11:54 dunski minister ds spraw skorupiaków siedzi własnie przy mnie [bedzie assesorem] 5040 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siedem ślimak jest bezbrzeżny IP: *.esaars.dk 01.08.02, 11:52 w infantylizmie w lizusowstwie w służalczości w debilizmie w lepieniu sie do buta [niestety] 5040 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LIMAK NIE- idioci niech żyją zamknięci w swoim gronie--- IP: *.zoi.elb.pl / 172.16.60.* 01.08.02, 11:54 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siedem mondra ślimaka, samotna ślimaka, dżast tatanka /nt IP: *.esaars.dk 01.08.02, 11:55 5040 Odpowiedz Link Zgłoś